2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

38.hafta ikizlerde geç değil mi 36dan sonra kilo alıyolar mı
Canim Turkiyede olsam alirlardida burda ne yaparsam yapayim suyum gelmedigi muddetce asla almazlar.doktor 2 temmuza kadar hicbisey yapmam sonra siz ne isterseniz o olur dedi...36 dan sonra kilo alirlarmi bilmem ama alsin almasin bekletecekler galiba...

1 hafta sonra tekrar çağırdı sen nst ye girdinmi?

canim ben yaklasik 3 yada 4 hafta once girmistim nst ye ama ufak tefek biseyler var ama erken dogumu tetikliycek bisey degil demisti doktor suan kasilmalar daha fazlalasti otururken yatarken surekli olmaya basladi.

Sizleri okuyunca gecen senekI heyecanim geldi aklima yaziyim dedim ben ikiz erkek annesiyim 17haziran 202014 37.haftamda planli sezeryanla dogum yaptim 2500 2400dogdular gayet iyilerde cok sukur dun sunnet oldular simdide ugrasiyoruz bidiklarla ins sizde saglikli alirsinz kucaginiza

Canim hayirlisiyla saglikla gelsin bebislerin insaAllah. 2500u gececek gibiler masaAllah.

Cok tesekkurler,amin :) Saglikla buyutun yavrularinizi insaAllah. Hayirli olsun sunnetleri :)

Yok canim niye muneccimlik olsun tahmin sadece illa tutacak bu olacak demiyorsunki :) evet bencede 38 i bulurlarsa 2-2.5 aradi olurlar gibi geliyor bekleyip gorucem artik :) sen nasilsin konustunmu doktorunla dogum icin yine devammi dedi?
daha konuşmadım yarın konuşacağım canım bakalım bir değişim var mı bebeklerde

Arkadaslar bende b7gun hastaneye gidince nst sancilar cikti rahim boyum zar kadar kalmis ve acilma var bende hissediyorum bebegin kasasi baski yspiyor.yatis yaptik yarin 10 gibi sezeryan a giriyoruz dualariniza ihtiyacim var.
Canım siteye giriyosun konu sahibisin doğum nasıl geçti bebişler kaç kilo nasıllar kaç haftalık doğdular bize 2 dakiks ayırıp yazarsın inş.20gün geçmiş yaklaşık inşallah her sey yolundadır

Teşekkür ederim cnm cvp için. Klozetteki oturus şeklinde haklısın one doğru daha iyi Oluyor. Bebekler kasilinca baski oluyor cisim geliyor kesinlikle.bugün bol su içerek test ettim kendimi.bebeklerle alakali Cnm.

canim ben yaklasik 3 yada 4 hafta once girmistim nst ye ama ufak tefek biseyler var ama erken dogumu tetikliycek bisey degil demisti doktor suan kasilmalar daha fazlalasti otururken yatarken surekli olmaya basladi.
randevun ne zaman tekrar nst ye bağlar bakar doktorun ben sancı hissetmiyorken nasıl yüksek çıkıyor anlamadım

amin hepimizinki inşallah
Cnm nst bana doktor 34. Haftada dedi neden beni sokmuyor nst ye.o tepeler bende de oluyor sık sık ancak benimde o kadar abartılı ağrım sizim olmuyor kasılma esnasında nefesim kesiliyor ağrım geliyor ama hemen geçiyor belki girsem bende de çıkacak. inş zamanında gelir Bebeklerimız cnm

Teşekkür ederim cnm cvp için. Klozetteki oturus şeklinde haklısın one doğru daha iyi Oluyor. Bebekler kasilinca baski oluyor cisim geliyor kesinlikle.bugün bol su içerek test ettim kendimi.bebeklerle alakali Cnm.

rica ederim canım ne demek. aman idrar yollarında falan bir şey olmasın da...

bol bol su iç dedi ilaçları kullan ve dinlen dedi sende suyunu cok iç dinlen canım

randevun ne zaman tekrar nst ye bağlar bakar doktorun ben sancı hissetmiyorken nasıl yüksek çıkıyor anlamadım

Canim benim randevum p.tesi gunu kismetse. Nst ye kasik agrim var diye hastaneye gitmistim nolur nolmaz diye orda bagladilar. Kendi doktorum p.tesi ne diycek bakalim. Hakkimuzda hayitlusi artik sonlara yaklasiyoruz. Sayili gunlerimuz kaldi

Canım bu tepeleşmeler kaçıncı hafta baslıyo genelde bi de öyle sivri mi duruyor kaç dakika sürüyor anlamak için soruyrm

Normal hastane çıkışları 56cm.
ben prematüre bulamadım 45cmmiş o.
ama bi markada 50cmlik buldum gayet minikler dar kalıplı bunlardan 2 tane 10lu 2 tane 5li aldım yeter mi ayrıca 56cmlik zıbın seti alayım mı..
bi de kaç tane penye battaniye alayım su an 2tane var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…