Ayy cok sevindim senin adina canim benim hadi gozun aydin ,son iki gun anne olmana :) Dualarim seninle canim...Kontrole gelmiştim doktor haftayı beklemeyelim Çarşamba alalim dedi, riske atmak istemiyor. 27 Mayıs sabahı sezeryana giriyorum inşallah. Dualarınızı bekliyorum.
Nerden alınıyor cnm müslin bez imternette var mı satılan site?tülbent eğer almadıysan falan al mutlaka. ben bol bol müslin bez de aldım aynı işlevi görüyor zaten müslin bezler biraz daha kalın tülbentler daha ince. boy boy her ikisinden de hazırladım her şeye kullanılıyor, kundağa, ağız falan silmeye, yüzünü kapatmaya, banyo sonrası havlunun içine bir kat, misafirler bebekleri pis kıyafetleriyle kucağına almak istediğinde de bunlardan üstlerine bağlatacağım ki çocukları bir nebze olsun korusun diye.
Nerden alınıyor cnm müslin bez imternette var mı satılan site?
Hadi ya hiç dikkatimi cekmedi müslin bez diye mi satılıyor adı bu mu? İkeadaki daha mı iyi? sen nerden aldın cnm neresi iyiyse ordan alayım. tesekür ederim canım benimde 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi iyiki de yazmıssın.ikeada da var onlar biraz daha kalın e bebekte de var. birçok çocuk mağazasında var internet sitelerinde ve dükkanlarda canım.
Hadi ya hiç dikkatimi cekmedi müslin bez diye mi satılıyor adı bu mu? İkeadaki daha mı iyi? sen nerden aldın cnm neresi iyiyse ordan alayım. tesekür ederim canım benimde 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi iyiki de yazmıssın.
TesekkurlerGittiğim doktor hastane verecek bana 30.haftada alın bizden dediler iş yerine vericez
Hadi bakalim, saglikla alKontrole gelmiştim doktor haftayı beklemeyelim Çarşamba alalim dedi, riske atmak istemiyor. 27 Mayıs sabahı sezeryana giriyorum inşallah. Dualarınızı bekliyorum.
Heheheee tesekkurlerSagli
Saglık ocağının yazacağını zannetmiyorum cunku muayene gerektiren bir durum beyan ile olmaz. Kadın dogum uzmanının 30+0 oldugunu tespit etmesi gerekiyor. Çalışacaksan is görür Raporunu alıyorsun, degilse is göremez raporunu alıp is yetine veriyorsun, bir kopya da kendine almayı unutma. Sonra evde yatıyorsun:)
Hadi bakalım hayirlisi 37 olmuşsun zaten maşallah. Ins sorunsuz bir şekilde kavuşursun bebeklerine.kiloları nasıl bu arada?
Hadi bakalim.... allah yardimcin olsun. Sag salim bebislerinu kucagina al insallah. Durumdan da bizleri haberdar edersen cok seviniriz. Bebislerini kucagina alanlari gorunce cok mutlu oluyorum ben yaaa.
ay canım inşallah darısı başıma. ben de kontrole gideceğim bakalım ne diyecek doktor... hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah bebeklerini. umarım senin için de iyi sorunsuz geçer operasyonun.
bir anne daha geliyor hayırlısı ile güzel doğumlar yolun sonuna geldin hayırlısı ile kuzularını alıp evine geleceksin rabbim yardımcın olsun darısı bizlerin başına canım. en son kac kilo olmuslardı
Hayirlisiyla saglikla dogum yap insaAllah canim.Bebislerin kilosu nasil? Kuveze girmezler degil mi? Benim doktorumda 37. haftada aliriz dedi. O yuzden merak ettim :)
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kucagına al inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle.
Insallah oyle olur cnm, aslinda simdiden baya beyazlastilar, 3. aydan beri cok duzenli olarak sabah aksam lierac, gun icinde badem ve kakao yagi kullandim. yaglari surunce karnimi bile ortmedim, emsin diye. sonra catlayinca 26 veya 27 haftada bio oil aldim bu saydiklarima gunde 2 sefer bio oil ekledim ama malesef catlamaya devam etti. hala suruyorum:) inat ettim ama olmadi, umarim sizlerin catlamaz. daha once 3600 kg oglumu dogum yaptim lierac ve bebeyagi surmustum ama catlamamisti, dogum sonrasi yaklasik 1lira kadar bir bolgede vardi, belli belirsiz. Bu sefer karnim cok hizli buyudu, bide farkli olarak bebeyagi kullanmadim, sanirim bebe yagi daha etkili.Insallah dogumdan sonra cabucak beyazlasir ve incelir. Sen yag ,krem v.s... kullanmiyormuydun canim? Bu arada bebisler kacar kilo olmuslar?
Ayy cok sevindim senin adina canim benim hadi gozun aydin ,son iki gun anne olmana :) Dualarim seninle canim...
Hadi bakalim, saglikla al
Kucagina bebeklerini. Bizi haberdar et
Ben babymall dan almıştım avent silikon ikili kaşık turuncu renkli.şekerli suya ben de karar veremedim dr lar vermeyin diyorlarmis ama verenler de varSilikon kaşık nerden alabilirim bi de şekerli su verecek misiniz planınız ne tüm arkadaslarım verdik bir çay kaşığı sarılık olmadı diyor
Kızlar dua edin yarın sezeryana giriyorum
Dualarimiz seninle, insallah saglikla alirsin bebekerini kucagina, sen de saglikla kurtulursun. Neden erken aliyorlar, sorun mu oldu?Kızlar dua edin yarın sezeryana giriyorum
Evet canım veren arkadas varsa yazsın inş.küvöx olmaz da kucagımıza alırız hemen..Ben babymall dan almıştım avent silikon ikili kaşık turuncu renkli.şekerli suya ben de karar veremedim dr lar vermeyin diyorlarmis ama verenler de var
Allah yardimcin olsun,saglikla gecsin ameliyatin hayirla saglikla gelsin yavrularin.Kızlar dua edin yarın sezeryana giriyorum
Neden canım rahim ağzı mı kısaldı çok merak ettik yazarsan seviniriz 32.hafta gayet iyi 10 gün küvözde kalsa yetiyo çıkıyoKızlar dua edin yarın sezeryana giriyorum
Canim guzel haberlerini bekliyoruz.İnsaAllah yavrularini saglikla kucagina alirsin.Darisi bizlere :)Kızlar dua edin yarın sezeryana giriyorum
Rabbim yardımcın olsun inşallah sağlıkla sıhhatle doğar bebişler :)Kızlar dua edin yarın sezeryana giriyorum
Canım bebeklerin ayakları üşür çorap al benceEvet canım veren arkadas varsa yazsın inş.küvöx olmaz da kucagımıza alırız hemen..
Hastane çıkışı bebeği koycak cantanın adı ne ondan alalım mı
bi de ben 2 10 lu hastane çıkışı 4tane 5li zıbın takımı 8tane çıtçıtlı body ve alt alsam yetiyo mu şimdilik 2 de ayrıca penye battaniye
çoraba ve bebek küloduna ihtiyaç var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?