ben prima premium aldım hem ıslaklık göstergeli hem göbek bağı oyuntulu ama kaçtane götüreceğime karar veremedim 1 paketin yarısını götürürüm herhaldeBebek bezi hastane cantası için kac adet lazım premium care mi alayım ama göbek bagı varken nasıl bezlenir ki molfiks göbek oyuntulu mu alsak acaba
Canım Allah yardımcın olsun inşallah fazla kuvözde kalmadan evinize sağlıklı bir şekilde gidersiniz paşalarınızla...Arkadaşlar gece 9 gibi suyum geldi apar topar hastaneye geldik 00.43 te biri 00.44 de öteki paşam doğdu. Yoğun Bakım Ünitesi ne aldılar dua edin olurmu
Hadi inş.daha beklerler biz ınstagramda arkadasız sanırımşimdi fark ettim :)Gözün aydın canım inşallah kısa sürede toparlanir bebeklerin.bende daha hastanedeyim sancim tam düzeldi derken ilaca rağmen gene çıkıyor banada suyun gelebilir dedi doktor ikiz hamilelik gerçekten süpriz le dolu birgün iyi bir gün doğum olmuş hepimizin hakkında hayırlısı bizi haberdar et
Cok sag ol cevap için ben onun göbek oyuntulu olduğunu bilmiyordum canım 1pakette 30 falansa hepsini götür bence 2bebek sonuçta araba varsa yarısı arabada kalsın..ben prima premium aldım hem ıslaklık göstergeli hem göbek bağı oyuntulu ama kaçtane götüreceğime karar veremedim 1 paketin yarısını götürürüm herhalde
34e gelmek için bi şey yaptın mı hep yatıyo musun mesela dışarı çıkıyo musunCanım Allah yardımcın olsun inşallah fazla kuvözde kalmadan evinize sağlıklı bir şekilde gidersiniz paşalarınızla...
Canim az önce verdiğim siparis geldi.tisho dan kişiye özel kredi kartlık siparisi verdim.üzerine bebeklerin isimlerinin baş harflerini yazdırttim altına da daddyS little girls .ben çok beğendim. Icin de onların ağzından bir not yazdım.arkadslar babalar günü hediyesi ve baba olma hediyesi ne alacaksınız eşinize
kalıcı bişey almak istiyorum öneriniz var mı
Canim az önce verdiğim siparis geldi.tisho dan kişiye özel kredi kartlık siparisi verdim.üzerine bebeklerin isimlerinin baş harflerini yazdırttim altına da daddyS little girls .ben çok beğendim. Icin de onların ağzından bir not yazdım.
Azalmisiz baya efe82 de her an dogurabilir :)canates
akcaa
candanöte
efe
selin
bushra
sibelay
34e gelmek için bi şey yaptın mı hep yatıyo musun mesela dışarı çıkıyo musun
Önerin var mı
bi de suyu gelip giden arkadaslar hiç belirti olmuyo mu öncesinde ...
selin rahim boyun kaç acaba benim alttan 2.7 ydi en son umarım 32yi bitirirm bunla
Biz seninle ayni haftadayiz ben bugun 27+4 oldum ve buhafta benim icin cok zor geciyor sende durumlar nasil?Canim, dualarim bebeklerinle
Sahi miHadi inş.daha beklerler biz ınstagramda arkadasız sanırımşimdi fark ettim :)
Yok cogu kiside 30 u bulmuyor aslinda 28 hatta 26 dan sonra bile agirlasan var.ama 30 dan sonrasi hele hele 32 den sonra inanilmaz zor...ayakkabilarimi falan baglamanin imkani yok parmak arasi terlik aldim dun yeni cok rahat ici deri.odemde olmus galiba ahakkqbilarda sikmaya basladi cunku yururken acitiyordu...bel agrisi bayadir bendede var yattigim yerden kalkmak imkqnsizlasti artik.helede aksamlari ekstra agirlasip bikkinlik icerisinde oluyorum.Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin....28. Haftaya girdigimden itibaren inanilmaz agirlastim ayaga kalkip adim atamiyorum sag kalcamdan itibaren inanilmaz agri oluşuyor dr bel fitigin varmiydi dedi yok dedim bel fitigi olmus olabilirsin diyor magnezyum verdi iciyorum ama hic etkisi olmadi odadan odaya gitmek zulüm oldu boyum kisa belgesel izledim uzun boylularin hamileligi daha rahat geciyormus hamilelikte bile boy etkiliyormus onumuzdeki haftalar nasil gececek bilmiyorum birde canim surekli et yemek istiyor gozumun onunde cesit çeşit etli yemekler geciyor bol sut iciyorum yogurt yiyorum oyle iste 30 dan sonra agirlasirim saniyordum cok erken basladi.bu arada kizim 1.125 oglum 1.197gr olmuslar
Cok sevindim senin adina canim insallah vakitli gelir bebisler.peki kac kilo olmuslar su an?Herkese merhaba bugunde hastanedeyim sürekli nst ye bağlanıp kontrol ediliyor.yarın çıkabiliyor um eve ama sürekli ko trol e gelmem gerekiyor alttan açılma olmaması iyi ama suyun gelmesinden korkuyor doktorum yani inşallah daha dogurmamkizlar dua edelim birbirimize biraz daha dursun lar sizde dikkat edin kendinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?