- 7 Kasım 2014
- 247
- 147
- 53
- 45
Takvimi olan arkadaslarin msjlarinin altinda 'hamilelik takvimini imza alanina ekle' var oraya tkla son adet tarihini veya kaç haftalık olduğunu yazip onayladiginda takvimin gelir.S.a kızlar bende tek yumurta ikizleri ne hamileyim buraya yeni üye oldum bu altta gebelik haftası göstermesini nasıl yaptiniz
Slm kızlar 1 haftadır girmemiştim foruma benden sonra doğum yapan oldumu bilmiyorum ama varsa hayırlı olsun.benim Bebeklerim 1 haftadır kuvezde.biliyirsunuz erken doğum yaptım hastaneye gittiğimde 5 cm açık varmış acilen doğuma aldılar ciğer geliştirici yapılmamıştı o yüzden endişeliydim ancak syan solunumlarinda sıkı ti yok diyor dok.foruma çok giremiyorum duanizi eksik etmeyin acı tatlı paylasimalrimizi buraya yaptık bilgilendik birbirimizden bundan sonra da paylaaimlarimiz devam edecek çünkü öğrenecek çok Şeyimiz var birvirmizden.allaha emanet olun ikizlerim için birer sure okuyup gönderin.öptüm hepinizi
Allah yardimcin olsun canim insallah cok rahat bir dogum olur ve bebeklerine kavusursunHanımlar bugün Çat muayenemde 2 cm açılma var dediler bu arada 39 haftam bitti ve ikiz hamileyim hastaneden aradılar pazartesi saat 12 de yatış yapacağım suni Sancı verecekler sizce doğum çokmu Sürer korkuyorum tecrübesi olanlar yardım edin
Allah yardimcin olsun canim insallah bebeklerin cabucak toparlanir ve evinize donersinizSlm kızlar 1 haftadır girmemiştim foruma benden sonra doğum yapan oldumu bilmiyorum ama varsa hayırlı olsun.benim Bebeklerim 1 haftadır kuvezde.biliyirsunuz erken doğum yaptım hastaneye gittiğimde 5 cm açık varmış acilen doğuma aldılar ciğer geliştirici yapılmamıştı o yüzden endişeliydim ancak syan solunumlarinda sıkı ti yok diyor dok.foruma çok giremiyorum duanizi eksik etmeyin acı tatlı paylasimalrimizi buraya yaptık bilgilendik birbirimizden bundan sonra da paylaaimlarimiz devam edecek çünkü öğrenecek çok Şeyimiz var birvirmizden.allaha emanet olun ikizlerim için birer sure okuyup gönderin.öptüm hepinizi
Canim masallah bebislerin makineden kurtulmus insallah emmeleri de iyi olur bak bi emsinler seni cosacak insallah sutun moralini bozma bebegin cekmesiyle makinenin cekmesi cok farkli.meme ucun yaraysa lansinohun kremi cok iyi geliyor allah kolaylik versin.Selam canim tam olarak hangi gun dogum yapmistin hatirlamiyorum ama bende 5 haziranda 32+5 gunlukkendogum yaptim benimbebeklerimde suan kuvezdeler dun makinelerden cikarmislar sukur kendi kendilerine nefes almaya baslamislar seninkiler icin ne diyor doktorlar daha ne kadar kalicaklarmis bizimkiler aksi bidurum yasanmazsa onumuzdeki haftada orda kalicaklar emme refleksi gelismeden cikarmam diyor doktor. Topuk kani almislar insallah bir sorunlari yoktur seninde benimde bebislerimiz sag salim cikar hastaneden
oyy masallah barekallah gozunaydin canim kilolari cok iyi.allah anali babali buyutsun.Kizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.
Canım gözün aydın hayırlısı böyleymiş demek ki maşallah kiloları da iyi, inşallah tez zamanda kucağına alır da evinize gidersiniz sağlıcakla...Kizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.
Burdayım
Gozunaydin, Allah kurtarmis yavrularinin da seninde iyi olmana cok sevindim.Saglikla buyutmeyi nasip etsin Allah.Kizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.
Ben Varım bugün 39+1 haftalık oldu beni pazartesi 12 de hastaneye yatış yapacaklar suni Sancı verecekler çok dua edin çok ihtiyacım var benim bebekler bir ay önce 3 kg dedi doktor şimdi 3.5 kg olmuştur ayaklarım bacaklarım beni taşımıyor çok şiştilernormal doğum yapan varsa bana biraz yardım edin kaç saat sürdüBenim bikac kere agri cikmisti simdi gecti 18 haziranda kontrole cagirdi doktorum. .
yani daha belli degil benim dogum tarihi
bu arada efe nin dogdu mu bebejleri
efe candanote selin ve ben kaldim sanirim
Benim bikac kere agri cikmisti simdi gecti 18 haziranda kontrole cagirdi doktorum. .
yani daha belli degil benim dogum tarihi
bu arada efe nin dogdu mu bebejleri
efe candanote selin ve ben kaldim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?