2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Canim ben 26-30 hafta civari oyle olmustum.o ay cok yemedigim halde 4 kilo birden almistim.sonraki aylar daha cok hamur isi tatli yedigim hqlde 3 kiloyu gecmedi..demekki bazen oluyor oyle.birde o ay karnimda feci gerginlik,aci ve yanma oluyordu meger o ay bebekler bir onceki aya gore ili misli kilo almis.seninkilerde kilo almislardir bence...

Ödem olabilir canım bebekler de büyüyor ondandır yemediysen

Canim bende kan pihtilasmasida var.Doktorum genel anestezi dedi.

anladim kisiye gore degisiyor demekki.spinal ile epidural arasinda fark nedir ki?

Ben varim canim nisan ayinda hic kilo almadim.Diyabetten dolayi diyette yapiyordum ama mayisin basinda ev tasidik asiri yorgunluktan asiri odem oldu vucudumda,oyleki karnimdaki odemden bebekleri net goremiyoruz.Bir ayda birden 11 kilo almis gozukuyorum.Tabii bunun cogu odem.

Ben varim canim nisan ayinda hic kilo almadim.Diyabetten dolayi diyette yapiyordum ama mayisin basinda ev tasidik asiri yorgunluktan asiri odem oldu vucudumda,oyleki karnimdaki odemden bebekleri net goremiyoruz.Bir ayda birden 11 kilo almis gozukuyorum.Tabii bunun cogu odem.

Bir ayda 11 kilomuuuu ciddi olamazsinnn şoktayim suan. Odem bende de var ayaklarim fazlasiyla şiş durumda hatta bilegimi bukemiyorum o derece peki doktora gittinmi bundan dolayi herhangi bisey yaptilarmi yada o aldigin kilo ile mi devam ettin simdiye kadar

Şimdiye kadar 9 kilo aldım ama son aydayim cok alırım heralde.ama kasigimda çatlaklar oluşmuş mor mor canım çok sıkıldı bugün. okadar kremlenmeme rağmen engel olamadım artik Karnım taş gibi oldu bundan sonra o çatlaklar buyur heralde napıyım yapacak bişey yok Bebeklerim sağlıklı olsunlar da....Bu arada bende de kan pıhtılaşmasi var doktora sormadım daha sezaryen ama genel mi bilmiyorum yarın gitcem bakalım sorarım o zaman.

Bende 28. Haftadayim 12 kg aldim bugune kadar,sizleri gorunce ne cok aldigimi farkediyorum. Catlaklarin kacinci haftada basladi ? her aksam yaglaniyorum ama karnim cok kasiniyor bu aralar catlayacagim galiba.

Kizlar dünden beri hastanede yim sancıları m çok ilaçlara rağmen durmuyor yarinda durmazsa doğuma alacak doktor dua edin bana daha erken ama hersey Rabbimden

Dün kontrolum vardi.dr şimdilik kilolari normal ama oncelikli hedefimiz 2kg sonra da 2500 kg dedi.acaba bebeklerin kilo almasini saglayacak besinler neler? kilo cok onemli diye ustune basa basa belirtti cunku dr. Bir sıkıntı olmazsa 35-36da alırız dedi.daha fazla durmasi iyi degil bebekler acisindan beslenemezler zaten dedi.

Kizlar dünden beri hastanede yim sancıları m çok ilaçlara rağmen durmuyor yarinda durmazsa doğuma alacak doktor dua edin bana daha erken ama hersey Rabbimden
Mrb gecmis olsun.sen sancilarini hissetmiyordun galiba degil mi? sirf nstye bakip da mi doguma alalim diyor drun? benim kasilmalarim var baya dra soyledim ama nstye sokmadi bile sadece magnezyum verdi.her seyin hayirlisi sıkma canını. saglikli olsunlar da gerisi onemli degil . buyuyorlar bir sekilde.

efe82 canim gecmis olsun. Evet sen sanci hissetmiyodun normal kontrolun vardi yine orda sanci cikinca mi hastaneye yatirdilar canim bide bebislerin durumu ne kilolari falan nasilmis insallah biraz daha sabrederler ama dogsalar bile onemli olan saglikli bir sekilde sonunda eve goturmemiz allah yardimcin olsun...

Canım inş.sancılar durur ama endişelenme 33.hafta sukrety yine de saglıklı ve hayırlısını yaşa inş.haber ver bize..

Muz ceviz kırmızı et bebeği besliyomuş canım..
Bence de ikizde üst sınır 36 olmalı..
kilo değil de gelişimi önemli sanıyodum ben arkadasımın 2kiloluk bebeği 1800gramlıktan daha çok küvezde kaldı ciğer yüzünden

Nst ye ne zaman sokuyolar ki benim için erken mi oluyor

efe82 Allah yardimcin olsun insallah sancilarin durur .Hakkinizda hayirlisi olsun dogum olursa da umarim saglikla atlatirsiniz.

Merhaba arkadaşlar bebislerinizi sağlıkla kucağınıza alın. Aranızda klomen ve çatlatma iğnesi ile ikiz gebelik yaşayan var mi

canım ben ciğer geliştirici iğne oldum o yüzden olabilir mi acaba bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…