Ben daha calisiyom.artik zorlamaya basladi.cok oturunca baski yapiyolar.aslinda isim hic yorucu degil.bakalim ne zaman izne cikacagimCanim bi kiz bi erkek beni.kide bende igneyi sanitim 10 haziran gibi olcam 2 doz 28+0 da 1230 gram benimkide dun gittim doktoravcunki.calidiyomudin.rapir aldim evdeyim ben iyi geldi dinlenmek
Canim benide idare ediyolardi ama rapor aldim grcrn hafta topkam 3 haftq aldim ama aksam belim agriyodu baski oluyodu ayaklarda sisme hic biri kalmadi demeki vucut dinlen diyomus..rapirum bitiyo 30+0a denk geliyo rapirumun bittigi gun bidaha ise gitmek yok:)doktorum zaten ikizlerde bi sikinti bile olmasaa 30+0dan sonra calisabilir yazisi. Kesonlikle kimseye vermem dedine olursa olsun.ona riske atmam neticede ikiz dedi.brnde raporu caktim:)))Ben daha calisiyom.artik zorlamaya basladi.cok oturunca baski yapiyolar.aslinda isim hic yorucu degil.bakalim ne zaman izne cikacagim
Melinacim valla oglumda suyum gelip gittigim icin kendiliginden baslayan dogum sancisi nasil olur bilemedim dun baya git gel yasadim aslinda.oglumda cok sanci cektim ama sunni sanci vermislerdi o biraz daha farkli normal sancidan insan bilemiyor iste..ama sanirim dogum sancisi belden baslayip kasiklara iner ,once saat basi sonra yarim saatte bire duser ve 2 d.k falan surermis.bunlara dikkat etmek lazim...canım o ara ara bende de oluyor bebeklerden biri sol taraftan kasığıma baskı yapıyormuş ondanmış. doğum sancısı değil dedi doktor. ama tabi sen her zaman kendini gözlemlemeye devam et...
Evet canim aynen onceden ayaktayken agrirdi simdi uzaninca yada oturunca dunde baya uzun surdu ne oluyor dedim neyseki gecti...ama karnimdaki gerginlik acima ayri dert sabahlari daha iyi ama aksama dogru nefes alamaz hale geliyorum tasimakta zorlaniyorum su icmek bile olum patliyacak gibi oluyorum...dedigin gibi ici tamamen dolmusta artik buyuyemiyorlar gibi geliyor nereyi ellesem kaya gibi sert hic bosluk yumusaklik yok...hareket ettilermi nasil canim aciyor anlatamam hele dunden beri biri surekli kaburgama tekme atiyor cok canim aciyor...iyice buyudu gerildi karnimiz daha ne kadqr buyurki acep?? :/ senin karnin kac cm olmus peki?birde bebislerin kacar kilo su anda?benimde simdilik catlak yok cok sukur insallahta olmaz tesellimiz bu olsun bari...C candanote kasiklarda agri bende de oluyor canim ama ayaktayken falan bisey yok genelde uzanirken oluyo bende bikac gundur var oncesinde yoktu hic. Belki iyice buyudukleri icin baski yapiyorlardir. Bu gisisle benimkiler cok gitmez gelirler gibi hissediyorum ama hayirlisi. O kafar hareketliler ki ve karnim inanilmaz gergin. Daha buyuyemiyor sanirim. Catlagim falanda hic olmadi ama daha buyurmu karnim.bilemedim. surekli sert artik yumusak bi tarafi kalmadi. Kasilinca dahada acimaya basladi icime fenalil geliyo bian kasilma baslayinca sizdede boylemi oluyo
Adet sancısı tarzı ağro bende bile basladı sen 33tesin normal ama doktoruna danış yinr de bi gitEvet canim aynen onceden ayaktayken agrirdi simdi uzaninca yada oturunca dunde baya uzun surdu ne oluyor dedim neyseki gecti...ama karnimdaki gerginlik acima ayri dert sabahlari daha iyi ama aksama dogru nefes alamaz hale geliyorum tasimakta zorlaniyorum su icmek bile olum patliyacak gibi oluyorum...dedigin gibi ici tamamen dolmusta artik buyuyemiyorlar gibi geliyor nereyi ellesem kaya gibi sert hic bosluk yumusaklik yok...hareket ettilermi nasil canim aciyor anlatamam hele dunden beri biri surekli kaburgama tekme atiyor cok canim aciyor...iyice buyudu gerildi karnimiz daha ne kadqr buyurki acep?? :/ senin karnin kac cm olmus peki?birde bebislerin kacar kilo su anda?benimde simdilik catlak yok cok sukur insallahta olmaz tesellimiz bu olsun bari...
Bu işler bu hafta için çok ağır tatlım boşver pis kalsın ya da eşin veya bi kadın al yapsın ama sen hep uzan ki rahim ağzına baskı olmasınAslinda dun hic yormamistim kendimi ama ili gun oncesinde cam sildim esimle tul utule ev supur sil toz al yorulmustum baya.ama aradan iki gun gecti o gunlerde agrimamisti yani cok tuhaf....
Aydemet ve beyaz tarihlerimiz yakınmış inş.herkes için hayırlı olur burdan yazışalım başkaları beni anlayamıyo garipyorumlardan sıkıldım şimdi de alışveriş yapcam diye millet cok erken diyip duruyo iyi de neyin garantisi var ki o zaman kendimizr de giysi almayalım yarına çıkcaz mıyız kesin mi diye sanki doğmuş çocuga bi şey olmuyo keşke kimse bana soru sorup yorum yapmasa çekemiyorum artık akıl verenleriCanim bi kiz bi erkek beni.kide bende igneyi sanitim 10 haziran gibi olcam 2 doz 28+0 da 1230 gram benimkide dun gittim doktoravcunki.calidiyomudin.rapir aldim evdeyim ben iyi geldi dinlenmek
Canım eşik olayını bilmiyorum ama ikiz lerde biri altta biri üste olur onu demek istediki ben yaptım alışverişimi.erken derken kendim için söylüyor temmuz 25 gibi diyor 37 hafta oluyo.ki bu en gec vakit 2 ay bile yok Bide 30 dan sonra nereye çıkacağız bide memleket sıcak ben haziran 15 ten sonra sonra klimayı açıp yatarım diyom.ee doğdu lar o zaman da hiç çıkamıycaz ee ne zaman alcakmisizz yawww...takma cnm sen onlari tekgebelik le karistirmasinlarKızlar eşi aşağıda olan var mı ben gibi birinin aşagıda rahim ağzına yakın plasentası çıkar mı acaba artık yatıyorum ben de
Melinacim valla oglumda suyum gelip gittigim icin kendiliginden baslayan dogum sancisi nasil olur bilemedim dun baya git gel yasadim aslinda.oglumda cok sanci cektim ama sunni sanci vermislerdi o biraz daha farkli normal sancidan insan bilemiyor iste..ama sanirim dogum sancisi belden baslayip kasiklara iner ,once saat basi sonra yarim saatte bire duser ve 2 d.k falan surermis.bunlara dikkat etmek lazim...
Hicte erken degil cnm.en azindan bence 28 hsftalarda canta hazir olmali.diger seyleri bende dogduklarinda alacagim.kismetse.yataklarini dogduklarinda almayi pilanliyom. Hayirlisiyla yeterki saglikla gelsinler hersey olur allahin izniyle.sende kimseyi takma. Bu arada es olayini pek bilmiyorum.Aydemet ve beyaz tarihlerimiz yakınmış inş.herkes için hayırlı olur burdan yazışalım başkaları beni anlayamıyo garipyorumlardan sıkıldım şimdi de alışveriş yapcam diye millet cok erken diyip duruyo iyi de neyin garantisi var ki o zaman kendimizr de giysi almayalım yarına çıkcaz mıyız kesin mi diye sanki doğmuş çocuga bi şey olmuyo keşke kimse bana soru sorup yorum yapmasa çekemiyorum artık akıl verenleri
Bu ara biraz kredi bodclarimuz var.simdilik oda yapmayip.belki ilk uc ay oyun parki alarsk idare ederiz.Hicte erken degil cnm.en azindan bence 28 hsftalarda canta hazir olmali.diger seyleri bende dogduklarinda alacagim.kismetse.yataklarini dogduklarinda almayi pilanliyom. Hayirlisiyla yeterki saglikla gelsinler hersey olur allahin izniyle.sende kimseyi takma. Bu arada es olayini pek bilmiyorum.
Arkadaslar kesinlikle erken degil. Zaman gectikce daha fszla agirlasiuo insan. Ve inanin adim atacak hali kalmiyo. Simdiden hazir olsun bu zamana gelmisiz cok sukur. Allahin izniyle de bundan sonra kucagimiza aliriz insallah. Bu arada yataklarini neden dogumdan sonra almayi dusunuyyosun canim nasil cikip bakicaksin zor olmiycakmi?
Inceleyim cnm tesekkurlerBu ara biraz kredi bodclarimuz var.simdilik oda yapmayip.belki ilk uc ay oyun parki alarsk idare ederiz.
Anladim canim allah odeme kolayligi versin. Facebook hesabin varsa eger cocuktan cocuga ikinci el esyalar diye bir grup var. Orda park besikten tutta bebek esyasi ve ev esyasina kadar bircok urun ikinci el olarak satiliyor ve cogunun fiyatlaari cok uygun. Bir bak istersen park yatak icin uygun fiyata orda bulabilirsin belki
Aynen klima açıp yatıcam ben de yok boşverdim zaten en büyük hataları tek bebekle karıştırmalarıCanım eşik olayını bilmiyorum ama ikiz lerde biri altta biri üste olur onu demek istediki ben yaptım alışverişimi.erken derken kendim için söylüyor temmuz 25 gibi diyor 37 hafta oluyo.ki bu en gec vakit 2 ay bile yok Bide 30 dan sonra nereye çıkacağız bide memleket sıcak ben haziran 15 ten sonra sonra klimayı açıp yatarım diyom.ee doğdu lar o zaman da hiç çıkamıycaz ee ne zaman alcakmisizz yawww...takma cnm sen onlari tekgebelik le karistirmasinlar
Eşi kordonu canım ya sıkıntılı asagıda olması ama atlatcaz inş..sağ ol ..Hicte erken degil cnm.en azindan bence 28 hsftalarda canta hazir olmali.diger seyleri bende dogduklarinda alacagim.kismetse.yataklarini dogduklarinda almayi pilanliyom. Hayirlisiyla yeterki saglikla gelsinler hersey olur allahin izniyle.sende kimseyi takma. Bu arada es olayini pek bilmiyorum.
Evet canim en son 26 haftalikken bakilmisti kilolarina o zamanda 850-950 civariyfilar.iste bide 32 de bakildi 1645-1465 di ler :)Evet canim aynen onceden ayaktayken agrirdi simdi uzaninca yada oturunca dunde baya uzun surdu ne oluyor dedim neyseki gecti...ama karnimdaki gerginlik acima ayri dert sabahlari daha iyi ama aksama dogru nefes alamaz hale geliyorum tasimakta zorlaniyorum su icmek bile olum patliyacak gibi oluyorum...dedigin gibi ici tamamen dolmusta artik buyuyemiyorlar gibi geliyor nereyi ellesem kaya gibi sert hic bosluk yumusaklik yok...hareket ettilermi nasil canim aciyor anlatamam hele dunden beri biri surekli kaburgama tekme atiyor cok canim aciyor...iyice buyudu gerildi karnimiz daha ne kadqr buyurki acep?? :/ senin karnin kac cm olmus peki?birde bebislerin kacar kilo su anda?benimde simdilik catlak yok cok sukur insallahta olmaz tesellimiz bu olsun bari...
Canim ben karnimi hic olcmedim ama kocamaaan oldugunu soyleyebilirim :) kilo alimi olarak asiri almadim ben ama onden onden giden gobegim oldu baya. Bebekler 30 haftaliken gittigimde biri 1557 gr digeri 1424 gr di. Yarin tekrar randevum var bakalim belki 2 ye yaklasmislardir yarin yazarim burdan kac gr olduklarini. Senle aramizda cok yoktu sanirim. Seninkiler 30 da kacti hatirliyomusun gerci sen doktora cok fazla gidemiyodun sanirim yurtdisinda sistem burdakinden farkli heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?