2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Kontrole gelmiştim doktor haftayı beklemeyelim Çarşamba alalim dedi, riske atmak istiyor. 27 Mayıs sabahı sezeryana giriyorum inşallah. Dualarınızı bekliyorum.
Hadi bakalım hayirlisi 37 olmuşsun zaten maşallah. Ins sorunsuz bir şekilde kavuşursun bebeklerine.kiloları nasıl bu arada?

Kontrole gelmiştim doktor haftayı beklemeyelim Çarşamba alalim dedi, riske atmak istemiyor. 27 Mayıs sabahı sezeryana giriyorum inşallah. Dualarınızı bekliyorum.

Hadi bakalim.... allah yardimcin olsun. Sag salim bebislerinu kucagina al insallah. Durumdan da bizleri haberdar edersen cok seviniriz. Bebislerini kucagina alanlari gorunce cok mutlu oluyorum ben yaaa.

var canım bazen batma gibi oluyor ağrı bazen de bacağımı yana atarken kopacak gibi oluyor mesela arabaya biniyorum yana doğru atıyorsunya ayağını o zaman oluyor. bir de ayakta azıcık dursam sanki aşağı tarafım yırtılacak da çocuklar geliverecek gibi çok fazla ağrı oluyor...
bu arada hastane çantana koydukların fazla değil bence. ben daha da çok şeyler koydum. mesela süt sağma pompası ve kaşık biberon da koydum ben her ihtimale karşı hatta silikon kaşık koydum. bebeklere çok daha fazla kıyafet koydum kusuyorlar ediyorlar deniyorya hep. muslin bez koydum kundak amaçlı da kullanılabiliniyor. ayrıca tülbent ve penye battaniye koydum. tülbent anakucağında falan yüzlerini de kapatabilmek için. eldiven çorap bere yedekli olarak koydum. şimdi bakınca büyük boy bavul doldu benim eşyalarımla birlikte ama eksik olmasın da fazla olsun kullanılmayanları eve getiririm diye düşündüm. bir de ben mama koymadım. almadım da. gerek olunca hastaneden veriyorlarmış zaten ya da oradan bir yerden hemen alınır nasıl olsa...

Kontrole gelmiştim doktor haftayı beklemeyelim Çarşamba alalim dedi, riske atmak istemiyor. 27 Mayıs sabahı sezeryana giriyorum inşallah. Dualarınızı bekliyorum.

ay canım inşallah darısı başıma. ben de kontrole gideceğim bakalım ne diyecek doktor... hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah bebeklerini. umarım senin için de iyi sorunsuz geçer operasyonun.

Silikon kaşık ben de koydum
unibaby ıslak mendil
kagit havlu
normal havlu koydum.
kıyafet biraz daha koyayım ben de o zaman.ne olur ne olmaz.
ben de mama koymayacaktim ama gerek olursa özellikle hipp vermek istiyorum o yüzden bir kutu koydum

bir anne daha geliyor hayırlısı ile güzel doğumlar yolun sonuna geldin hayırlısı ile
kuzularını alıp evine geleceksin rabbim yardımcın olsun darısı bizlerin başına canım. en son kac kilo olmuslardı

Tülbent hiç aklıma gelmemisti
tülbent eğer almadıysan falan al mutlaka. ben bol bol müslin bez de aldım aynı işlevi görüyor zaten müslin bezler biraz daha kalın tülbentler daha ince. boy boy her ikisinden de hazırladım her şeye kullanılıyor, kundağa, ağız falan silmeye, yüzünü kapatmaya, banyo sonrası havlunun içine bir kat, misafirler bebekleri pis kıyafetleriyle kucağına almak istediğinde de bunlardan üstlerine bağlatacağım ki çocukları bir nebze olsun korusun diye.

Bende nolur nolmaz diye premeture bir takim koydum arkadaslar 2 ser takim hastane cikisi citcitli zibinlardan bol bol koydum yedek biberon emzik ve bez koydum(bezde hem premeture hem 1 numara) corap falan koydum.kagit havlu ve oslak mendil koydum
Aynen canim bezde bende hem prematute hem 1 numara siparisi veriyorum.Birer tanede premature takim aldim.

Silikon kaşık nerden alabilirim bi de şekerli su verecek misiniz planınız ne tüm arkadaslarım verdik bir çay kaşığı sarılık olmadı diyor

Hayirlisiyla saglikla dogum yap insaAllah canim.Bebislerin kilosu nasil? Kuveze girmezler degil mi? Benim doktorumda 37. haftada aliriz dedi. O yuzden merak ettim :)

ben civil sitesinden aldım hem prematüre yi hem normal hastane çıkışını beden yazmıyor prematüre olarak
geçiyor ismi.

Canim İstanbul'daysan hello baby magazasindan aldim ben.
Kızlar cok tesekkür ederim ben bir bakayım civilin sitesine, istanbulda deilim malesef, tesekkür ederim yine de.

Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kucagına al inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle.

115 oldu canım. Çatlamayan yerde kalmadı cok fena. Esim doğumdan sonra sana bi rektefiye lazım diyor
Insallah dogumdan sonra cabucak beyazlasir ve incelir. Sen yag ,krem v.s... kullanmiyormuydun canim? Bu arada bebisler kacar kilo olmuslar?

Senin cokmus canım kalma süren bir açıdan ıyı ama dinlenmiş olut hastanede evde büyük sorunluluklar seni bekliyor:)
Ayy sorma canim ya ,hastanedeki rahata alistiktan sonra evdeki duruma alismam baya zor olacak sanirim :) ama yapacak bisey yok tabi alisicaz mecburen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…