ıyıyım canım bebışlerım evde buyuyoruz.darısı senınde tum hamılelerınde basına inş1 ay geçti nasılsın mervee
Aşk olsun ya cok merak ettik iyi oldugunza emindim haftan güzeldi..amin bebişleri öpüyruzıyıyım canım bebışlerım evde buyuyoruz.darısı senınde tum hamılelerınde basına inş
sonunda guzel haberinizi aldik cok merak ettik yaa,masallah cok kalmamislar.gozunaydin allah anali babali buyutsun ve kolay gelsin canimmrb arkadaslar benı tanıyanlar 10 mayısta doğum yapmıstım.2 oğlum oldu kuveze girdıler.bırı 2 hahtadıgerı 3 hafta da kuvezden cıktı şimdi evdeyız artık çok şükür.darısı sızlerınde basına
Allah yardimcin olsun canim insallah cok rahat bir dogum olur ve bebeklerine kavusursun
Allah yardimcin olsun canim insallah bebeklerin cabucak toparlanir ve evinize donersiniz
Canim masallah bebislerin makineden kurtulmus insallah emmeleri de iyi olur bak bi emsinler seni cosacak insallah sutun moralini bozma bebegin cekmesiyle makinenin cekmesi cok farkli.meme ucun yaraysa lansinohun kremi cok iyi geliyor allah kolaylik versin.
oyy masallah barekallah gozunaydin canim kilolari cok iyi.allah anali babali buyutsun.
Kizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.
Aramiza hosgeldinbushra_84 :) bebeklerinin kilolari cok iyi masallah bikac gune verirler merak etme hayirli olsun sagliklari yerinde olsun yeterki. Hadi bakalim yeni hayatimiz basliyor
Canım gözün aydın hayırlısı böyleymiş demek ki maşallah kiloları da iyi, inşallah tez zamanda kucağına alır da evinize gidersiniz sağlıcakla...
Gozunaydin, Allah kurtarmis yavrularinin da seninde iyi olmana cok sevindim.Saglikla buyutmeyi nasip etsin Allah.
Kizlar guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim,amin,insaAllah.Darisi vakti zamaninda hayirlisiyla saglikla sizlere olsun insaAllah :)bushra_84 hayırlı olsun canım inşallah alırsın yavrularını biran önce
MasaAllah canim herseyin yolunda olmasina sevindim.Allah anali babali buyutsun insaAllah.mrb arkadaslar benı tanıyanlar 10 mayısta doğum yapmıstım.2 oğlum oldu kuveze girdıler.bırı 2 hahtadıgerı 3 hafta da kuvezden cıktı şimdi evdeyız artık çok şükür.darısı sızlerınde basına
Kizlar guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim,amin,insaAllah.Darisi vakti zamaninda hayirlisiyla saglikla sizlere olsun insaAllah :)
bushra vaktin olursa nasil oldu simdi neler oluyor biraz anlatir misin.
kiyafetler nasil oldu prematüre mi almistin
bez o numaram i oldu
emziriyormusunn
Canim acilmana bagli eger cabuk acilirsa cok kisa surede dogarlar.evet nisan gelmis bendede olmustu...ama yarini bekleme hemen git bence vakit kaybetme...Hanımlar benden pembemsi akıntım geliyor nişan dedikleri galiba yarın suni Sancı verecekler sizce uzun sürermi normal doğum olacak dua edin
Nasipse genç yas yumurtası hikaye arkadasım 25 yasında 3keredir tutmuyor inanın deneyin dua edin neden olmasın ki olur inş.
normal dogum mu yapcaksınız candanote maşşallah 35lere kadar gelmışssın yaa darısı bızlere ınşallah senı sessızce takıp edıorum haberın olsun :))Caniiim cok sagol ,amin tabi cok erken dogmalari iyi degil saka yapiyorum ama bu haftalar beni baya zorlamaya yormaya basladi.dun karnimin acisindan kac saat agladim esilde kirktu sancilandim diye...benim canimi sikan doktorumun 40 a kadar bekletmek istemesi ve normal dogum israri...yani tek olsa neysede ikizlerde rahmin yirtilabilir dedi bir arkadas cunku bir sezeryanim var oncesinde,bu yuzden dun cok korktum valla...Allah sonumu hayir etsin insallah bende saglikla kavusurum bebeklerime...
Merve bende merak etmiştim valla, korktumda açıkcası bir sıkıntı oldu da o nedenle girmiyorsun diye. Iyi haberlerine sevindim. Allah bir daha ayırmasın ogluslarindan, anali babali sağlıklı büyüsünler.mrb arkadaslar benı tanıyanlar 10 mayısta doğum yapmıstım.2 oğlum oldu kuveze girdıler.bırı 2 hahtadıgerı 3 hafta da kuvezden cıktı şimdi evdeyız artık çok şükür.darısı sızlerınde basına
Biliyorum canım ben de yaşadım ama hep umutla ayaga kalktım nasipse olacak inş.ve inan isterken umut yitirme inş..hayalin getrcek olurInsallah birgun mutlu sona ulasiriz. Cok zor ama her seferinde insanin hayallari yikiliyor arkadasim.
demek gizli takipcimsin tanistigima memnun oldum o zaman :) evet canim persembe gunu 36.haftama giricem.evet eger 38 haftadan once kensiliginden gelirlerse normal dogumu denerim ama eger 38 e kadar gelmezlerse planli sezeryan istiycem kismet artik :)normal dogum mu yapcaksınız candanote maşşallah 35lere kadar gelmışssın yaa darısı bızlere ınşallah senı sessızce takıp edıorum haberın olsun :))
:) saol cnmm hayırlısı bakalımm . bı ara kanamaların felan olmusştu hatırlıorum cok şükür bu zamnlara kadar gelmışssın bende ıkızlere hamıleyım onun ıcın karsıma hep cıktındemek gizli takipcimsin tanistigima memnun oldum o zaman :) evet canim persembe gunu 36.haftama giricem.evet eger 38 haftadan once kensiliginden gelirlerse normal dogumu denerim ama eger 38 e kadar gelmezlerse planli sezeryan istiycem kismet artik :)
Darisi basina canim
ıkılıi test felan yapıldı mı sana cnmdemek gizli takipcimsin tanistigima memnun oldum o zaman :) evet canim persembe gunu 36.haftama giricem.evet eger 38 haftadan once kensiliginden gelirlerse normal dogumu denerim ama eger 38 e kadar gelmezlerse planli sezeryan istiycem kismet artik :)
Darisi basina canim
Evet canim 29-30 hafta arasi ciddi kanamam oldu ,2 gun hastanede yattim tamam geliyorlar bebekler dedik cok korkmustuk ama sukur bu haftalara geldik.darisi sana :):) saol cnmm hayırlısı bakalımm . bı ara kanamaların felan olmusştu hatırlıorum cok şükür bu zamnlara kadar gelmışssın bende ıkızlere hamıleyım onun ıcın karsıma hep cıktınbızde 13. haftalardayız ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?