2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

C
Cnm bendede öyle cikti sen başkent hastasimisin bende senle aynı ilaçlar kullanıyorum sadece ek olarak Glifor günde 1 tane.

Kızlar doktor banada bol su dedi ama midem bulanıyor içemiyorum.taş çatlama 2 lt içiyorum ama günde 3 litre icmeliymisiz

merhaba herkese bende ikizlere hamileyim daha dün kalp atışlarını duyduk:)
8+1 de duydum ama ultrasonda 7 haftalık görünüyor doktorum tedbir amaçlı progestan hapı başlattı
aranızda kullanan varmı?

merhaba allah hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin benimde bir oğlum var 6 yaşında bende senin gibi
düşünüyorum inşallah rabbim bitanesini kız nasip etsin tabiki önce sağlıklı sıhhatli olsunlarda:)

Kizlar 7.haftam ama ben hic bi sey yiyemiorum.sadece tost iyi gelio.midem hep gurul gurul kusma da yok ama icim almio.midem dalgalanio sanki.ispanak denedim olmadi.bulgur pilavi denedim olmadu.nasil beslenicem ben...
canını cok sıkma canım bende blantıdan muzdaribim prima bella diye bir bileklik var bulantıya iyi geliyor ben en son
care ondan aldım çünkü ilaç kullanmak istedemedim su bile içemiyordum 2 haftadır.
1 kilo vermişim ama 3 ay kafana takma asıl önemli olan 3. aydan sonra bebeğin içinde beslenmeye başlayacaksın
ve bulantıların bitmiş olacak.benimde ilk hamileliğimde 12.haftada bitti.

Kızlar doktor banada bol su dedi ama midem bulanıyor içemiyorum.taş çatlama 2 lt içiyorum ama günde 3 litre icmeliymisiz
ayy keske bende 2 litre icebilsem..en fazla yarim litre iciyorum fazlsi oldugu gibi cikiyor...iki litre icebilsem baska bisey istemem...

bana kalsa ikisinide kiz isterim ama Rabbim hayirlisini verir tabi..insan en azindan biri kiz olsun diyor gercekten..evde bizi anlayabilen ayni cinsiyetten oldugumuz bir evlat ...kim istemezki? :)

8+1 de duydum ama ultrasonda 7 haftalık görünüyor doktorum tedbir amaçlı progestan hapı başlattı
aranızda kullanan varmı?
ben varim canim ama fitil olarak kullaniyorum biktim artik son iki kutum kaldi 12 haftadan sonra ozgurum :)

suyu bende içemiyorum 1 bardak bile zor içiyorum daha cok soda tüketiyorum mecburiyetten midemi biraz olsun rahatlatıyor

suyu bende içemiyorum 1 bardak bile zor içiyorum daha cok soda tüketiyorum mecburiyetten midemi biraz olsun rahatlatıyor
evet bende qrtik soda icicem cunku hicbir sut urununu yiyemiyorum sodadada kalsiyum magnezyum varmis ondan alayim bari vitaminleri yoksa son aylara dogru butun dislerim curuyecek ...Allah korusun insallah bulantilar cabuk gecerde saglikli beslenebilirim artik...

evet banada fitil istermisin dedi ama ben hapı tercih ettim.
şu 12.haftaya ulaşsam bende cok memnun olucam:)
oglumda 12 haftayi dort gozle beklemistim bulantilar gececek umidiyle ama nerdeeee 5-6 ay surdu o yuzden 6. aya gelince anca memnun olucam ben cunku bulantilar hic 2 hafta sonra kesilecek gibi degip...

C

Cnm bendede öyle cikti sen başkent hastasimisin bende senle aynı ilaçlar kullanıyorum sadece ek olarak Glifor günde 1 tane.
Evet mecburen kullanacağız yapacak bir şey yok. Bende glukofen kullanıyordum ama 7. Haftaydı galiba doktor bıraktırdı.

benim güzelleştiğimi söylüyolar :) erkek olabilir diyolar. ama ben her kilo aldığımda duyuyorum bu sözü...

inşallah normale döner canım. sıkma sen canını. allahım ikisini de sağ salim sana bağışlasın inşallah.

aranızda kullanan varmı?
Hayirli olsun canim.Hafta geriligi onemli degil benimde 1 hafta geriden geliyorlardi bu hafta haftalarini yaklamislar masaAllah.9+3um.Progestani bende kullaniyorum gunde 1 tane tedbir amacli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…