2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Kizlar catlaksiz devam eden kimler var?
Catlak olurken illa kasinti olurmu?yanma oluyir bende bazen ama kasinti yok catlarken hissettinizmi?
Bende ne seviniyordum hem ikiz hem çatlamadım diye son ay oluyor ne olursa yağ bile etki etmiyorartık sürmeyi bıraktım 8 ay boyunca günde 2 defa sürerdim son ay baktım faydası yok bıraktım çok kalınır birde yansırsa sürüyorum oda acımı biraz dindiriyor internettede yazıyor zaten

Bushra ve candanote benimde ayni son adet tarihi. Bana doktor 18 haziranda alalim dedi bebekler 2500 grmi gectiler.

ben 16 kio aldim ve hic catlak olmadi ..
MasaAllah canim sanada bebeklerinede :) Benimkiler henuz 2000i yeni gectiler.Temmuzun ilk haftasi dogum insaAllah. Ucumuzunde ayni tarihleri masaAllah bakalim ilk dogum haberi kimden gelecek :)

Son aya kadar catlaksiz gelipte son ay catlamasi cok uzucu gercekten.peki kac haftalikken catladi senin?

Bushra ve candanote benimde ayni son adet tarihi. Bana doktor 18 haziranda alalim dedi bebekler 2500 grmi gectiler.

ben 16 kio aldim ve hic catlak olmadi ..
Ne guzel cok sanslisin canim bendede yok ama 34-35 den sonra olurmus genelde olmayanlardada....cok sansliysanda olmaz tabi.,insallah bende o sanslilardanimdir :)

Malesef ben pek kafayi calistirmadigim icin zamaninda genc yaslarda kalmis embriyo yok. Valla benim is mucizeye bakiyor bu durumda. Siz nerde oldunuz tedaviyi. Ankaradayim ben.

Tamam beraber doguralim :))) Ama doktorum en gec 37. haftada alacak miniklerimi :) 37. haftanda sancilan sende :)))
Tamam sen bana sezeryan tarihini soyle ona gore bir gun onceden sancilanmak icin elimden geleni yaparim.ama senden bir gun once olursa kazik attigimi dusunme sakin

Malesef ben pek kafayi calistirmadigim icin zamaninda genc yaslarda kalmis embriyo yok. Valla benim is mucizeye bakiyor bu durumda. Siz nerde oldunuz tedaviyi. Ankaradayim ben.
Ben konyada oldum tedavimi geç evlendim ben o Yüzden geç anne olanlardanım 34 te evlendim sorun eşimle ilgiliydi benim hiç sorunum yok yani o zaman tedavi daha başarılı oluyor senin sorunun ne. Kaç defa tedavi oldun yumurta kaliten Say'ın nasıl

Nasipse genç yas yumurtası hikaye arkadasım 25 yasında 3keredir tutmuyor inanın deneyin dua edin neden olmasın ki olur inş.

Hanımlar bugün Çat muayenemde 2 cm açılma var dediler bu arada 39 haftam bitti ve ikiz hamileyim hastaneden aradılar pazartesi saat 12 de yatış yapacağım suni Sancı verecekler sizce doğum çokmu Sürer korkuyorum tecrübesi olanlar yardım edin

Hanımlar bugün Çat muayenemde 2 cm açılma var dediler bu arada 39 haftam bitti ve ikiz hamileyim hastaneden aradılar pazartesi saat 12 de yatış yapacağım suni Sancı verecekler sizce doğum çokmu Sürer korkuyorum tecrübesi olanlar yardım edin

Rabbim bir avazda kurtarsin insallah. Anladigim kadariyla normal dogum olacak allah yardimcin olsun canim bende 1 hafta once sezeryan ile 32 haftalik ikizlerimi dogum yaptim. Dualarim seninle..

Senin ilki sezeryanmiydi peki?benim ilki sezeryandi ikizleride israrla normal dogum olsun diyor doktor ama bu seferde ben sezeryan istiyorum cunku ilki sezeryan oldugu icin rahimin yirtilma olasiligi yuksekmis ikizlerde...
bence dogumun uzun surmez cunku zaten 2 cm aciklik varmis sunni sanciyla hizla acilirsa 1-2 saate bile dogurabilirsin...yaz bize gelismeleri.

İlki normal doğumdu ama Sancılarım 5 Dk bir geldiğinde hastaneye gittik tam 28 saat Sancı çektim ilk doğumum öyle oldu onun için bunlardan korkuyorum

Arkadaslar bebeklerin biberonlari icin aldiginiz ozel bir deterjan varmi

birde camasirlari icin ne kullanacaksiniz

Kizlar nasilsinizbende doktora geldim yarin 30+0 olcam bugun ve yarin ciger gelistirici igne yapcak herkez 28 de falqn yapilmis benim ki gec kaldi gibi 36 yi bitirdigin an aliyom bebisleri dedi oda 24 temmuz falan yapiyo.seker oldugu icin igneyi yapti .durmdan sekeribolcekkler.umarim normal cikar.. 30+0da bebislerin kilosu kacti sizin merak ettim. Cunki artik hizla kilo almaya baslamislat gibi geldi

Slm kızlar 1 haftadır girmemiştim foruma benden sonra doğum yapan oldumu bilmiyorum ama varsa hayırlı olsun.benim Bebeklerim 1 haftadır kuvezde.biliyirsunuz erken doğum yaptım hastaneye gittiğimde 5 cm açık varmış acilen doğuma aldılar ciğer geliştirici yapılmamıştı o yüzden endişeliydim ancak syan solunumlarinda sıkı ti yok diyor dok.foruma çok giremiyorum duanizi eksik etmeyin acı tatlı paylasimalrimizi buraya yaptık bilgilendik birbirimizden bundan sonra da paylaaimlarimiz devam edecek çünkü öğrenecek çok Şeyimiz var birvirmizden.allaha emanet olun ikizlerim için birer sure okuyup gönderin.öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…