Canim senin son adet tarihin neydi?Benim 39 haftam bitti gelen giden yok ayak ve bacaklarımın ağrısına dayanamıyorum bana dua edin arkadaşlar
Neeee 5 tanemii? Masallah ne cesaretmis sendeki canim.ya hepsi tutsaydi hic korkmadinmi? Bide hic 5 tane koyan doktor koyduran hasta duymamistim valla bir ilksin galiba :)Ben 5 kere yaptırdım ilki burda olmadı 2. Trde kızım oldu 3. Gün embriyosu 3 tane koydular bir tuttu kızımdan sonra 2 defa denedim olmadı bu arada dondurulmuşlarım vardı dolapta doktor 5 tane embriyo koydu ikiz tuttu
Canim senin son adet tarihin neydi?
11 eylül 2014 seninki ne zamandıCanim senin son adet tarihin neydi?
Benimde 15 ekim 201411 eylül 2014 seninki ne zamandı
Evet 5 tane arkadaşım benim kızımdan sonra 2 başarısız tedavim oldu son tedavimdede embriyoların saklama tarihi doldu ya atacaklar yada gel dediler ben onlara bebek Gözüyle baktığım için kıyamadım atmalarına bu arada yaşım 40 benim anlayacağın doktorda pek ümitli değildi şansım düşüktü 7 embriyom yardı çözünürken biri ölmüş 6 tane kaldı transfer sırasında doktor biri düşük kalite dedi kalan 5 taneyide transfer etti doktor benim test sonucumu görünce şaşırdı tabi inanamadı mucize bebekler anlayacağın Rabbim ol derse olur bütün iş buNeeee 5 tanemii? Masallah ne cesaretmis sendeki canim.ya hepsi tutsaydi hic korkmadinmi? Bide hic 5 tane koyan doktor koyduran hasta duymamistim valla bir ilksin galiba :)
A.s cnm hayırlı olsun bebişlerin, hamilelik takvimini kişisel ayarlarına girip son adet tarihini yazıyorsun değişiklikleri kaydettikten sonra çıkıyor takvimS.a kızlar bende tek yumurta ikizleri ne hamileyim buraya yeni üye oldum bu altta gebelik haftası göstermesini nasıl yaptiniz
Benim 39 haftam bitti gelen giden yok ayak ve bacaklarımın ağrısına dayanamıyorum bana dua edin arkadaşlar
Canim sana 5 tane konulmus sonucta hicbiri tutmasa sasardim zaten :) peki 40 yasinda ikiz hamilelik zor degilmi?bende 32 yim omrumden omur gitti bu sefer basima gelmeyen kalmadiEvet 5 tane arkadaşım benim kızımdan sonra 2 başarısız tedavim oldu son tedavimdede embriyoların saklama tarihi doldu ya atacaklar yada gel dediler ben onlara bebek Gözüyle baktığım için kıyamadım atmalarına bu arada yaşım 40 benim anlayacağın doktorda pek ümitli değildi şansım düşüktü 7 embriyom yardı çözünürken biri ölmüş 6 tane kaldı transfer sırasında doktor biri düşük kalite dedi kalan 5 taneyide transfer etti doktor benim test sonucumu görünce şaşırdı tabi inanamadı mucize bebekler anlayacağın Rabbim ol derse olur bütün iş bu
Amin canim cumlemize :)Hic duymadim senin gibi olani Allah kolaylik versin canim.
Cok sag ol canim Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun.Son haftalara yaklastikca sorunlar cikiyor :) İnsaAllah beklerler yaramazlarimiz :)Allah yardimcin olsun canim odem de tansiyon da zor.insallah tekrar yukselmez.
masallah 40 a girdin demek rabbim saglikla kavustursun bebeklerine darisi da bu haftalara saglikla gelebilmek icin bizlere.
MasaAllah canim hersey yolunda cok sukur :) Amiiiiin :)Arkadaslar artik haftalik muayeneye cagiriyor dr um.bugun randevumuz vardi guzel gecti cok sukur.oglusum kizimla arasindaki farki acmaya devam ediyor.372 gr ve 3 cm fark var aralarinda.hatta dr sekerim olabilecegini dusundu oglan daha iyi diye ama sekerim normal cikmisti.oglan babaya kiz sana benzeyecek muhtemelen o yuzden aralarinda fark vardir dedi.kizim da haftasiyla uyumlu cok sukur.nst ye de aldi cok hareketli olduklari icin kolay olmadi kalp atislarini almamiz kan ter icinde kaldim.sanci da cikmadi cok sukur.alttan idrar kulturu aldi ve yine alttan rahim boyuna bakti gayet iyi cok sukur.allah hepimize yardim etsin.
A adet tarihimiz ayniymis seninle :) Benimde 15 ekim 2014 :)Benimde 15 ekim 2014
Hadi ya o zaman beni bekle sakin benden once dogurmaA adet tarihimiz ayniymis seninle :) Benimde 15 ekim 2014 :)
Cok sag ol canim Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun.Son haftalara yaklastikca sorunlar cikiyor :) İnsaAllah beklerler yaramazlarimiz :)
Insallah beklerler canim tesekkurler masallah 36 ya girmek uzeresin ne guzel az daha sabir.MasaAllah canim hersey yolunda cok sukur :) Amiiiiin :)
masallah catlaklarin olmamasi harika.Bushra ve candanote benimde ayni son adet tarihi. Bana doktor 18 haziranda alalim dedi bebekler 2500 grmi gectiler.
ben 16 kio aldim ve hic catlak olmadi ..
Dondurulmuş olması birinci kalite olması dondurulmuş transferinde yumurtalıkların uyarmak için aşırı ilaç yüklemesi yok tamamen doğal sadecerahim duvarını kalınlaştırıcı tablet kullanıyorsun birde benim embriyolarım 35 yaşımdan kalma genç olması avantajdı seninde embriyon varsa hemen yap benceNerede oldunuz tedaviyi. Bende bayagi bir denemem varda soruyorum. Gebe kaldiginiz tedavu digerlerinden ne farki vardi? Dondurulmus mu iyi canlimi?
Hiç bir sorun yaşamadım hamileliğim çok rahat geçti çok şükür son ayda zorlanıyorum oda bebeklerimin kilosundan birde ödemden şikayetim var onun dışında problemim olmadıCanim sana 5 tane konulmus sonucta hicbiri tutmasa sasardim zaten :) peki 40 yasinda ikiz hamilelik zor degilmi?bende 32 yim omrumden omur gitti bu sefer basima gelmeyen kalmadi
Tamam beraber doguralim :))) Ama doktorum en gec 37. haftada alacak miniklerimi :) 37. haftanda sancilan sende :)))Hadi ya o zaman beni bekle sakin benden once dogurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?