Ikili test degildi sanirim ense kalinligina bakildi sadece...ıkılıi test felan yapıldı mı sana cnm
Gunaydin canim ,bende iyiyim cok sukur.kimse yazmayinca dogum yaptilar heralde diye dusunuyorum :) sen nasilsin peki?Gunaydin, candanote efe82 gayet iyi canim henuz dogurmadi sen nasilsin?
35 kötü değil evet ama sadece tahmin daha önce olur die beni bi panik aldı. Hayırlısı gerçi ama insan korkuyor işte. Senin bebisler neden küvezde kilo almalarını mi bekliyorlar?inş en kisa zamanda çıkarlar hayırlısıyla.Selamlar.dun kontrole gittim dra bebekler idrar torbasina iyice yaklasmislar artik haftada bir gel dedi.tahmini 35te olurlar dedi.ikiser kg olmuslar.oyle deyince beni de bi stres aldi ben 37yi görürüz die sartlandiriyordum kendimi.bu arada bi ciger gelistirici igne daha verdi. Dun yaptirdim bir de bu aksam yaptiracagim.ne yapsam ki artik hep yatsam mi o da insani bunaltiyor.dr sadece cok yurume artik dedi yercekiminden dolayi.
Hayirlisi insallah canim kilolari cok guzel masallah 35 e kadar daha da kilo alirlar insallah kuveze girmeden kucagina alirsin yavrularini. Hic stres yapma hatta su anlarin keyfini cikar. Ben suan karnimda tekmelemelerini bile ozluyorum. 12 gundur kuvezde bebeklerim. Allah yardimcin olsun canim.
ben de beklemedeyim.
havalar cok cok sıcak bu beni çok kötü etkiledi. ellerim ayaklarım cok sişmeye basladı.
uyuyamıyorum ne tarafa yatsam rahat edemiyorum...ikiz hamileliğin son ayları gerçekten çok zormus..
yarın doktor kontrolüm var sanırım tarih verir yarın ki durumuma göre..
35. haftayı doldurmus olucaz bu arada. artık gelselerde cok şükür riskli dönemi atlattık.
artık zaten kıpırdayacak yerlerı kalmadı biraz fazla oturursam hemen sıkışıp tekmelemeye başlıyorlar. birde çok hıçkırık tutuyor ikisinide...
yakında kucağımızda olacaklar çok çok heyecanlıyız.yalnız ben uzun kollu tulumlar almıstım hep bu sıcakları görünce acaba ince kolu kısa falan alsammı diye düşünüyorum eşimde onlar 37 dereceden cıkacaklar hava 30 derece olsa onlara bir süre soğuk gelecek diyor.
artık doğdukları zaman bakıcaz . ama hamileliğin son ayları hazıran temmuz olunca çok zormuş. allah kurtarsın dediklerinde ne bu ya hastamıyım falan derdim ama gerçekten cok zormuş
birde yarın biz cerrahla ve çocuk doktoruyla konuscaz olabilen en kısa zamanda sünnette yaptırıcaz..
Biliyorum canım ben de yaşadım ama hep umutla ayaga kalktım nasipse olacak inş.ve inan isterken umut yitirme inş..hayalin getrcek olur
Ben hep aynı merkezdeydim rahim şeklim sorundu 3kez düzeltildi..dermoid kistlerim coktu onlar alındı..sabırla bekledim doktoruma cok güvendim doğruyu yaptığına emindim.Degisik olarak ne yaptiniz en sonunda hayaller gercek oldu. Cunku hep yani yontemle tup bebek yapmakla sonuca varilmiyor.. Klinik mi doktormu tedavimi nede degisiklik oldu? En onemli kriter neydi size gore mutlu sonda?
sağol cnm inşallah sağlıklı olsunlarda küveze gerek olmadan çıkarız hepberaber sona yaklaşıyoruz artık allahın izniyle senin nasıl geçiyor son haftalarMerhaba cnm üzme kendini ultrasonlara her zaman güven olmuyor geçen gün okudum 37.haftasında biri doğum yapmış son kontrolde biri 2700 diğeri 2900 müş doğduklarında biri 2200 diğeri 3400 müş kiloya çok fazla takılma sağlıkları yerindeyse ve 2 kiloyu geçmişlerse yeter bence sen yinede bol süt ve bol et yemeye devam et cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallah...
Amin canim darisi tum annislerin basinaMerve bende merak etmiştim valla, korktumda açıkcası bir sıkıntı oldu da o nedenle girmiyorsun diye. Iyi haberlerine sevindim. Allah bir daha ayırmasın ogluslarindan, anali babali sağlıklı büyüsünler.
biz watsapta yazisiyoruz da ondan.ben iyiyim canim cuma kontrolum var.dogum yapanlari ve gunu yaklasanlari sizleri takip ediyorum merakla.innsallah vakti zamaninda saglikla dogar bebisleriniz.masallah iyi gidiyorsun az kaldi senin de allah yardimcin olsunGunaydin canim ,bende iyiyim cok sukur.kimse yazmayinca dogum yaptilar heralde diye dusunuyorum :) sen nasilsin peki?
Bende iyi sayilirim diyelim...kasilmalarim artti bu ara benimde.zor yuruyorum artik karnim cok gergin ve cok aciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?