- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
canım 30.haftadan sonra bebekler haftada kac gram alıyor 30dan sonra kilo alımları nasıl oldu artık onlara
yönelik daha cok beslenmek istiyorum ki kilo alsınlar
Evet ya aynen o duruma geliyorum bende bazen...doktorlarda bebekleri dusundukleri icin bekletmzk istiyorlar gerci ama bazen cok sadistce davraniyorlar gibi geliyor bana..bizi anlamalari icin bizim yerimizde olmalari lazim...eger suyum falqn gelmezse benim doktorda 38 e kadar bekleriz dedi.zaten ikizlerde 38 den sonra bekletmiyorlar bebekler icin tehlikeliymis...ama ben daha bu haftalarda boyleysem artik o haftaya kadar yerimden kimildayamayan bir insan olurum...onceleri dusunuyorumda insanin kendi isini kendinin kolayca kimseye muhtac olmadan yapabilmesi ne buyuk nimetmis...dogum sonrasi cok zor olucak belki iki bebekle ama hamilelik donemini ozleyecegimi hic sanmiyorum...en azindan rahat hareket edebilicem...benim de aynen öyle onlar ne kadar hareket ederse o kadar canım acıyor. bir de bazen hareket etmiyorlar da bir yerlere dayanıyorlar kaburgama böbreğime vs sanki parçamı koparıyorlar gibi anormal acıyor. en son doktora gittiğimde neredeyse ağlayacaktım ama bana mısın demedi devam dediben bu gidişle acı çeke çeke 40 haftayı bulurum.
Canim ben 26. Haftamdayim ve 13 kilo aldim, bunun tamami kilo degil cok fazla odemim var, normalde 37 giyerdim 40 numara terlik aldim, ayaklarim odemden aciyor ve yaniyor Artik. bu 13 kilonun ne kadari odemdir bilmiyorum.Kizlar kac kilo aldiniz toplam?
Kizlar kac kilo aldiniz toplam?
Ben de 8kilo aldım canım ama cok yemiyorum aslında ayaklarım 1.5aydır şiş 37 den 39a cıktılar ellerim de şiş ..Canim ben 26. Haftamdayim ve 13 kilo aldim, bunun tamami kilo degil cok fazla odemim var, normalde 37 giyerdim 40 numara terlik aldim, ayaklarim odemden aciyor ve yaniyor Artik. bu 13 kilonun ne kadari odemdir bilmiyorum.
Ayaklarım gece çok çok kaşınıyo çıldırtoyo ödem yapar mı sen ne kadar su içiyosun ona mı baglı gerçi doktorm bana ikizlerde normal dediCanim ben 26. Haftamdayim ve 13 kilo aldim, bunun tamami kilo degil cok fazla odemim var, normalde 37 giyerdim 40 numara terlik aldim, ayaklarim odemden aciyor ve yaniyor Artik. bu 13 kilonun ne kadari odemdir bilmiyorum.
CanIm 15kilo iyi az kalmış doğuma..Maalesef cok kılo aldım, 15 oldu. 3-15 mayıs arasındakı su 12 gunde 2,5 kilo almayı basardım kalan surede de aynı hızla gıdersem diye korkuyorum. Yatmak cok kotu yaaa, ye yat ye yat birde az kaldı diye cok dikkat etmedim, tatlı, kek, borek, baklava luzumsuz ne varsa yedim ondan oldu. Yarın kontrol var bebekler 2,5 kilo olmus derse doktor cok sevinicem valla. senin nasıl gidiyor, kilon nasıl? surekli yatıyor musun?
Bence de bebekler çıkınca daha rahat olurzaten stresli geçiyo..Evet ya aynen o duruma geliyorum bende bazen...doktorlarda bebekleri dusundukleri icin bekletmzk istiyorlar gerci ama bazen cok sadistce davraniyorlar gibi geliyor bana..bizi anlamalari icin bizim yerimizde olmalari lazim...eger suyum falqn gelmezse benim doktorda 38 e kadar bekleriz dedi.zaten ikizlerde 38 den sonra bekletmiyorlar bebekler icin tehlikeliymis...ama ben daha bu haftalarda boyleysem artik o haftaya kadar yerimden kimildayamayan bir insan olurum...onceleri dusunuyorumda insanin kendi isini kendinin kolayca kimseye muhtac olmadan yapabilmesi ne buyuk nimetmis...dogum sonrasi cok zor olucak belki iki bebekle ama hamilelik donemini ozleyecegimi hic sanmiyorum...en azindan rahat hareket edebilicem...
herkez aynı fikirde sanırım:)bencede hamilelik daha stresli bebekler doğsun o zaman stresi görceksin diyorlar amaBence de bebekler çıkınca daha rahat olurzaten stresli geçiyo..
Merak ettiğim nasıl bi acı ya korktum şu anki tekmeler sevimli
Canim kasinti bende de oyle cok fazla... Soguk kolonya dokuyorum, soguk suyla yikiyorum. Ben gunde en az 3,5 lt su iciyorum, daha fazlasi var. Benim baska rahatsizliklarim oldugu icin tuzu tamamen kese iBanada normal dedi ama kasinti dedigimde beni korkutma dedi... Doktoruna kasinmayi soyle mutlaka, bu arada odem oldugunda surekli idrarda protein kacagina bakilmali, ihmal etme, gebelik zehirlenmesi takip ediliyor boyle. Allah korusun, gebelik zehirlenmesi cok tehlikeli, bebekleri erken almak zorunda kalabilirler.Ayaklarım gece çok çok kaşınıyo çıldırtoyo ödem yapar mı sen ne kadar su içiyosun ona mı baglı gerçi doktorm bana ikizlerde normal dedi
ayy canim nasil o kadar odem olduki daha bu haftadan?cokmu tuzlu yiyorsun?bol bol su ic bari...Canim ben 26. Haftamdayim ve 13 kilo aldim, bunun tamami kilo degil cok fazla odemim var, normalde 37 giyerdim 40 numara terlik aldim, ayaklarim odemden aciyor ve yaniyor Artik. bu 13 kilonun ne kadari odemdir bilmiyorum.
Bence cok degil canim gayet iyi dogumada az kalmis zaten..sadece su iki hafta biraz fazla almissin o da odem olabilir...bebekler en son kac kiloydular?Maalesef cok kılo aldım, 15 oldu. 3-15 mayıs arasındakı su 12 gunde 2,5 kilo almayı basardım kalan surede de aynı hızla gıdersem diye korkuyorum. Yatmak cok kotu yaaa, ye yat ye yat birde az kaldı diye cok dikkat etmedim, tatlı, kek, borek, baklava luzumsuz ne varsa yedim ondan oldu. Yarın kontrol var bebekler 2,5 kilo olmus derse doktor cok sevinicem valla. senin nasıl gidiyor, kilon nasıl? surekli yatıyor musun?
Tek bebekte 8 kilo gitmisti benim .bence ikizlerde en az 13 kilo gider...CanIm 15kilo iyi az kalmış doğuma..
doğumda 7 veya 8 i gider zaten..
Ayy evet yaa gecen hafta 3 gun cok sicakti 37 dereceyi gorduk, Allahim nasil zordu perisan oldum.nefes alamadim hareketlerim kisitlandi,tansiyonum dustu cikmaz.neyseki serinledi Allah sana kolaylik versin valla sicakta ekstra zor...herkez aynı fikirde sanırım:)bencede hamilelik daha stresli bebekler doğsun o zaman stresi görceksin diyorlar ama
bana bu hamilelik cok zor geldi ve hala geliyor özelikle sıcaklar başladı bende bittim Antalya yanıyor arkadaşlar
neyse durabildikleri kadar dursunlar hepimize sabır versin rabbim.
Evet o haftalarda sevimli pitpitlar oluyor simdi kemikleri batiyor ,hareket ettikce ayaklariyla ittikce derin gerildikce canin yaniyor.sanki karnimda yara varmis gibi aciyor dokunamiyorum bazen...Bence de bebekler çıkınca daha rahat olurzaten stresli geçiyo..
Merak ettiğim nasıl bi acı ya korktum şu anki tekmeler sevimli
İnş.öyle olur ..Tek bebekte 8 kilo gitmisti benim .bence ikizlerde en az 13 kilo gider...
Söylicem canım..Canim kasinti bende de oyle cok fazla... Soguk kolonya dokuyorum, soguk suyla yikiyorum. Ben gunde en az 3,5 lt su iciyorum, daha fazlasi var. Benim baska rahatsizliklarim oldugu icin tuzu tamamen kese iBanada normal dedi ama kasinti dedigimde beni korkutma dedi... Doktoruna kasinmayi soyle mutlaka, bu arada odem oldugunda surekli idrarda protein kacagina bakilmali, ihmal etme, gebelik zehirlenmesi takip ediliyor boyle. Allah korusun, gebelik zehirlenmesi cok tehlikeli, bebekleri erken almak zorunda kalabilirler.
Valla olduayy canim nasil o kadar odem olduki daha bu haftadan?cokmu tuzlu yiyorsun?bol bol su ic bari...
Idrarda ve kanda proteine bakti, hemograma bakti, karaciger fonksiyonlarina bakti. Sonra suan korkulacak bisey yok dedi..tuzu azalt, sekeri kes dedi, sadece sebze ve protein ye dedi.. Ama ben bunun yaninda, meyve, badem, ceviz, tahin ve pekmez yemeye devam ediyorum.Söylicem canım..
Peki doktorun naptı korkutma demiş ya test mi yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?