2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

MasaAllah canim,gozun aydin :) Darisi bize insaAllah.

Rabbim bu mubarek gecede yardimciniz olsun.Bebeklerinin ikisini saglikla kucagina aldirsin yuce rabbim dualarim seninle.

Oncelikle gozun aydin rabbim saglik versin,masallah yavrularinin kg cok iyiymis. eve ciktiniz mi kac gun kaldin hastanede ?Dogumun nasil gerceklesti ani mi oldu dr gun mu vermisti sancin varmiydi?sezeryanin nasildi epidural mi yoksa genel anestezi mi? Sutun hemen geldi mi cok soru sordum ama az bilgi vermissin

canım hayırlı olsun inşallah hızlıca kilo alırlar bundan sonra. sağlıkla analı babalı büyüsünler inşallah...

gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün .darısı bizlerin başına..normal mi sezeryan mi oldu ?

canim hayirli ugurlu olsun,masallah bebeklerinin kilosu da sagliklari da cok iyiymis insallah tez zamanda hizlica kilo alirlar.allah guc kuvvet versin kolay gelsin darisi bizlere insallah.

gözün aydın canım darısı vakti gelince bize olsun.maşallah vaktinde ve güzel kiloda doğmuşLar.kuvezde kalmaları tedbir amaçlı sanırım.çok sevindim adına. Sezeryan oldu dimi.genel anestezi mi ve sütun hemen geldi mi yoksa süt sagma ile mi geldi....

gözün aydın yavrularına kavuşmuşsun rabbim yardımcın olsun darısı başımıza

Darısı tüm ikiz bekleyenlere çok iyi bi hafta tebrikler

Benim yine sanci cikti.karnimda ara ara sert sislikller oluyordu ben poposunu dayiyor itiyor saniyordum onlar kasilmaymis. Rahim agzinda acilma yok ama agri var.hic kalkmadan yaticakmisim evde. Bakalim ne kadar bekleyecekler.

lestdance gule gule buyut bebekllerini saglikli mutlu gunler onlara ve sana ve tum ailene insallah..
allah yatdim etsin hepimize..
bu arada gogsum inanilmaz sizliyor ve sut geliyor damla damla..
lutfen bebeklerim hic degilse 34 dolsun..
doktorumda hic bir ilac vermedi ...

İkizlere kaç adet ve kaç milimlik biberon almalıyız alan arkadaslar yazar mı
Benim 4 cam 4 plastik var ben almadım görümcem almış hastaneye 2 tane 30 ml plastik koydum 2 emzik bide.
benimde sürekli kafası mi poposu mu bilmiyorum itiyolar kasiliyorlar avucumun iciyle masaj yapıyorum düzeliyor aynı anda baskıyla tuvaletim geliyor ama yapamıyorum artık sona geldik dtlyanabildikleri kadar dayancaklar en zor zamanlara geldik sanirim

Arkadaslar dogumu sezeryan olacak olanlar doktorunuz spinal genel epidural hangisini oneriyor.biz konusmadik daha.ikizlerde durum degisiyormu acaba?

Canim ben philips aventin cam biberonunu aldim.0-6 ay yaziyor ustunde.Kullananlar memnunmus.2 adet aldim belki ihtiyac duymayiz sakir sakir akar sutlerimiz :) İste su canim Eki Görüntüle 1547178
İnş.canım ya 2 adet 125 milimlik alayım mı..ben pompa alsam mı bilemiytum 1 yıl evde olucam emzirsem olmaz mı ki pompalar göğsü aşırı pörsütüyomuş

İnş.canım ya 2 adet 125 milimlik alayım mı..ben pompa alsam mı bilemiytum 1 yıl evde olucam emzirsem olmaz mı ki pompalar göğsü aşırı pörsütüyomuş
Haftaya kontrolum var canim bu pompa konusunu konusacagim.Bende evdeyim ama ikizlerde ihtiyac olabilir.Birini emzirirken birine sagdigim sutu biberonla verebilirim.Nasil bir yol izlemem gerektigi konusunda doktorum aydinlatacaktir.Burda paylasirim konustuklarimizi insaAllah.

Arkadaslar dogumu sezeryan olacak olanlar doktorunuz spinal genel epidural hangisini oneriyor.biz konusmadik daha.ikizlerde durum degisiyormu acaba?

Bbenim doktorumda spinal onerdi nisan ayinda da arkadasim spinal ile dogum yapti ve cok memnun hic sikayeti de yok.

Arkadaslar 30.haftadan sonra hizla kilo alan varmi aranizda. Ben suana kadar cok ciddi kilo almamistim yani 30 haftaya kadar yaklasik 11 kilo almistim. Ama su son iki haftada neredeyse 5 kiloya yakin almisim gibi gorunuyo arti biseyde pek yemiyorum ama aranizda ayni durumu yasayan varmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…