evet malesefmi desem boylesi daha iyi olacak kimse karismayacagi icinmi desem bilemiyorum ama evet yalniz bakicam....bebekler dogduktan sonra duruma bakarak bazi seyleri rayina oturtma taraftariyim.simdiden ne planlasak bos cunku tamamen onlarin uyku duzenine ve karakterlerine bagli olacak hersey.insallah sakin bebekler olurlar...irtibatimizi koparmayalim tabi canim ama topikten zor olur biraz sanirim .bebisler dogunca pek giremeyiz sanirsam whatsapp'in varmi?bazıları da hiç hissetmiyoruz diyorlar herhalde bünyeden bünyeye ve hamilelikten hamileliğe değişiyor...
bu arada sen de bebeklere tek bakacaksın değil mi? nasıl planladın kendini seninle irtibatı koparmayalım birbirimizden bir şeyler öğreniriz.
canım benimde sık sık adet ağrısına benzer ağrım oluyor sanırımarkadaşların dediği gibi yorgunluktan artık bu aralar bu ağrıların olması çok normalKizlar iki saattir kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri var.sizce bir belirti olabilirmi? baska herhangi bir belirti olmadigi icin hastaneye gitmiyorum kanama olur veya su gelirse giderim tabi ama dogum sancisi gibi araliklida degil yani surekli agriyor neden olabilir bir fikri olan varmi?cokda ayakta kalmadim bugun ama yorgunluktan basina boyle bisey gelen oldumu?
karnıMDA büyüyecek yer kalmadı sanki o kadar gergin ki hele kasilinca taş adeta.Allah hepimizin yardımcısı olsunC candanote kasiklarda agri bende de oluyor canim ama ayaktayken falan bisey yok genelde uzanirken oluyo bende bikac gundur var oncesinde yoktu hic. Belki iyice buyudukleri icin baski yapiyorlardir. Bu gisisle benimkiler cok gitmez gelirler gibi hissediyorum ama hayirlisi. O kafar hareketliler ki ve karnim inanilmaz gergin. Daha buyuyemiyor sanirim. Catlagim falanda hic olmadi ama daha buyurmu karnim.bilemedim. surekli sert artik yumusak bi tarafi kalmadi. Kasilinca dahada acimaya basladi icime fenalil geliyo bian kasilma baslayinca sizdede boylemi oluyo
Zaman yaklasiyor bu ay cogumuzun bebekleri dogmus olur bunu dusunup rahatlamaya calisalim artik bize moral olur...canım benimde sık sık adet ağrısına benzer ağrım oluyor sanırımarkadaşların dediği gibi yorgunluktan artık bu aralar bu ağrıların olması çok normal
karnıMDA büyüyecek yer kalmadı sanki o kadar gergin ki hele kasilinca taş adeta.Allah hepimizin yardımcısı olsun
yazdım sana özelden canımevet malesefmi desem boylesi daha iyi olacak kimse karismayacagi icinmi desem bilemiyorum ama evet yalniz bakicam....bebekler dogduktan sonra duruma bakarak bazi seyleri rayina oturtma taraftariyim.simdiden ne planlasak bos cunku tamamen onlarin uyku duzenine ve karakterlerine bagli olacak hersey.insallah sakin bebekler olurlar...irtibatimizi koparmayalim tabi canim ama topikten zor olur biraz sanirim .bebisler dogunca pek giremeyiz sanirsam whatsapp'in varmi?
Bize de haber et durumu nasıl doğum ne zamn.bugün kandil. tüm islam aleminin kandili mübarek olsun bebeklerimiz mübarek bir ayda gelecek inş Rabbim hepsini vatana millete hayırlı evlat nasip etsin.]Günaydın temmuz anneleri
Gunaydin canim iyi haftalar olsun herkesee. 1 saat sonra kontrolumuz varrrr pasalarin son durumu neymis ogrenelim bakalimmmm
bende katılmak isterim kabul edersenizKizlar belki bir whatsapp grubu kursak guzel olabilir.. Ozellikle dogumdan sonra, sancilar aninda, dogum zamani, daha kolay olabilir..
Benim icin hicbir sakincasi yok, katilmak isteyenlerden bir grup kurulsunbende katılmak isterim kabul ederseniz
Benim icin hicbir sakincasi yok, katilmak isteyenlerden bir grup kurulsun
Cabim hbr et bize ...stres yapma.hayirli hbr bekliyoruz..Bize de haber et durumu nasıl doğum ne zamn.bugün kandil. tüm islam aleminin kandili mübarek olsun bebeklerimiz mübarek bir ayda gelecek inş Rabbim hepsini vatana millete hayırlı evlat nasip etsin.
Suan nst ye baglanmis durumdayim arkadaslar dua edin olurmuu bebegin birinin kalp atislarinda azalma varmis nst den sonra belli olcak bakalim
Bana da uyar temmuza mı atcaz nolarımızıbiz sana özelden numaralarımızı yazalım sen kur grubu canım
Simdi hastaneden geldim arkadaslar kalp atislari nst de normal gorundu fakat sancilarim cikti doktor alttan da muayene etti acilma olmusmu diye. Baya yumusamis ve sancilarin var yatiralim gozlem altinda tutalim engelleyebildigimiz kadar dogumu engelelyelim denildi once. Sonra bir doktorla daha fikir alisverisi yapildi. Sonux bugun hastaneden cikarken ciger gelistirici igne yapildi gece 12 de bidaha ciger gelistirici igne yapilacak yarin oglenden sonra tekrar nst ye cagirdilar ona gore karar verilicek. Bebeklerden biri 1976 gr. Diger 1792 gr olmus. Dua edin arkadaslar kandiliniz ayrica mubarek olsun...
Seninde kandilin mubarek olsun cnm.rabbim yar ve yardimcimiz olsun.acilmayi engelliyebliyolarsa yat cnm hastane.2 hafta daha beklerler isallah bebislerin.Simdi hastaneden geldim arkadaslar kalp atislari nst de normal gorundu fakat sancilarim cikti doktor alttan da muayene etti acilma olmusmu diye. Baya yumusamis ve sancilarin var yatiralim gozlem altinda tutalim engelleyebildigimiz kadar dogumu engelelyelim denildi once. Sonra bir doktorla daha fikir alisverisi yapildi. Sonux bugun hastaneden cikarken ciger gelistirici igne yapildi gece 12 de bidaha ciger gelistirici igne yapilacak yarin oglenden sonra tekrar nst ye cagirdilar ona gore karar verilicek. Bebeklerden biri 1976 gr. Diger 1792 gr olmus. Dua edin arkadaslar kandiliniz ayrica mubarek olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?