Ya orasi oylede normal doguma alinsan bile sonu sezeryanla bitmeyefeginin garantisi yokki.mesela doktor bana ilki basasagiysa normal dogum dedi.tamam diyelim ilki normal dogdu oburu ayaklarindan gelirse dedim ayaklarindan itip ceviricez dedi,dedim ya donmezse ?sezeryan o zaman dedi.yani hem alttan hem ustten kesilme ihtimalimiz var...hadi bunuda gectim sancilanmadin suyunda gelmedi 40 hafta cektin bu acilari sonrz sunni sanci verip acilma olmasini bekleyecekler diyelim acilmada olmadi yine sezeryan o zaman...yani ben kendi adima bunlari dusundukce direk sezeryan daha mantikli geliyor bana.cunku normal olacaginin garantisi yok...yanlis anlama sana sezeryan yaptir demiyorum evet sonrasi zor zma iki bebegi kucagina alamayacak kadarda zor degil.ilk iki hafta hadk 1 ay zor sonrasi kolay .agrilar baya hafifliyor yani.benimde 5.5 yasinda oglum var onlada ilgilenmem lazim ve benimde kimsem yok burda yalniz bakicam bebeklere ama ben egerki 38 haftaya geldigimde hala gelmeye niyetleri yoksa bu acilari daha fazla cekemem.sen dayanabiliyorsan helal olsun valla arkadasim ne diyim.İsveçteyim doktorum kadın sezeryanda şuda var toparlanman 2 ay sürüyormuş benim 4 Yaşında bir kızım birde ikizler olacak ben yalnızım buralarda kimsem yok ağır kaldırma dikişin açılır diyorlar iki bebeği kucağına aldığını düşün işim zor Allah yardım eder inşallah
Canim ufak sancilar var dedi pek anlamiyorum ama 40in ustune cikmisti cizgiler.31+6 da biri 1700,biri 1900du.33+5te 2020 ve 2080 oldular masaAllah.Canim sanci kac cikti makinada?birde 32 haftalikken kac kiloydu bebeklerin?
Sancilara gore dedi canim.40in ustundeydi cizgiler.Yarin yine baglanicam nstye insaAllah.neye göre dedi canım fazla vaktin kalmamış diye? bide sancın kaç çıkıyor
MasaAllah canim bu haftaya kadar gelebilmissin :) Hurmanin dogumu baslattigini duymustum bol bol ye istersen.Arkadaşlar ben 39 haftalık ikiz hamileyim yurtdışında yaşıyorum normal doğum yapmamda Israr ediyorlar bacaklarım ayaklarım çok şişti bu bebekler doğmuyor birde ikiz ler erken doğar diyorlar doğumla alakalı hiç belirtimde yok
Masallah bebeklerine.insallah 37 yi gorurler acele etmezler.ciger gelistirici de olursa daha iyi dogarlar insallah.
Hmm tamam sagol canim.benimkiler 2 kiloyu gecmediler o zaman daha cunku 32 de biri 1645 biri 1465 ti cunku...Canim ufak sancilar var dedi pek anlamiyorum ama 40in ustune cikmisti cizgiler.31+6 da biri 1700,biri 1900du.33+5te 2020 ve 2080 oldular masaAllah.
Canim ben nisanin sonuna kadar toplam 10 kilo almistim.Mayista ev tasidim ve fena odem topladim ve 3 hafta icinde 11kilo daha aldim.Su an dinleniyorum kilo almiyorum ama toplam 21 kilo almis oldumHmm tamam sagol canim.benimkiler 2 kiloyu gecmediler o zaman daha cunku 32 de biri 1645 biri 1465 ti cunku...
sen kac kilo aldin peki?
Ayy canim yaa ellerini falan acip kapatamazsin sen o zaman cok odem olmus.gecen banyoda comeldimde bacaklarim nasil gerildi acidiCanim ben nisanin sonuna kadar toplam 10 kilo almistim.Mayista ev tasidim ve fena odem topladim ve 3 hafta icinde 11kilo daha aldim.Su an dinleniyorum kilo almiyorum ama toplam 21 kilo almis oldumSon aldigim kilonun yarisi odem.Karnimdaki odemden artik ultrasonda bebekleri bile goremiyoruz
Sen nerde yaşıyorsun yurtdışı demişsinYa orasi oylede normal doguma alinsan bile sonu sezeryanla bitmeyefeginin garantisi yokki.mesela doktor bana ilki basasagiysa normal dogum dedi.tamam diyelim ilki normal dogdu oburu ayaklarindan gelirse dedim ayaklarindan itip ceviricez dedi,dedim ya donmezse ?sezeryan o zaman dedi.yani hem alttan hem ustten kesilme ihtimalimiz var...hadi bunuda gectim sancilanmadin suyunda gelmedi 40 hafta cektin bu acilari sonrz sunni sanci verip acilma olmasini bekleyecekler diyelim acilmada olmadi yine sezeryan o zaman...yani ben kendi adima bunlari dusundukce direk sezeryan daha mantikli geliyor bana.cunku normal olacaginin garantisi yok...yanlis anlama sana sezeryan yaptir demiyorum evet sonrasi zor zma iki bebegi kucagina alamayacak kadarda zor degil.ilk iki hafta hadk 1 ay zor sonrasi kolay .agrilar baya hafifliyor yani.benimde 5.5 yasinda oglum var onlada ilgilenmem lazim ve benimde kimsem yok burda yalniz bakicam bebeklere ama ben egerki 38 haftaya geldigimde hala gelmeye niyetleri yoksa bu acilari daha fazla cekemem.sen dayanabiliyorsan helal olsun valla arkadasim ne diyim.
FransadayimSen nerde yaşıyorsun yurtdışı demişsin
Yok canim cok yemiyorum diyabet var ya diyet yapiyorum.Catlaklar odemden sonra oldu ve karnim komple catladi maalesefAyy canim yaa ellerini falan acip kapatamazsin sen o zaman cok odem olmus.gecen banyoda comeldimde bacaklarim nasil gerildi acidisenin 11 kilonun 3/1 i kilodur bence yarisi degil hem o kadar yorulup hem 5 kilo almis olamazsin yani...peki mayista cok yedinmi sen?birde catlak oldu demistin galiba onlar odemden sonrq oldu degilmi?bol su icmiyormusun?
Seninkilerdemi tüp bebek tedavisiyle oldular ben hamileliğim BAŞINDA 75 kiloydum şuanda 89 kiloydum yani 14 kilo aldım bu hamilelikte ben kilo verdim bebeklerim aldılar bu kilonun içinde Şiş bacaklarım ve ayaklarım var ellerimizde kapatamıyomFransadayim
Canim yaa herseye dikkat etmemiz lazim demekkiYok canim cok yemiyorum diyabet var ya diyet yapiyorum.Catlaklar odemden sonra oldu ve karnim komple catladi maalesefGunde en az 4 lt su iciyorum zaten suyu cok severim :) Tuzu sevmem yemem ama odemden kurtulamadim maalesef.Yorgunluktan odem olustu bende maalesef
Evet bekimkilerde tup bebek.bende 13 kilo aldim 76 kiloyum ,odem bendede var bu ay artti baya..bebeklerinin cinsiyetleri ne?Seninkilerdemi tüp bebek tedavisiyle oldular ben hamileliğim BAŞINDA 75 kiloydum şuanda 89 kiloydum yani 14 kilo aldım bu hamilelikte ben kilo verdim bebeklerim aldılar bu kilonun içinde Şiş bacaklarım ve ayaklarım var ellerimizde kapatamıyom
Bir kız bir oğlan seninki ne ay isim konusunda bana yardım edin fikir verin bebekler doğacak isim bulamadımEvet bekimkilerde tup bebek.bende 13 kilo aldim 76 kiloyum ,odem bendede var bu ay artti baya..bebeklerinin cinsiyetleri ne?
Benim ikiside erkek..ben kaan ve kerem dusundum ogullarima ama eymen ,efe isimleride cok hosuma gidiyor.kizlardada melis,pelin,selen,serra da hos..sen gec kalmissin hemen bul bence :)Bir kız bir oğlan seninki ne ay isim konusunda bana yardım edin fikir verin bebekler doğacak isim bulamadım
Ben isim buluyorum eşim hep Arap ismi olmaz diyor yurtdışındada rahat söylensin diyor oğlana emir düşündüm yok Arap ismi dedi kıza Hira düşündüm olmaz diyorBenim ikiside erkek..ben kaan ve kerem dusundum ogullarima ama eymen ,efe isimleride cok hosuma gidiyor.kizlardada melis,pelin,selen,serra da hos..sen gec kalmissin hemen bul bence :)
Canım nerde yaptırdın tüp bebeği ilk çocuğundamı tüp bebek aynı benim gibi galibaEvet bekimkilerde tup bebek.bende 13 kilo aldim 76 kiloyum ,odem bendede var bu ay artti baya..bebeklerinin cinsiyetleri ne?
Fransada yaptirdik biz evet ilkide tup bebekti.sen Turkiyedemi yaptirdin ikisinide?Canım nerde yaptırdın tüp bebeği ilk çocuğundamı tüp bebek aynı benim gibi galiba
Ayyy al bendende o kadar yaa.bende eymen istedim olmaz arap ismi dedi bide arap arkadasinin oglunun ismiymis ne yaptiysam kabul etmedi... benim begendigimi o begenmedi onunkileri ben begenmedim. Esim nerde dede ismi var onu istiyor :)Ben isim buluyorum eşim hep Arap ismi olmaz diyor yurtdışındada rahat söylensin diyor oğlana emir düşündüm yok Arap ismi dedi kıza Hira düşündüm olmaz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?