Cok sagol evet canim normal dogum istemiyordum daha once bir sezeryanim oldugu ve bebeklerden biri ters durdugu icin...bebekler kuvozdeler su anda...Hayirli olsun ogluslarin. Saglikli sihhatli buyusunler insallah. Normal dogum olmamis, sen de cok istemiyordun zaten, gonlune gore oldu sanirim. Bebisler kuvoze girmediler di mi? Kolayliklar dilerim.
Tesekkur edrrim caniiimm amin cumlemizin bebeklerine insallah.kalan varmi bilmiyorum ama Allah kolaylik versin onlarada ve bir an evvel kavustursun bebeklerine...A canimmm gozun aydin :) Allah anali babali buyutsun masaAllah pasalara :) Cok sukur sende kavustun bebislerine :) Darisi kalan arkadaslara :)
Amin canil tesekkur ederimHayırlı uğurlu olsun, analı babalı, sağlıklı ve mutlu uzun ömürler dilerim. Darısı hepimizin başına :)
Amin cok tesekkur edrim darisi bzsiniza :)Çok guzel bir haber gozun aydin saglikla buyutun evlatlarinizi
Amiiiinn canim evet darisi basiniza :)Gözün aydın Allah ayırmasın
Darısı başımıza küvezsiz..
Amin canim benim cok sagol ...ben artik kendimi nasil sartlandirmissam 40 haftaya gidecegine sizide etkilemisim demekki :) ama yok yank dayanqcak gucum kalmamisti gerczkten hastaneye acil odasina zor yurudum inan.simdi nasil gittigimi hatirlayinca bile kendime acidim...cok zor son haftalar Allahim kalanlara kolaylik versin yardimci olsun cok zor gercekten....cok sukur kucagimda agirlik yapacaklar artik :)Canim benim gozunaydin cok sevindim ve cok sasirdim.40 i bulur diye dusunuyordum.hayirli ugurlu olsun allah anali babali buyutsun.epidural sezeryan nasil gecti anlatirmisin?
5 gunmuuu? ne kadar az kalmislar o kiloda,kac kilo ciktilar peki hastaneden?benimkilerde o kilolara yakin ustelik 35+2 de dogdular 5 gun oldu daha baya kalirlar dedi doktor.1 aya yakin kalabilirler dedi belkide daha fazla...seninkiler cok minikmis az kalmislar gibi geldi bana.Herkese merhaba,
bende ikiz erkek bebeklerime hamileydim.33+3 te kasilma ve aqri sonucu spinal sezeryanla dogum yaptim. Bebeklerim 2000 kg ve 1900 kg dogdu. 5 gun kuvezde kaldilar ve cok sukur suan yanimdalar. Hamileligim suresince surekli yatmak zorunda kaldim. 57 ile hamile kalip 64 kilo ile doguma girdim.toplamda 7 kilo aldim. Az kilo almama ragmen son haftalarda catlaklarim cok oldu. Herkese hayirli dogumlar diliyorum. Bebekleri kuvezde olan anneler ins tez zamanda kavusursunuz onlara.
Canim benim yurt disindasin ya bide iyi hissettigin icin oyle dusunmustum.kiyamam yaa neyseki saglikla kavustun ogullarina.kollar bagli kasinmak cok zor hadi gecmis olsun valla beni de geriyor epidural oncekinde aciyi hissetmistim keserlerken komple bayilttilar simdi ne olur bilmiyorum.eve cikabildin mi?Amin canim benim cok sagol ...ben artik kendimi nasil sartlandirmissam 40 haftaya gidecegine sizide etkilemisim demekki :) ama yok yank dayanqcak gucum kalmamisti gerczkten hastaneye acil odasina zor yurudum inan.simdi nasil gittigimi hatirlayinca bile kendime acidim...cok zor son haftalar Allahim kalanlara kolaylik versin yardimci olsun cok zor gercekten....cok sukur kucagimda agirlik yapacaklar artik :)
epidural anestezi beni geriyor o yuzden kotu oldum biraz ,tansiyonumun dustugunu hissettim operasyonda bide midem feci bulandi ve morfini cok vermisler heryerimi kasinti tuttu.kollarimida yandan baglamislar elim kolum bagli kasiyamadimda surtunup durdum saga sola :)
Neyseki ertesi gune azaldi sonraki gunde gecti o da ilaclarla.ne feci seydi uyuz olmus gibiydim valla :)
Aaaa neden o kadar kaliyorlar canim kilolari iyiydi gayet.simdi nasillar emiyorlar mi sutun geldi mi,allah guc kuvvet versin sana ve ogullarina.kolay gelsin.5 gunmuuu? ne kadar az kalmislar o kiloda,kac kilo ciktilar peki hastaneden?benimkilerde o kilolara yakin ustelik 35+2 de dogdular 5 gun oldu daha baya kalirlar dedi doktor.1 aya yakin kalabilirler dedi belkide daha fazla...seninkiler cok minikmis az kalmislar gibi geldi bana.
Sagol canim benim evet evdeyim iki gundur.Canim benim yurt disindasin ya bide iyi hissettigin icin oyle dusunmustum.kiyamam yaa neyseki saglikla kavustun ogullarina.kollar bagli kasinmak cok zor hadi gecmis olsun valla beni de geriyor epidural oncekinde aciyi hissetmistim keserlerken komple bayilttilar simdi ne olur bilmiyorum.eve cikabildin mi?
Aaaa neden o kadar kaliyorlar canim kilolari iyiydi gayet.simdi nasillar emiyorlar mi sutun geldi mi,allah guc kuvvet versin sana ve ogullarina.kolay gelsin.
Sut konusunda buyuk bir talihsizlik yasadim.bazi kadinlar sut vermek istemiyormus o yuzden operasyon sonrasi hap veriyorlarmis.banadq morfini fazla verdikleri icin sersem gibiydim sormuslar hic hatirlamiyorum bile.veticekmisiniz demisler muhtemelen verdinizmi anladim ve hayir demisim hqp verdiler ictim ama ne hapi onu anlamamistim bile.sonra sut gelmeyince kuvoz bolumundeki cocuk doktorlari hap aldinizmi diyince ortaya ciktiki verdikleri hzp sut kesiyormusCanim benim yurt disindasin ya bide iyi hissettigin icin oyle dusunmustum.kiyamam yaa neyseki saglikla kavustun ogullarina.kollar bagli kasinmak cok zor hadi gecmis olsun valla beni de geriyor epidural oncekinde aciyi hissetmistim keserlerken komple bayilttilar simdi ne olur bilmiyorum.eve cikabildin mi?
Aaaa neden o kadar kaliyorlar canim kilolari iyiydi gayet.simdi nasillar emiyorlar mi sutun geldi mi,allah guc kuvvet versin sana ve ogullarina.kolay gelsin.
Yaw kimse kalmadi topikte:))bugun sukur 33 e girdik doktorun tabiri 32+0 artik her hafta doktora gitcez ve nts gircekmisim.bebislerin kilolari 2020 gram civarinda ikiside....ikiz tasimak meget her hafta gecince sukur dogurmadim demekmis....karnim iyice buyudu ve cok sicak geliyo bana vucudum yaniyo resmen..allahim hepimize kolaylik versin...
Ayy isaalhh canim senin bayagi ilerlemis darisi basina cnm ne zaman dogum cnm..37 yi gorursrm sapka firlatcam:))Evet eskilerden kimsecikler kalmadı,işte son zamanlar ya her şey çok zorlaşıyor,senin bile şuan iyi zamanların değerini bil :) inşallah 37-38 leride görürsün...
Ayy isaalhh canim senin bayagi ilerlemis darisi basina cnm ne zaman dogum cnm..37 yi gorursrm sapka firlatcam:))
Masallah canim bebislerin kilolari cok iyi benim de kizim haftasiyla uyumlu ama oglum biraz onde.benim de ayaklarim yaniyor cok terliyorum normalde cok usuyen ayaklari serin olan bir insandim.canim biz cogumuz whatsapp ta yazisiyoruz biraz da ondan azaldi burasi istersen oraya gel.haftalarimiz yakin.kolay gelsin.Yaw kimse kalmadi topikte:))bugun sukur 33 e girdik doktorun tabiri 32+0 artik her hafta doktora gitcez ve nts gircekmisim.bebislerin kilolari 2020 gram civarinda ikiside....ikiz tasimak meget her hafta gecince sukur dogurmadim demekmis....karnim iyice buyudu ve cok sicak geliyo bana vucudum yaniyo resmen..allahim hepimize kolaylik versin...
Kiyamam yaaa insallah cabuk toparlanirlar allah yardimciniz olsun.saglikli olmalari da cok guzel masallah.neden kusuyorlar normal mi reflu falan mi?Sagol canim benim evet evdeyim iki gundur.
kuvozde kaliyorlar cunku baya zayifladilar ve duzenli kilo almalari gerekiyor ikisininde hergun.ama birgun biri aliyor oburu veriyor bir gun biri.cunku kusuyorlar hep.iste boyle canim ama hersey yolunda...
peki bisey sorucam aciyi hissettim dedinya en korktugum seydi.zaten ellediklerini falan hissediyordumya acayip stresliydim simdi kesecekler ya uyusmadiysa falan diye.birde bir arkadasimda hissetmis ciglik atmis benim kizkardesimde aciyi degil ama kestiklerini hissetmis.cok buyuk bir acudir o tamamenmi hissetmistin kismenmi?yani aciyimi kesildiginimi hissetmistin ?
Allah allah cok uzuldum.bu kadinlar neden emzirmek istemezler gunah yaa.o hapi neden veriyorlarmis ki.insallah artar sutun lohusa halinle uzulmemek elde degil ama yine moralini yuksek tutmaya calis emzirdikce gelecektir insallah.iki cocuguna yetsin de artsin insallah sutun.Sut konusunda buyuk bir talihsizlik yasadim.bazi kadinlar sut vermek istemiyormus o yuzden operasyon sonrasi hap veriyorlarmis.banadq morfini fazla verdikleri icin sersem gibiydim sormuslar hic hatirlamiyorum bile.veticekmisiniz demisler muhtemelen verdinizmi anladim ve hayir demisim hqp verdiler ictim ama ne hapi onu anlamamistim bile.sonra sut gelmeyince kuvoz bolumundeki cocuk doktorlari hap aldinizmi diyince ortaya ciktiki verdikleri hzp sut kesiyormusaglaya aglaya mahvoldum sagdim ilk iki gun biraz geldi o da gitti aglamaktan sagmaya devam ederseniz gelir dediler.gece bile saatimi kurup kalktim 3 saatte bir gelmesede 3-4 damla ivin ugrastim anca o kadar geliyordu.sonra hep kesildi simdi yine sagiyorum gidincede emziriyorum iki gundur faha iyi artacak gibi insallah artar cok uzuluyorum bu duruma ve kendimi suclu hissediyorum oglumu emzirmistim bu zavallilara kismet olmayacakmi diye uzulup duruyorum.ama uzulme tamqmen gider dedi doktor ama uzulmemek elde degilki iste insallah artar dunde bir hap verdi tekrar arttirmak icin insallah ise yarar...
masallah canim cok az kalmis.saglikla yavrularini kucagina alirsin insallah.Evet cnm dualarla,şükürlerle geldik bu zamana,Allah izin verirse 2 temmuzda doğumum,sana tavsiyem bol bol dua et kendine sureler oku inan dua gibisi yok,sende inşallah gelirsin bu haftalara...
Masallah canim bebislerin kilolari cok iyi benim de kizim haftasiyla uyumlu ama oglum biraz onde.benim de ayaklarim yaniyor cok terliyorum normalde cok usuyen ayaklari serin olan bir insandim.canim biz cogumuz whatsapp ta yazisiyoruz biraz da ondan azaldi burasi istersen oraya gel.haftalarimiz yakin.kolay gelsin.
Kiyamam yaaa insallah cabuk toparlanirlar allah yardimciniz olsun.saglikli olmalari da cok guzel masallah.neden kusuyorlar normal mi reflu falan mi?
Ben epiduralde tam uyusmadigimi soyledim anestezisyene bacagima igne ucu batirip soruyordu yukariyla asagi arasindaki farki.ama inandiramadim.dr keserken de igne ucuyla tenimi ciziyor gibi bi aci hissettim yoksa bicakla keser gibi degil ama yine de panik yaptim sonrasina dayanamam diye zaten onlar da panik oldu aninda kolumdan ilac verip komple bayilttilar.kizimin ilk anini gormek isterdim olmadi.bu kez de korkuyorum iste.insallah epidural olur ve cok rahat gecer.
Allah allah cok uzuldum.bu kadinlar neden emzirmek istemezler gunah yaa.o hapi neden veriyorlarmis ki.insallah artar sutun lohusa halinle uzulmemek elde degil ama yine moralini yuksek tutmaya calis emzirdikce gelecektir insallah.iki cocuguna yetsin de artsin insallah sutun.
masallah canim cok az kalmis.saglikla yavrularini kucagina alirsin insallah.
Canim sutlerini kuvozde burunlarindan hortumla veriyorlar.yarim cay bardagindan az sutu 1 saatte iciyorlar yani midelerkne o surede indiriyorlar makinaya bagli olarak.o 1 saatte fazla hizli geliyor ve cikariyorlarMasallah canim bebislerin kilolari cok iyi benim de kizim haftasiyla uyumlu ama oglum biraz onde.benim de ayaklarim yaniyor cok terliyorum normalde cok usuyen ayaklari serin olan bir insandim.canim biz cogumuz whatsapp ta yazisiyoruz biraz da ondan azaldi burasi istersen oraya gel.haftalarimiz yakin.kolay gelsin.
Kiyamam yaaa insallah cabuk toparlanirlar allah yardimciniz olsun.saglikli olmalari da cok guzel masallah.neden kusuyorlar normal mi reflu falan mi?
Ben epiduralde tam uyusmadigimi soyledim anestezisyene bacagima igne ucu batirip soruyordu yukariyla asagi arasindaki farki.ama inandiramadim.dr keserken de igne ucuyla tenimi ciziyor gibi bi aci hissettim yoksa bicakla keser gibi degil ama yine de panik yaptim sonrasina dayanamam diye zaten onlar da panik oldu aninda kolumdan ilac verip komple bayilttilar.kizimin ilk anini gormek isterdim olmadi.bu kez de korkuyorum iste.insallah epidural olur ve cok rahat gecer.
Allah allah cok uzuldum.bu kadinlar neden emzirmek istemezler gunah yaa.o hapi neden veriyorlarmis ki.insallah artar sutun lohusa halinle uzulmemek elde degil ama yine moralini yuksek tutmaya calis emzirdikce gelecektir insallah.iki cocuguna yetsin de artsin insallah sutun.
masallah canim cok az kalmis.saglikla yavrularini kucagina alirsin insallah.
Ah yavrularim benim rabbim insallah onlara guc kuvvet direnc saglik versin carcabuk toparlansinlar sutun de artacak merak etme zor gunler ama bu da gececek onlara ek gidalarini vermeye basladigin gun yedirme telasiyla bugunleri de unutacaksin insallah dualarimdasin canim rabbim yardimciniz olsun.annelik hep zor hep zor insallah yavrularimiz saglikli uzun omurlu ve bizimle olur.Canim sutlerini kuvozde burunlarindan hortumla veriyorlar.yarim cay bardagindan az sutu 1 saatte iciyorlar yani midelerkne o surede indiriyorlar makinaya bagli olarak.o 1 saatte fazla hizli geliyor ve cikariyorlar3 saate cikardilar bu yuzden o sureyi...cok uzjldum bugun feci kustu biri hepsi cikti yavrumun ictiginin
insallah sutum artar birkac damla var simdilil artacak diyorlarda arttigida yok ...ilac verdiler insallah ise yararda sut olur.ikisini doyuracak kadar ollasada gunde bir bile verebilsem bjndan buyuk mutluluk olamaz bana.yeterki anne sutu icebilsinler....
Rqbbim sanada kolay dogjm nasip etsin insallah canim.umarim bu sefer sikintisiz stressiz gecer operasyonun.Allqh hepimizin yardimcisi olsun anne qdayiykende anneykende zor gunler geciriyoruz.Rabbim kolaylik versin insallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?