2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

seninde kandilin mübarek olsun canım.Benimde geçen hafta çarşamba nst de sancım cıkmıstı ama alttan muaynede
açılma yoktu hastaneye yatıralım dedi ben çocuktan dolayı istemedim evde yatarım dedim.İlaç yazdı adalat crono
ve endol diye bakalım benimde çarşamba günü tekrar nst em var hayırlısı inşallah bebeklerimiz daha beklerler
birbirimize dua edelim.

Insallah beklerler canim nasip kismet hersey tabi. Banada adalat crono yazmis canim ne icin kullanilmasi gerek bisey demedi ama. Eczaci bu ilacin tansiyon ilaci oldugunu soyledi. Kullanim seklide sabah aksam 1 tane denildi. Sende ayni sekilde mi kullaniyosun

Seninde kandilin mubarek olsun cnm.rabbim yar ve yardimcimiz olsun.acilmayi engelliyebliyolarsa yat cnm hastane.2 hafta daha beklerler isallah bebislerin.

Insallah canim bakalim.yarin tekrar nst var ondan sonra karar vericekler yatisa hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun bakalim. Sag salim.kucagimiza alip evimize gelelim insallah. Gerisi elbet gecer gider. Kuvez olayini da cok takmiyorum zqten on onbes gun sonrada dogsalar mecburen kuveze girecekler zamanindan cok once sogduklari icin. Yeterki sonu iyi ve hayirli olsun. Bundan sonrasi rabbime kalmis hayirlisi diyelim..

Canim nst de niyeyse hissetmedimiz şeylerde bile ağrı diyorlarmis anlamıyorum açaba bana doktor ondan mi nst inanmıyorum ben 34. Haftada yapacam dedi.bu arada ben hala progestan kullanıyorum 34. Haftaya kadar kullan demisti.bugün tam olarak kaçıncı hafta ve günün

kasılmaları önlemek amacı ile evet bende sabah 1 aksam 1 adet kullanıyorum ayrıca bide endol ağrı kesici kullanıyorum

Canim nst de niyeyse hissetmedimiz şeylerde bile ağrı diyorlarmis anlamıyorum açaba bana doktor ondan mi nst inanmıyorum ben 34. Haftada yapacam dedi.bu arada ben hala progestan kullanıyorum 34. Haftaya kadar kullan demisti.bugün tam olarak kaçıncı hafta ve günün

Cnm bugun tam olarak 32+1 gunluk olduk progestani cok oldu ben birakali. Osteocare diye bir ilac kullaniyorun hem kalsiyum hem magnezyum ikisi birarada birde sabahlari kan ilacim var o kadar

Canim bende kullaniyorum dun 29 a girdim her haftq bir tane proton depont igne verdi ve 30 a kadar vurilcan dedi ama 30 da gidibce uzatir belki..

Anladım canım ben vitamin ilaçları kullanıyorum ancak progestn fitil de halen kullanıyorum demek ki ciğer geliştiriciye gerek duydu bebekleri alacaklar mi yoksa...

Anladım canım ben vitamin ilaçları kullanıyorum ancak progestn fitil de halen kullanıyorum demek ki ciğer geliştiriciye gerek duydu bebekleri alacaklar mi yoksa...

Canim.nst de sancim cikinca alttan muayene etti doktor rahimde yumusama olusmus dedi buda erken dogumun habercisiymis o yuzden ciger gelistiriciyi vurdular bebeklerin bi sure daha gelmemesi icin yarin hastaneye yatma durumum var bakalim.yarin tekrar nst ye baglanicam durum ondan sonra belli olcak artik

canım hayırlısı olsun senin ve bebişlerin hakkında. kiloları fena değil 2 ye yaklaşmışlar. inşallah biraz daha durabilirler...

Hayırlısı olsun canım cok şükür haftan iyi

Merhaba arkadaslar, bebislerimiz 27 Mayıs gunu 36+3 günlük doğdular. Birisi 2660 kg, digeri 2590 gr doğdular biraz kılo kaybettiler. Buyuk olan 1 gece kuvozde kaldı. Saglık problemleri yok cok şükür, hayata adapte olmaya çalışıyorlar:) henuz kilo alamamıslar, meme ve mama bir arada uğraşıyoruz. Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim.

]Merhaba arkadaslar, bebislerimiz 27 Mayıs gunu 36+3 günlük doğdular. Birisi 2660 kg, digeri 2590 gr doğdular biraz kılo kaybettiler. Buyuk olan 1 gece kuvozde kaldı. Saglık problemleri yok cok şükür, hayata adapte olmaya çalışıyorlar:) henuz kilo alamamıslar, meme ve mama bir arada uğraşıyoruz. Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim

Canim gozunaydin. Saglikli olmalarina cok sevindim rabbim hayirli evlat olmalarini nasip etsin eve cikmissinizdir heralde darisi saglikla basimiza insallah...

Canim hazirliklarini yap hatta bitir :) Ben ev tasiyacagim diye yapmadim bir sey,tam dinlenmem gereken bu haftalarda hem ev tasima hem de hazirliklar beni mahvetti.Odem topladi her yerim.Sen bakma millete.

Canim insaAllah vakti zamaninda saglikla gelir kuzularin.Allah yar ve yardimcin olsun.Kandilin mubarek olsun canim seninde.

Gozun aydin cnm.allah bebeklerine uzun omurler versin.saglik mutlu bir hayat onlarin olsun.darisi bize olur isallahhhh

Arkadaslar hastaneye hangi mamayi goturecegiz ne dusunuyorsunuz.
Ben mama goturmeyecegim canim,gerekli olursa hastanenin onu eczane dolu doktorum hangi mamayi onerirse aldiririm esime.Hastanedende verebiliyorlar mamayi.Biberonlarini koydum ne olur ne olmaz diye ama mamaya gerek duymadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…