Kızlar dua edin yarın sezeryana giriyoru
Guzel haberlerini bekliyorum cnm.dualarimiz seninleKızlar dua edin yarın sezeryana giriyorum
Allah yardımcın olsun canım ne oldu hayırdır acil bir durum mu oluştu?
Dualarimiz seninle, insallah saglikla alirsin bebekerini kucagina, sen de saglikla kurtulursun. Neden erken aliyorlar, sorun mu oldu?
Allah yardimcin olsun,saglikla gecsin ameliyatin hayirla saglikla gelsin yavrularin.
Neden canım rahim ağzı mı kısaldı çok merak ettik yazarsan seviniriz 32.hafta gayet iyi 10 gün küvözde kalsa yetiyo çıkıyo
Letsdance ve limonene
Arkadaşlar Rabbim yar ve yardımcınız olsun.inşallah rahat bir doğumla evlatlarınıza sağ sağ salim kavuşursunuz.güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Canim guzel haberlerini bekliyoruz.İnsaAllah yavrularini saglikla kucagina alirsin.Darisi bizlere :)
Rabbim yardımcın olsun inşallah sağlıkla sıhhatle doğar bebişler :)
Guzel haberlerini bekliyorum cnm.dualarimiz seninle
Teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun. Rahım kısalması vs hıcbıseyım yoktu sadece 2 hafta öncesınden kasıntılarım vardı kana bakılmıştı karaciğer enzimlerim hafıf yuksek cıkmıstı bugunde normal kontrole gelmiştim kan verdim karaciğer enzimlerim 4 kat artmış bu durumda annenin hayatını tehlıkeye sokuyormus tabi bebeklerinde alel acele yatırdılar beni yarın sabahta sezeryan olacak . Bu cıkmasaydı doktor 37-38 leri sölüyordu nasip böyleymiş
Canim iyimisin çok şaşırdım hersey yolundaydı düne kadar iyiydin Rabbim yardimci olsun dua etcem canım senin için.Kızlar dua edin yarın sezeryana giriyorum
Dualarimiz seninle canimTeşekkür ederim kızlar Allah razı olsun. Rahım kısalması vs hıcbıseyım yoktu sadece 2 hafta öncesınden kasıntılarım vardı kana bakılmıştı karaciğer enzimlerim hafıf yuksek cıkmıstı bugunde normal kontrole gelmiştim kan verdim karaciğer enzimlerim 4 kat artmış bu durumda annenin hayatını tehlıkeye sokuyormus tabi bebeklerinde alel acele yatırdılar beni yarın sabahta sezeryan olacak . Bu cıkmasaydı doktor 37-38 leri sölüyordu nasip böyleymiş
Teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun. Rahım kısalması vs hıcbıseyım yoktu sadece 2 hafta öncesınden kasıntılarım vardı kana bakılmıştı karaciğer enzimlerim hafıf yuksek cıkmıstı bugunde normal kontrole gelmiştim kan verdim karaciğer enzimlerim 4 kat artmış bu durumda annenin hayatını tehlıkeye sokuyormus tabi bebeklerinde alel acele yatırdılar beni yarın sabahta sezeryan olacak . Bu cıkmasaydı doktor 37-38 leri sölüyordu nasip böyleymiş
ben de dün doktorumdaydım.
once 36 ları rahat görecegiz dedi sonra nts cihazına soktu aslında benim hissettiğim agrı kasılma bişey yoktu ama doktor onu görünce fikrini degiştirdi 34. hafta da alalım bebekleri sonrası risk dedi.
bebekler den 1980 digeri 2200 olmus agırlıkları.
yasım gereği 34 hafta sonrası benimde bebeklerinde risk altında olacagını söyledi. kiloları iyi alınması daha ıyı olacak dedi.
haziran 15 civarı gelecek benim bebekler bu durumda.
insallah 2500 grmı gecerler o zamana kadar üç gün sonra yine nts ye girecegim bakalım ne olacak.
ben 42 yasındayım
yasınız yüzünden plasenta yırtılabılır rahımden kopabilir bebekler iri dedi
böyle bir durumda benim de bebeklerinde hayati tehlikesi varmıs
birde ikiside basları tam kasıgımda devamlı cişim var hissi içindeyim..
nts de ne cıktı bilmiyorum o konuda cok bilgide bulamadım internette
kalp atısşları 135 ile 150 arasında alttaki kasılmayı gösterende en yüksek 25 oldu ara ara
önce 20 dk birinin kalbine bağladılar cihazı sonra 20 dk diğerine bağladılar. bir tanesi cok hareket etti ara ara kalp atısi gitti yer değiştirdi ve soru işareti cıktı o kalp atısı olan yerde. professör bunun böyle olduğunu görmedi o sonucu kagıdı gördü sadece sanırım o kalp atıslarının kesilmesi onu endişelendirdi.
bende heyecandan korkudan 34. haftayı duyunca hiç bişey soramadım söyleyemedim. üç gün sonra yine nts olacak o zaman için aklıma gelenlerı yazıyorum soracagım.
Hayirlisi olsun canim.nst de sanci cikti demek.haftalarins gore kilo cok iyimid masallah. Nasil besleniyosun biraz bahsedrmisinben de dün doktorumdaydım.
once 36 ları rahat görecegiz dedi sonra nts cihazına soktu aslında benim hissettiğim agrı kasılma bişey yoktu ama doktor onu görünce fikrini degiştirdi 34. hafta da alalım bebekleri sonrası risk dedi.
bebekler den 1980 digeri 2200 olmus agırlıkları.
yasım gereği 34 hafta sonrası benimde bebeklerinde risk altında olacagını söyledi. kiloları iyi alınması daha ıyı olacak dedi.
haziran 15 civarı gelecek benim bebekler bu durumda.
insallah 2500 grmı gecerler o zamana kadar üç gün sonra yine nts ye girecegim bakalım ne olacak.
Herkese GünaydıN.sezeryana girecek olan arkadaşların da Allah yardımcısı olsun.hayırlısuyla kavuşur lar inş bebeklerine.
göbeği düşmeden tulum giydirilir mi acaba bebeklere?ben ilk günler için sadece alt üst zibin takım aldım ama birer tane de yenidogan tulum alasim var.bir de sadece tulum mu giydirilir yoksa tulum un içine de iç zibin falan giydirmek gerekir mi ama onlar da toplanmak mi belinde?
Kızlar dua edin yarın sezeryana giriyorum
Çok sağol canım ben hastaneye götürmek için 3 er takım alt üst zibin aldım sence biRER tane de yenidogan tulum görürsem mi hastaneye?sen premature aldın mi hiç? Ben premature de almadım şu kıyafet konusu ne zormuş. Uzun kollu mu kısa kollu mu yenidogan mi premature mi tulum mu zibin mi derken kafam karıştı artikcanım hep giydiriliyor tulum. hatta alt üst olanların belleri lastikliya onun göbeğe denk gelmesi daha kötü aslında. yani etrafımda ne kadar arkadaşım varsa hepsi tulum giydirdi. zaten göbeği de bir haftaya düşüyormuş en fazla sonrasında da rahat rahat giydirilir.
bak bu linkte yenidoğan banyosu anlatılıyor orada da tulum var üstünde göbeği daha düşmemiş bebeğin
Allah yardimcin olsun canim ,saglikla kucagina alirsin insallah...Kızlar dua edin yarın sezeryana giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?