Burda oyle canim Turkiyede belki daha az olabilir.Burda normal dogumda 3 sezeryanda 5 gun kaliniyor hastanede...5gün mü sezaryen ben 2 gece sanıyodum
115 oldu canım. Çatlamayan yerde kalmadı cok fena. Esim doğumdan sonra sana bi rektefiye lazım diyorKizlar karninizin capi kac cm olmus ? Olcuyormusunuz hic?
Merhaba arkadasim tek kullanimlik lohusa kulodunu nereden aldin ben camasircilara sordum bulamadimçantam hazır artık benimde sonunda hazırlayabildim.2şer takım hastane çıkışı koydum bir takımı prematüre
bebek bezi prematüre ve 1 numara biberon emzik ıslak mendil pişik kremi kendime 2 takım gecelik çorap
terlik tek kullanımlık lohusa iç çamaşırı emzirme sütyeni göğüs kremi ve pedi orkid ve kişisel bakım gereçleri
Merhaba
Merhaba arkadasim tek kullanimlik lohusa kulodunu nereden aldin ben camasircilara sordum bulamadim
e bebekten aldım 5 tane var içindeMerhaba
Merhaba arkadasim tek kullanimlik lohusa kulodunu nereden aldin ben camasircilara sordum bulamadim
Senin cokmus canım kalma süren bir açıdan ıyı ama dinlenmiş olut hastanede evde büyük sorunluluklar seni bekliyor:)Canim ben 12 takim koydum cunku yurtdisindayim burda 5 gunden once hastaneden cikamiyoruz ...birde gun icinde kusuyorlar falan degistiriliyor haliyle..ben biberon ve bez koymadim burda hastanede hazir biberonlu mama ve bez veriyorlar cikana kadar orda bezlemek icin...ama Turkiyede durum farkli olabilir sen koy istersen...aslina bakarsan ben zibin diye yazdim ama bady koydum cunku burda zibin yok iki tane tr den gelme vardi onlari koydum ama buyuk ihtimalle badyleri giydirirler burda oglumada oyle yapmislardi.gobek bagi bezinin icinde kaliyor zaten ustteki ince yerinde sikinti olmuyor yani...birde ek olarak sampuan lifde koydum hastanede 5 gun kalacagim icin ilk dusumu orda alicam mecburen...
hastane cıkıslarınız prematüre mi normal mi?çantam hazır artık benimde sonunda hazırlayabildim.2şer takım hastane çıkışı koydum bir takımı prematüre
bebek bezi prematüre ve 1 numara biberon emzik ıslak mendil pişik kremi kendime 2 takım gecelik çorap
terlik tek kullanımlık lohusa iç çamaşırı emzirme sütyeni göğüs kremi ve pedi orkid ve kişisel bakım gereçleri
Gecmis olsun canimBana da gebelik sekeri teshisi kondu. 50lik yuklemesi 198. Cikti.100luk yuklemem de 188 ve 217cikti once bir hafta diyetisyen diyet verdi yaptim ama dusme olmadi bu sonucumla dr yarin hastaneye yatmami istedi 2gun boyunca sekerimi olcup kontrol altina almak istediklerini yukselmeyi onlemek istediklerini soylediler. Ona gore insulin baslatabiliriz dedi.(
Ben nolur nolmaz diye bir takim premature aldim canim.hastane cıkıslarınız prematüre mi normal mi?
1 takım normal 1 takım prematüre aldım her ihtimale karşıhastane cıkıslarınız prematüre mi normal mi?
Ben nolur nolmaz diye bir takim premature aldim canim.
Bende nolur nolmaz diye premeture bir takim koydum arkadaslar 2 ser takim hastane cikisi citcitli zibinlardan bol bol koydum yedek biberon emzik ve bez koydum(bezde hem premeture hem 1 numara) corap falan koydum.kagit havlu ve oslak mendil koydum
1 takım normal 1 takım prematüre aldım her ihtimale karşı
Saglık ocağının yazacağını zannetmiyorum cunku muayene gerektiren bir durum beyan ile olmaz. Kadın dogum uzmanının 30+0 oldugunu tespit etmesi gerekiyor. Çalışacaksan is görür Raporunu alıyorsun, degilse is göremez raporunu alıp is yetine veriyorsun, bir kopya da kendine almayı unutma. Sonra evde yatıyorsun:)Kizlar 30+0 da izine cikacagiz ya bunun icin ne yapmamiz gerekiyor. 30+0 raporu ya da yazisini saglik ocagi veriyor mu? 0 yaziyi sonra is yerine mi veriyoruz?
Teşekkür ederim cvbin için banada gerek olmadığını söyledi inş bende 37leri görürüm sagliklaBen ciğer geliştirici vurulmadım canım. Iki doktora gidiyorum ikisi de erken dogum riski gormedikce gerek yok kendi seyrinde olsun dediler, vurulsam icim rahatlardi tabiki. Allah'a şükür bir sıkıntı olmadı. Zaten 34 ten sonra vurulmanın cok bir anlami yokmuş.
Canim izini takip eden doktorun ve hastane verecek sağlık ocağı hiç duymadım verdiğini.sonra is yerine veriyoruz evet cqnmKizlar 30+0 da izine cikacagiz ya bunun icin ne yapmamiz gerekiyor. 30+0 raporu ya da yazisini saglik ocagi veriyor mu? 0 yaziyi sonra is yerine mi veriyoruz?
ben civil sitesinden aldım hem prematüre yi hem normal hastane çıkışını beden yazmıyor prematüre olarakKızlar nerden aldınız prematüre takımı ben bulamıyorum. Bana ayrıntılı olarak site marka beden yazabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?