2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Slm kızlar 1 haftadır girmemiştim foruma benden sonra doğum yapan oldumu bilmiyorum ama varsa hayırlı olsun.benim Bebeklerim 1 haftadır kuvezde.biliyirsunuz erken doğum yaptım hastaneye gittiğimde 5 cm açık varmış acilen doğuma aldılar ciğer geliştirici yapılmamıştı o yüzden endişeliydim ancak syan solunumlarinda sıkı ti yok diyor dok.foruma çok giremiyorum duanizi eksik etmeyin acı tatlı paylasimalrimizi buraya yaptık bilgilendik birbirimizden bundan sonra da paylaaimlarimiz devam edecek çünkü öğrenecek çok Şeyimiz var birvirmizden.allaha emanet olun ikizlerim için birer sure okuyup gönderin.öptüm hepinizi

Selam canim tam olarak hangi gun dogum yapmistin hatirlamiyorum ama bende 5 haziranda 32+5 gunlukkendogum yaptim benimbebeklerimde suan kuvezdeler dun makinelerden cikarmislar sukur kendi kendilerine nefes almaya baslamislar seninkiler icin ne diyor doktorlar daha ne kadar kalicaklarmis bizimkiler aksi bidurum yasanmazsa onumuzdeki haftada orda kalicaklar emme refleksi gelismeden cikarmam diyor doktor. Topuk kani almislar insallah bir sorunlari yoktur seninde benimde bebislerimiz sag salim cikar hastaneden

Akcaa ve cankurtaran dualarim sizin ve bebekleriniz icin.
korkmayin 32haftadn sonra risk cok cok az. Saglikla haftaya evinize gidersiniz insallah.
ne yapip edip sutunuzu verin onlara uzulmeyin sevin konusun onlarla uzaktan bile olsa ve sagin sutu bol bol su icin gelcektir mutlka sut. Cabuk buyumelerine cok yardim eder

S.a kızlar bende tek yumurta ikizleri ne hamileyim buraya yeni üye oldum bu altta gebelik haftası göstermesini nasıl yaptiniz
Takvimi olan arkadaslarin msjlarinin altinda 'hamilelik takvimini imza alanina ekle' var oraya tkla son adet tarihini veya kaç haftalık olduğunu yazip onayladiginda takvimin gelir.
Bu arada ikiz annesi olmak çok özeldir aramiza hoşgeldin. Allah saglicakla kucaginada almayi nasip etsin.

Akcaa ve cankurtaran dualarim sizin ve bebekleriniz icin.
korkmayin 32haftadn sonra risk cok cok az. Saglikla haftaya evinize gidersiniz insallah.
ne yapip edip sutunuzu verin onlara uzulmeyin sevin konusun onlarla uzaktan bile olsa ve sagin sutu bol bol su icin gelcektir mutlka sut. Cabuk buyumelerine cok yardim eder

Canim cok sagol daha iyiye gidiyor bebeklerim cok sukur ama sut olayi en buyuk kabusum suanda yapmadigim sey kalmadi sayilir su 1 haftada inanki elektriki makine ile sagiyorum damla damla geliyor ve bi sure sonra duruyo bosey gelmiyo doktora danistum bebeklerin gelip emene kadar normaldir diyo bebek temas ettiginde beyne salgilanan hormon varmis o hormon bizde henuz aktiflesmemis oyle diyo bakalim tek umudum o yoksa cok zor bi durum bide acisi catlamasi yara olmasi offff coook zormus yaaa

akcaa ve C cankurtaran canlarim Allah'im yardimciniz olsun.Rabbimin sifasi bebeklerinizin uzerindedir. Dualarim sizin ve yavrularinizla.Acil sifalar diliyorum.

akcaa ve@cankurtaran canlarim Allah'im yardimciniz olsun.Rabbimin sifasi bebeklerinizin uzerindedir. Dualarim sizin ve yavrularinizla.Acil sifalar diliyorum.

Allah razi olsun canim sagol. Bende henuz dogum yapmamis herkes icin dua ediyorum sonuna kadar dayansin bebisleriniz diye dogum yapmis arkadaslar icinde allah saglik sabir ve kokaylik versin diye dua ediyorum sukur biz atlattik sira sizlerde

Kizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.

Allah yardimcin olsun canim insallah cok rahat bir dogum olur ve bebeklerine kavusursun
Allah yardimcin olsun canim insallah bebeklerin cabucak toparlanir ve evinize donersiniz
Canim masallah bebislerin makineden kurtulmus insallah emmeleri de iyi olur bak bi emsinler seni cosacak insallah sutun moralini bozma bebegin cekmesiyle makinenin cekmesi cok farkli.meme ucun yaraysa lansinohun kremi cok iyi geliyor allah kolaylik versin.
Kizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.
oyy masallah barekallah gozunaydin canim kilolari cok iyi.allah anali babali buyutsun.

Aramiza hosgeldin bushra_84 :) bebeklerinin kilolari cok iyi masallah bikac gune verirler merak etme hayirli olsun sagliklari yerinde olsun yeterki. Hadi bakalim yeni hayatimiz basliyor

Canım gözün aydın hayırlısı böyleymiş demek ki maşallah kiloları da iyi, inşallah tez zamanda kucağına alır da evinize gidersiniz sağlıcakla...

Gozunaydin, Allah kurtarmis yavrularinin da seninde iyi olmana cok sevindim.Saglikla buyutmeyi nasip etsin Allah.

Benim bikac kere agri cikmisti simdi gecti 18 haziranda kontrole cagirdi doktorum. .

yani daha belli degil benim dogum tarihi

bu arada efe nin dogdu mu bebejleri
efe candanote selin ve ben kaldim sanirim

Benim bikac kere agri cikmisti simdi gecti 18 haziranda kontrole cagirdi doktorum. .

Ben Varım bugün 39+1 haftalık oldu beni pazartesi 12 de hastaneye yatış yapacaklar suni Sancı verecekler çok dua edin çok ihtiyacım var benim bebekler bir ay önce 3 kg dedi doktor şimdi 3.5 kg olmuştur ayaklarım bacaklarım beni taşımıyor çok şiştilernormal doğum yapan varsa bana biraz yardım edin kaç saat sürdü

efe82 yok bu aralar ,sanirim o da dogum yapti ve evet 3 kisi kaldik galiba sen ben ve selin en dayanikli biz ciktik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…