2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Ev tipi ana kucagi aldınız mı acaba?ya da almayi düşünüyor musunuz?

Canim bende almayi dusunuyorum bi arkadasim kullanmisti otomatik sallananlardan ve inanilmaz rahat etmisti. bende cok kararsizim elektriklimi yoksa elle sallananmi olsun diye. Malum iki tane alinacak elektrikli olanlar biraz pahalli. Elle sallananlar isimi zorlastirir gibi geliyo. Digerine yatir o kendi sallanirken sen kendi isini hallet diye dusunuyorum. Arastiriyorum hala bakalim.

Beğendiğiniz olursa yazar misiniz ben de bakayım.

Tabikiii. Hatta alan arkadaslar varsa yada daha onceden kullanan arkadaslar fikir verebilirmisinizzz....

50gr lık şeker yüklemem 180 riskli haftaya 100gr lık yapılacakmış bunu yasayan var mı canım sıkıldı
bi de üstüne bir bebeğin eşi aşağıda rahme yakın yani kanama yaparmış erken doğum riskiymiş

ben ikisini de yaşamadım ama yaşayan arkadaşlar var. birincisi şekerini haftaya olacak teste kadar en azından düşürebildiğin kadar düşürürsen iyi olur canım. ekmeği pilavı tatlıyı kes. meyveyi de birkaç günlüğüne kes ya da günde sadece bir tane ye. sebze ve protein ağırlıklı beslen. bol bol su iç.
rahme yakın olunca evet erken doğum riski oluyor ama ille kanama yapacak diye bir şey yok. çalışmıyorsan ve evdeysen bol bol dinlen. mümkünse hiçbir şey yapma hep uzan uzanmasan da ayaklarını uzat yarı yatar oturur pozisyonda dur. en ufak bir sancı hissettiğinde ayaklarını uzatıp su iç benim doktorumun bana dediği oydu ben de hep öyle yaptım...

ıkız hamilelik sürprizlerle dolu..
bugün yıne nst girdim hafif ağrı cıktı.
ben hiç bişey hissetmiyorum bebeklerin hareketleri gibi. sadece sık tuvaletim geliyor gidiyorum cok da yokmuş bakıyorum bir damla gelince çok sıkışık hissediyorum.

üç günde bir gireceğim cihaza ve sonucu doktoruma göndereceğim
hakkımızdahayırlısı inşallah..30 haftadan sonra ihmal etmeyin arkadaşlar.

ilk kez devlet hastanesinde nst girdim. o an bir kadın yanımda doğum sancısı çekiyordu 5 dk bir ağrısı geliyor nasıl bağırıyor nasıl ağlıyor cok etkilendim ben de başladım ağmaya

sonra beni başka odaya taşıdılar.
taşıdıkları odada da özürlü bir kız doğum yapmış tecavüze uğramış hem akli hem bedenen saglıklı değil.
bebeğini emzirmeye çalışıyor parmakları tam olarak ne göğsünü ne bebeğini tutamıyor yanında ki refakatçi annesi mi anneannesimi bilmiyorum çok yaşlı bir kadın. offf bebek ellerinde sümük gibi tutamıyorlar dikkat etmiyorlar...
gerçekten doğustan şans denen şey varmış.
çok kötü bir gün geçirdim. neler var neler ...
allahım binlerce şükürler olsun
allahım herkese hepimize yardım etsin..

Beninde ilk seker yuklememde yuksrk cikmisti.3 gun sonra 100 lukte dorun cikmamisti.ama 3 gun cok dikkat etmistim.sekerli meyveleri bile yemedim.

Kotu bir gun gecirmissin cnm.neler var hayatta ya.

Ah canim ya cok zor bir gun gecirmissin Cok uzuldum ozurlu kiza,Allahim yardim etsin bebisine Dogustan kismet var evet canim bende inaniyorum.Hatta bazen kizlarimla konusuyorum,herseyin en iyisi olsun en guzeli olsun diye ugrasiyorum,en iyisinden en kalitelisinden oda takimlarinizi aldim,herseyiniz en iyisi en kalitelisi en guzeli,dogunca size ilk olarak sukretmeyi ogretecegim diyorum.

Benim 315 cikmisti canim direk insuline basladim.Senin o kadar yuksek degil,diyet verirler duzene girer Allah'in izniyle canim.

Tamam canım sag ol aynen bunları uygulamaya baslayacm inş rn az 32 yi görmek lazım..

Tamam canım sag ol aynen bunları uygulamaya baslayacm inş rn az 32 yi görmek lazım..
Ben şekerden hep muzdarip tim tedavi öncesi doktorum istemişti şeker çıktı hamile kalınca diyet yap dedi tam 9 kilo aldım ve şekerli meyve bile yemedim makina aldım 7 aydır hep olcuyom açlık 95 tokluk 135 ten yukarı genellikle çıkarmıyor um ama pide falan arada kaçırica 170 leri görüyor um deli oluyorUm mersin deki doktorum diyet devam dikkat ediyor o yüzden insulin verirsen çok duşçek diyo yarın Adanaya perontoloji Uzm gitcem o ne diyecek acaba. ,

ay canım ya hepsi üst üste gelmiş insanın sinirleri bozulur ister istemez. ama halimize şükredelim neler var gerçekten. ben de her devlet hastanesine gittiğimde bir tuhaf oluyorum. oralarda daha çok çeşit insan var. yazık o özürlü haliyle demek almamışlar da çocuğu... Allah herkesin yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…