canım ben daha hiç girmedim meselaNst ye ne zaman sokuyolar ki benim için erken mi oluyor
Onlar da olmuştu ama 2kiloluğu zayıflatmaya calıştılar ciğer gelişimine göre kilosu fazlaymış 32 haftalık doğdularbi mantığı vardır galiba sana ne zaman iğne vuruldu ben çok istiyrum vurmadı doktırumcanım ben ciğer geliştirici iğne oldum o yüzden olabilir mi acaba bilmiyorum ki
Aynen alttaki bebek yapıyo benim de ya canım kıyamam sıkısıyo belkiBebeklerim genelde sert tekmeler atıyo ama bugun birisi titreşim gibi yapıyo korktum normal mi titriyo gibi
Canim titresim gibi oluyo bendede bazen cok sert vuruyo bazen kelebek gibi titriyo bunu alttaki bebek yapiyo ama alani yukardaki kadar bol degil ondandir duye dusunuyorum. Nst icin evet daha erken senin icin ben p.tesi gunu yani 32 haftada baglandim ilk.
Ah canim ben de 28 deyim 13 aldim daha fena.ayni durumda sayiliriz.benimde kucuk kucuk catlaklarim basladi malesek o kadar yaglanmama ragmen.kizimda 17 kilo almistim hic olmamisti.bunda karnim daha buyuk tabiki gorenler dogum yakin erkek yada suyum cok zannediyorlar ikiz olduklarini bilmediklerinden.saglikli olsunlar da bebisler tombik olmaya raziyim tabi doguma kadar.Bende 28. Haftadayim 12 kg aldim bugune kadar,sizleri gorunce ne cok aldigimi farkediyorum. Catlaklarin kacinci haftada basladi ? her aksam yaglaniyorum ama karnim cok kasiniyor bu aralar catlayacagim galiba.
allah yardimcin olsun canim insallah bebekler en hayirli zamanda cok saglikli bir sekilde dogarlar.Kizlar dünden beri hastanede yim sancıları m çok ilaçlara rağmen durmuyor yarinda durmazsa doğuma alacak doktor dua edin bana daha erken ama hersey Rabbimden
Canim beni 30.haftadan sonra oldu çatlak. Ben günde 2 kez kremlenip yaglaniyorum kaşıgimda başladı ama artacak gibi.kaşıntı var ama kaşımuyirum mustela kullaniyorum bugün doktor lierac al dedi bilmiyorum alSam mi.Bende 28. Haftadayim 12 kg aldim bugune kadar,sizleri gorunce ne cok aldigimi farkediyorum. Catlaklarin kacinci haftada basladi ? her aksam yaglaniyorum ama karnim cok kasiniyor bu aralar catlayacagim galiba.
Canim cok geçmiş olsun inşallah vaktinde geri bebekler bu aralar tek tek dökülüyorUz sanki.nst de çiktiysa sanci çok gerçek değil. Doktor bana öyle dedi.Kizlar dünden beri hastanede yim sancıları m çok ilaçlara rağmen durmuyor yarinda durmazsa doğuma alacak doktor dua edin bana daha erken ama hersey Rabbimden
Canim ben de bugun Kont gittim bebeklee iyi dedi nst almadı ağrılarım kasilmalarim var dedim ama gerçek değil dedi magnezyum verdi bana da.yani öyle az bi ağrı çıktı diye doğuma alalım kolay bir kaçış doktor için. Sonra anne karnında geçmesi gereken süre kuvezde geçiyor ne anladım Bu IsteN.stres oldum iyice.Mrb gecmis olsun.sen sancilarini hissetmiyordun galiba degil mi? sirf nstye bakip da mi doguma alalim diyor drun? benim kasilmalarim var baya dra soyledim ama nstye sokmadi bile sadece magnezyum verdi.her seyin hayirlisi sıkma canını. saglikli olsunlar da gerisi onemli degil . buyuyorlar bir sekilde.
senin haftalarında bende de oldu.olabilir endişe etme bende ozellikle bu haftakar ritmik tepmeler hissediyordum o da meğer bebekler hiçkirik tutuyormus yavrularım benim.Bebeklerim genelde sert tekmeler atıyo ama bugun birisi titreşim gibi yapıyo korktum normal mi titriyo gibi
Bende 34.haftadayim 13 kilo aldim canim.catlagim yok cok sukur...Bende 28. Haftadayim 12 kg aldim bugune kadar,sizleri gorunce ne cok aldigimi farkediyorum. Catlaklarin kacinci haftada basladi ? her aksam yaglaniyorum ama karnim cok kasiniyor bu aralar catlayacagim galiba.
Canim yaa Rabbim yardimcin olsun saglikla kucagina qlmayi nasip etsin.artik her gecen gun bugun siradaki kim acaba diye dusunuyorum.insallah hersey yolunda gider....Kizlar dünden beri hastanede yim sancıları m çok ilaçlara rağmen durmuyor yarinda durmazsa doğuma alacak doktor dua edin bana daha erken ama hersey Rabbimden
Evet canim carsamba gunu dogum yapti o ama sanirim agrisi vardi.iyi olunca buraya yazacaktir son durumu...melina sanırım doğum yaptın çünkü yoksun sen bi uğrardın yoksa..
sağlıkla gelmışlerdir bebeklerın inşallah
Cok şükür bekleyecekler kuzucuklar insallahHerkese teşekkür ederim kızlar hepimizin tek istediği zamanında doğum yapmak rabbim nasip etsin serum etkisini göstermeye başladı şu an için sancim yok Rabbim hepimizin hakkında hayırlısı ni versin
Doktorum o kadar yorgunluga normal oldugunu soyledi.Hatta nasil ev tasidin bu halinle diye sok gecirdi.Ev tasidim canim ve kimsem yok yardim edecek esimden baska.Birde bulasik makinemi yanlis baglamislar calismadi butun mutfak esyalarini elimde yikayip yerlestirdim mahvoldum,kizlarin kiyafetlerini yika utule cantayi hazirla birde tasinma arasinda.Yine o arada mobilyalarina bak,eksikleri tamamla.Anlayacagin oturmaya bile vaktim olmadi.Mishelin lastigi reklaminda her yeri bogum bogum bi yaratik var ya ona benzedim :))) Karnim bile odem toplamis ultrasonda kizlarimi goremiyorum ekran karincali oluyo.Doktor tecrubeyle kalbi felan bulup dinliyo dusun.Tuzlu yemem ve gunde en az 4 lt su iciyorum.Odem icin baska bir oneride yok zaten canim.Toplamda 21 kilo almis oldum.Totalde aldigim kilo asiri degil o yuzden problem olmadi ama karnim fena catladiBen varim canim nisan ayinda hic kilo almadim.Diyabetten dolayi diyette yapiyordum ama mayisin basinda ev tasidik asiri yorgunluktan asiri odem oldu vucudumda,oyleki karnimdaki odemden bebekleri net goremiyoruz.Bir ayda birden 11 kilo almis gozukuyorum.Tabii bunun cogu odem.
Bir ayda 11 kilomuuuu ciddi olamazsinnn şoktayim suan. Odem bende de var ayaklarim fazlasiyla şiş durumda hatta bilegimi bukemiyorum o derece peki doktora gittinmi bundan dolayi herhangi bisey yaptilarmi yada o aldigin kilo ile mi devam ettin simdiye kadar
Hakkinda hayirlisi olsun canim,insaAllah kuzular vaktini beklerler.Saglikla kavus yavrularina insaAllah.Kizlar dünden beri hastanede yim sancıları m çok ilaçlara rağmen durmuyor yarinda durmazsa doğuma alacak doktor dua edin bana daha erken ama hersey Rabbimden
MasaAllah canim :) Benimde aralarinda 50 gr.dan fazla fark yokken gecen hafta 200 gr.a cikmis.Doktorum saga sola donusumlu yat dedi.Sali gunu kontrolum var bakalim fark ne kadar olmus.Soldaki bebegin gr.i fazla cikti benim tersine.Hep sola yatiyodum.Simdi sagada fazlaca yatiyorum.Gerci doktorum hafta ilerledikce gr farki artar dedi.Arkadaslar bugun kontrolumuz vardi cok sukur bebekler iyi.kasilmalarim oldugunu soyledim nst ye aldi sanci icin, kalp atislari icin erken dedi.sanci cikmadi cok sukur.ama artik haftalik muayeneye gelmemi istiyor ikizlerde surprizler yasanabilecegi ve rahim cok gerildigi icin.kizim haftasiyla uyumlu oglum ondan yaklasik 300 gr ve 6 cm onde.acaba kizim sol kasigimda hep sola yatiyorum o yuzden mi oglum daha iyi gelisiyor kizim ondan mi geri kaliyor? 1 hafta da oglumun tarafina saga yatmayi deniycem bakalim ne olacak.ikizlerde iki bebege de ayni oranda kilo aldirmanin yolu var mi acaba?
tesekkurler canim ben bunu merak ediyordum sag agirlikli yatayim bu kez.insallah farklarimiz cok artmaz.MasaAllah canim :) Benimde aralarinda 50 gr.dan fazla fark yokken gecen hafta 200 gr.a cikmis.Doktorum saga sola donusumlu yat dedi.Sali gunu kontrolum var bakalim fark ne kadar olmus.Soldaki bebegin gr.i fazla cikti benim tersine.Hep sola yatiyodum.Simdi sagada fazlaca yatiyorum.Gerci doktorum hafta ilerledikce gr farki artar dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?