2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

A canimmm gozun aydin :) Allah anali babali buyutsun masaAllah pasalara :) Cok sukur sende kavustun bebislerine :) Darisi kalan arkadaslara :)

MasaAllah canim,gozun aydin.Allah anali babali buyutsun insaAllah :) Amin canim,Rabbim tez zamanda kavustursun bizleri insaAllah.

Hayırlı olsun canım gözün aydın...

Çok guzel bir haber gozun aydin saglikla buyutun evlatlarinizi

Hayirli olsun gozunuz aydin.Saglikla buyutun evlatlarinizi

Tek yumurta ikizleri mi sizin .
Geçmiş olsun inşallah sağlıkla alırsınız kucaginiza

Benim Oğlanın kalbi kızdan bi kaç gün önce atmıştı, o Yüzden de kilosu hep 70-100gram daha fazlaydı. Ama kız birden atağa geçmiş oğlanı 200 gram kadar geçmiş. 31+4 iken oğlan 1634 kız 1860 gram çıktı. Gerçi doktor bu ölçümler göreceli, tekrar ölçsem farklı çıkar kesin rakam mümkün değil dedi... Oğlanda plasenta direncinden şüphelendikleri için biz korktuk ama doktor normal olduğunu, kız çocukların belirli bir zamandan sonra genelde atağa geçtiğini ve genel olarak daha kilolu doğduklarını söyledi. Doktoruma güvendiğim için ben düşünmüyorum. Naçizane tavsiyem başkalarının kilolarına falan takılma. Bu forum sitelerini, bilimsel yazıları çok okudum ve sonunda Anladığım şu oldu ki herkesin hikayesi durumu farklı. Doktorların Güvenli sınır olarak baktığı kriterler içindeysen normal diyorlar. Risk görünce takibe alıyorlar... Bence burada aslolan doktoruna güvenip olayları biraz da akışına bırakmak. Bazen bakıyorum içilmiş 2 nefes sigara için dert yanıyorlar. Yaşanan stres duyulan üzüntü çok daha Zararlı bence. Ben sakınan Göze çöp batar Hesabı sallamıyorum doğrusu. 24. Haftadan beri bir Sürü sorun çıktı, hastanede yattım falan... Ama gördüm ki sonunda hersey olacağına varıyor... Umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur..

Hayırlı uğurlu olsun, analı babalı, sağlıklı ve mutlu uzun ömürler dilerim. Darısı hepimizin başına :)

Bu arada içinizde tecrübeli anneler varsa ben birşey danışmak istiyorum. Beşiklerimizin yanında Çarşaf, yan korumalar ve yorgan hediye geldi. Bir de park yatağımız var ablamdan kalma. ben işbir yatakta çok güzel 4 mevsim set beğendim. Kapitoneli nevresimi(pike niyetine, henüz pike almadım ama Ankara'da tek pikenin pek kullanılacağını da pek sanmıyorum doğrusu ) çarşafı yan korumaları ve alt değiştirme pedi falan var. Yada yataşta nevresim ve alt Değiştirme pedi olan küçük bir set var. (Alt Değiştirme pedini daha almadığım için setlere baktım, daha uyguna geliyor...) Ablam da 2 nevresim(çarşafı yok, almam Lazım) verdi. Hangisini alsam bilemedim. Yeni elek duvara gerek Hesabı hepsinden alasım geliyor ama Boşa para harcamak istemiyorum. Size göre ikizlere toplamda kaç nevresim, uyku seti vs Lazım?

Hayirli olsun ogluslarin. Saglikli sihhatli buyusunler insallah. Normal dogum olmamis, sen de cok istemiyordun zaten, gonlune gore oldu sanirim. Bebisler kuvoze girmediler di mi? Kolayliklar dilerim.

Bugün sağdaki bebeğimin hareketini hiç hissetmedim soldaki kıpır kıpır .sizede oluyor mu

Canim.benimde bebeklerim alt ust duruyolardi dogana kadar nerdeyse alttaki bebegimin hareketini hic hissetmedim diyebilirim :)

tebrikler Mervecim Allah analı babalı büyütsün inşallah heyecanını .ok iyi anlıyorum.

Canim bn hamile oldugumu yeni ogrendim yarin doktora gidecem yanliz bnim icimden ikiz olucak gibi geciyo anlamadim yaa neden oyle his geliyo .ikizlerde bi belirti var mi acaba ve nasil belli oluyo..

ya geçenlerde bi arkadaşımla konuştuk şey dedi babadan ileri gelen bir kalıtsal özellik gen olabiliyomus ve ırsi felan olabiliyomuş ikiz bebek.. yani arkadaşımın ikiz çocukları var 5 yaşındalar yine hamile kaldı yine ikiz bebek geliyor doktor demiş yine hamile kalsan yine ikiz bebek gelir demiş galba bazen kalıtsalmı oluyor yoksa

C candanote yavrularını almışsın sağ salim sağlıklı sıhhatli büyüt iyisinizdir inşallah
fırsat bulursan detaylı yaz
kendine ve oğlanlara iyi bak

C cankurtaran nasıllsın nasıl gidiyor son haftalar?tarihlerimiz yakın seninle
doğum için gün verdimi doktorun?

efe82 canim ben cok iyiyim sukur. Ama sen bi ara takip edemedin sanirim ben 5 hazirandadogum yaptim canim :) bebeklrimin ikisi de su ana kadar kuvezdetdiler nihayet yarin cikiyoruz hastaneden 19.gunde evimize geliyolar sukur. Sagliklari gayet iyi masallah. 32+4 te dogdu benimkiler biri 2100 gr digeri 1750 gr.di. simdi topaeladilar sukur. Son kilolarini henuz bilmiyorun yarin ogrenirim artik. Biz siramizi savdik bebislerimizi buyuttuk bile :) darisi senin basina artik canim sona kalanlardansin. Rabbim hayirli dogunlar nasip etsin insallah. Bizi haberdar ermeyi ihmal etme

Aaa kaçırdım sanırım yada unuttum hamilelikten☺çok sevindim o zaman allah analı babalı buyutsun darısı bekleyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…