2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

evet malesefmi desem boylesi daha iyi olacak kimse karismayacagi icinmi desem bilemiyorum ama evet yalniz bakicam....bebekler dogduktan sonra duruma bakarak bazi seyleri rayina oturtma taraftariyim.simdiden ne planlasak bos cunku tamamen onlarin uyku duzenine ve karakterlerine bagli olacak hersey.insallah sakin bebekler olurlar...irtibatimizi koparmayalim tabi canim ama topikten zor olur biraz sanirim .bebisler dogunca pek giremeyiz sanirsam whatsapp'in varmi?

canım benimde sık sık adet ağrısına benzer ağrım oluyor sanırımarkadaşların dediği gibi yorgunluktan artık bu aralar bu ağrıların olması çok normal

karnıMDA büyüyecek yer kalmadı sanki o kadar gergin ki hele kasilinca taş adeta.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Zaman yaklasiyor bu ay cogumuzun bebekleri dogmus olur bunu dusunup rahatlamaya calisalim artik bize moral olur...

yazdım sana özelden canım

]Günaydın temmuz anneleri

Gunaydin canim iyi haftalar olsun herkesee. 1 saat sonra kontrolumuz varrrr pasalarin son durumu neymis ogrenelim bakalimmmm
Bize de haber et durumu nasıl doğum ne zamn.bugün kandil. tüm islam aleminin kandili mübarek olsun bebeklerimiz mübarek bir ayda gelecek inş Rabbim hepsini vatana millete hayırlı evlat nasip etsin.

Bize de haber et durumu nasıl doğum ne zamn.bugün kandil. tüm islam aleminin kandili mübarek olsun bebeklerimiz mübarek bir ayda gelecek inş Rabbim hepsini vatana millete hayırlı evlat nasip etsin.

Suan nst ye baglanmis durumdayim arkadaslar dua edin olurmuu bebegin birinin kalp atislarinda azalma varmis nst den sonra belli olcak bakalim

Cankurtaran inşallah herşey yolundadır Allah yardımcın olsun

Berat kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar,Rabbim bebeklerimize sağlıklı hayırlı bir şekilde kavuşmamızı nasip etsin

Cabim hbr et bize ...stres yapma.hayirli hbr bekliyoruz..

Simdi hastaneden geldim arkadaslar kalp atislari nst de normal gorundu fakat sancilarim cikti doktor alttan da muayene etti acilma olmusmu diye. Baya yumusamis ve sancilarin var yatiralim gozlem altinda tutalim engelleyebildigimiz kadar dogumu engelelyelim denildi once. Sonra bir doktorla daha fikir alisverisi yapildi. Sonux bugun hastaneden cikarken ciger gelistirici igne yapildi gece 12 de bidaha ciger gelistirici igne yapilacak yarin oglenden sonra tekrar nst ye cagirdilar ona gore karar verilicek. Bebeklerden biri 1976 gr. Diger 1792 gr olmus. Dua edin arkadaslar kandiliniz ayrica mubarek olsun...

seninde kandilin mübarek olsun canım.Benimde geçen hafta çarşamba nst de sancım cıkmıstı ama alttan muaynede
açılma yoktu hastaneye yatıralım dedi ben çocuktan dolayı istemedim evde yatarım dedim.İlaç yazdı adalat crono
ve endol diye bakalım benimde çarşamba günü tekrar nst em var hayırlısı inşallah bebeklerimiz daha beklerler
birbirimize dua edelim.

Seninde kandilin mubarek olsun cnm.rabbim yar ve yardimcimiz olsun.acilmayi engelliyebliyolarsa yat cnm hastane.2 hafta daha beklerler isallah bebislerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…