MasaAllah canim,gozun aydin :) Darisi bize insaAllah.Merhaba arkadaslar, bebislerimiz 27 Mayıs gunu 36+3 günlük doğdular. Birisi 2660 kg, digeri 2590 gr doğdular biraz kılo kaybettiler. Buyuk olan 1 gece kuvozde kaldı. Saglık problemleri yok cok şükür, hayata adapte olmaya çalışıyorlar:) henuz kilo alamamıslar, meme ve mama bir arada uğraşıyoruz. Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim.
Rabbim bu mubarek gecede yardimciniz olsun.Bebeklerinin ikisini saglikla kucagina aldirsin yuce rabbim dualarim seninle.Bize de haber et durumu nasıl doğum ne zamn.bugün kandil. tüm islam aleminin kandili mübarek olsun bebeklerimiz mübarek bir ayda gelecek inş Rabbim hepsini vatana millete hayırlı evlat nasip etsin.
Suan nst ye baglanmis durumdayim arkadaslar dua edin olurmuu bebegin birinin kalp atislarinda azalma varmis nst den sonra belli olcak bakalim
Oncelikle gozun aydin rabbim saglik versin,masallah yavrularinin kg cok iyiymis. eve ciktiniz mi kac gun kaldin hastanede ?Dogumun nasil gerceklesti ani mi oldu dr gun mu vermisti sancin varmiydi?sezeryanin nasildi epidural mi yoksa genel anestezi mi? Sutun hemen geldi mi cok soru sordum ama az bilgi vermissinMerhaba arkadaslar, bebislerimiz 27 Mayıs gunu 36+3 günlük doğdular. Birisi 2660 kg, digeri 2590 gr doğdular biraz kılo kaybettiler. Buyuk olan 1 gece kuvozde kaldı. Saglık problemleri yok cok şükür, hayata adapte olmaya çalışıyorlar:) henuz kilo alamamıslar, meme ve mama bir arada uğraşıyoruz. Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim.
Merhaba arkadaslar, bebislerimiz 27 Mayıs gunu 36+3 günlük doğdular. Birisi 2660 kg, digeri 2590 gr doğdular biraz kılo kaybettiler. Buyuk olan 1 gece kuvozde kaldı. Saglık problemleri yok cok şükür, hayata adapte olmaya çalışıyorlar:) henuz kilo alamamıslar, meme ve mama bir arada uğraşıyoruz. Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim.
gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün .darısı bizlerin başına..normal mi sezeryan mi oldu ?Merhaba arkadaslar, bebislerimiz 27 Mayıs gunu 36+3 günlük doğdular. Birisi 2660 kg, digeri 2590 gr doğdular biraz kılo kaybettiler. Buyuk olan 1 gece kuvozde kaldı. Saglık problemleri yok cok şükür, hayata adapte olmaya çalışıyorlar:) henuz kilo alamamıslar, meme ve mama bir arada uğraşıyoruz. Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim.
Nasıl bi biberon almalıyım küçük boy muBen mama goturmeyecegim canim,gerekli olursa hastanenin onu eczane dolu doktorum hangi mamayi onerirse aldiririm esime.Hastanedende verebiliyorlar mamayi.Biberonlarini koydum ne olur ne olmaz diye ama mamaya gerek duymadim.
canim hayirli ugurlu olsun,masallah bebeklerinin kilosu da sagliklari da cok iyiymis insallah tez zamanda hizlica kilo alirlar.allah guc kuvvet versin kolay gelsin darisi bizlere insallah.Merhaba arkadaslar, bebislerimiz 27 Mayıs gunu 36+3 günlük doğdular. Birisi 2660 kg, digeri 2590 gr doğdular biraz kılo kaybettiler. Buyuk olan 1 gece kuvozde kaldı. Saglık problemleri yok cok şükür, hayata adapte olmaya çalışıyorlar:) henuz kilo alamamıslar, meme ve mama bir arada uğraşıyoruz. Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim.
gözün aydın canım darısı vakti gelince bize olsun.maşallah vaktinde ve güzel kiloda doğmuşLar.kuvezde kalmaları tedbir amaçlı sanırım.çok sevindim adına. Sezeryan oldu dimi.genel anestezi mi ve sütun hemen geldi mi yoksa süt sagma ile mi geldi....Merhaba arkadaslar, bebislerimiz 27 Mayıs gunu 36+3 günlük doğdular. Birisi 2660 kg, digeri 2590 gr doğdular biraz kılo kaybettiler. Buyuk olan 1 gece kuvozde kaldı. Saglık problemleri yok cok şükür, hayata adapte olmaya çalışıyorlar:) henuz kilo alamamıslar, meme ve mama bir arada uğraşıyoruz. Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim.
gözün aydın yavrularına kavuşmuşsun rabbim yardımcın olsun darısı başımızaMerhaba arkadaslar, bebislerimiz 27 Mayıs gunu 36+3 günlük doğdular. Birisi 2660 kg, digeri 2590 gr doğdular biraz kılo kaybettiler. Buyuk olan 1 gece kuvozde kaldı. Saglık problemleri yok cok şükür, hayata adapte olmaya çalışıyorlar:) henuz kilo alamamıslar, meme ve mama bir arada uğraşıyoruz. Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim.
Darısı tüm ikiz bekleyenlere çok iyi bi hafta tebriklerMerhaba arkadaslar, bebislerimiz 27 Mayıs gunu 36+3 günlük doğdular. Birisi 2660 kg, digeri 2590 gr doğdular biraz kılo kaybettiler. Buyuk olan 1 gece kuvozde kaldı. Saglık problemleri yok cok şükür, hayata adapte olmaya çalışıyorlar:) henuz kilo alamamıslar, meme ve mama bir arada uğraşıyoruz. Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim.
Benim 4 cam 4 plastik var ben almadım görümcem almış hastaneye 2 tane 30 ml plastik koydum 2 emzik bide.İkizlere kaç adet ve kaç milimlik biberon almalıyız alan arkadaslar yazar mı
benimde sürekli kafası mi poposu mu bilmiyorum itiyolar kasiliyorlar avucumun iciyle masaj yapıyorum düzeliyor aynı anda baskıyla tuvaletim geliyor ama yapamıyorum artık sona geldik dtlyanabildikleri kadar dayancaklar en zor zamanlara geldik sanirimBenim yine sanci cikti.karnimda ara ara sert sislikller oluyordu ben poposunu dayiyor itiyor saniyordum onlar kasilmaymis. Rahim agzinda acilma yok ama agri var.hic kalkmadan yaticakmisim evde. Bakalim ne kadar bekleyecekler.
lestdance gule gule buyut bebekllerini saglikli mutlu gunler onlara ve sana ve tum ailene insallah..
allah yatdim etsin hepimize..
bu arada gogsum inanilmaz sizliyor ve sut geliyor damla damla..
lutfen bebeklerim hic degilse 34 dolsun..
doktorumda hic bir ilac vermedi ...
İnş.canım ya 2 adet 125 milimlik alayım mı..ben pompa alsam mı bilemiytum 1 yıl evde olucam emzirsem olmaz mı ki pompalar göğsü aşırı pörsütüyomuşCanim ben philips aventin cam biberonunu aldim.0-6 ay yaziyor ustunde.Kullananlar memnunmus.2 adet aldim belki ihtiyac duymayiz sakir sakir akar sutlerimiz :) İste su canim Eki Görüntüle 1547178
Haftaya kontrolum var canim bu pompa konusunu konusacagim.Bende evdeyim ama ikizlerde ihtiyac olabilir.Birini emzirirken birine sagdigim sutu biberonla verebilirim.Nasil bir yol izlemem gerektigi konusunda doktorum aydinlatacaktir.Burda paylasirim konustuklarimizi insaAllah.İnş.canım ya 2 adet 125 milimlik alayım mı..ben pompa alsam mı bilemiytum 1 yıl evde olucam emzirsem olmaz mı ki pompalar göğsü aşırı pörsütüyomuş
Canim bende kan pihtilasmasida var.Doktorum genel anestezi dedi.Arkadaslar dogumu sezeryan olacak olanlar doktorunuz spinal genel epidural hangisini oneriyor.biz konusmadik daha.ikizlerde durum degisiyormu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?