Canim gözün aydın allah analı babalı buyutsun bir sorun cikmaz inşallah bence kilolari iyi hiç moralini bozmahepinize allah razı olsun canlarıM.duanizi eksik etmeyin.dün geceden beri uyuyamadim ağrıdan.bide bebeklerimë hasretten.çok merak ediyorum 1 kez aldılar YANLARINA.bebekler 1800 ve 1700 gibi doGdular. Rabbim size bu duyguyu vaktinde nasip etsin inş.
Endişelenme 15güne çıkarlar eve inş..hayırlı olsun..hepinize allah razı olsun canlarıM.duanizi eksik etmeyin.dün geceden beri uyuyamadim ağrıdan.bide bebeklerimë hasretten.çok merak ediyorum 1 kez aldılar YANLARINA.bebekler 1800 ve 1700 gibi doGdular. Rabbim size bu duyguyu vaktinde nasip etsin inş.
Bende varım canım.bugün hastaneden çıktım 4 gündür hastanedeydim.Nst de sancım çıkınca yatış yaptıCok fazla ve sik araliklarla kasilmam var.magmezyum iciorum ama bi ise yaramio.agrim sancim yok sadece kasilma.benim gibi olan var mi?
canım gözün aydın doğum olmuş ne oldu bize nazar değdi aynı haftalardayız ve doğumlar başladı bende dikenkızlar dökülüyoruz tem tek derken doğru çıktı ben dün gece sancilandim 2.30 da 5.00 e kadar ağrı çektim ve doğum başladı açılma varmış durduramadılar 5.35 te spinal le doğum yaptım.Bebeklerim ciğer geliştirici vurulmadi sezeryana gitmeden 30 40 dk önce vurdular.şok yaşadığım bu günde Yardımınıza ihtiyacım var nolur duanizi eksik etmeyin benden.bebeklerim çok küçük.doğum yapanlar sütünüz ne zaman geldi kaç günde.okadar karışık duygu içindeyim ki ağrımi unuttum Bebeklerimden onların küçücük bedenlerinjn yardıma ihtiyacı var.dua edin en çok buna ihtiyacım var.benim için 1 tane âyetel kürsi okuyun lutfen
Canim peki sancilar kaci gosteriyordu makinada?? Benim 10-15 civari yani sanci yok sanirim kac olunca sanci vzr deniliyor acaba?Cok fazla ve sik araliklarla kasilmam var.magmezyum iciorum ama bi ise yaramio.agrim sancim yok sadece kasilma.benim gibi olan var mi
Ben vardim canim. Kasilmalarim gun iciinde cok fazla oluyodupazartesi nst ye baglanmistim ve orda sancim cikmisti. Dokttor yatis vericeti ilac tedavisi ile durduralim diye sonra ciger gelistirici igne vurmaya karar verdiler ve ertesi gun yine gel dediler igneyi yaptirdim ve adalat diye bir kasilma onleyici hap ictim ertesi gun yani sali gunu gittigimde sancim cok azalmisti. Doktor yatis tapmayalim ama kendini iyice dinle cok kasilman olursa gel dedi. Carsamba asiri siskinligim vardi ve persembe kasimalarim coktu ama brn oncekiler gibi sandim ve maalesef gece 9 da suyum geldi apar topar hastaneye kostuk ve bebekler dogdu. Suan hala yogun bakimdalar hayata tutunmaya calisiyor kuzularim. Nolur ihmal etmeyin doktorum kasilmanin suyu patlatmis olabilecegini soyledi. Cok onemli bir durummus meger
Sancin kac cikti makinaya bagladiklarinda senin?su kasilma durumunu bir turlu cozemedim ,zaman zaman biseyler oluyor bendede ama kasilmami bebek hareketimi anlamadim gitti...tam olarak nasil bisey?Bende varım canım.bugün hastaneden çıktım 4 gündür hastanedeydim.Nst de sancım çıkınca yatış yaptı
doktorum ve serumla durdurmaya calıstı ama seruma rağmen tamamen geçmedi yarın yine nst ye bağlıcak
ihmal etme bence doktoruna danış.
bugün ilaçsız kasılmalarım çok arttı hakkımızda hayırlısı
Sagol canim benim elimden geldigince dikkat ediyorum ama bazen cok yoruluyorum sanirim ,malum 5.5 yasinda bir oglum var.bu ara cok tahammulsuz oldum surekli bagiriyorum onaSancin kac cikti makinaya bagladiklarinda senin?su kasilma durumunu bir turlu cozemedim ,zaman zaman biseyler oluyor bendede ama kasilmami bebek hareketimi anlamadim gitti...tam olarak nasil bisey?
Canim ben sancinin degerini inan hic bilmiyorum ritmik olcum oluyo benim hastanede kalp atisi gibi dusun nst de yukselip alcaliyo sanci cikinca kasilmaya gelince brnim genellikle sag ust tarafta sislik ve sertlik oluyodu arada da sol taraf ve tam gobek deligimin ustunde oluyodu bende onceleri bebek orda poposunu yasliyo kafasini yasliyo falan saniyodum meger o kasilmaymis 20 veya 30 saniye suruyodu ve yumusuyodu sonrasinda dikkat et kendine sende canim benim suyum kasilmadan patlamis olabilir dedi doktorum
Canim inş bir an önce bebeklerini alıp evine gidersin sağlıklı bir şekilde. Ya ben dr söyledim sadece magnezyum verdi nst ye falan bağlaMadi dün akşamdan beri stres oldum ben de.kontrolüm haftaya perşembe iNS bi şey olmaz.şansım ağrım yok ama belli olmuo işte ne olacağı.Cok fazla ve sik araliklarla kasilmam var.magmezyum iciorum ama bi ise yaramio.agrim sancim yok sadece kasilma.benim gibi olan var mi
Ben vardim canim. Kasilmalarim gun iciinde cok fazla oluyodupazartesi nst ye baglanmistim ve orda sancim cikmisti. Dokttor yatis vericeti ilac tedavisi ile durduralim diye sonra ciger gelistirici igne vurmaya karar verdiler ve ertesi gun yine gel dediler igneyi yaptirdim ve adalat diye bir kasilma onleyici hap ictim ertesi gun yani sali gunu gittigimde sancim cok azalmisti. Doktor yatis tapmayalim ama kendini iyice dinle cok kasilman olursa gel dedi. Carsamba asiri siskinligim vardi ve persembe kasimalarim coktu ama brn oncekiler gibi sandim ve maalesef gece 9 da suyum geldi apar topar hastaneye kostuk ve bebekler dogdu. Suan hala yogun bakimdalar hayata tutunmaya calisiyor kuzularim. Nolur ihmal etmeyin doktorum kasilmanin suyu patlatmis olabilecegini soyledi. Cok onemli bir durummus meger
benim nst makinesinde 90-100 arası 2 tane 3 tane sacım çıkıyor bugünde vardıSancin kac cikti makinaya bagladiklarinda senin?su kasilma durumunu bir turlu cozemedim ,zaman zaman biseyler oluyor bendede ama kasilmami bebek hareketimi anlamadim gitti...tam olarak nasil bisey?
Masallah kizlarina iyi bir haftadadin canim. Isallah bir hafta daha beklerler. Saglikla gelsin prenseslerrrBugun kontrolumuz vardi.Kizlardan biri 2080 biri 2020 gr olmus masaAllah. Nstye baglandik sanci cikti ve bugun acil 2 doz ciger gelistirici igne vuruldum.Yarinda iki doz vurulacagim,carsamba yine nst insaAllah. Fazla vaktim kalmamis doktorumun dedigine gore :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?