Kiloları na bakmadı doktor belki pazartesi ultrason da bakarCok sevindim senin adina canim insallah vakitli gelir bebisler.peki kac kilo olmuslar su an?
Super haber eve cikman insallah dogurmazsin bebeklerin korkuttu ama gelmeyecekler sende cok dikkat etHerkese merhaba bugunde hastanedeyim sürekli nst ye bağlanıp kontrol ediliyor.yarın çıkabiliyor um eve ama sürekli ko trol e gelmem gerekiyor alttan açılma olmaması iyi ama suyun gelmesinden korkuyor doktorum yani inşallah daha dogurmamkizlar dua edelim birbirimize biraz daha dursun lar sizde dikkat edin kendinize.
Bende varim canim 33+3uz :)Selam kizlar nasilsiniz?bu aralar baya atak yapan var gordugum kadariyla :) cok az kisimi kaldik ne 33 un ustunde henuz dogurmamis su an.ben kimseyi goremiyorum yoksa tek benmi kaldim ? :)
Evet canim bu kadarcik kaldik :) İnsaAllah 36-37leride goruruz hayirlisiyla :)canates
akcaa
efe
selin
bushra
sibelay
benim bildiklerim bu kadarız galiba
MasaAllah bebislerine canim.Benim boyumda kisa canim 1.56yim.Bel agrisi fena oluyor.Birde ben 30-31. haftalarimda ev tasidim,iskence gibiydi :) Bol bol dinlen canim acil bi isin yoksa.28. Haftaya girdigimden itibaren inanilmaz agirlastim ayaga kalkip adim atamiyorum sag kalcamdan itibaren inanilmaz agri oluşuyor dr bel fitigin varmiydi dedi yok dedim bel fitigi olmus olabilirsin diyor magnezyum verdi iciyorum ama hic etkisi olmadi odadan odaya gitmek zulüm oldu boyum kisa belgesel izledim uzun boylularin hamileligi daha rahat geciyormus hamilelikte bile boy etkiliyormus onumuzdeki haftalar nasil gececek bilmiyorum birde canim surekli et yemek istiyor gozumun onunde cesit çeşit etli yemekler geciyor bol sut iciyorum yogurt yiyorum oyle iste 30 dan sonra agirlasirim saniyordum cok erken basladi.bu arada kizim 1.125 oglum 1.197gr olmuslar
Cok tesekkur ederim :)mecbur dinlenmedeyim insallah gecer bu agrilarMasaAllah bebislerine canim.Benim boyumda kisa canim 1.56yim.Bel agrisi fena oluyor.Birde ben 30-31. haftalarimda ev tasidim,iskence gibiydi :) Bol bol dinlen canim acil bi isin yoksa.
Amin canim insallah.gerci benim doktor 40 haftayi gostermek derdinde bana ama ben 38 i gordummu daha fazla bekleyebilecegimi sanmiyorum...Evet canim bu kadarcik kaldik :) İnsaAllah 36-37leride goruruz hayirlisiyla :)
Canım ben uzunboylu sayılrım ama 1 haftadır agırlaştım kasık ağrım çok oluyo uzanınca kalkmam zor oluyo gece dönerken göbeğim acıyo malesef..yeter ki saglıklı doğsunlar unuturuzz28. Haftaya girdigimden itibaren inanilmaz agirlastim ayaga kalkip adim atamiyorum sag kalcamdan itibaren inanilmaz agri oluşuyor dr bel fitigin varmiydi dedi yok dedim bel fitigi olmus olabilirsin diyor magnezyum verdi iciyorum ama hic etkisi olmadi odadan odaya gitmek zulüm oldu boyum kisa belgesel izledim uzun boylularin hamileligi daha rahat geciyormus hamilelikte bile boy etkiliyormus onumuzdeki haftalar nasil gececek bilmiyorum birde canim surekli et yemek istiyor gozumun onunde cesit çeşit etli yemekler geciyor bol sut iciyorum yogurt yiyorum oyle iste 30 dan sonra agirlasirim saniyordum cok erken basladi.bu arada kizim 1.125 oglum 1.197gr olmuslar
Sana mesaj atayım directten öğretmenim adımı yazmayayımö burda :)Sahi mihangisisin☺☺
Benim doktorum 37de alacak insaAllah canim.Hayirlisiyla saglikla kavusalim insaAllah :)Amin canim insallah.gerci benim doktor 40 haftayi gostermek derdinde bana ama ben 38 i gordummu daha fazla bekleyebilecegimi sanmiyorum...
canates
akcaa
efe
selin
bushra
sibelay
benim bildiklerim bu kadarız galiba
kızlar dökülüyoruz tem tek derken doğru çıktı ben dün gece sancilandim 2.30 da 5.00 e kadar ağrı çektim ve doğum başladı açılma varmış durduramadılar 5.35 te spinal le doğum yaptım.Bebeklerim ciğer geliştirici vurulmadi sezeryana gitmeden 30 40 dk önce vurdular.şok yaşadığım bu günde Yardımınıza ihtiyacım var nolur duanizi eksik etmeyin benden.bebeklerim çok küçük.doğum yapanlar sütünüz ne zaman geldi kaç günde.okadar karışık duygu içindeyim ki ağrımi unuttum Bebeklerimden onların küçücük bedenlerinjn yardıma ihtiyacı var.dua edin en çok buna ihtiyacım var.benim için 1 tane âyetel kürsi okuyun lutfenHerkese merhaba bugunde hastanedeyim sürekli nst ye bağlanıp kontrol ediliyor.yarın çıkabiliyor um eve ama sürekli ko trol e gelmem gerekiyor alttan açılma olmaması iyi ama suyun gelmesinden korkuyor doktorum yani inşallah daha dogurmamkizlar dua edelim birbirimize biraz daha dursun lar sizde dikkat edin kendinize.
Hayirli olsun canim,yavrularini saglikla kucagina al insaAllah. Okudum canim Rabbim kabul etsin,yar ve yardimcin olsun.kızlar dökülüyoruz tem tek derken doğru çıktı ben dün gece sancilandim 2.30 da 5.00 e kadar ağrı çektim ve doğum başladı açılma varmış durduramadılar 5.35 te spinal le doğum yaptım.Bebeklerim ciğer geliştirici vurulmadi several gitmeden 30 40 dk önce vurdular.şok yaşadığım bu günde Yardımınıza ihtiyacım var nolur duanizi eksik etmeyin benden.bebeklerim çok küçük.doğum yapanlar sütünüz ne zama geldi kaç günde.okadar karışık duygu içindeyim ki ağrımi unuttum Bebeklerimden onların küçücük bedenlerinjn yardıma ihtiyacı var.dua edin en çok buna ihtiyacım var.benim için 1 tane âyetel kürsi okuyun lutfen
Allah yardımcın olsun cnm inşallah en kısa sürede bebekler toparlar da kucağınıza alıp evinize sağlıklı bir şekilde gidersiniz...kızlar dökülüyoruz tem tek derken doğru çıktı ben dün gece sancilandim 2.30 da 5.00 e kadar ağrı çektim ve doğum başladı açılma varmış durduramadılar 5.35 te spinal le doğum yaptım.Bebeklerim ciğer geliştirici vurulmadi sezeryana gitmeden 30 40 dk önce vurdular.şok yaşadığım bu günde Yardımınıza ihtiyacım var nolur duanizi eksik etmeyin benden.bebeklerim çok küçük.doğum yapanlar sütünüz ne zaman geldi kaç günde.okadar karışık duygu içindeyim ki ağrımi unuttum Bebeklerimden onların küçücük bedenlerinjn yardıma ihtiyacı var.dua edin en çok buna ihtiyacım var.benim için 1 tane âyetel kürsi okuyun lutfen
Ayy canim ya cok sasirdim, ne diyecegimi bilemedim gozun aydin anne olmussun.bebekler iyimi kacar kilo dogdular?sen nasilsin?hemen okuyorum sizler icin ayetel kursi canim...kızlar dökülüyoruz tem tek derken doğru çıktı ben dün gece sancilandim 2.30 da 5.00 e kadar ağrı çektim ve doğum başladı açılma varmış durduramadılar 5.35 te spinal le doğum yaptım.Bebeklerim ciğer geliştirici vurulmadi sezeryana gitmeden 30 40 dk önce vurdular.şok yaşadığım bu günde Yardımınıza ihtiyacım var nolur duanizi eksik etmeyin benden.bebeklerim çok küçük.doğum yapanlar sütünüz ne zaman geldi kaç günde.okadar karışık duygu içindeyim ki ağrımi unuttum Bebeklerimden onların küçücük bedenlerinjn yardıma ihtiyacı var.dua edin en çok buna ihtiyacım var.benim için 1 tane âyetel kürsi okuyun lutfen
kızlar dökülüyoruz tem tek derken doğru çıktı ben dün gece sancilandim 2.30 da 5.00 e kadar ağrı çektim ve doğum başladı açılma varmış durduramadılar 5.35 te spinal le doğum yaptım.Bebeklerim ciğer geliştirici vurulmadi sezeryana gitmeden 30 40 dk önce vurdular.şok yaşadığım bu günde Yardımınıza ihtiyacım var nolur duanizi eksik etmeyin benden.bebeklerim çok küçük.doğum yapanlar sütünüz ne zaman geldi kaç günde.okadar karışık duygu içindeyim ki ağrımi unuttum Bebeklerimden onların küçücük bedenlerinjn yardıma ihtiyacı var.dua edin en çok buna ihtiyacım var.benim için 1 tane âyetel kürsi okuyun lutfen
Canim gozun aydin olsun.bebisler cok aceleci ya.hrrseyin hayirlisi.dualsrim seninle cnm.hepinize allah razı olsun canlarıM.duanizi eksik etmeyin.dün geceden beri uyuyamadim ağrıdan.bide bebeklerimë hasretten.çok merak ediyorum 1 kez aldılar YANLARINA.bebekler 1800 ve 1700 gibi doGdular. Rabbim size bu duyguyu vaktinde nasip etsin inş.
Gecmis olsun cnm.isallah sugler hemen gelir.her gun dus al.ve her saat sag cnm.allahin izniyle sut kanallarin acilir isallahhepinize allah razı olsun canlarıM.duanizi eksik etmeyin.dün geceden beri uyuyamadim ağrıdan.bide bebeklerimë hasretten.çok merak ediyorum 1 kez aldılar YANLARINA.bebekler 1800 ve 1700 gibi doGdular. Rabbim size bu duyguyu vaktinde nasip etsin inş.
Canım çok geçmiş olsun ayrıca gözün aydın seninkiler de dayanamadi desene. Nasip böyleymış Rabbim bundan sonrasını güzel yazsin bizim için. Ben dün taburcu oldum ağrılarım hala devam ediyo ve maalesef o kadar uğraşmaya rağmen sütüm hala gelmiyo Bebeklerim yoğun bakimdalar vole hastane süt bekliyor benden bende 1 kez görebildim maalesef belli gün ve toplam 1 saat dışında gostermiyorlar çok üzücü bir durum bu. Inşallah seninde benimde bebisler imiz toparlanicak ve sağlıklı bir şekilde evimize getiririz. Dua edelim birbirimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?