Hayirli olsun bebisler in canimbu arada 6+5 günlük hamileyim kızlar
canim yaa Allah kolaylik versin sanada seninkide zor hemoroit bende ilk dogumdan sonra olmustu... felaketti tuvalete gitmek kabus gibiydi..Allah yardimcimiz olsun valla...
çok teşekür ederim hepimizin bebekleri hayırlı olsun inşallahhayırlı olsun...
teşekür ederimHayirli olsun bebisler in canim
Sağlık olsun canım,şükret bir tanesi seninle.Kaybolan ikiz sendromu olmuş sende.Hayırlısı olsun canım.ben ikiz annesi olamıyormuşum malsef( geçen hafta bir kese küçük demişti. bu gün gittim küçük olan gelişmemiş. kalp atışı yok.
çok şükür diğerinin kalp atışını duyduk. rabbim ona sağlık sıhat versin inş.
ne güzelde hazırlamıştım kendimi ikiz annesi olmaya
MaşaAllah minişlere :) Çift kese var değil mi?Benim çift kese altlı üstlüler,Allahtan alttaki büyük bizim :) Üstteki 4 gün geriden geliyor miniğim :) Benimde sata göre uyumlu değil geç döllenmişler.Biri 4 gün diğeri 8 gün geriden geliyor.Kizlar doktordan ciktim sabah.gebelik haftam hala farkli cikiyor.transfere gore farkli ultrasona gore farkli.neyse bebisleri gordum oyle hareketlilerki sastim kaldim izlerken.kollari bacaklari durmuyor yerinde hic.kuzularim benim altli ustlu duruyorlar.ustteki ezecek alttakini sanirim.4cm olmuslar.cok hheyecanlaniyorum ultrason gunlerinde.
MaşaAllah minişlere :) Çift kese var değil mi?Benim çift kese altlı üstlüler,Allahtan alttaki büyük bizim :) Üstteki 4 gün geriden geliyor miniğim :) Benimde sata göre uyumlu değil geç döllenmişler.Biri 4 gün diğeri 8 gün geriden geliyor.
:))) Benimde içim çok kaynıyor,bazen çılgınca seviyorum.Zaten çok sevgi manyağı biriyim :) Benimkilerde baştan beri üstüste ama zamanla yan yana olacaklar :)Evet canim cift kese.benim ustteki 3 gun buyuk.seninki iyiymis masallah.alttakinin butuk olmasi daha iyi.her gittigimde yer degistiriyorlardi :)bu iki gidisimde altli ustlu kaldilar hep.Allahim saglikla dogurmayi buyutmayi nasip etsin de gerisi onemli degil.kuzucuklarimuz bizim onlar:)icim kaynadi yine.
Ben hala inanamıyorum. Sonuclarınız çıkınca yazar mısınız bence size inr PTT testi yaptılar.
Sonucu yazarsanız anlarız..
Kabizlik onceden bendede vardı. Kefir öneririm. Cok iyi geliyor hergün bir elma ve bir bardak kefir icin. Bol su icin. Bol salata yiyinzeytinyagli...bunlar hem bebeklerimize cok faydalı hemde cok iyi geliyor kabizliga....
Kefiri kendiniz yapın mayasını bulup.
kizlar benimkiler hep yanyanaydi halada oyle...:))) Benimde içim çok kaynıyor,bazen çılgınca seviyorum.Zaten çok sevgi manyağı biriyim :) Benimkilerde baştan beri üstüste ama zamanla yan yana olacaklar :)
kizlar benimkiler hep yanyanaydi halada oyle...
Kan pihtilasmasi varmis canim sende de.Kan sulandirici igne kullaniyorsun degil mi?Sonucum çıktı değerleri yazıyorum eğer bilginiz varsa yorumlarsanız sevinirim
Faktör v: heterezigot
Mthfr 677 poliformizfi : heterezigot
Bu değerler koyu yazılmış olduğu için sadece bunları yazdım. Nedir sonuç bilen var mı??
Beni normali bulmaz zaten :)))Hele ustteki tavana tutunmus sirtindan asagiya bakiyor minigim :)))Spiderman diyorum ona :)))kizlar benimkiler hep yanyanaydi halada oyle...
Buyudukce yana dogru donecekler insaAllah canim:)Ne guzel keske benimkilerde kardes kardes yanyana dursalar.masallah... senin minnoslara.
Evet malesefKan pihtilasmasi varmis canim sende de.Kan sulandirici igne kullaniyorsun degil mi?
sagol canim seninkilerde yer degistirirler insallah...Ne guzel keske benimkilerde kardes kardes yanyana dursalar.masallah... senin minnoslara.
ustteki spidermana ozendigine gore o erkek demekki :)Beni normali bulmaz zaten :)))Hele ustteki tavana tutunmus sirtindan asagiya bakiyor minigim :)))Spiderman diyorum ona :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?