2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Bebeklerim genelde sert tekmeler atıyo ama bugun birisi titreşim gibi yapıyo korktum normal mi titriyo gibi

Canim titresim gibi oluyo bendede bazen cok sert vuruyo bazen kelebek gibi titriyo bunu alttaki bebek yapiyo ama alani yukardaki kadar bol degil ondandir duye dusunuyorum. Nst icin evet daha erken senin icin ben p.tesi gunu yani 32 haftada baglandim ilk.

efe ne olursa hayırlısı olsun insallah..
benim dayanılmaz ağrım yok sadece sık sık sertlesme ve bir yerde toparlanma oluyor.. bunlar kasılmaymıs. üç günde bir ben de nst ye giriyorum. sancı çıkıyor. yata yata 34 haftayı dolduralım istiyor doktorum insallah beklerler.
ama bu sertlesmeler rahatsız edici. yatmakta zor oturmakta yemek yiyince yani her türlü cok zorlaştı.

hakkımızda hayırlısı inşallah..
sakin ol dualarımız seninle hakkında hayırlısı inşallah sağlıkla doğup evinize kucağına alıp gidin inşallah efecim

melina sanırım doğum yaptın çünkü yoksun sen bi uğrardın yoksa..
sağlıkla gelmışlerdir bebeklerın inşallah

canım ben ciğer geliştirici iğne oldum o yüzden olabilir mi acaba bilmiyorum ki
Onlar da olmuştu ama 2kiloluğu zayıflatmaya calıştılar ciğer gelişimine göre kilosu fazlaymış 32 haftalık doğdularbi mantığı vardır galiba sana ne zaman iğne vuruldu ben çok istiyrum vurmadı doktırum

Aynen alttaki bebek yapıyo benim de ya canım kıyamam sıkısıyo belki

Bende 28. Haftadayim 12 kg aldim bugune kadar,sizleri gorunce ne cok aldigimi farkediyorum. Catlaklarin kacinci haftada basladi ? her aksam yaglaniyorum ama karnim cok kasiniyor bu aralar catlayacagim galiba.
Ah canim ben de 28 deyim 13 aldim daha fena.ayni durumda sayiliriz.benimde kucuk kucuk catlaklarim basladi malesek o kadar yaglanmama ragmen.kizimda 17 kilo almistim hic olmamisti.bunda karnim daha buyuk tabiki gorenler dogum yakin erkek yada suyum cok zannediyorlar ikiz olduklarini bilmediklerinden.saglikli olsunlar da bebisler tombik olmaya raziyim tabi doguma kadar.
Kizlar dünden beri hastanede yim sancıları m çok ilaçlara rağmen durmuyor yarinda durmazsa doğuma alacak doktor dua edin bana daha erken ama hersey Rabbimden
allah yardimcin olsun canim insallah bebekler en hayirli zamanda cok saglikli bir sekilde dogarlar.

Arkadaslar bugun kontrolumuz vardi cok sukur bebekler iyi.kasilmalarim oldugunu soyledim nst ye aldi sanci icin, kalp atislari icin erken dedi.sanci cikmadi cok sukur.ama artik haftalik muayeneye gelmemi istiyor ikizlerde surprizler yasanabilecegi ve rahim cok gerildigi icin.kizim haftasiyla uyumlu oglum ondan yaklasik 300 gr ve 6 cm onde.acaba kizim sol kasigimda hep sola yatiyorum o yuzden mi oglum daha iyi gelisiyor kizim ondan mi geri kaliyor? 1 hafta da oglumun tarafina saga yatmayi deniycem bakalim ne olacak.ikizlerde iki bebege de ayni oranda kilo aldirmanin yolu var mi acaba?

Bende 28. Haftadayim 12 kg aldim bugune kadar,sizleri gorunce ne cok aldigimi farkediyorum. Catlaklarin kacinci haftada basladi ? her aksam yaglaniyorum ama karnim cok kasiniyor bu aralar catlayacagim galiba.
Canim beni 30.haftadan sonra oldu çatlak. Ben günde 2 kez kremlenip yaglaniyorum kaşıgimda başladı ama artacak gibi.kaşıntı var ama kaşımuyirum mustela kullaniyorum bugün doktor lierac al dedi bilmiyorum alSam mi.
Kizlar dünden beri hastanede yim sancıları m çok ilaçlara rağmen durmuyor yarinda durmazsa doğuma alacak doktor dua edin bana daha erken ama hersey Rabbimden
Canim cok geçmiş olsun inşallah vaktinde geri bebekler bu aralar tek tek dökülüyorUz sanki.nst de çiktiysa sanci çok gerçek değil. Doktor bana öyle dedi.
Canim ben de bugun Kont gittim bebeklee iyi dedi nst almadı ağrılarım kasilmalarim var dedim ama gerçek değil dedi magnezyum verdi bana da.yani öyle az bi ağrı çıktı diye doğuma alalım kolay bir kaçış doktor için. Sonra anne karnında geçmesi gereken süre kuvezde geçiyor ne anladım Bu IsteN.stres oldum iyice.
Bebeklerim genelde sert tekmeler atıyo ama bugun birisi titreşim gibi yapıyo korktum normal mi titriyo gibi
senin haftalarında bende de oldu.olabilir endişe etme bende ozellikle bu haftakar ritmik tepmeler hissediyordum o da meğer bebekler hiçkirik tutuyormus yavrularım benim.

Bebek bezi hastane cantası için kac adet lazım premium care mi alayım ama göbek bagı varken nasıl bezlenir ki molfiks göbek oyuntulu mu alsak acaba

Bende 34.haftadayim 13 kilo aldim canim.catlagim yok cok sukur...

Canim yaa Rabbim yardimcin olsun saglikla kucagina qlmayi nasip etsin.artik her gecen gun bugun siradaki kim acaba diye dusunuyorum.insallah hersey yolunda gider....

melina sanırım doğum yaptın çünkü yoksun sen bi uğrardın yoksa..
sağlıkla gelmışlerdir bebeklerın inşallah
Evet canim carsamba gunu dogum yapti o ama sanirim agrisi vardi.iyi olunca buraya yazacaktir son durumu...

Herkese teşekkür ederim kızlar hepimizin tek istediği zamanında doğum yapmak rabbim nasip etsin serum etkisini göstermeye başladı şu an için sancim yok Rabbim hepimizin hakkında hayırlısı ni versin

Herkese teşekkür ederim kızlar hepimizin tek istediği zamanında doğum yapmak rabbim nasip etsin serum etkisini göstermeye başladı şu an için sancim yok Rabbim hepimizin hakkında hayırlısı ni versin
Cok şükür bekleyecekler kuzucuklar insallah

Doktorum o kadar yorgunluga normal oldugunu soyledi.Hatta nasil ev tasidin bu halinle diye sok gecirdi.Ev tasidim canim ve kimsem yok yardim edecek esimden baska.Birde bulasik makinemi yanlis baglamislar calismadi butun mutfak esyalarini elimde yikayip yerlestirdim mahvoldum,kizlarin kiyafetlerini yika utule cantayi hazirla birde tasinma arasinda.Yine o arada mobilyalarina bak,eksikleri tamamla.Anlayacagin oturmaya bile vaktim olmadi.Mishelin lastigi reklaminda her yeri bogum bogum bi yaratik var ya ona benzedim :))) Karnim bile odem toplamis ultrasonda kizlarimi goremiyorum ekran karincali oluyo.Doktor tecrubeyle kalbi felan bulup dinliyo dusun.Tuzlu yemem ve gunde en az 4 lt su iciyorum.Odem icin baska bir oneride yok zaten canim.Toplamda 21 kilo almis oldum.Totalde aldigim kilo asiri degil o yuzden problem olmadi ama karnim fena catladi

Hakkinda hayirlisi olsun canim,insaAllah kuzular vaktini beklerler.Saglikla kavus yavrularina insaAllah.

MasaAllah canim :) Benimde aralarinda 50 gr.dan fazla fark yokken gecen hafta 200 gr.a cikmis.Doktorum saga sola donusumlu yat dedi.Sali gunu kontrolum var bakalim fark ne kadar olmus.Soldaki bebegin gr.i fazla cikti benim tersine.Hep sola yatiyodum.Simdi sagada fazlaca yatiyorum.Gerci doktorum hafta ilerledikce gr farki artar dedi.

tesekkurler canim ben bunu merak ediyordum sag agirlikli yatayim bu kez.insallah farklarimiz cok artmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…