2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

sonunda guzel haberinizi aldik cok merak ettik yaa,masallah cok kalmamislar.gozunaydin allah anali babali buyutsun ve kolay gelsin canim

@akcaa ve bushra_84 gozunuz aydin kizlar.darisi bizlerin basina....

Canım gözün aydın hayırlısı böyleymiş demek ki maşallah kiloları da iyi, inşallah tez zamanda kucağına alır da evinize gidersiniz sağlıcakla...

Gozunaydin, Allah kurtarmis yavrularinin da seninde iyi olmana cok sevindim.Saglikla buyutmeyi nasip etsin Allah.

bushra_84 hayırlı olsun canım inşallah alırsın yavrularını biran önce
Kizlar guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim,amin,insaAllah.Darisi vakti zamaninda hayirlisiyla saglikla sizlere olsun insaAllah :)
MasaAllah canim herseyin yolunda olmasina sevindim.Allah anali babali buyutsun insaAllah.

Hanımlar benden pembemsi akıntım geliyor nişan dedikleri galiba yarın suni Sancı verecekler sizce uzun sürermi normal doğum olacak dua edin

Canim evet nisan dedikleri sanirim o gozunaydin diyim. Bellimi olur belki suni sanciya bile gerek kalmaz ne kadar surecek bilemem sezeryanla dogum yaptim ben ama en azindan sunu dusun bebeklerin yarin seninle olucaklar allahin izniyle. kuvezlik durumlari da olmiycaak insallah. Herseyin hayirlisi rabbim saglikla kucagina aldirsin bir avazda kurtarsin insallah. Dualarim sizlerle allah yardimcinnolsun canim.

Hanımlar benden pembemsi akıntım geliyor nişan dedikleri galiba yarın suni Sancı verecekler sizce uzun sürermi normal doğum olacak dua edin
Canim acilmana bagli eger cabuk acilirsa cok kisa surede dogarlar.evet nisan gelmis bendede olmustu...ama yarini bekleme hemen git bence vakit kaybetme...

normal dogum mu yapcaksınız candanote maşşallah 35lere kadar gelmışssın yaa darısı bızlere ınşallah senı sessızce takıp edıorum haberın olsun :))

Merve bende merak etmiştim valla, korktumda açıkcası bir sıkıntı oldu da o nedenle girmiyorsun diye. Iyi haberlerine sevindim. Allah bir daha ayırmasın ogluslarindan, anali babali sağlıklı büyüsünler.

normal dogum mu yapcaksınız candanote maşşallah 35lere kadar gelmışssın yaa darısı bızlere ınşallah senı sessızce takıp edıorum haberın olsun :))
demek gizli takipcimsin tanistigima memnun oldum o zaman :) evet canim persembe gunu 36.haftama giricem.evet eger 38 haftadan once kensiliginden gelirlerse normal dogumu denerim ama eger 38 e kadar gelmezlerse planli sezeryan istiycem kismet artik :)
Darisi basina canim

Herkese iyı akşamlar arkadaşlar devrim7779 dan haber alan var mı acaba çok merak ediyorum hersey yolundadır inşallah evlatlari kuvozden çıkmıştır inşallah

HerkeE gunaydin 30+0da ciger gel igne yapuldi 24saat arayla kortizonlu bi igne ama benim seker zaten sinirdaydi diyetke goturuyodum.ama igne firlatti.kont amacli 2 gun hast yattim.endekroni gittim tabi kucuk dozda insulin basladik.aslinda gerek bile kalmayabilir dedi ama son 1.5 ay dayiz.riske atmayalim artik onemli bi aydayiz dedi ce basladik.kontrolleri haftada bir gitcez artik oyle dedi.artik siki kont basladi

:) saol cnmm hayırlısı bakalımm . bı ara kanamaların felan olmusştu hatırlıorum cok şükür bu zamnlara kadar gelmışssın bende ıkızlere hamıleyım onun ıcın karsıma hep cıktın bızde 13. haftalardayız ...

ıkılıi test felan yapıldı mı sana cnm

Evet canim 29-30 hafta arasi ciddi kanamam oldu ,2 gun hastanede yattim tamam geliyorlar bebekler dedik cok korkmustuk ama sukur bu haftalara geldik.darisi sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…