Gözün aydin canim Allah saglikla kurtarmis,yavrularinla nice saglikli mutlu yasam dilerim.Hanımlar normal doğum yapmış ikiz annelerindenim bebeklerim çok şükür sağlıklı Dünya'ya geldiler normal doğum yapmak isteyen merak edenler varsa Ayrıntılı yazabilirim
Gozun aydin canim,Allah anali babali buyutsun :)Hanımlar normal doğum yapmış ikiz annelerindenim bebeklerim çok şükür sağlıklı Dünya'ya geldiler normal doğum yapmak isteyen merak edenler varsa Ayrıntılı yazabilirim
MasaAllah canim cok iyi gitmis seninde :) Yok canim kuvozdeler hala.Emme refleksleri cok iyi degil henuz,bu nedenle kuvozdeler.3 saatte bir sut sagiyorum,hergun goturuyorum,bir defada emziriyorum.Kanguru egitimi yapiyoruz hergun.Sizde durumlar nasil canim?Kizlar ben mayista tasinma zamani 11kilo almistim 100 olmustum,doguma 108le girmistim asiri odemle zaten preeklempsi baslamisti.Dogumdan 3 gun sonra tartildigimda 92ciktim :) Odeme takilmayin dogumdan sonra gidiyor :) Hamile kaldigim kilo 80,12 kilom kaldi :)
Masallah canimbayagitmis kilo. Bende 66 ile hamile kalip 83 kilo ile doguma girdim suan 71 im yavas yavas gidiyo bakalim. Daha 2 hafta oldu ve cocuklar hala gelmediler. Bide eve gelince onlarla ugrasmaktan heralde dahada gider kilolar diye dusunuyorum bakalim.... senin cocuklar nasil canim iyilermi. Eve cikmistiniz sanirimsiz.
Gozun aydin kolay oldumu dogumun?nasil gecti,kac saatte dogdu,guttiginde kac cm acilma vardi ve kac saat sonra dogdular ?anlatsana biraz...doktorum normal olsun istiyor ama hic cesaretim yok.nefes bile zor alirken nasil ikinirim bilmem karnim patliyacak gibi zaten her daim....Hanımlar normal doğum yapmış ikiz annelerindenim bebeklerim çok şükür sağlıklı Dünya'ya geldiler normal doğum yapmak isteyen merak edenler varsa Ayrıntılı yazabilirim
Cok tebrikler. Allah uzun ve saglikli bir ömür versin. Benim ilk dogumum normal oldu ikizleri de normal dogurmak isterim ama korkutuyor tabi. Biraz ayrinti verirseniz cok sevinirim.Hanımlar normal doğum yapmış ikiz annelerindenim bebeklerim çok şükür sağlıklı Dünya'ya geldiler normal doğum yapmak isteyen merak edenler varsa Ayrıntılı yazabilirim
Bizde biberon yasak kasikla besliyorlar,anne memesini unutup almayabilirler diye.Emzigi benimkilerede veriyorlar refleksleri kuvvetlensin diye.Canim kangru egitimi her gun 1-2 saat kadar bebeklerle konusuyorum,gogsume yatiriyorlar,ten tene temasla sesimi duyarak bebeklerin gelisimini hizlandiriyorlar.Hastanemiz tum premature bebeklere yaptiriyor.Dogumun ertesi gunu basladik bu egitime.Hic ememiyorlardi benimkilerde ona ragmen hem benim sutum artsin hem de bebekler icin emzirmeye basladik ertesi gunden.Hic uzulme canini sıkma canim gercektende bebekler temas ettikce ve onlar emdikce cogaliyor.Benimde yeterli degil henuz,ikisini doyuracak kadar cikmiyor ama gun gectikce cogaliyor cok sukur.MasaAllah canim cok iyi gitmis seninde :) Yok canim kuvozdeler hala.Emme refleksleri cok iyi degil henuz,bu nedenle kuvozdeler.3 saatte bir sut sagiyorum,hergun goturuyorum,bir defada emziriyorum.Kanguru egitimi yapiyoruz hergun.Sizde durumlar nasil canim?
Bizde ayni durumdayiz canim emme refleksi tam olusmadi hala. Bugun gorebildim kuzularimi zorla emzik.vermeye calisiyolar ki emmelri gelissin. Haftaya sanirim beni cagirmaya basliycaklar emzirmek icin. Biberonu bile daha tam.olarak alamadiklari icin beni ememeyeceklerini soyluyor doktor. Ben sagiyorum.ama sutum o.kadar az ki. Cok.uzuluyorum bu duruma. Herkes bebekler temas edince sutun cogalir diyor ama bilemiyorum. Biz p.tesi carsamba ve cuma gunleri 15 dk civarinda falan gorebiliyoruz sadece. Sen hergun mu goruyosun. Bide kanguru egitimi dedigin nedir.
BüşRa ödemin çok muydu ben gibi elim ayagım balon hatta bacaklarımKizlar ben mayista tasinma zamani 11kilo almistim 100 olmustum,doguma 108le girmistim asiri odemle zaten preeklempsi baslamisti.Dogumdan 3 gun sonra tartildigimda 92ciktim :) Odeme takilmayin dogumdan sonra gidiyor :) Hamile kaldigim kilo 80,12 kilom kaldi :)
Cnm benim bi ark da olmustu tek sikinti biraz yavas kilo aliyolat gayet saglikli dogdu bebegi sadece kilosu azdi srn gunundr dogur allhin izniyle hicbiseycik olmaz.Merhaba arkadaşlar 31+1 günlük ikizlerime hamileyim biri 1390 diğeri 1690 aralarında epey fark var küçük olan iki hafta geriden geliyormuş sizde durumlar nasil sizin bebeklerin kac gr??? Doktor plesanta da yaslanma var dedi böyle bir durumla karşılaşan var mı
Canim ben zaten preeklempsi nedeniyle dogum yaptim.Yuksek tansiyon ve asiri odem.108le doguma girdim su an 85im dusun odemi artik :) 23 kilo gitti 1 haftada.Zaten 80le hamile kalmistim.Odemin coksa tansiyonunu sıkı takipte ol,Allah korusun preeklempsi olabilir bendeki gibi.BüşRa ödemin çok muydu ben gibi elim ayagım balon hatta bacaklarım
Tansiyonum normal çıkıyo şu an bünyem ödem yapıyomuş şimdilik ..Canim ben zaten preeklempsi nedeniyle dogum yaptim.Yuksek tansiyon ve asiri odem.108le doguma girdim su an 85im dusun odemi artik :) 23 kilo gitti 1 haftada.Zaten 80le hamile kalmistim.Odemin coksa tansiyonunu sıkı takipte ol,Allah korusun preeklempsi olabilir bendeki gibi.
Gözün aydın Allah ayırmasınSelam kizlar...
Ben dun sabah saat 7:00'da 35+3' de suyumun gelmesi,kanama ve sancilarin baslamasiyla acile geldim ve aksam 17:30 da epidural sezeryanla ogullarima kavustum.Saglik durumlari iyi cok sukur ,biri 2.160 biri 2.070 gr olarak dogdular...
Darisi bekleyen tum arkadaslarima...
Canim benim gozunaydin cok sevindim ve cok sasirdim.40 i bulur diye dusunuyordum.hayirli ugurlu olsun allah anali babali buyutsun.epidural sezeryan nasil gecti anlatirmisin?Selam kizlar...
Ben dun sabah saat 7:00'da 35+3' de suyumun gelmesi,kanama ve sancilarin baslamasiyla acile geldim ve aksam 17:30 da epidural sezeryanla ogullarima kavustum.Saglik durumlari iyi cok sukur ,biri 2.160 biri 2.070 gr olarak dogdular...
Darisi bekleyen tum arkadaslarima...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?