Amin canim insaAllah cumlemiz saglikla alalim.Bekleyebildikleri kadar beklesinler insaAllah :)Masallah kizlarina iyi bir haftadadin canim. Isallah bir hafta daha beklerler. Saglikla gelsin prenseslerrr
YAZDIM CANIM NUMARAMIKizlar merhaba, ne zamandir foruma giremiyordun, sizden gelen ozel mesajlari
Da yeni gordum. Whatsapp ta grup kuruyoruz, daha hizli haberlesebilmek icin, katilmak isteyenler bana ozelden telefon numaralarini gonderebilirler.
Canim daha once yazmistim yine yazayim belki gormemissindir.goguslerine sicak havlu sarip beklet sutun daha cabuk gelir...Sagol canim benim elimden geldigince dikkat ediyorum ama bazen cok yoruluyorum sanirim ,malum 5.5 yasinda bir oglum var.bu ara cok tahammulsuz oldum surekli bagiriyorum onaozellikle yerlere bisey dokerse falan sonrada uzuluyorum.sanki hirsimi ondan aliyormusum gibi hissedip uzuluyorum pisman oluyorum.ama elimde degil cok zorlaniyorum artik.gucumun tukendigi yerdeyim artik
Senin bebislerin durumu nasil peki?
Bebisler simdilik 3 hafta yogun bakimda duracak gibi konusuyor doktorlar sure uzayabilir de kisalabilirde dediler. Durumlari icin ne cok iyi nede cok kotu diyolar tamamen gelisim durumlarina bagli durumlari. Ilk gune gore iyiye gidiyormus dun itibariyle mama vermeye baslamislar bugun mama alip goturduk sutum hala gelmiyo maalesefcok minikler 15 dk gorebildik sadece rabbim hayirlisi ile evime getirmeyi nasip etsin insallag
Canim sanci kac cikti makinada?birde 32 haftalikken kac kiloydu bebeklerin?Bugun kontrolumuz vardi.Kizlardan biri 2080 biri 2020 gr olmus masaAllah. Nstye baglandik sanci cikti ve bugun acil 2 doz ciger gelistirici igne vuruldum.Yarinda iki doz vurulacagim,carsamba yine nst insaAllah. Fazla vaktim kalmamis doktorumun dedigine gore :)
Gordum canim ondan sonra sicak suyun icinde havluyu islatip gogsume sariyorum o sekilde bi cay kasigi civari anca sut cikiyo zaten o da ilk 5 dk da sonra yarim saat te sicak havlu koysam ve sagsam hicbisey gelmiyo kafayi yiycem
İnşallah yarar canım valla fışkırıyor dediler inşallah bebişlerine bol bol süt olur :)Canım benim bir tanıdığım e bebekte satılan süt yapan içecekler göndermiş 5 dk içinde gögüsün karıncalanıp süt geliyormuş promalt alkolsüz malt içeceği diye bir içecek 5 tl miş galiba ebebekte bir bak istersen ama doktoruna da sor istersen gerçi benim tanıdığa doktor söylemiş kullan diye...
Hadi yaa bugun ugradim e bebege bilseydim alirdim malt icecekkerden bahsettiler evet ben yarin esime soyliyim de ondanda bi aldin bakalim.belkinise yarar bol.bol dua ederim varyaaaa :)
neye göre dedi canım fazla vaktin kalmamış diye? bide sancın kaç çıkıyorBugun kontrolumuz vardi.Kizlardan biri 2080 biri 2020 gr olmus masaAllah. Nstye baglandik sanci cikti ve bugun acil 2 doz ciger gelistirici igne vuruldum.Yarinda iki doz vurulacagim,carsamba yine nst insaAllah. Fazla vaktim kalmamis doktorumun dedigine gore :)
canim bulgur pilavida bol sut yaparmisCanim daha once yazmistim yine yazayim belki gormemissindir.goguslerine sicak hav bol sut yaparmis...
Gordum canim ondan sonra sicak suyun icinde havluyu islatip gogsume sariyorum o sekilde bi cay kasigi civari anca sut cikiyo zaten o da ilk 5 dk da sonra yarim saat te sicak havlu koysam ve sagsam hicbisey gelmiyo kafayi yiycem
Canim bebeklerin biran once toparlanir ve seninle birlikte olurlar.allah yardimcin olsun cok zor ama moralini yusek tutmaya calis.Bebisler simdilik 3 hafta yogun bakimda duracak gibi konusuyor doktorlar sure uzayabilir de kisalabilirde dediler. Durumlari icin ne cok iyi nede cok kotu diyolar tamamen gelisim durumlarina bagli durumlari. Ilk gune gore iyiye gidiyormus dun itibariyle mama vermeye baslamislar bugun mama alip goturduk sutum hala gelmiyo maalesefcok minikler 15 dk gorebildik sadece rabbim hayirlisi ile evime getirmeyi nasip etsin insallag
Masallah bebeklerine.insallah 37 yi gorurler acele etmezler.ciger gelistirici de olursa daha iyi dogarlar insallah.Bugun kontrolumuz vardi.Kizlardan biri 2080 biri 2020 gr olmus masaAllah. Nstye baglandik sanci cikti ve bugun acil 2 doz ciger gelistirici igne vuruldum.Yarinda iki doz vurulacagim,carsamba yine nst insaAllah. Fazla vaktim kalmamis doktorumun dedigine gore :)
masallah canim ne guzel 39 u bitirmissin.mucize gibi bu ikizlerde.allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.bize de en az 37 yi gormeyi.ya burda tup bebek diye dr riske atmadi kizimi sezeryanla dogurdum.bunlar da ikiz diye baska bi ihtimal vermiyorlar.ben de normal dogurmayi cok isterdim bence degerini bil.turkiye sezeryanin en cok yapildigi ulke malesef.Arkadaşlar ben 39 haftalık ikiz hamileyim yurtdışında yaşıyorum normal doğum yapmamda Israr ediyorlar bacaklarım ayaklarım çok şişti bu bebekler doğmuyor birde ikiz ler erken doğar diyorlar doğumla alakalı hiç belirtimde yok
Bende kisa boyluyum boyla alkali değil inan ben gezdim birde 4 Yaşında kızım var ona baktım son aylarda zorlanıyorum yüküm çok ağır en son ultrason kontrolüm 22 Mayıs'ta bebekler 3 kg şimdi 3.5 olmuşlardır minyon Olduğum için karnım çok yırtıldı onuda geçtim bacaklarım ayaklarım şişti bol bol dinlendim kendimi zorlamadım hepsi buCanim bebeklerin biran once toparlanir ve seninle birlikte olurlar.allah yardimcin olsun cok zor ama moralini yusek tutmaya calis.
Masallah bebeklerine.insallah 37 yi gorurler acele etmezler.ciger gelistirici de olursa daha iyi dogarlar insallah.
masallah canim ne guzel 39 u bitirmissin.mucize gibi bu ikizlerde.allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.bize de en az 37 yi gormeyi.ya burda tup bebek diye dr riske atmadi kizimi sezeryanla dogurdum.bunlar da ikiz diye baska bi ihtimal vermiyorlar.ben de normal dogurmayi cok isterdim bence degerini bil.turkiye sezeryanin en cok yapildigi ulke malesef.
bir de bu haftaya gelebilmek icin nelere dikkat ettin neler yaptin.boyun uzun mu uzun boylular da biraz daha rahat geciyor rahim cok sıkısmıyor cunku.ben minyonum da.
Bu arada benim kızımda şimdiki hamileliğimde tüp bebek en önemli konuyu yazmayı unuttumCanim bebeklerin biran once toparlanir ve seninle birlikte olurlar.allah yardimcin olsun cok zor ama moralini yusek tutmaya calis.
Masallah bebeklerine.insallah 37 yi gorurler acele etmezler.ciger gelistirici de olursa daha iyi dogarlar insallah.
masallah canim ne guzel 39 u bitirmissin.mucize gibi bu ikizlerde.allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.bize de en az 37 yi gormeyi.ya burda tup bebek diye dr riske atmadi kizimi sezeryanla dogurdum.bunlar da ikiz diye baska bi ihtimal vermiyorlar.ben de normal dogurmayi cok isterdim bence degerini bil.turkiye sezeryanin en cok yapildigi ulke malesef.
bir de bu haftaya gelebilmek icin nelere dikkat ettin neler yaptin.boyun uzun mu uzun boylular da biraz daha rahat geciyor rahim cok sıkısmıyor cunku.ben minyonum da.
Canim bende yurt disindayim benide 40 i beklemem icin zorluyor doktorum ama ben dayanamazsam 38 de sezeryanla aldiricam.zaten ikizlerde 37 yi tamamladinmi daha fazla bekleme mecburoyetin yok .diretmiyor benim doktor yani..direttigi sey normzl dogum olsun.ama oglumdada normal olmadigi icin bunda fazla diretemez heralde.senknkinin amaci neymis.illa normal dogum istiyorsa sunni sanci versinler yazik gunah sanada yaaArkadaşlar ben 39 haftalık ikiz hamileyim yurtdışında yaşıyorum normal doğum yapmamda Israr ediyorlar bacaklarım ayaklarım çok şişti bu bebekler doğmuyor birde ikiz ler erken doğar diyorlar doğumla alakalı hiç belirtimde yok
Canim, ben de ikizim ve annem bizi 9 ay 10 gunluk dogurmus, sen de 40. Haftayi bekleyecek olabilirsin, bol bol merdiven in cik, yarari olurArkadaşlar ben 39 haftalık ikiz hamileyim yurtdışında yaşıyorum normal doğum yapmamda Israr ediyorlar bacaklarım ayaklarım çok şişti bu bebekler doğmuyor birde ikiz ler erken doğar diyorlar doğumla alakalı hiç belirtimde yok
Söylüyorum sancın gelirse hastaneyi ara diyorlarCanim bende yurt disindayim benide 40 i beklemem icin zorluyor doktorum ama ben dayanamazsam 38 de sezeryanla aldiricam.zaten ikizlerde 37 yi tamamladinmi daha fazla bekleme mecburoyetin yok .diretmiyor benim doktor yani..direttigi sey normzl dogum olsun.ama oglumdada normal olmadigi icin bunda fazla diretemez heralde.senknkinin amaci neymis.illa normal dogum istiyorsa sunni sanci versinler yazik gunah sanada yaagittiginde dayanamadigini,nefes almakta guclendigini ,yuruyemedigini falan soyle...
Tasiyamiyorum artik yuruyemiyorum falan diye baski yapsaydin fazla israrci olamazdi bence.doktorun erkekmi ?genelde erkekler boyle yapiyor,benimkide erkek .anlamiyorlar fazla bizi,empati kuramiyorlar hamilelik yasamadiklari icin kadinlar daha hassas...birde hangi ulkedesin?Söylüyorum sancın gelirse hastaneyi ara diyorlar
Anladim canim minyon olmamizla catlak cok alakali demek iki ince cizgi olustu bende simdiden malesef.masallah bebeklerinin kilosu ne guzel saglikla kucagina al insallah nurtoplarini.tasimak da cok zordur tabi allah yardimcin olsun.kolay dogumlar diliyorum.dediklerini ben de yapiyorum kizim 27 aylik yoruyor beni.haftaya kvler geliyorlar cok sukur.onlar yardim edecekler artik.rahat ederim insallah.Bende kisa boyluyum boyla alkali değil inan ben gezdim birde 4 Yaşında kızım var ona baktım son aylarda zorlanıyorum yüküm çok ağır en son ultrason kontrolüm 22 Mayıs'ta bebekler 3 kg şimdi 3.5 olmuşlardır minyon Olduğum için karnım çok yırtıldı onuda geçtim bacaklarım ayaklarım şişti bol bol dinlendim kendimi zorlamadım hepsi bu
ne guzel tup bebek diye sezeryan dememisler bizde dr riske atmayalim deyince bisey diyemiyorsun bide 7 yil sonra kavusunca.hayirlisi olsun ama sezeryanin cok dezavantajlari var.Bu arada benim kızımda şimdiki hamileliğimde tüp bebek en önemli konuyu yazmayı unuttum
İsveçteyim doktorum kadın sezeryanda şuda var toparlanman 2 ay sürüyormuş benim 4 Yaşında bir kızım birde ikizler olacak ben yalnızım buralarda kimsem yok ağır kaldırma dikişin açılır diyorlar iki bebeği kucağına aldığını düşün işim zor Allah yardım eder inşallahTasiyamiyorum artik yuruyemiyorum falan diye baski yapsaydin fazla israrci olamazdi bence.doktorun erkekmi ?genelde erkekler boyle yapiyor,benimkide erkek .anlamiyorlar fazla bizi,empati kuramiyorlar hamilelik yasamadiklari icin kadinlar daha hassas...birde hangi ulkedesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?