2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Kizlar benim gibi olan yokmu tek benmiyim bunu yasayan yani?

hayır cnm yanılıyorsun ben 5 haftalık gittim tek kese vardı sonraki gittigimde 2 keseye cıktı suan allahın izniyle ikiz.
gerçekten mi? o zaman hala benimde ikiz olma şansım var yani :)) tabi hayırlısı en başta.haftaya cumartesi gidecem o zaman 7 haftalık olacak bakalım.

Kizlar benim gibi olan yokmu tek benmiyim bunu yasayan yani?

Ben yine :)
Birebir aynı ama ben kusmuyorum bir iki kere dis fırçaların sadece kustum.
Ama acsam da midem gurul gurul toksamda su icsem gurul gurul ve buzuluyor gibi.
Yerken hersey güzel yedikten sonra hersey kötü
Yemezsem bisey istemiyor canım ama bebekler icin beslenme de cok önemli.
Yememiz lazım.. 12.15. Haftaya kadar böyle galiba...

Birde benim kasığımda sürekli özellikle cok oturunca hasta olacakmışım gibi bir ağrı ve baskı var kanama olacak diye korkuyorum....

evet yerken yok yemeden ve yedikten sonra var hic durmadan devam ediyor...kasik agrisi bendede var hele gece sabaha dogru...sirt ustu yatarken geriliyor sanki karnim...oturuncada cok ayakta duruncada agriyor...
en cok rahatsizligi olan biziz galiba topikte..kimse bisey yazmiyor herkesinki kolay geciyor sanirim , ben niye sanssizim bu kadar ya

Allah Allah bu testi sigorta karsilamiyor.Ben iki ay once 522 liraya yaptirdim.Cokta arastirdim ya devlette ya da universite hastanelerinde yapilirsa ucretsiz oluyor.Cok sansliymissin :)
Çok şansa denk geldi bana da doktorım söyledi sağolsun burda 500 sma şu özel hastanede 12 tl orda yaptır dedi.iyi oldu yani:)

Benim kabizlik ve karnimdaki asiri sislik disinda bir sikayetim yok ama kabizlik da cok buyuk dert.ve benimki gecmeyecek tum hamilelik boyunca cekecegim.denemedigim sey kalmadi ama nafile.

Benim kabizlik ve karnimdaki asiri sislik disinda bir sikayetim yok ama kabizlik da cok buyuk dert.ve benimki gecmeyecek tum hamilelik boyunca cekecegim.denemedigim sey kalmadi ama nafile.
niye gecmesinki gecer canim bir sure sonra bence...

niye gecmesinki gecer canim bir sure sonra bence...

Canim bende zaten vardi ama karisik bitki cayiyla ancak cikabiliyordum.simdi hamilelikte sinameki iceren ve diger bitki caylari yasak.dusuk riski var.o yuzden hamileligim bitene kadar icemeyecegim icin kabiz olacagim.kabizliktan dolayi hemoroid de cikiyor o zaman kivraniyorum agridan.ama bebislerimiz saglikli dogsunlar da biz katlaniriz diye teselli ediyorum kendimi.anlayacagin benim hamilelik de sorunlu geciyor.

Çok şansa denk geldi bana da doktorım söyledi sağolsun burda 500 sma şu özel hastanede 12 tl orda yaptır dedi.iyi oldu yani:)

Ben hala inanamıyorum. Sonuclarınız çıkınca yazar mısınız bence size inr PTT testi yaptılar.
Sonucu yazarsanız anlarız..

Kabizlik onceden bendede vardı. Kefir öneririm. Cok iyi geliyor hergün bir elma ve bir bardak kefir icin. Bol su icin. Bol salata yiyinzeytinyagli...bunlar hem bebeklerimize cok faydalı hemde cok iyi geliyor kabizliga....
Kefiri kendiniz yapın mayasını bulup.

evet dün öğrendim bende temmuz ikiz annesi olucam sanırım doktor yüzde 90 dedi ama 7,8 gün sonra tekrara gel bi bakalım dedi

canim yaa Allah kolaylik versin sanada seninkide zor hemoroit bende ilk dogumdan sonra olmustu... felaketti tuvalete gitmek kabus gibiydi..Allah yardimcimiz olsun valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…