2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

çantam hazır artık benimde sonunda hazırlayabildim.2şer takım hastane çıkışı koydum bir takımı prematüre
bebek bezi prematüre ve 1 numara biberon emzik ıslak mendil pişik kremi kendime 2 takım gecelik çorap
terlik tek kullanımlık lohusa iç çamaşırı emzirme sütyeni göğüs kremi ve pedi orkid ve kişisel bakım gereçleri

Merhaba
Merhaba arkadasim tek kullanimlik lohusa kulodunu nereden aldin ben camasircilara sordum bulamadim

Senin cokmus canım kalma süren bir açıdan ıyı ama dinlenmiş olut hastanede evde büyük sorunluluklar seni bekliyor:)

hastane cıkıslarınız prematüre mi normal mi?

Gecmis olsun canim Bana direkt insulin baslatmislardi.Eger igne baslarlarsa hic korkma zor degil canim.İnsaAllah kontrol altina alinir gerek kalmaz.

Bende nolur nolmaz diye premeture bir takim koydum arkadaslar 2 ser takim hastane cikisi citcitli zibinlardan bol bol koydum yedek biberon emzik ve bez koydum(bezde hem premeture hem 1 numara) corap falan koydum.kagit havlu ve oslak mendil koydum

Ben nolur nolmaz diye bir takim premature aldim canim.

Bende nolur nolmaz diye premeture bir takim koydum arkadaslar 2 ser takim hastane cikisi citcitli zibinlardan bol bol koydum yedek biberon emzik ve bez koydum(bezde hem premeture hem 1 numara) corap falan koydum.kagit havlu ve oslak mendil koydum

1 takım normal 1 takım prematüre aldım her ihtimale karşı

Kızlar nerden aldınız prematüre takımı ben bulamıyorum. Bana ayrıntılı olarak site marka beden yazabilir misiniz?

Kizlar 30+0 da izine cikacagiz ya bunun icin ne yapmamiz gerekiyor. 30+0 raporu ya da yazisini saglik ocagi veriyor mu? 0 yaziyi sonra is yerine mi veriyoruz?

Sagli
Kizlar 30+0 da izine cikacagiz ya bunun icin ne yapmamiz gerekiyor. 30+0 raporu ya da yazisini saglik ocagi veriyor mu? 0 yaziyi sonra is yerine mi veriyoruz?
Saglık ocağının yazacağını zannetmiyorum cunku muayene gerektiren bir durum beyan ile olmaz. Kadın dogum uzmanının 30+0 oldugunu tespit etmesi gerekiyor. Çalışacaksan is görür Raporunu alıyorsun, degilse is göremez raporunu alıp is yetine veriyorsun, bir kopya da kendine almayı unutma. Sonra evde yatıyorsun:)

Teşekkür ederim cvbin için banada gerek olmadığını söyledi inş bende 37leri görürüm saglikla

Canim izini takip eden doktorun ve hastane verecek sağlık ocağı hiç duymadım verdiğini.sonra is yerine veriyoruz evet cqnm

Kızlar nerden aldınız prematüre takımı ben bulamıyorum. Bana ayrıntılı olarak site marka beden yazabilir misiniz?

Canim ben civil magazasindan aldim fiyatlati da cok uygun eger yakinlarinda yoksa internet siteainden de alisveris yapabiliyorsun.

ben civil sitesinden aldım hem prematüre yi hem normal hastane çıkışını beden yazmıyor prematüre olarak
geçiyor ismi.

Sizin de kasiklarinizda ağrı var mı. ..dört gündür kasiklarinizda ağrı yürürken ayağımi fazla kaldıramiyorum. Bu arada ben de hazırladım hastane çantasını. Koyduğum şeylerden aklıma gelenleri yazayım.
Kendime 2 adet pijama takımı
Kendime 2 adet çorap
4 adet çamaşır
1 adet emzirme sudyeni
lohusa taci
terlik
Orkid Ped
gogus ucu kremi
pompa
bebeklere 3 er takım 5li zibin
bebeklere 1 er tane çorap
ağız bezi
bebek bezi
biberon
emzik
1 er tane kundak
hipp mama
humana still tee
gereksiz veya az koymuştur dediğiniz şeyler varsa yazın lütfen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…