Günaydın kızlar artık hergün foruma girip okumak adetim oldu. Kime noldu diye.benim bir sıkıntım var belki sizde de vardır diye paylaşmak istedim.çok cisim geliyor ama yapamıyorum önce bebekler tepe gibi oluyo sontÄ sıkisiyorum tuvalete gidiyorum bi bekle babam bekle çok az geliyor ve beni rahatlatmiyor.sonra tekrar tekrar bu haftam hep böyle geçiyor benim haftalarimda bu sıkıntıyı yaşayan var mı. ...
yani şöyle birçok kişi almıyor prematüre biraz bol şekilde yenidoğan ürünü de kullanabilirsin ama benim yeni doğum yapan arkadaşlarımın bebeklerine bakıyorum 3,5 kilo civarı olanlara bile yenidoğan kıyafetleri bol bol geliyor. çok da bol olunca bebekler üşüyormuş ben o yüzden çok değil ama 5li paket tulumlardan iki tane aldım prematüre. içlerine giydiririm en azından kısa süreli de olsa dedim. tabi herkesin kendi tercihi..Çok sağol canım ben hastaneye götürmek için 3 er takım alt üst zibin aldım sence biRER tane de yenidogan tulum görürsem mi hastaneye?sen premature aldın mi hiç? Ben premature de almadım şu kıyafet konusu ne zormuş. Uzun kollu mu kısa kollu mu yenidogan mi premature mi tulum mu zibin mi derken kafam karıştı artik
maşallah canım kiloları normal gidiyor.Selam kizlar dun bebislerimin kilolarini ogrendim cok sukur :) biri 1.645 digeri 1.460 doktor iyi dedi cok sukur sagliklarida iyiymis hersey yolunda daha ne olsun :)
Eger sorunsuz devam ederse temmuzun ilk haftasina sezeryan istiycem sanirim 38.haftada olacaklar o zaman bayada kilo alirlar en azindan 2 yi kesin gecerler.
Sizce kac kilo dogarlar 38 haftalikken? Kac kilo daha alabilirler en fazla o zamana kadar acaba fikri olan varmi?
Çok sağol canım ben hastaneye götürmek için 3 er takım alt üst zibin aldım sence biRER tane de yenidogan tulum görürsem mi hastaneye?sen premature aldın mi hiç? Ben premature de almadım şu kıyafet konusu ne zormuş. Uzun kollu mu kısa kollu mu yenidogan mi premature mi tulum mu zibin mi derken kafam karıştı artik
Aynen ya kafam alt üst..Çok sağol canım ben hastaneye götürmek için 3 er takım alt üst zibin aldım sence biRER tane de yenidogan tulum görürsem mi hastaneye?sen premature aldın mi hiç? Ben premature de almadım şu kıyafet konusu ne zormuş. Uzun kollu mu kısa kollu mu yenidogan mi premature mi tulum mu zibin mi derken kafam karıştı artik
38.hafta ikizlerde geç değil mi 36dan sonra kilo alıyolar mıSelam kizlar dun bebislerimin kilolarini ogrendim cok sukur :) biri 1.645 digeri 1.460 doktor iyi dedi cok sukur sagliklarida iyiymis hersey yolunda daha ne olsun :)
Eger sorunsuz devam ederse temmuzun ilk haftasina sezeryan istiycem sanirim 38.haftada olacaklar o zaman bayada kilo alirlar en azindan 2 yi kesin gecerler.
Sizce kac kilo dogarlar 38 haftalikken? Kac kilo daha alabilirler en fazla o zamana kadar acaba fikri olan varmi?
Bir de ben bebek bezi huggies yenidogan1 aldım acaba olur mu?huggies in prematuresi yok cunku
teşekkür ederim sancım yoktu yada ben hissetmiyordum tek tarafa toplanıp şişlik oluşuyordu göbeğimdekızlar bugün kontrolüm vardı bebekler 1400 ve 1600 olmuş nst ye bağlandım sancım cıktı moralim
bozuldu adalat ve endol yazdı doktor hastanede kal bu gece dedi ama çocuktan dolayı evde dinlenirim dedim
nst de sancısı çıkıp bu ilaçları kullanan varmı?korktum doktor suyun gelebilir sancılarla dıyor
Canim gecmis olsun oncelikle. Peki normalde nst ye baglanmadan once sancilarin varmiydi hissettigin yoksa sadece nst de mi cikti ilaclar ne icinmis peki erken dogumu onlemek icinmi
1 hafta sonra tekrar çağırdı sen nst ye girdinmi?teşekkür ederim sancım yoktu yada ben hissetmiyordum tek tarafa toplanıp şişlik oluşuyordu göbeğimde
o sancıymış verdiği ilaç kasılmayı önlüyormuş rahim ağzı uzunluğu iyi ama suyum gelirse diye korkuyorum
Anladim canim benimde kasilmalarim cok fazla oluyo normal diye karsiliyodum bende hep. sadece karnimin icinde agri oluyo buyudukleri icindir diyodum ama gozum korktu simdi. Insallah biraz daha sabreder bebislerin bende bazen suyum gelicek gibi hissediuorum alttaki bebek baski yaptikca. Ne zaman tekrar kontrole gidiceksin peki
Cok gecmis olsun.insallah ilaclarla ve bol istirahatle en azindan 3_4 haftayi atlatirsan super olur.kızlar bugün kontrolüm vardı bebekler 1400 ve 1600 olmuş nst ye bağlandım sancım cıktı moralim
bozuldu adalat ve endol yazdı doktor hastanede kal bu gece dedi ama çocuktan dolayı evde dinlenirim dedim
nst de sancısı çıkıp bu ilaçları kullanan varmı?korktum doktor suyun gelebilir sancılarla dıyor
inşallah sağol cnm hayırlısı artık bakalımCok gecmis olsun.insallah ilaclarla ve bol istirahatle en azindan 3_4 haftayi atlatirsan super olur.
Yok canim niye muneccimlik olsun tahmin sadece illa tutacak bu olacak demiyorsunki :) evet bencede 38 i bulurlarsa 2-2.5 aradi olurlar gibi geliyor bekleyip gorucem artik :) sen nasilsin konustunmu doktorunla dogum icin yine devammi dedi?maşallah canım kiloları normal gidiyor.
38 haftalıkken eğer bir gerileme falan olmazsa ya da yavaşlama olmazsa benim tahminim 2,5 u geçerler. ama tabi müneccimlik gibi bir şey sonuçta gebelik bu her an her şey olabiliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?