Canim ben son 3 haftadır hissediyorum genelde. Tam sivri değil ama ikisi birden kaskatı kesiliyor poposu mu kafası mi bilmiyorum ama tepe bişey oluyor nefesini kesiliyor sende kasiliyorsun hareket edemiyorsun çok kısa sürüyor ben olduğunda o tepeleri elimde ovusturuyorum iyi geliyor en fazla 1 dk sonra şekil değiştiriyor düzeliyor
Bende doktora söyledim çok normal dedi.bu haftalarda okur dedi.
doktor ben Nst ye çok inanmıyorum dedi eğer suyun az ve agrin çok olsa yani gerek duysam o zaman alırdım dedi ama suan gerek yok dedi 34. Haftada alcam dedi zaten 36 da bebekleri alcaz dedi.
Ev tipi ana kucagi aldınız mı acaba?ya da almayi düşünüyor musunuz?
50gr lık şeker yüklemem 180 riskli haftaya 100gr lık yapılacakmış bunu yasayan var mı canım sıkıldı
bi de üstüne bir bebeğin eşi aşağıda rahme yakın yani kanama yaparmış erken doğum riskiymiş
Beninde ilk seker yuklememde yuksrk cikmisti.3 gun sonra 100 lukte dorun cikmamisti.ama 3 gun cok dikkat etmistim.sekerli meyveleri bile yemedim.50gr lık şeker yüklemem 180 riskli haftaya 100gr lık yapılacakmış bunu yasayan var mı canım sıkıldı
bi de üstüne bir bebeğin eşi aşağıda rahme yakın yani kanama yaparmış erken doğum riskiymiş
Kotu bir gun gecirmissin cnm.neler var hayatta ya.ıkız hamilelik sürprizlerle dolu..
bugün yıne nst girdim hafif ağrı cıktı.
ben hiç bişey hissetmiyorum bebeklerin hareketleri gibi. sadece sık tuvaletim geliyor gidiyorum cok da yokmuş bakıyorum bir damla gelince çok sıkışık hissediyorum.
üç günde bir gireceğim cihaza ve sonucu doktoruma göndereceğim
hakkımızdahayırlısı inşallah..30 haftadan sonra ihmal etmeyin arkadaşlar.
ilk kez devlet hastanesinde nst girdim. o an bir kadın yanımda doğum sancısı çekiyordu 5 dk bir ağrısı geliyor nasıl bağırıyor nasıl ağlıyor cok etkilendim ben de başladım ağmaya
sonra beni başka odaya taşıdılar.
taşıdıkları odada da özürlü bir kız doğum yapmış tecavüze uğramış hem akli hem bedenen saglıklı değil.
bebeğini emzirmeye çalışıyor parmakları tam olarak ne göğsünü ne bebeğini tutamıyor yanında ki refakatçi annesi mi anneannesimi bilmiyorum çok yaşlı bir kadın. offf bebek ellerinde sümük gibi tutamıyorlar dikkat etmiyorlar...
gerçekten doğustan şans denen şey varmış.
çok kötü bir gün geçirdim. neler var neler ...
allahım binlerce şükürler olsun
allahım herkese hepimize yardım etsin..
Ah canim ya cok zor bir gun gecirmissinıkız hamilelik sürprizlerle dolu..
ben hiç bişey hissetmiyorum bebeklerin hareketleri gibi. sadece sık tuvaletim geliyor gidiyorum cok da yokmuş bakıyorum bir damla gelince çok sıkışık hissediyorum.
ilk kez devlet hastanesinde nst girdim. o an bir kadın yanımda doğum sancısı çekiyordu 5 dk bir ağrısı geliyor nasıl bağırıyor nasıl ağlıyor cok etkilendim ben de başladım ağmaya
taşıdıkları odada da özürlü bir kız doğum yapmış tecavüze uğramış hem akli hem bedenen saglıklı değil.
bebeğini emzirmeye çalışıyor parmakları tam olarak ne göğsünü ne bebeğini tutamıyor yanında ki refakatçi annesi mi anneannesimi bilmiyorum çok yaşlı bir kadın. offf bebek ellerinde sümük gibi tutamıyorlar dikkat etmiyorlar...
Benim 315 cikmisti canim direk insuline basladim.Senin o kadar yuksek degil,diyet verirler duzene girer Allah'in izniyle canim.50gr lık şeker yüklemem 180 riskli haftaya 100gr lık yapılacakmış bunu yasayan var mı canım sıkıldı
Tamam canım sag ol aynen bunları uygulamaya baslayacm inş rn az 32 yi görmek lazım..ben ikisini de yaşamadım ama yaşayan arkadaşlar var. birincisi şekerini haftaya olacak teste kadar en azından düşürebildiğin kadar düşürürsen iyi olur canım. ekmeği pilavı tatlıyı kes. meyveyi de birkaç günlüğüne kes ya da günde sadece bir tane ye. sebze ve protein ağırlıklı beslen. bol bol su iç.
rahme yakın olunca evet erken doğum riski oluyor ama ille kanama yapacak diye bir şey yok. çalışmıyorsan ve evdeysen bol bol dinlen. mümkünse hiçbir şey yapma hep uzan uzanmasan da ayaklarını uzat yarı yatar oturur pozisyonda dur. en ufak bir sancı hissettiğinde ayaklarını uzatıp su iç benim doktorumun bana dediği oydu ben de hep öyle yaptım...
İnş.canım hayırlısı gerçi çaresi var insülin de olsa o sebeple çok korkmadım asıl korkum bebeğin eşinin yeri inş.onu da atlatırımBenim 315 cikmisti canim direk insuline basladim.Senin o kadar yuksek degil,diyet verirler duzene girer Allah'in izniyle canim.
Sonrs da hep dikkat ettin mi pekiBeninde ilk seker yuklememde yuksrk cikmisti.3 gun sonra 100 lukte dorun cikmamisti.ama 3 gun cok dikkat etmistim.sekerli meyveleri bile yemedim.
Dikkat ediyorumSonrs da hep dikkat ettin mi peki
Ben şekerden hep muzdarip tim tedavi öncesi doktorum istemişti şeker çıktı hamile kalınca diyet yap dedi tam 9 kilo aldım ve şekerli meyve bile yemedim makina aldım 7 aydır hep olcuyom açlık 95 tokluk 135 ten yukarı genellikle çıkarmıyor um ama pide falan arada kaçırica 170 leri görüyor um deli oluyorUm mersin deki doktorum diyet devam dikkat ediyor o yüzden insulin verirsen çok duşçek diyo yarın Adanaya perontoloji Uzm gitcem o ne diyecek acaba. ,Tamam canım sag ol aynen bunları uygulamaya baslayacm inş rn az 32 yi görmek lazım..
ıkız hamilelik sürprizlerle dolu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?