Cnm bendede öyle cikti sen başkent hastasimisin bende senle aynı ilaçlar kullanıyorum sadece ek olarak Glifor günde 1 tane.Taşıyıcı ne demek ne oluyor? Bir de raporda paı polimırfizm 4G/4G trombofili etkeni gibi birsey yazıyor bu ne demek? Doğum yapana kadar mı iğne vurulacağız? Benim iğne fraxparrine 0.3 senin kaçlık? İlaç olarak progestan ve folbiol kullanıyorum bunun harici ilaçların var mı ? Canım ben testi HRS hastanesinde yaptırdım. Hastane Ankarada.
merhaba allah hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin benimde bir oğlum var 6 yaşında bende senin gibiKizlar sizin bebeklerin cinsiyetleri icinde yorum yapan oluyormu etraftan?
mesela benim bir oglum var karnimdakiler icinde ikiside erkek diyor herkes...
oncelikli istegim saglikli ve hayirli olmalari tabi ama en azindan biri kiz olsun isterim ...Allah nasip eder insallah...
canını cok sıkma canım bende blantıdan muzdaribim prima bella diye bir bileklik var bulantıya iyi geliyor ben en sonKizlar 7.haftam ama ben hic bi sey yiyemiorum.sadece tost iyi gelio.midem hep gurul gurul kusma da yok ama icim almio.midem dalgalanio sanki.ispanak denedim olmadi.bulgur pilavi denedim olmadu.nasil beslenicem ben...
ayy keske bende 2 litre icebilsem..en fazla yarim litre iciyorum fazlsi oldugu gibi cikiyor...iki litre icebilsem baska bisey istemem...Kızlar doktor banada bol su dedi ama midem bulanıyor içemiyorum.taş çatlama 2 lt içiyorum ama günde 3 litre icmeliymisiz
bana kalsa ikisinide kiz isterim ama Rabbim hayirlisini verir tabi..insan en azindan biri kiz olsun diyor gercekten..evde bizi anlayabilen ayni cinsiyetten oldugumuz bir evlat ...kim istemezki? :)merhaba allah hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin benimde bir oğlum var 6 yaşında bende senin gibi
düşünüyorum inşallah rabbim bitanesini kız nasip etsin tabiki önce sağlıklı sıhhatli olsunlarda:)
ben varim canim ama fitil olarak kullaniyorum biktim artik son iki kutum kaldi 12 haftadan sonra ozgurum :)merhaba herkese bende ikizlere hamileyim daha dün kalp atışlarını duyduk:)
8+1 de duydum ama ultrasonda 7 haftalık görünüyor doktorum tedbir amaçlı progestan hapı başlattı
aranızda kullanan varmı?
evet banada fitil istermisin dedi ama ben hapı tercih ettim.ben varim canim ama fitil olarak kullaniyorum biktim artik son iki kutum kaldi 12 haftadan sonra ozgurum :)
evet bende qrtik soda icicem cunku hicbir sut urununu yiyemiyorum sodadada kalsiyum magnezyum varmis ondan alayim bari vitaminleri yoksa son aylara dogru butun dislerim curuyecek ...Allah korusun insallah bulantilar cabuk gecerde saglikli beslenebilirim artik...suyu bende içemiyorum 1 bardak bile zor içiyorum daha cok soda tüketiyorum mecburiyetten midemi biraz olsun rahatlatıyor
oglumda 12 haftayi dort gozle beklemistim bulantilar gececek umidiyle ama nerdeeee 5-6 ay surdu o yuzden 6. aya gelince anca memnun olucam ben cunku bulantilar hic 2 hafta sonra kesilecek gibi degip...evet banada fitil istermisin dedi ama ben hapı tercih ettim.
şu 12.haftaya ulaşsam bende cok memnun olucam:)
Evet mecburen kullanacağız yapacak bir şey yok. Bende glukofen kullanıyordum ama 7. Haftaydı galiba doktor bıraktırdı.C
Cnm bendede öyle cikti sen başkent hastasimisin bende senle aynı ilaçlar kullanıyorum sadece ek olarak Glifor günde 1 tane.
Kizlar sizin bebeklerin cinsiyetleri icinde yorum yapan oluyormu etraftan?
mesela benim bir oglum var karnimdakiler icinde ikiside erkek diyor herkes...
oncelikli istegim saglikli ve hayirli olmalari tabi ama en azindan biri kiz olsun isterim ...Allah nasip eder insallah...
Kizlar 7.haftam ama ben hic bi sey yiyemiorum.sadece tost iyi gelio.midem hep gurul gurul kusma da yok ama icim almio.midem dalgalanio sanki.ispanak denedim olmadi.bulgur pilavi denedim olmadu.nasil beslenicem ben...[/QU
canım ben de senin gibiydim. açlıktan kırılıyodum ama hiçbişeyi de yiyesim gelmiyodu. ama bi süre sonra yeşil zeytine sardım. bi de çorba çok iyi geliyodu..
kızlar bebişlerımı gördum ama bırının kesesınde suyu azgıbı dedı dr bol bol su ıc moralını yuksek tut dedı haftaya tekrar cagardı ıns artış olur varmı aranızda böylle problemı olan
Canim kizarmis ekmek dene.bana iyi geldi.kizartiorum iyice cok az da yag suruorum.
Hayirli olsun canim.Hafta geriligi onemli degil benimde 1 hafta geriden geliyorlardi bu hafta haftalarini yaklamislar masaAllah.9+3um.Progestani bende kullaniyorum gunde 1 tane tedbir amacli.merhaba herkese bende ikizlere hamileyim daha dün kalp atışlarını duyduk:)
8+1 de duydum ama ultrasonda 7 haftalık görünüyor doktorum tedbir amaçlı progestan hapı başlattı
aranızda kullanan varmı?
amin inş canıminşallah normale döner canım. sıkma sen canını. allahım ikisini de sağ salim sana bağışlasın inşallah.
Bende kan sulandırıcı igne kullanıyorumKan pihtilasmasi varmis canim sende de.Kan sulandirici igne kullaniyorsun degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?