Bende canim ama nerem yorulsa sisiyor.Mesela utu yapiyorum ya sag elimle ertesi gun sag elim davul gibi oluyor.Artik kan dolasimida yavasladigi icin odem daha cok oluyormus.Canim yaa herseye dikkat etmemiz lazim demekkihic tahmin etmezdim yorgunlugun odem yapacagini.
Allah yardimcin olsun tansiyon son haftalarda cok onemli diye duymuştum insallah enazindan 2 hafta daha beklerler kuzucuklarinBugun nstde hic sancimiz cikmadi kizlar cok sukur.Ama gece tansiyonum 17ye yukselmisti,limon sarimsakla 14e dustu sukur.Doktorum 15i gecerse acil sezeryana alirim dediSimdi sıkı takipteyim surekli olcuyorum.
1 ay geçti nasılsın merveeArkadaslar bende b7gun hastaneye gidince nst sancilar cikti rahim boyum zar kadar kalmis ve acilma var bende hissediyorum bebegin kasasi baski yspiyor.yatis yaptik yarin 10 gibi sezeryan a giriyoruz dualariniza ihtiyacim var.
Watsap grubuna katılsana iyi olurAllah yardimcin olsun tansiyon son haftalarda cok onemli diye duymuştum insallah enazindan 2 hafta daha beklerler kuzucuklarin
Amin canim cok tesekkur ederim.İnsaAllah beklerler,hayirlisi olsun cumlemiz icin.Allah yardimcin olsun tansiyon son haftalarda cok onemli diye duymuştum insallah enazindan 2 hafta daha beklerler kuzucuklarin
bende hergün bağlanıyorum ve sancılar 90-100 arası çıkıyor korkma cnm ilaçlarını al gerisi rabbime kalmışSancilara gore dedi canim.40in ustundeydi cizgiler.Yarin yine baglanicam nstye insaAllah.
Nasil katilacam?Watsap grubuna katılsana iyi olur
Ben İsveç'te bir kere denedim baktım başarısızlar zaten ilk denemem olmadı sonraki denememde kızım oldu Türkiye'de yaptırdım ikizleride Türkiye'de yaptırdımFransada yaptirdik biz evet ilkide tup bebekti.sen Turkiyedemi yaptirdin ikisinide?
Bugun sanci cikmadi canim hic.Cizgi dumduzdu :) Simdide tansiyonla ugrasiyorum yukseliyor.Eger 15in ustune cikarsa bebekleri aliriz dedi doktorum. Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun insaAllah. Senin kuzularda durabildikleri kadar dursunlar insaAllah :)bende hergün bağlanıyorum ve sancılar 90-100 arası çıkıyor korkma cnm ilaçlarını al gerisi rabbime kalmış
Kacinci gun embryosu koydular sana peki?Ben İsveç'te bir kere denedim baktım başarısızlar zaten ilk denemem olmadı sonraki denememde kızım oldu Türkiye'de yaptırdım ikizleride Türkiye'de yaptırdım
Hic duymadim senin gibi olani Allah kolaylik versin canim.Bende canim ama nerem yorulsa sisiyor.Mesela utu yapiyorum ya sag elimle ertesi gun sag elim davul gibi oluyor.Artik kan dolasimida yavasladigi icin odem daha cok oluyormus.
Ben 5 kere yaptırdım ilki burda olmadı 2. Trde kızım oldu 3. Gün embriyosu 3 tane koydular bir tuttu kızımdan sonra 2 defa denedim olmadı bu arada dondurulmuşlarım vardı dolapta doktor 5 tane embriyo koydu ikiz tuttuKacinci gun embryosu koydular sana peki?
oglumda (tek) 3.gun dondurulmustu.ikizlerde (2 tane) ikinci gun embryosu kondu....
Benim 39 haftam bitti gelen giden yok ayak ve bacaklarımın ağrısına dayanamıyorum bana dua edin arkadaşlarSancilananlar suyu gelenler...ben tek kalicam burda galiba.. :)
sizinkiler 1 aylik oldugundami dogucak benimkiler acep hicbir sikayetim yok.keyifleri yerinde benimkilerin sanirim :)
Bende canim ama nerem yorulsa sisiyor.Mesela utu yapiyorum ya sag elimle ertesi gun sag elim davul gibi oluyor.Artik kan dolasimida yavasladigi icin odem daha cok oluyormus.
Allah yardimcin olsun canim odem de tansiyon da zor.insallah tekrar yukselmez.Bugun nstde hic sancimiz cikmadi kizlar cok sukur.Ama gece tansiyonum 17ye yukselmisti,limon sarimsakla 14e dustu sukur.Doktorum 15i gecerse acil sezeryana alirim dediSimdi sıkı takipteyim surekli olcuyorum.
masallah 40 a girdin demek rabbim saglikla kavustursun bebeklerine darisi da bu haftalara saglikla gelebilmek icin bizlere.Benim 39 haftam bitti gelen giden yok ayak ve bacaklarımın ağrısına dayanamıyorum bana dua edin arkadaşlar
Caniiim cok sagol ,amin tabi cok erken dogmalari iyi degil saka yapiyorum ama bu haftalar beni baya zorlamaya yormaya basladi.dun karnimin acisindan kac saat agladim esilde kirktu sancilandim diye...benim canimi sikan doktorumun 40 a kadar bekletmek istemesi ve normal dogum israri...yani tek olsa neysede ikizlerde rahmin yirtilabilir dedi bir arkadas cunku bir sezeryanim var oncesinde,bu yuzden dun cok korktum valla...Allah sonumu hayir etsin insallah bende saglikla kavusurum bebeklerime...Sancilananlar suyu gelenler...ben tek kalicam burda galiba.. :)
sizinkiler 1 aylik oldugundami dogucak benimkiler acep hicbir sikayetim yok.keyifleri yerinde benimkilerin sanirim :)
Aman canim agzini hayra ac :) aramizda en sorunlu geciren sendin ilk zamanlar. benim hele hic mi hic sikayetim olmamisti biliyosun. Hatta doktorum son haftalari gorecegimizden o kadar emindi ki. Bende 35 i goruruz diyodum hep. Ama noldu hopppp bi anda hicbisey anlamadan kendimi hastanede buldum. Bidiklarim hala yogunbakimdar. Bu sureyi keske icerde gecirselerdi. O kadar kucuklerki eve alip nasil bakicaz diye dusunur olduk. Yeterki toparlansinlar iyi ve saglikli olsunlarda. Sende aman dikkat et kendi kendine nazar degdirme emiiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?