2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Arkadaslar guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.
Benim bebekler kendiliğinden tek yumurta ikiziydi. Tek plasentadan beslendikleri icin hep birbirlerinden kan alışveriş riski vardı. Bu nedenle normal dogum beklemedik zaten ilk doğumumda sezeryandi. Bunda spinal anestezi oldum. 2 Haziran'da planlıyorduk ancak doktor aralarındaki fark artıyor gibi. Riske atmaya gerek yok birisini kaybedersek digerini kaybederiz dedi. Bizde korktuk doktorumuza güvendik. Şükür sorun olmadı. Bebeklerimden birisi 1 gece kuvozde girdi onda da sadece burnundan oksijen verdiler, solunum cihazı vs. Bağlanmadı. Digeri yanimdaydi cok emzirdim ama oyle süt hemen gelmiyor. 3-4 gunde ancak indi. Hastaneden mama veriyorlar zaten biberonda veriyorlar. Ben biberon götürdüm ama o ortamda Steril etmek vs dert ancak. Onlar tertemiz Steril edilmiş getiriyor zaten.
Hala mama veriyoruz her emzirme sonrası henuz kilo alımları yavaş ama satılık degerleri cok yükselmedi neyseki. Ikisini de uyandirabilirs beraber emzirmeye calisiyorum, bebeklerden sonra sağacak kadar süt kaldığını sanmıyorum. Sagıma makinesi ancak bebekler yanınızda degilse isinize yarar diye düşünüyorum. Herkese sağlıklı doğumlar dilerim

Acaba aralarındaki fark yatmakla alakali mi aklıma gelmişti aslında ama burda Sizöyle yazınca daha da Düşündürdü beni. Benim soldaki bebek daha gelişmiş hep sağa yatiyorum. üzerine yattigmiz bebek daha az gelişiyor olabilir mi

Uykular haram artık bana....gecem gündüzüme karisti resmen.çok zormuş çoook. ....bebislerimizin keyfi yerinde olsunda...dün ultrasonda gördüm birisi parmağını emiyirdu kuzularimin.hem bukadar zorlanıp hem şikayetlerinde bile mutlu olunabilen garip bir duygu var mı acaba annelikten başka. ..

Arkadaşlar gece 9 gibi suyum geldi apar topar hastaneye geldik 00.43 te biri 00.44 de öteki paşam doğdu. Yoğun Bakım Ünitesi ne aldılar dua edin olurmu

canım hayırlı olsun sağlıkla al bebeklerını kucagına cabucak toparlansın bebişler kaç gram doğdular sen nasılsın doğum nasıl gectı dualarımız sızınle..

Canım hayırlı olsun sağlıkla al bebeklerını kucagına cabucak toparlansın bebişler kaç gram doğdular sen nasılsın doğum nasıl gectı dualarımız sızınle..

Sağol canim amin inşallah doğum ani oldu tabi suyum gelince apar topar hastaneye geldik bebeklerde biri 2100 gr diğeri 1750 gr doğdu 32+5 günlük doğmuş oldular. Küçük bebeğimizin nefes Alişari biraz sorunlu ikiside kuvezdeler ne kadar kalicaklar belli degil henuz dualarınizi eksik etmeyin arkadaslar

Arkadaşlar gece 9 gibi suyum geldi apar topar hastaneye geldik 00.43 te biri 00.44 de öteki paşam doğdu. Yoğun Bakım Ünitesi ne aldılar dua edin olurmu
Gözün aydin canim dogum gerçekleşmiş, hayirlisi ile bebeklerin pasalarin yogun bakimdan hemen bugun çıkar insallah.Dualarim senin ve evlatlarin ile.Bir ara dogumdan bahsedersen bilgi verirsen sevinirim.Suyun gelmeden once ne hissettin onları yazarsan sende bize yardimci olursun .Rabbim yardımcın olsun.

İnş.toparlanırlar canım Allah yardımcın olsun hayırlı olsun

canım hem geçmiş olsun hem gözün aydın.allah analı babalı büyutsun umarım sağlıklari yerindedir ciğer geliştirici yapmışlar miydi.Dualarımz seninle.Tez vakitte kucağına alman dilegiyle

Masallah canim baya yoluna girmis hersey ,allah yardimcin olsun.insallah kilo da alir sarilik olmazlar.
gozunaydin canim pasalarina kavusmussun biran once yogun bakimdan cikip kucagina gelirler insallah.rabbim yardimcin olsun

Gözün aydın canım inşallah kısa sürede toparlanir bebeklerin.bende daha hastanedeyim sancim tam düzeldi derken ilaca rağmen gene çıkıyor banada suyun gelebilir dedi doktor ikiz hamilelik gerçekten süpriz le dolu birgün iyi bir gün doğum olmuş hepimizin hakkında hayırlısı bizi haberdar et

Canim hala mi hastanedesin. ben iyileştin sanıyordum.belkide böylesi daha iyi gözetim altında olman yani.bu sikinti olursa hemen müdahale ederler.malesef ikiz gebelik zormuş dışardan herkese kolay gibi ama bizi bizden başka anlayan yok sanırım. Benimde çok ağrım var ama süreleri düzenli değil.ins hastanede de olsa 36 lari görürsün ve bizde GörürUZ.HERKES tek tek doğum yapıyor stres oluyorum ister İstemeZ. Sende haberdar et bizi isim gücüm forum oldu

Bugün nette bir şey okudum 2500 kg altında doğan bebekler için o aldigimiz oto koltugu ana Kucakları uygun değilmiş tam düz olmadığı için solunum sıkıntısı yaratıyorMuş. Bizim hastane ev arası 1 buçuk saat.ucuzlarindan portbebe alsam mi sizce yoksa gerek yok mu?

Ben 1 tane hazir yastigi ortadan ikiye boldum minik yastiklar hazirladim dosek gibi ustune yatiracam duzce yatabilecekler.Bir tanidigim oyle yapmıştı. Zaten oturtamayacagiz minicik bedenleri bu yontemi deneyebilirsin.

Canım ben port bebe siparişi verdim çantalı 2li takım hepsi burada.com tek de var bence doktora falan tasırken lazım olur

Kizlar dünden beri hastanede yim sancıları m çok ilaçlara rağmen durmuyor yarinda durmazsa doğuma alacak doktor dua edin bana daha erken ama hersey Rabbimden

Çok geçmiş olsun canım inşallah daha durur bebişlerin zamanında doğarlar Allahın izniyle...

Bol protein alman lazım cnm gün aşırı et ürünleri,süt ürünleri ve kuru baklagiller tüketmeni öneririm, özellikle bol süt ve yoğurt kilo aldırıyor bebişlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…