- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
İkizlerde cok sorunlu geçiyo her sey çıkıyo inş.hepimiz sağ salim kucagımıza alırızBen şekerden hep muzdarip tim tedavi öncesi doktorum istemişti şeker çıktı hamile kalınca diyet yap dedi tam 9 kilo aldım ve şekerli meyve bile yemedim makina aldım 7 aydır hep olcuyom açlık 95 tokluk 135 ten yukarı genellikle çıkarmıyor um ama pide falan arada kaçırica 170 leri görüyor um deli oluyorUm mersin deki doktorum diyet devam dikkat ediyor o yüzden insulin verirsen çok duşçek diyo yarın Adanaya perontoloji Uzm gitcem o ne diyecek acaba. ,
Oglumda elektrikli salincak tipi almistim ama buyuk oluyorlar anakucagina gore mutfakta falan isim olsa tasiyordum zor oluyordu jir oraya bir buraya.o yuzden bu sefer ev tipi anakucagi alicam ici yumusak uyumaya musait olanlardan uyuyunca gunduz kqlirlar gece alirim.cunku bebekler uyuduklarinda yerine yatirirkende uyanip bidaha uyumayabiliyorlar.o zamanda isler hep kaliyor hicbisey yapamiyor insan aksama kadar.Ev tipi ana kucagi aldınız mı acaba?ya da almayi düşünüyor musunuz?
Gecmis olsun canim..bende cok uzuldum ozurlu kizaıkız hamilelik sürprizlerle dolu..
bugün yıne nst girdim hafif ağrı cıktı.
ben hiç bişey hissetmiyorum bebeklerin hareketleri gibi. sadece sık tuvaletim geliyor gidiyorum cok da yokmuş bakıyorum bir damla gelince çok sıkışık hissediyorum.
üç günde bir gireceğim cihaza ve sonucu doktoruma göndereceğim
hakkımızdahayırlısı inşallah..30 haftadan sonra ihmal etmeyin arkadaşlar.
ilk kez devlet hastanesinde nst girdim. o an bir kadın yanımda doğum sancısı çekiyordu 5 dk bir ağrısı geliyor nasıl bağırıyor nasıl ağlıyor cok etkilendim ben de başladım ağmaya
sonra beni başka odaya taşıdılar.
taşıdıkları odada da özürlü bir kız doğum yapmış tecavüze uğramış hem akli hem bedenen saglıklı değil.
bebeğini emzirmeye çalışıyor parmakları tam olarak ne göğsünü ne bebeğini tutamıyor yanında ki refakatçi annesi mi anneannesimi bilmiyorum çok yaşlı bir kadın. offf bebek ellerinde sümük gibi tutamıyorlar dikkat etmiyorlar...
gerçekten doğustan şans denen şey varmış.
çok kötü bir gün geçirdim. neler var neler ...
allahım binlerce şükürler olsun
allahım herkese hepimize yardım etsin..
Canimpek sokinti yasamadim allaha sikur ama seker sikti bugun sordum grbelik oncesibdede oldugunu tedavi oncesi bildifimi ce buna gire beslendigimi soyledim diyet devam dedi insulin gerek yok dedi ac 95 tok 140 135bgecirme dedi.rahim iyi dedi bebisler 1220 gram olmuslar digeri 1230 gram.bi sikinti yok ama ben onlem amacki ciger gelistirici igne yapiyom tum Ikizlere dedi 2 hafta farkettitiyonus.30 haftada yapcaz.yarin 29 haftaya giriyom.raporda aldim dinlenmek iyi geldi tavsiye ederim.İkizlerde cok sorunlu geçiyo her sey çıkıyo inş.hepimiz sağ salim kucagımıza alırız
Masallah bebislerine.hafta olarak yakiniz csnim.sag salim alalim kollatimiza ysvrularimuxi.bende gecen hafts 27+5ken sabah aksam yaptirdim ciger gelistiriciyi.Canimpek sokinti yasamadim allaha sikur ama seker sikti bugun sordum grbelik oncesibdede oldugunu tedavi oncesi bildifimi ce buna gire beslendigimi soyledim diyet devam dedi insulin gerek yok dedi ac 95 tok 140 135bgecirme dedi.rahim iyi dedi bebisler 1220 gram olmuslar digeri 1230 gram.bi sikinti yok ama ben onlem amacki ciger gelistirici igne yapiyom tum Ikizlere dedi 2 hafta farkettitiyonus.30 haftada yapcaz.yarin 29 haftaya giriyom.raporda aldim dinlenmek iyi geldi tavsiye ederim.
Bence risk gorduklerine yapiyorlar bana yaptilar cunku 30. Haftamda kanama oldu baya @ gun hastanede yattkm iki igne yaptilar pespese...masallah bebislerine.hafta olarak yakiniz csnim.sag salim alalim kollatimiza ysvrularimuxi.bende gecen hafts 27+5ken sabah aksam yaptirdim ciger gelistiriciyi.
arkadaslar bu ciger gelistiriciyi herkese yapiylarmi yoksa erken dogum riski gorduklerinemi yapiliyor biz hala yaptirmadik ve doktorumda hic bahsetmedi simdiye kadar. P.tesi kontrolum var sorsammi acaba.
Bana doktor 30 hafta dedi bi 10 gun sonra yapcam acaba gec mi. Dedi bide 2 doz sanirim 5 6 doz verilen varmiki cnm...bide igne sisme yapiyomus...senin bebis kac kilo oldu cnm..Masallah bebislerine.hafta olarak yakiniz csnim.sag salim alalim kollatimiza ysvrularimuxi.bende gecen hafts 27+5ken sabah aksam yaptirdim ciger gelistiriciyi.
Simdilik bir aksilik yok allaha sukur.ama ben istedim dedbir amaçlı.masallah bebislerine.hafta olarak yakiniz csnim.sag salim alalim kollatimiza ysvrularimuxi.bende gecen hafts 27+5ken sabah aksam yaptirdim ciger gelistiriciyi.
arkadaslar bu ciger gelistiriciyi herkese yapiylarmi yoksa erken dogum riski gorduklerinemi yapiliyor biz hala yaptirmadik ve doktorumda hic bahsetmedi simdiye kadar. P.tesi kontrolum var sorsammi acaba.
Bsna sabah aksam yapildi cnm.baska yaparmi bilmiyorum.gec degil haftayada olur.evhamlanma hemencik. Bende igne şişme yapmadı. Sali gunu yaptirdim.bundan sonra sisermiyim bilmem.sali gunu 1100 duler.benim bir kiz bir erkek.senin cinsiyetler ne.Bana doktor 30 hafta dedi bi 10 gun sonra yapcam acaba gec mi. Dedi bide 2 doz sanirim 5 6 doz verilen varmiki cnm...bide igne sisme yapiyomus...senin bebis kac kilo oldu cnm..
bazen bendede cok oluyor kasiklarda.kendimi cok yorunca ozellikle. Doktoruna arayip dorsana cnmKizlar iki saattir kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri var.sizce bir belirti olabilirmi? baska herhangi bir belirti olmadigi icin hastaneye gitmiyorum kanama olur veya su gelirse giderim tabi ama dogum sancisi gibi araliklida degil yani surekli agriyor neden olabilir bir fikri olan varmi?cokda ayakta kalmadim bugun ama yorgunluktan basina boyle bisey gelen oldumu?
Canim benim doktorum 36. haftadan once gelmeye kalkarlarsa yaparim yoksa gerek yok dedi.Yinede bir sor doktoruna aklinda kalmasin.masallah bebislerine.hafta olarak yakiniz csnim.sag salim alalim kollatimiza ysvrularimuxi.bende gecen hafts 27+5ken sabah aksam yaptirdim ciger gelistiriciyi.
Canim bir haftadir benimde oluyor.Kesik kesik agri degil seninki gibi surekli agriyor.Sonra geciyor.O gun bir is yapmissam ozellikle oluyor.Kizlar iki saattir kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri var.sizce bir belirti olabilirmi? baska herhangi bir belirti olmadigi icin hastaneye gitmiyorum kanama olur veya su gelirse giderim tabi ama dogum sancisi gibi araliklida degil yani surekli agriyor neden olabilir bir fikri olan varmi?cokda ayakta kalmadim bugun ama yorgunluktan basina boyle bisey gelen oldumu?
canım o ara ara bende de oluyor bebeklerden biri sol taraftan kasığıma baskı yapıyormuş ondanmış. doğum sancısı değil dedi doktor. ama tabi sen her zaman kendini gözlemlemeye devam et...Kizlar iki saattir kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri var.sizce bir belirti olabilirmi? baska herhangi bir belirti olmadigi icin hastaneye gitmiyorum kanama olur veya su gelirse giderim tabi ama dogum sancisi gibi araliklida degil yani surekli agriyor neden olabilir bir fikri olan varmi?cokda ayakta kalmadim bugun ama yorgunluktan basina boyle bisey gelen oldumu?
Canim bi kiz bi erkek beni.kide bende igneyi sanitim 10 haziran gibi olcam 2 doz 28+0 da 1230 gram benimkide dun gittim doktoravcunki.calidiyomudin.rapir aldim evdeyim ben iyi geldi dinlenmekBsna sabah aksam yapildi cnm.baska yaparmi bilmiyorum.gec degil haftayada olur.evhamlanma hemencik. Bende igne şişme yapmadı. Sali gunu yaptirdim.bundan sonra sisermiyim bilmem.sali gunu 1100 duler.benim bir kiz bir erkek.senin cinsiyetler ne.
bazen bendede cok oluyor kasiklarda.kendimi cok yorunca ozellikle. Doktoruna arayip dorsana cnm[/QUOTE ]
Canim yurtdisindayim ben burda doktoru arayip soramiyoruz oyle her istedigimizde cok yogun surekli mesgul...
Aslinda dun hic yormamistim kendimi ama ili gun oncesinde cam sildim esimle tul utule ev supur sil toz al yorulmustum baya.ama aradan iki gun gecti o gunlerde agrimamisti yani cok tuhaf....Canim bir haftadir benimde oluyor.Kesik kesik agri degil seninki gibi surekli agriyor.Sonra geciyor.O gun bir is yapmissam ozellikle oluyor.
Oooo sen cam silme isleridemi yapiyon.ev isini biraksana cnm .esine yaptir .zaten az kaldi bebislerinin gelmesine. Yofma aannedi yavrulariniAslinda dun hic yormamistim kendimi ama ili gun oncesinde cam sildim esimle tul utule ev supur sil toz al yorulmustum baya.ama aradan iki gun gecti o gunlerde agrimamisti yani cok tuhaf....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?