2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Selam kizlar dun bebislerimin kilolarini ogrendim cok sukur :) biri 1.645 digeri 1.460 doktor iyi dedi cok sukur sagliklarida iyiymis hersey yolunda daha ne olsun :)
Eger sorunsuz devam ederse temmuzun ilk haftasina sezeryan istiycem sanirim 38.haftada olacaklar o zaman bayada kilo alirlar en azindan 2 yi kesin gecerler.
Sizce kac kilo dogarlar 38 haftalikken? Kac kilo daha alabilirler en fazla o zamana kadar acaba fikri olan varmi?

idrar yollarında bir sıkıntı olabilir mi ya da üşütmüş olabilir misin?
bebekler sürekli o bölgeye baskı yaptığından sana çişin geliyormuş gibi de geliyor olabilir. bir de klozete oturunca hafif kendini öne doğru ver eğilme ama dik olarak o zaman daha rahat mesaneni boşaltabilirsin.

yani şöyle birçok kişi almıyor prematüre biraz bol şekilde yenidoğan ürünü de kullanabilirsin ama benim yeni doğum yapan arkadaşlarımın bebeklerine bakıyorum 3,5 kilo civarı olanlara bile yenidoğan kıyafetleri bol bol geliyor. çok da bol olunca bebekler üşüyormuş ben o yüzden çok değil ama 5li paket tulumlardan iki tane aldım prematüre. içlerine giydiririm en azından kısa süreli de olsa dedim. tabi herkesin kendi tercihi..

maşallah canım kiloları normal gidiyor.
38 haftalıkken eğer bir gerileme falan olmazsa ya da yavaşlama olmazsa benim tahminim 2,5 u geçerler. ama tabi müneccimlik gibi bir şey sonuçta gebelik bu her an her şey olabiliyor..

Ben iki zıbın takımı birer tane tulum koydum cnm,içten giydirmeye bende karar verememiştim iç zıbın mı falan diye geçen sene doğum yapan arkadaşa sordum hava sıcak olucak çıtçıtlı body giydirirsin dedi body koydum 3-4 tane,birde tabiiki uzun kollu ve en çokta ayakları ve başı üşür bebeklerin çorap bol koydum ben...

LetsDance ve L limonene rabbim yardımcınız olsun sağ salim kucağınıza alın bebişlerinizi ..ben hala merve10er arkadaşımızı ve bebeklerini merak ediyorum bir şey yazmamış aktif olduğu halde inşallah kendisi ve bebekleri iyidir

Son düzenleme:
Aynen ya kafam alt üst..
Ben mutlaka prematüre zıbın seti alcam normallri 3500kiloluk bebeklere göre

38.hafta ikizlerde geç değil mi 36dan sonra kilo alıyolar mı

Az önce bi arkadaşımla konuştum ikiz kızları oldu 3 ay önce 37 haftalik dogdular normal hastane cikislari baya büyük gelmiş premature almamış ama senin sıcak havalara denk gelcek üst üste giydiremezsin de o yüzden bir takım premature al dedi.

Bende molfiks premeture olan bezden aldim ama sonra cokkk kucucuk geldiler gozume primanin 1 numarasindan da aldim. Ikisindende koydum cantasina

kızlar bugün kontrolüm vardı bebekler 1400 ve 1600 olmuş nst ye bağlandım sancım cıktı moralim
bozuldu adalat ve endol yazdı doktor hastanede kal bu gece dedi ama çocuktan dolayı evde dinlenirim dedim
nst de sancısı çıkıp bu ilaçları kullanan varmı?korktum doktor suyun gelebilir sancılarla dıyor

kızlar bugün kontrolüm vardı bebekler 1400 ve 1600 olmuş nst ye bağlandım sancım cıktı moralim
bozuldu adalat ve endol yazdı doktor hastanede kal bu gece dedi ama çocuktan dolayı evde dinlenirim dedim
nst de sancısı çıkıp bu ilaçları kullanan varmı?korktum doktor suyun gelebilir sancılarla dıyor

Canim gecmis olsun oncelikle. Peki normalde nst ye baglanmadan once sancilarin varmiydi hissettigin yoksa sadece nst de mi cikti ilaclar ne icinmis peki erken dogumu onlemek icinmi

teşekkür ederim sancım yoktu yada ben hissetmiyordum tek tarafa toplanıp şişlik oluşuyordu göbeğimde
o sancıymış verdiği ilaç kasılmayı önlüyormuş rahim ağzı uzunluğu iyi ama suyum gelirse diye korkuyorum

teşekkür ederim sancım yoktu yada ben hissetmiyordum tek tarafa toplanıp şişlik oluşuyordu göbeğimde
o sancıymış verdiği ilaç kasılmayı önlüyormuş rahim ağzı uzunluğu iyi ama suyum gelirse diye korkuyorum

Anladim canim benimde kasilmalarim cok fazla oluyo normal diye karsiliyodum bende hep. sadece karnimin icinde agri oluyo buyudukleri icindir diyodum ama gozum korktu simdi. Insallah biraz daha sabreder bebislerin bende bazen suyum gelicek gibi hissediuorum alttaki bebek baski yaptikca. Ne zaman tekrar kontrole gidiceksin peki

1 hafta sonra tekrar çağırdı sen nst ye girdinmi?

Cok gecmis olsun.insallah ilaclarla ve bol istirahatle en azindan 3_4 haftayi atlatirsan super olur.

Yok canim niye muneccimlik olsun tahmin sadece illa tutacak bu olacak demiyorsunki :) evet bencede 38 i bulurlarsa 2-2.5 aradi olurlar gibi geliyor bekleyip gorucem artik :) sen nasilsin konustunmu doktorunla dogum icin yine devammi dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…