Al bendende o kadar yatarken kemikleri nasil batiyor anlatamam.birde belim agriyor bir oyana bir bu yana donup durmaktan sabaha kadar uyku girmiyor gozume artik yaa...birde bebeklerden biri dizlerini cikariyor sol tarafimdan nasil acitiyor sisiyor o bolge uzuyor yukari dogru...bir dogsalarda bizde rahatlasak onlarda artik....ben de beklemedeyim.
havalar cok cok sıcak bu beni çok kötü etkiledi. ellerim ayaklarım cok sişmeye basladı.
uyuyamıyorum ne tarafa yatsam rahat edemiyorum...ikiz hamileliğin son ayları gerçekten çok zormus..
yarın doktor kontrolüm var sanırım tarih verir yarın ki durumuma göre..
35. haftayı doldurmus olucaz bu arada. artık gelselerde cok şükür riskli dönemi atlattık.
artık zaten kıpırdayacak yerlerı kalmadı biraz fazla oturursam hemen sıkışıp tekmelemeye başlıyorlar. birde çok hıçkırık tutuyor ikisinide...
yakında kucağımızda olacaklar çok çok heyecanlıyız.yalnız ben uzun kollu tulumlar almıstım hep bu sıcakları görünce acaba ince kolu kısa falan alsammı diye düşünüyorum eşimde onlar 37 dereceden cıkacaklar hava 30 derece olsa onlara bir süre soğuk gelecek diyor.
artık doğdukları zaman bakıcaz . ama hamileliğin son ayları hazıran temmuz olunca çok zormuş. allah kurtarsın dediklerinde ne bu ya hastamıyım falan derdim ama gerçekten cok zormuş
birde yarın biz cerrahla ve çocuk doktoruyla konuscaz olabilen en kısa zamanda sünnette yaptırıcaz..
15 kilo aldım en son 2 kilo ile 2100 dü sanrım bu sefer kilo ile ilgili bir şey demediefe82 bende kilolarini cok merak ediyorum haftaya persembe ultrason kontrolum var umarim 2 yi gecmislerdir.aralarindaki fark 200 gr a cikmisti bizimde en son.sen boyle 1 hafta fark olmus falan diyince korktum bende simdi
seninkiler kacar kilo? Sen kac kilo aldin toplam?
Masallah gayet iyiymis kilolari insallah benimkilerde 2 kiloyu gecmislerdir...15 kilo aldım en son 2 kilo ile 2100 dü sanrım bu sefer kilo ile ilgili bir şey demedi
sağol cnm inşallah sağlıklı olsunlarda küveze gerek olmadan çıkarız hepberaber sona yaklaşıyoruz artık allahın izniyle senin nasıl geçiyor son haftalar
Kilo olduguna emin misin ödem olabilir 2haftada 4kilo almış çıktım şok olduk ama aşırı şişmem var artık üstbacaklar bile ödem hepsi kilo değilKizlar kac kilo aldiniz simdiye kadar toplam?
ben bu son 3 hafdada 3.5 kilo almisim insallah cogu bebeklere gitmistir canim sikildi baya birde kendime aldiysam diye...onceki ay daha cok yedigim halde 2 kilo almistim sadece.niye boyle oldu anlamadim...toplamdada 14.5 kilo almis oldum...
Ne bileyim canim yaa anlamadim gitti..odemde var evet ama bu kadar odem olurmu surekli su iciyorum gunde 3-3.5 litre bide cok ayakta kalmiyorum.yinede odem olabilirmi dersin?Kilo olduguna emin misin ödem olabilir 2haftada 4kilo almış çıktım şok olduk ama aşırı şişmem var artık üstbacaklar bile ödem hepsi kilo değil
Ayy Rabbim büyük nasip ettikten sonra kanama felan hic sorun degil ,bebislerin cok gucluler annelerini birakmadilar ,ve ins kucagina alcan gunleride gorcez ,guzel haberlerini beklioruz cnmm ,Rabbim yardimcin.olsun ,gonlune gore versin herseyiEvet canim 29-30 hafta arasi ciddi kanamam oldu ,2 gun hastanede yattim tamam geliyorlar bebekler dedik cok korkmustuk ama sukur bu haftalara geldik.darisi sana :)
Ben su içemiyrum aslında anlarsın bacaklarına bastırınca oyuk bişekilde içinde kalıyo 10dakika öyle oyuk kalıyo dene biNe bileyim canim yaa anlamadim gitti..odemde var evet ama bu kadar odem olurmu surekli su iciyorum gunde 3-3.5 litre bide cok ayakta kalmiyorum.yinede odem olabilirmi dersin?
Amin canim benim ,aynen dedigin gibi Rabbim onlari orda tutmak istedikten sonra hicbirsey sorun olmuyor ki birde bu benim ilk kanamam degildi birde 2 aylikken olmustu ...o zaman dusecek diye uzul sonralinde erken dogacaklar diye uzul ama bak 36 haftalik oldular.hatta bana kalirsa topikte en son ben dogurucam o kadar iddialiyim artik :)Ayy Rabbim büyük nasip ettikten sonra kanama felan hic sorun degil ,bebislerin cok gucluler annelerini birakmadilar ,ve ins kucagina alcan gunleride gorcez ,guzel haberlerini beklioruz cnmm ,Rabbim yardimcin.olsun ,gonlune gore versin herseyi
10 dk oyle oyuk kalmiyor benim anlik oluyor ama dokundugum her rerim karnim dahil yemyesil oluyor o qn cok tuhaf.su icemiyordum bende bqslarda taaki 7.aya kadar kusmalardan dolayi sudan falan tiksinmistim.neyseki gecti ama sildide reflu mahvediyor beni.biri bitiyor oburu basliyor vallaBen su içemiyrum aslında anlarsın bacaklarına bastırınca oyuk bişekilde içinde kalıyo 10dakika öyle oyuk kalıyo dene bi
Ben hep aynı merkezdeydim rahim şeklim sorundu 3kez düzeltildi..dermoid kistlerim coktu onlar alındı..sabırla bekledim doktoruma cok güvendim doğruyu yaptığına emindim.
bu önemli doktoruna inanıyo musun ve merkerzin ticarethane olmadığına inanman lazım..bi de insanları takmadım konuşanı Allaha havale ettim yakın bi dostum bana boşver sen de ahirette anne olursun dedi :) takmadım inandım..
1.denemem de negatif düşündüm süreçte aşırı stres yaptım 10gün agladım transfer sonrası yatıp çiş yapmadım kimyasal oldubence kendi hatamdı ..
2.denemede masadan kalkıpwcye girdim giyindim çıktım tutmaması için sebep yokdedim inandım her gün inşirah ve kumeyl suresi okudum evden çıkıp yürüdüm kasmadım olumlu düşündüm..
Şu da var hiçbir seyin garantisi yok olmasa da sonuna kadar uğrasırdım daha kucagıma almadım inş.alırım ve hayırlı olur Allah her isteyene nasip etsin imkanın varsa başkente git bence insani bi kurum ..
Canim geçmiş olsun neden tiroidlerine bakıldı sikayetin neydiMerhaba arkadaşlar hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum. Bugün kaç sonuçlarım çıktı ve t4 değerim 0.45 doktorum düşük buldu ve endokrin doktoruna yönlendirdi. Neyseki TSH yüksek değil o zaman sıkıntı olurdu dedi.ilac verebilir ultrason çeker dedi.yarin gidicem ama çok merak ettim ve endişe ettim internette zeka geriligi erken doğum falan yazıyor korktum.
Başına böyle birşey gelip ilaçla normale giren vsr mi acaba
Canim geçmiş olsun neden tiroidlerine bakıldı sikayetin neydi
Tabi ki ederim bende miyom yoktu yumurtalık kistş çoktu rahimdardıBaskent'i bayagi duyuyorum zaten. Bende rahim disinda baski yapan miyomlar var. Bunun icin ameliyet olmali mi olmamali diye iki parcaya bolundugum oluyor. Cunku rahim icinde olmayinca cogu doktor onemsemiyor. Birde neresinden baksan ameliyat iste. Bundan kacinim butun denemelerde ama . Senin miyomlar nasildi bilemiyorum ama galiba ameliyat olmusun gibime geldi! Bende fazla evhamli olmanin pek bir farki yada faydasi olacagina inanmamda. Bende ileri derecede negatif bakis acisi olustu sonunda. Cunku bayagi denemem ve dusukler oldu hep. Yani artik inanamiyorum artik. Bilemiyorum bu ruh haliyle hala niye devam ediyorum ama.. Galiba kabullenemiyorum. Kesin psikolojik olarak cok zor bu duygulari asmak...Senin ikizler mi oldu. Ay ne guzel. Kucagina alacagin gunu beklemek ne guzel... bizlerede dua et aman ha..
Miyom yok yumurtalık kisti vardı bende.Baskent'i bayagi duyuyorum zaten. Bende rahim disinda baski yapan miyomlar var. Bunun icin ameliyet olmali mi olmamali diye iki parcaya bolundugum oluyor. Cunku rahim icinde olmayinca cogu doktor onemsemiyor. Birde neresinden baksan ameliyat iste. Bundan kacinim butun denemelerde ama . Senin miyomlar nasildi bilemiyorum ama galiba ameliyat olmusun gibime geldi! Bende fazla evhamli olmanin pek bir farki yada faydasi olacagina inanmamda. Bende ileri derecede negatif bakis acisi olustu sonunda. Cunku bayagi denemem ve dusukler oldu hep. Yani artik inanamiyorum artik. Bilemiyorum bu ruh haliyle hala niye devam ediyorum ama.. Galiba kabullenemiyorum. Kesin psikolojik olarak cok zor bu duygulari asmak...Senin ikizler mi oldu. Ay ne guzel. Kucagina alacagin gunu beklemek ne guzel... bizlerede dua et aman ha..
Düşüklerin olduysa gebe kaldın bence doğru doktoru bul canımBaskent'i bayagi duyuyorum zaten. Bende rahim disinda baski yapan miyomlar var. Bunun icin ameliyet olmali mi olmamali diye iki parcaya bolundugum oluyor. Cunku rahim icinde olmayinca cogu doktor onemsemiyor. Birde neresinden baksan ameliyat iste. Bundan kacinim butun denemelerde ama . Senin miyomlar nasildi bilemiyorum ama galiba ameliyat olmusun gibime geldi! Bende fazla evhamli olmanin pek bir farki yada faydasi olacagina inanmamda. Bende ileri derecede negatif bakis acisi olustu sonunda. Cunku bayagi denemem ve dusukler oldu hep. Yani artik inanamiyorum artik. Bilemiyorum bu ruh haliyle hala niye devam ediyorum ama.. Galiba kabullenemiyorum. Kesin psikolojik olarak cok zor bu duygulari asmak...Senin ikizler mi oldu. Ay ne guzel. Kucagina alacagin gunu beklemek ne guzel... bizlerede dua et aman ha..
Canım artık doğurmak üzeresin dayan kafana takma az kalmış şükür10 dk oyle oyuk kalmiyor benim anlik oluyor ama dokundugum her rerim karnim dahil yemyesil oluyor o qn cok tuhaf.su icemiyordum bende bqslarda taaki 7.aya kadar kusmalardan dolayi sudan falan tiksinmistim.neyseki gecti ama sildide reflu mahvediyor beni.biri bitiyor oburu basliyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?