2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Canim gözün aydın allah analı babalı buyutsun bir sorun cikmaz inşallah bence kilolari iyi hiç moralini bozma

cankurtaran canım seninde benimde sutumuz gelir inş. Canım çok yanıyor içim acıyor küçükler ya kiyamiyorum.cnm senin bebeklerin kaç kilo doğdu. banada mama vermiyoruz anne sütü bekliyoruz dediler.canım çok sıkıldı.stres oldum hiç mi gelmiyor sütun Senin de.kaç gün oldu

cankurtaran canım seninde benimde sutumuz gelir inş. Canım çok yanıyor içim acıyor küçükler ya kiyamiyorum.cnm senin bebeklerin kaç kilo doğdu. banada mama vermiyoruz anne sütü bekliyoruz dediler.canım çok sıkıldı.stres oldum hiç mi gelmiyor sütun Senin de.kaç gün oldu

Süt için ugrasmak lazım biraz bugün 2 damla kadar geldi sayılır bizimkiler dün 3 cc mama vermeye başlamışlar süt benden de bekliyorlar bizimkiler perşembe gece 00.43 te biri 00.44 te biri doğdu. Biri 2110 gr diğeri 1750 gr doğdu. 1750 gr olan tek başına nefes alamıyodu diğeri daha iyi durumdaydı. Dr en az 2 hafta kuvezde kalıcaklarını söyledi. Sadece 1 kere görebildik p.tesi tekrar görebilicem hakkımızda hayirlisi

Akcaaa canim gozun aydin allah anali babali buyutsun.insallah sutun de tez zamanda gelir.bebeklerin tez zamanda cikarlar kuvozden.kilolari da gayet guzel.rabbim o minik bedenlere de guc kuvvet versin

Endişelenme 15güne çıkarlar eve inş..hayırlı olsun..
Hiç akıntı belirti oldu mu sancı nasıl bi şey su geldi mi

Kizlar sezeryandan sonra sutun gelmesi 2-3 gunu buluyor.Bunu hizlandirmak icin havluyu isitip goguslerinize koyun ise yariyormus...

Cok fazla ve sik araliklarla kasilmam var.magmezyum iciorum ama bi ise yaramio.agrim sancim yok sadece kasilma.benim gibi olan var mi?

Cok fazla ve sik araliklarla kasilmam var.magmezyum iciorum ama bi ise yaramio.agrim sancim yok sadece kasilma.benim gibi olan var mi

Ben vardim canim. Kasilmalarim gun iciinde cok fazla oluyodupazartesi nst ye baglanmistim ve orda sancim cikmisti. Dokttor yatis vericeti ilac tedavisi ile durduralim diye sonra ciger gelistirici igne vurmaya karar verdiler ve ertesi gun yine gel dediler igneyi yaptirdim ve adalat diye bir kasilma onleyici hap ictim ertesi gun yani sali gunu gittigimde sancim cok azalmisti. Doktor yatis tapmayalim ama kendini iyice dinle cok kasilman olursa gel dedi. Carsamba asiri siskinligim vardi ve persembe kasimalarim coktu ama brn oncekiler gibi sandim ve maalesef gece 9 da suyum geldi apar topar hastaneye kostuk ve bebekler dogdu. Suan hala yogun bakimdalar hayata tutunmaya calisiyor kuzularim. Nolur ihmal etmeyin doktorum kasilmanin suyu patlatmis olabilecegini soyledi. Cok onemli bir durummus meger

Cok fazla ve sik araliklarla kasilmam var.magmezyum iciorum ama bi ise yaramio.agrim sancim yok sadece kasilma.benim gibi olan var mi?
Bende varım canım.bugün hastaneden çıktım 4 gündür hastanedeydim.Nst de sancım çıkınca yatış yaptı
doktorum ve serumla durdurmaya calıstı ama seruma rağmen tamamen geçmedi yarın yine nst ye bağlıcak
ihmal etme bence doktoruna danış.
bugün ilaçsız kasılmalarım çok arttı hakkımızda hayırlısı

canım gözün aydın doğum olmuş ne oldu bize nazar değdi aynı haftalardayız ve doğumlar başladı bende diken
üstündeyim cok kasılmam var bugün hastaneden çıktım yarın yine kontrol var.
yavruların inşallah hemen toparlanır sende kavuşursun.
rabbim yardımcın olsun.

Canim peki sancilar kaci gosteriyordu makinada?? Benim 10-15 civari yani sanci yok sanirim kac olunca sanci vzr deniliyor acaba?

Sancin kac cikti makinaya bagladiklarinda senin?su kasilma durumunu bir turlu cozemedim ,zaman zaman biseyler oluyor bendede ama kasilmami bebek hareketimi anlamadim gitti...tam olarak nasil bisey?

Sancin kac cikti makinaya bagladiklarinda senin?su kasilma durumunu bir turlu cozemedim ,zaman zaman biseyler oluyor bendede ama kasilmami bebek hareketimi anlamadim gitti...tam olarak nasil bisey?

Canim ben sancinin degerini inan hic bilmiyorum ritmik olcum oluyo benim hastanede kalp atisi gibi dusun nst de yukselip alcaliyo sanci cikinca kasilmaya gelince brnim genellikle sag ust tarafta sislik ve sertlik oluyodu arada da sol taraf ve tam gobek deligimin ustunde oluyodu bende onceleri bebek orda poposunu yasliyo kafasini yasliyo falan saniyodum meger o kasilmaymis 20 veya 30 saniye suruyodu ve yumusuyodu sonrasinda dikkat et kendine sende canim benim suyum kasilmadan patlamis olabilir dedi doktorum

Sagol canim benim elimden geldigince dikkat ediyorum ama bazen cok yoruluyorum sanirim ,malum 5.5 yasinda bir oglum var.bu ara cok tahammulsuz oldum surekli bagiriyorum ona ozellikle yerlere bisey dokerse falan sonrada uzuluyorum.sanki hirsimi ondan aliyormusum gibi hissedip uzuluyorum pisman oluyorum.ama elimde degil cok zorlaniyorum artik.gucumun tukendigi yerdeyim artik
Senin bebislerin durumu nasil peki?

Canim inş bir an önce bebeklerini alıp evine gidersin sağlıklı bir şekilde. Ya ben dr söyledim sadece magnezyum verdi nst ye falan bağlaMadi dün akşamdan beri stres oldum ben de.kontrolüm haftaya perşembe iNS bi şey olmaz.şansım ağrım yok ama belli olmuo işte ne olacağı.

benim nst makinesinde 90-100 arası 2 tane 3 tane sacım çıkıyor bugünde vardı

Sagol canim benim elimden geldigince dikkat ediyorum ama bazen cok yoruluyorum sanirim ,malum 5.5 yasinda bir oglum var.bu ara cok tahammulsuz oldum surekli bagiriyorum ona ozellikle yerlere bisey dokerse falan sonrada uzuluyorum.sanki hirsimi ondan aliyormusum gibi hissedip uzuluyorum pisman oluyorum.ama elimde degil cok zorlaniyorum artik.gucumun tukendigi yerdeyim artik
Senin bebislerin durumu nasil peki?

Bebisler simdilik 3 hafta yogun bakimda duracak gibi konusuyor doktorlar sure uzayabilir de kisalabilirde dediler. Durumlari icin ne cok iyi nede cok kotu diyolar tamamen gelisim durumlarina bagli durumlari. Ilk gune gore iyiye gidiyormus dun itibariyle mama vermeye baslamislar bugun mama alip goturduk sutum hala gelmiyo maalesef cok minikler 15 dk gorebildik sadece rabbim hayirlisi ile evime getirmeyi nasip etsin insallag

Bugun kontrolumuz vardi.Kizlardan biri 2080 biri 2020 gr olmus masaAllah. Nstye baglandik sanci cikti ve bugun acil 2 doz ciger gelistirici igne vuruldum.Yarinda iki doz vurulacagim,carsamba yine nst insaAllah. Fazla vaktim kalmamis doktorumun dedigine gore :)

Masallah kizlarina iyi bir haftadadin canim. Isallah bir hafta daha beklerler. Saglikla gelsin prenseslerrr

Kizlar merhaba, ne zamandir foruma giremiyordun, sizden gelen ozel mesajlari
Da yeni gordum. Whatsapp ta grup kuruyoruz, daha hizli haberlesebilmek icin, katilmak isteyenler bana ozelden telefon numaralarini gonderebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…