2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Kontrole gelmiştim doktor haftayı beklemeyelim Çarşamba alalim dedi, riske atmak istemiyor. 27 Mayıs sabahı sezeryana giriyorum inşallah. Dualarınızı bekliyorum.
Ayy cok sevindim senin adina canim benim hadi gozun aydin ,son iki gun anne olmana :) Dualarim seninle canim...

Nerden alınıyor cnm müslin bez imternette var mı satılan site?

ikeada da var onlar biraz daha kalın e bebekte de var. birçok çocuk mağazasında var internet sitelerinde ve dükkanlarda canım.
Hadi ya hiç dikkatimi cekmedi müslin bez diye mi satılıyor adı bu mu? İkeadaki daha mı iyi? sen nerden aldın cnm neresi iyiyse ordan alayım. tesekür ederim canım benimde 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi iyiki de yazmıssın.

canım işte eskiden hep tülbent mermerşah kullanılıyormuş muslin onların biraz daha modern olanı. yurtdışında da çok kullanılıyor. boy boy çeşit çeşit oluyor. ben hem ikeadan aldım birkaç tane zaten ikili satılıyor onlar oradakiler büyük yani tam ölçüden emin değilim de tülbent boyutunda falan diyeyim hem de momeasy diye bir marka var onlardan da aldım boy boy ebebeklerde de var yanılmıyorsam english home da falan da olması lazım belki internette daha uygun fiyatlı bulabilirsin mağaza fiyatlarından. farkları şöyle dokuları ve yumuşaklıkları farklı. ikeadakiler daha kalın ve daha sert ama kötü değil o da öyle momeasy ler yumuşacık tülbent kadar ince değil ama ikeadakilerden daha ince.

Heheheee tesekkurler

Hadi bakalım hayirlisi 37 olmuşsun zaten maşallah. Ins sorunsuz bir şekilde kavuşursun bebeklerine.kiloları nasıl bu arada?

Hadi bakalim.... allah yardimcin olsun. Sag salim bebislerinu kucagina al insallah. Durumdan da bizleri haberdar edersen cok seviniriz. Bebislerini kucagina alanlari gorunce cok mutlu oluyorum ben yaaa.

Hayirlisiyla saglikla dogum yap insaAllah canim.Bebislerin kilosu nasil? Kuveze girmezler degil mi? Benim doktorumda 37. haftada aliriz dedi. O yuzden merak ettim :)

Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kucagına al inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle.

Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Umarim dogum sonrasi sizleri haberdar etme sansim olur. Bebekler bir hafta once 2500, 2750 civarindaydilar. Benim tek yumurta ikizi oldugu icin dr. almak daha iyi olucak artik buyumeleri zor disarda daha cok kilo alirlar, kuvoze gireceklerini dusunmuyorum dedi. insallah girmezler. Sizlere de zamaninda saglikli dogumlar dilerim.

Insallah dogumdan sonra cabucak beyazlasir ve incelir. Sen yag ,krem v.s... kullanmiyormuydun canim? Bu arada bebisler kacar kilo olmuslar?
Insallah oyle olur cnm, aslinda simdiden baya beyazlastilar, 3. aydan beri cok duzenli olarak sabah aksam lierac, gun icinde badem ve kakao yagi kullandim. yaglari surunce karnimi bile ortmedim, emsin diye. sonra catlayinca 26 veya 27 haftada bio oil aldim bu saydiklarima gunde 2 sefer bio oil ekledim ama malesef catlamaya devam etti. hala suruyorum:) inat ettim ama olmadi, umarim sizlerin catlamaz. daha once 3600 kg oglumu dogum yaptim lierac ve bebeyagi surmustum ama catlamamisti, dogum sonrasi yaklasik 1lira kadar bir bolgede vardi, belli belirsiz. Bu sefer karnim cok hizli buyudu, bide farkli olarak bebeyagi kullanmadim, sanirim bebe yagi daha etkili.

Ayy cok sevindim senin adina canim benim hadi gozun aydin ,son iki gun anne olmana :) Dualarim seninle canim...

Hadi bakalim, saglikla al
Kucagina bebeklerini. Bizi haberdar et

Insallah haberdar etmeye calisacagim. hepinize kolayliklar dilerim

Silikon kaşık nerden alabilirim bi de şekerli su verecek misiniz planınız ne tüm arkadaslarım verdik bir çay kaşığı sarılık olmadı diyor
Ben babymall dan almıştım avent silikon ikili kaşık turuncu renkli.şekerli suya ben de karar veremedim dr lar vermeyin diyorlarmis ama verenler de var

Ben babymall dan almıştım avent silikon ikili kaşık turuncu renkli.şekerli suya ben de karar veremedim dr lar vermeyin diyorlarmis ama verenler de var
Evet canım veren arkadas varsa yazsın inş.küvöx olmaz da kucagımıza alırız hemen..
Hastane çıkışı bebeği koycak cantanın adı ne ondan alalım mı
bi de ben 2 10 lu hastane çıkışı 4tane 5li zıbın takımı 8tane çıtçıtlı body ve alt alsam yetiyo mu şimdilik 2 de ayrıca penye battaniye
çoraba ve bebek küloduna ihtiyaç var mı acaba

Letsdance ve limonene
Arkadaşlar Rabbim yar ve yardımcınız olsun.inşallah rahat bir doğumla evlatlarınıza sağ sağ salim kavuşursunuz.güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Canım bebeklerin ayakları üşür çorap al bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…