Rica ederim canim.Bebislerimiz saglikli olsunlarda bizler katlaniriz :)Evet
Evet malesefkurtulamayacağım demekki iğneden neyse bebişlerimize birşey olmasın da artık katlanacağız mecburen. Teşekkür ederim canım cevap verdiğin için.
Bende oyle hissediyorum sanki buyugu kiz kucugu erkek :)ustteki spidermana ozendigine gore o erkek demekki :)
İnsaAllah canim iki meyvedende tatmis olursun:)Kizlar sizin bebeklerin cinsiyetleri icinde yorum yapan oluyormu etraftan?
mesela benim bir oglum var karnimdakiler icinde ikiside erkek diyor herkes...
oncelikli istegim saglikli ve hayirli olmalari tabi ama en azindan biri kiz olsun isterim ...Allah nasip eder insallah...
Kizlar sizin bebeklerin cinsiyetleri icinde yorum yapan oluyormu etraftan?
oncelikli istegim saglikli ve hayirli olmalari tabi ama en azindan biri kiz olsun isterim ...Allah nasip eder insallah...
insallah hepimiz tadariz canim...İnsaAllah canim iki meyvedende tatmis olursun:)
benim oglumda (5 yasinda) bir kiz bir erkek diyor bende ona inanmak istiyorum ama digerlerinin hepsi iki erkek daha olsun istermis gibi ayni seyi soyluyor...Benimkini daha transfer zamani babam ruyasinda gormus ikiz demisti.once kiz dogmus sonra erkek ruyasinda.gorumcemin 2 yasindaki kizi da bi kiz bi erkek deyip duruyor.kucuk ve masum oldugu icin inanasim geliyor.onun disinda birsey yok bende.1.5 ay daha gecse de ogrensek.
Sonucum çıktı değerleri yazıyorum eğer bilginiz varsa yorumlarsanız sevinirim
Faktör v: heterezigot
Mthfr 677 poliformizfi : heterezigot
Bu değerler koyu yazılmış olduğu için sadece bunları yazdım. Nedir sonuç bilen var mı??
Kizlar sizin bebeklerin cinsiyetleri icinde yorum yapan oluyormu etraftan?
yok canim nerde karnim gitgide buyuyecegine kuculuyor 4 kilo verdim cunku...sadece hislerini soyluyorlar...Taşıyıcısında canım sonuna kadar igne olucaz benim de aynı...
Bu hastanenin ismini yaz bence birçok kisi faydalanacaktir..
Çünkü gercekten cok ucuz yaptılar..
Karnına bakıp mı diyorlar o kadar belli oluyor mü
Ben bol seyler giyiyorum sal falan kullanıyorum ama daha kimsenin fark edeceği kadar göbeğim yok.
Herkes bir kız bir erkek temenni ediyor hayırlısı inşallah hepimize....
bende senin gibiyim bulanti kusmada var ne denediysem olmadi..tostta yiyemiyorum cunku peynir sut yogurtta beni.kisturuyor mideme tek iyi gelen seyler olgun muz ve yumusak armut...bunlarida ye ye biktim su bile icemiyorum agzim dilim kurudu.icsem aninda bulanti kusma...kana kana su icmeyi ozledimKizlar 7.haftam ama ben hic bi sey yiyemiorum.sadece tost iyi gelio.midem hep gurul gurul kusma da yok ama icim almio.midem dalgalanio sanki.ispanak denedim olmadi.bulgur pilavi denedim olmadu.nasil beslenicem ben...
off yaa korktum simdi...ben kusmadan dolayi su da icemiyorum insallah benimkindede boyle bisey cikmaz...kızlar bebişlerımı gördum ama bırının kesesınde suyu azgıbı dedı dr bol bol su ıc moralını yuksek tut dedı haftaya tekrar cagardı ıns artış olur varmı aranızda böylle problemı olan
Taşıyıcısında canım sonuna kadar igne olucaz benim de aynı...
Bu hastanenin ismini yaz bence birçok kisi faydalanacaktir..
Çünkü gercekten cok ucuz yaptılar..
Karnına bakıp mı diyorlar o kadar belli oluyor mü
Ben bol seyler giyiyorum sal falan kullanıyorum ama daha kimsenin fark edeceği kadar göbeğim yok.
Herkes bir kız bir erkek temenni ediyor hayırlısı inşallah hepimize....
BEn 1.5lt iciyordum ins.3.4 lt ictigimde sorun cozuluroff yaa korktum simdi...ben kusmadan dolayi su da icemiyorum insallah benimkindede boyle bisey cikmaz...
benim ilk hamileligimde az degilde coktu 6. aydan sonra suyum karnim feci buyumustu herseyin ortasi karar..biz ikiz annelerininde gunde en az 2.5-3 litre icmesi gerekirmis...sen gunde ne kadar su iciyorsun mesela?
benimki su an 2-3 bardagi gecmiyordur onuda ilaclarla iciyorumBEn 1.5lt iciyordum ins.3.4 lt ictigimde sorun cozulur
Muhakkak ic canim sonra uzulme.benimki su an 2-3 bardagi gecmiyordur onuda ilaclarla iciyorum
her ictigimde geri cikiyor ama cogu zaman ilaclar bile...biraz kalsa ise yararda durmuyorki midemdeMuhakkak ic canim sonra uzulme.
Canim kizarmis ekmek dene.bana iyi geldi.kizartiorum iyice cok az da yag suruorum.her ictigimde geri cikiyor ama cogu zaman ilaclar bile...biraz kalsa ise yararda durmuyorki midemde
denedim canim denedim kokusu bile beni mahvediyor yedigimde hep kustum ondanda tiksindim...Canim kizarmis ekmek dene.bana iyi geldi.kizartiorum iyice cok az da yag suruorum.
Canim bendede homozigot varmış iğne kullancakmisim 9 ay sende öyle mecburen kullancazSonucum çıktı değerleri yazıyorum eğer bilginiz varsa yorumlarsanız sevinirim
Faktör v: heterezigot
Mthfr 677 poliformizfi : heterezigot
Bu değerler koyu yazılmış olduğu için sadece bunları yazdım. Nedir sonuç bilen var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?