eger hala premature ariyorsan butikbebede babystone da su anda uygun fiyatli premature zibin takimlari var.20tl ben her ihtimale karsi onlardan birer tane siparis verdim.Normal hastane çıkışları 56cm.
ben prematüre bulamadım 45cmmiş o.
ama bi markada 50cmlik buldum gayet minikler dar kalıplı bunlardan 2 tane 10lu 2 tane 5li aldım yeter mi ayrıca 56cmlik zıbın seti alayım mı..
bi de kaç tane penye battaniye alayım su an 2tane var
O yukselmeler bende de oluyor hem de uzun zamandir burdaki dr soyledim onemsemedi onlarin cogu kasilma degildir bebek basini bacağını yasliodur sen onu hissediosundur dededi.kendi druma daha gitmedim gidince o ne diycek bakalimbol bol su iç dedi ilaçları kullan ve dinlen dedi sende suyunu cok iç dinlen canım
Amin inşallah ...amin inşallah burdaki tüm arkadaşlar zamanında alır yavrularını
Canım aldıklarım çok minik dıruyor zaten ebebege de gitcem orda varsa 2 de ordan alırım..Eger hala premature ariyorsan butikbebede
eger hala premature ariyorsan butikbebede babystone da su anda uygun fiyatli premature zibin takimlari var.20tl ben her ihtimale karsi onlardan birer tane siparis verdim.
evet canım ultrasonda baktı sorun yok dedi ama nst ye bağlayınca sancı cıktı bazen ihmal edebiliyorlarO yukselmeler bende de oluyor hem de uzun zamandir burdaki dr soyledim onemsemedi onlarin cogu kasilma degildir bebek basini bacağını yasliodur sen onu hissediosundur dededi.kendi druma daha gitmedim gidince o ne diycek bakalim
Canım aldıklarım çok minik dıruyor zaten ebebege de gitcem orda varsa 2 de ordan alırım..
Sen kaç tane penye battaniye aldın vr bebek bezini aldın mı[/QUOT bende 2 ser tane penye battaniye var 1 tane de fazlalık var toplam 5 tane
Ben de korktum şimdi çünkü benim uzun süredir oluyor.kendi duruma çarşamba gideceğim inş bi şey çıkmaz. Daha benim 36-37 lere çok var.inş hepimizin beb işleri zamanında gelir ya...evet canım ultrasonda baktı sorun yok dedi ama nst ye bağlayınca sancı cıktı bazen ihmal edebiliyorlar
Bebek bezini de aldım ben huggies yenidoğan 1 numara aldım hatta baya bi aldım bez.Canım aldıklarım çok minik dıruyor zaten ebebege de gitcem orda varsa 2 de ordan alırım..
Sen kaç tane penye battaniye aldın vr bebek bezini aldın mı
1 numaralar kaç aylığa kadar takılıyo canım göbek oyuntulu var mı onda molfiks gibi acabaBebek bezini de aldım ben huggies yenidoğan 1 numara aldım hatta baya bi aldım bez.
1 numara 2-5 kg.kiloya göre yani.Hayır göbek oyuncusu yok ama zaten göbek 7-15 gün arası düşüYor. Çevremde huggies kullananlar olduğu için aldım ben de.olmazsa değiştiririm duruma göre. Indir denk geldi o yüzden baya aldım.1 numaralar kaç aylığa kadar takılıyo canım göbek oyuntulu var mı onda molfiks gibi acaba
Canim bende de kasilma oluyor doktor normal dedi.Nstye banada 34. haftada baslayacagiz dedi.Cnm nst bana doktor 34. Haftada dedi neden beni sokmuyor nst ye.o tepeler bende de oluyor sık sık ancak benimde o kadar abartılı ağrım sizim olmuyor kasılma esnasında nefesim kesiliyor ağrım geliyor ama hemen geçiyor belki girsem bende de çıkacak. inş zamanında gelir Bebeklerimız cnm
Canim bir tanede yenidogan al nolur nolmaz uzun dogar bebisler :) Ben 4er battaniye aldim ama hastaneye 2er adet goturecegim insaAllah. Premature takim birer tane aldim gerisi yenidogan hep.Birde ne olur ne olmaz bebek bezinde de bir paket 0 numara premature al canim.Ben molfix aldim bezleri.Gobek bagi oyuntulu.Normal hastane çıkışları 56cm.
ben prematüre bulamadım 45cmmiş o.
ama bi markada 50cmlik buldum gayet minikler dar kalıplı bunlardan 2 tane 10lu 2 tane 5li aldım yeter mi ayrıca 56cmlik zıbın seti alayım mı..
bi de kaç tane penye battaniye alayım su an 2tane var
Sağ ol canım inş.giymek eskitmek nasip olsun bebişlere..Canim bir tanede yenidogan al nolur nolmaz uzun dogar bebisler :) Ben 4er battaniye aldim ama hastaneye 2er adet goturecegim insaAllah. Premature takim birer tane aldim gerisi yenidogan hep.Birde ne olur ne olmaz bebek bezinde de bir paket 0 numara premature al canim.Ben molfix aldim bezleri.Gobek bagi oyuntulu.
Ya ben bu kasılma şeylerini araştırınca iyice stres yaptım. Dr nie önemsemedi ki ben söyleyince. ..Çoğu bebeğin kafası ayağı f alandır senin o hissettiklerin dedi.benim 24.haftada falan başladı ve hala var acaba böyle kaç hafta daha gider...erken doğum falan olmaz inş. Daha 30. Haftadayiz.Canim bende de kasilma oluyor doktor normal dedi.Nstye banada 34. haftada baslayacagiz dedi.
Benim de 8-10 kez oluyorduR.bilmiyorum ya hiç bi şey demedi çarşamba kendi dr uma da söyleyeceğim bakalım o ne diyecek. ..Özellikle sağ üst tarafta oluYor.magnezyum ise yaradı mi peki? Bende de hareketlerde kısıtlamalar başladı zaten sen hafta olarak benden önDesin.Ya ben bu kasılma şeylerini araştırınca iyice stres yaptım. Dr nie önemsemedi ki ben söyleyince. ..Çoğu bebeğin kafası ayağı f alandır senin o hissettiklerin dedi.benim 24.haftada falan başladı ve hala var acaba böyle kaç hafta daha gider...erken doğum falan olmaz inş. Daha 30. Haftadayiz.
Canim fazla kasilmalar erken dogumu tetikleyebilir allah korusun demisti doktorum. Cok fazla olursa gel demisti. Benim gun icinde 10 kereden fazla oluyor ve inanilmaz rahatsizlik veriyor.efe82 arkadasikizinda kasilmalari fazlaydi ve nst de aancilari cikti. Senin doktor niye
onemsemedi anlamadim. Bana kasilmalar icin ayrica suda eriyen magnezyum kullanmami soyledi doktorum. Sabah aksam osteacare diye bi hap var hem magnezyum hem kalsiyum iceren onu da iciyorum. Bakalim p.tesi kontrolum.var ne diycek. Bu aralar inanilmaz gerginlik vae yalniz karnimda. Cok rahatsizlik veriyo. Konusurken bile nefes nefese kaliyorum cogu zan. Ve yurumelerim hareketlerim cok.kisitlandi. Sizde de oluyomu bu sikayetler...
Alt komsum1 numara 2-5 kg.kiloya göre yani.Hayır göbek oyuncusu yok ama zaten göbek 7-15 gün arası düşüYor. Çevremde huggies kullananlar olduğu için aldım ben de.olmazsa değiştiririm duruma göre. Indir denk geldi o yüzden baya aldım.
Canim ben son 3 haftadır hissediyorum genelde. Tam sivri değil ama ikisi birden kaskatı kesiliyor poposu mu kafası mi bilmiyorum ama tepe bişey oluyor nefesini kesiliyor sende kasiliyorsun hareket edemiyorsun çok kısa sürüyor ben olduğunda o tepeleri elimde ovusturuyorum iyi geliyor en fazla 1 dk sonra şekil değiştiriyor düzeliyorCanım bu tepeleşmeler kaçıncı hafta baslıyo genelde bi de öyle sivri mi duruyor kaç dakika sürüyor anlamak için soruyrm
Bende doktora söyledim çok normal dedi.bu haftalarda okur dedi.O yukselmeler bende de oluyor hem de uzun zamandir burdaki dr soyledim onemsemedi onlarin cogu kasilma degildir bebek basini bacağını yasliodur sen onu hissediosundur dededi.kendi druma daha gitmedim gidince o ne diycek bakalim
doktor ben Nst ye çok inanmıyorum dedi eğer suyun az ve agrin çok olsa yani gerek duysam o zaman alırdım dedi ama suan gerek yok dedi 34. Haftada alcam dedi zaten 36 da bebekleri alcaz dedi.Canim bende de kasilma oluyor doktor normal dedi.Nstye banada 34. haftada baslayacagiz dedi.
Canim ben son 3 haftadır hissediyorum genelde. Tam sivri değil ama ikisi birden kasları kesiliyor poposu mu kafası mi bilmiyorum ama tepe bişey oluyor nefesini kesiliyor sende kasiliyorsun hareket edemiyorsun çok kısa sürüyor ben olduğunda o tepeleri elimde ovusturuyorum iyi geliyor en fazla 1 dk sonra şekil değiştiriyor düzeliyorCanım bu tepeleşmeler kaçıncı hafta baslıyo genelde bi de öyle sivri mi duruyor kaç dakika sürüyor anlamak için soruyrm
Bende doktora söyledim çok normal dedi.bu haftalarda okur dedi.O yukselmeler bende de oluyor hem de uzun zamandir burdaki dr soyledim onemsemedi onlarin cogu kasilma degildir bebek basini bacağını yasliodur sen onu hissediosundur dededi.kendi druma daha gitmedim gidince o ne diycek bakalim
doktor ben Nst ye çok inanmıyorum dedi eğer suyun az ve agrin çok olsa yani gerek duysam o zaman alırdım dedi ama suan gerek yok dedi 34. Haftada almam dedi zaten 36 da bebekleri almaz dedi.Canim bende de kasilma oluyor doktor normal dedi.Nstye banada 34. haftada baslayacagiz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?