- 5 Mart 2015
- 91
- 66
- 8
- 51
Bende ne seviniyordum hem ikiz hem çatlamadım diye son ay oluyor ne olursa yağ bile etki etmiyorartık sürmeyi bıraktım 8 ay boyunca günde 2 defa sürerdim son ay baktım faydası yok bıraktım çok kalınır birde yansırsa sürüyorum oda acımı biraz dindiriyor internettede yazıyor zatenKizlar catlaksiz devam eden kimler var?
Catlak olurken illa kasinti olurmu?yanma oluyir bende bazen ama kasinti yok catlarken hissettinizmi?
MasaAllah canim sanada bebeklerinede :) Benimkiler henuz 2000i yeni gectiler.Temmuzun ilk haftasi dogum insaAllah. Ucumuzunde ayni tarihleri masaAllah bakalim ilk dogum haberi kimden gelecek :)Bushra ve candanote benimde ayni son adet tarihi. Bana doktor 18 haziranda alalim dedi bebekler 2500 grmi gectiler.
ben 16 kio aldim ve hic catlak olmadi ..
Benden gelir inşallah 39 haftamız bitti bekliyorumMasaAllah canim sanada bebeklerinede :) Benimkiler henuz 2000i yeni gectiler.Temmuzun ilk haftasi dogum insaAllah. Ucumuzunde ayni tarihleri masaAllah bakalim ilk dogum haberi kimden gelecek :)
Son aya kadar catlaksiz gelipte son ay catlamasi cok uzucu gercekten.peki kac haftalikken catladi senin?Bende ne seviniyordum hem ikiz hem çatlamadım diye son ay oluyor ne olursa yağ bile etki etmiyorartık sürmeyi bıraktım 8 ay boyunca günde 2 defa sürerdim son ay baktım faydası yok bıraktım çok kalınır birde yansırsa sürüyorum oda acımı biraz dindiriyor internettede yazıyor zaten
Canim sen benden 4 hafta ondesin 39 haftanda sayiliyorsun bitmemiski daha ...Benden gelir inşallah 39 haftamız bitti bekliyorum
Ne guzel cok sanslisin canim bendede yok ama 34-35 den sonra olurmus genelde olmayanlardada....cok sansliysanda olmaz tabi.,insallah bende o sanslilardanimdir :)Bushra ve candanote benimde ayni son adet tarihi. Bana doktor 18 haziranda alalim dedi bebekler 2500 grmi gectiler.
ben 16 kio aldim ve hic catlak olmadi ..
Dondurulmuş olması birinci kalite olması dondurulmuş transferinde yumurtalıkların uyarmak için aşırı ilaç yüklemesi yok tamamen doğal sadecerahim duvarını kalınlaştırıcı tablet kullanıyorsun birde benim embriyolarım 35 yaşımdan kalma genç olması avantajdı seninde embriyon varsa hemen yap bence
Tamam sen bana sezeryan tarihini soyle ona gore bir gun onceden sancilanmak icin elimden geleni yaparim.ama senden bir gun once olursa kazik attigimi dusunme sakinTamam beraber doguralim :))) Ama doktorum en gec 37. haftada alacak miniklerimi :) 37. haftanda sancilan sende :)))
Ben konyada oldum tedavimi geç evlendim ben o Yüzden geç anne olanlardanım 34 te evlendim sorun eşimle ilgiliydi benim hiç sorunum yok yani o zaman tedavi daha başarılı oluyor senin sorunun ne. Kaç defa tedavi oldun yumurta kaliten Say'ın nasılMalesef ben pek kafayi calistirmadigim icin zamaninda genc yaslarda kalmis embriyo yok. Valla benim is mucizeye bakiyor bu durumda. Siz nerde oldunuz tedaviyi. Ankaradayim ben.
Sana 2 günlük embriyo transferi yapılmış bana 5. Gün embriyo transfer edildi birde son adet önemli değil transfer tarihi önemliymişCanim sen benden 4 hafta ondesin 39 haftanda sayiliyorsun bitmemiski daha ...
Nasipse genç yas yumurtası hikaye arkadasım 25 yasında 3keredir tutmuyor inanın deneyin dua edin neden olmasın ki olur inş.Malesef ben pek kafayi calistirmadigim icin zamaninda genc yaslarda kalmis embriyo yok. Valla benim is mucizeye bakiyor bu durumda. Siz nerde oldunuz tedaviyi. Ankaradayim ben.
Senin ilki sezeryanmiydi peki?benim ilki sezeryandi ikizleride israrla normal dogum olsun diyor doktor ama bu seferde ben sezeryan istiyorum cunku ilki sezeryan oldugu icin rahimin yirtilma olasiligi yuksekmis ikizlerde...Hanımlar bugün Çat muayenemde 2 cm açılma var dediler bu arada 39 haftam bitti ve ikiz hamileyim hastaneden aradılar pazartesi saat 12 de yatış yapacağım suni Sancı verecekler sizce doğum çokmu Sürer korkuyorum tecrübesi olanlar yardım edin
İlki normal doğumdu ama Sancılarım 5 Dk bir geldiğinde hastaneye gittik tam 28 saat Sancı çektim ilk doğumum öyle oldu onun için bunlardan korkuyorumSenin ilki sezeryanmiydi peki?benim ilki sezeryandi ikizleride israrla normal dogum olsun diyor doktor ama bu seferde ben sezeryan istiyorum cunku ilki sezeryan oldugu icin rahimin yirtilma olasiligi yuksekmis ikizlerde...
bence dogumun uzun surmez cunku zaten 2 cm aciklik varmis sunni sanciyla hizla acilirsa 1-2 saate bile dogurabilirsin...yaz bize gelismeleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?