doğuma kadarmı kullanıcaksın sendeBende kan sulandırıcı igne kullanıyorum
Gecmis olsun canim bende kullaniyorum.Bende kan sulandırıcı igne kullanıyorum
canım o kişiden kişiye değişiyorMerhaba arkadaslar bebisleriniz hayirli olsun ve rabbim kolayliklar versin.ben tup bebekle hamileyim daha kese gormeye gitmedik cuma gidicez birsey sorsam transferin 10. Gunu hcg 601, 12. gunu 1421 cikti ilk deger adete 3 gun kala.rabbim oncelikle saglikli ve hayirli versin insallah hepimize.ikiz olma ihtimali varmi sizin degerleriniz nasildi?
valla benimki transferin 12. gunu 151 di ve ikiz ..seninki hayli hayli ikizdir...Merhaba arkadaslar bebisleriniz hayirli olsun ve rabbim kolayliklar versin.ben tup bebekle hamileyim daha kese gormeye gitmedik cuma gidicez birsey sorsam transferin 10. Gunu hcg 601, 12. gunu 1421 cikti ilk deger adete 3 gun kala.rabbim oncelikle saglikli ve hayirli versin insallah hepimize.ikiz olma ihtimali varmi sizin degerleriniz nasildi?
evet cok zor hemde..benimde vir oglum var ikinciyi istedik tekdi hqyalimiz ikiz nadip etti Allah...ama her asamadi cok cok zor olucak..bulantilar kusma bendede hat safhada su bile icemiyorum dudaklarim catir catir catladi karnim vucudum kurumus toprak gibi catladi bembeyaz oldu kavladi susuzluktan...sabah ictim cok susamistim nasil istifar ettiysem nefesim kesildibende önceden ikiz olsun isterdim haaaa şimdide seviniyorum ama
ikizleri taşımak zor veya benim 3. hamileliğim ve bulantım hat safhada
veya 9. ayı tamamlatmıyorlar 8. ayda alıyorlar ve belli süre küvezde kalacaklar
yani güzel oldugu gibi riskleride var
benımde transferın 12.gunu 405.12 dı ıkızlere hamıleymısımMerhaba arkadaslar bebisleriniz hayirli olsun ve rabbim kolayliklar versin.ben tup bebekle hamileyim daha kese gormeye gitmedik cuma gidicez birsey sorsam transferin 10. Gunu hcg 601, 12. gunu 1421 cikti ilk deger adete 3 gun kala.rabbim oncelikle saglikli ve hayirli versin insallah hepimize.ikiz olma ihtimali varmi sizin degerleriniz nasildi?
canım o kişiden kişiye değişiyor
önemli olan 2 keseyi görmek
benim aşılamnın 12. günü 137.1
14. günü 382.7 idi ama ikizlere hamileyim
önemli olan rahim içerisinde ikisinide görebilmek
ama degerin baya yüksek belkide ikiz olur
valla benimki transferin 12. gunu 151 di ve ikiz ..seninki hayli hayli ikizdir...
tesekkur ederim arkadaslar cevaplariniz icin kizimda 11.gun 287 13. Gun 873 du ama tek bebekti cok sukur rabbime.bunda daha yuksek olunca acaba dedim.kese ve kalp atisini gormeden dusunmek yanlis ama hep ikiz hayalim vardi gerci kizim 21 aylik kucuk daha ,bir de olsa iki de olsa zor olacak ama yaslari yakin olsun istedim mevlam bagislasin.ilk hamileligim cok rahatti asermedim bile.insallah bu da oyle olur agzimda agir metal tadi ve istahsizlik disinda sorun yok sukur.cuma gunu keseyi gorursem yazarim allah kolaylik versin hepinize.benımde transferın 12.gunu 405.12 dı ıkızlere hamıleymısım
maşallah canım cok sevindim senin adına.Hayirli olsun canim.Hafta geriligi onemli degil benimde 1 hafta geriden geliyorlardi bu hafta haftalarini yaklamislar masaAllah.9+3um.Progestani bende kullaniyorum gunde 1 tane tedbir amacli.
of ok zor canım ya bende ilk hamileliğimde 12.haftada kesilmişti şu an bileklik kullanıyorum onun sayesinde yemek yiyebilmeye başladım daha 1 hafta öncsine kadar folic asid bile içemiyordumoglumda 12 haftayi dort gozle beklemistim bulantilar gececek umidiyle ama nerdeeee 5-6 ay surdu o yuzden 6. aya gelince anca memnun olucam ben cunku bulantilar hic 2 hafta sonra kesilecek gibi degip...
diş eti kanaması bende de başladı sanırım kalsiyum eksikliği var.evet bende qrtik soda icicem cunku hicbir sut urununu yiyemiyorum sodadada kalsiyum magnezyum varmis ondan alayim bari vitaminleri yoksa son aylara dogru butun dislerim curuyecek ...Allah korusun insallah bulantilar cabuk gecerde saglikli beslenebilirim artik...
evet bendede basladi dis eti kanamasi..zaten kesin eksiklik vardir cunku hicbir sut urununu yiyip icemiyorum artik...diş eti kanaması bende de başladı sanırım kalsiyum eksikliği var.
daha hiçbir tahlil yaptırmadım haftaya bütün tahlilleri yaptırcam doktorum birton tahlil istedi bakalım
Merhaba arkadaslar bebisleriniz hayirli olsun ve rabbim kolayliklar versin.ben tup bebekle hamileyim daha kese gormeye gitmedik cuma gidicez birsey sorsam transferin 10. Gunu hcg 601, 12. gunu 1421 cikti ilk deger adete 3 gun kala.rabbim oncelikle saglikli ve hayirli versin insallah hepimize.ikiz olma ihtimali varmi sizin degerleriniz nasildi?
arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum
ben 11 senelik evliyim 3 senelik evliyken ilk aşılama ile bir kızım oldu ve 2 yaşında zatürre nedeniyle kaybettik
sonra yeniden aşılamaya başladık ve 2. aşılamada oldu düşük yaptım
sonrada ilk tüp bebekte bir oğlumuz oldu 3.5 yaşında teyzeleri
30 yaşındayım ve zaman geçmeden dedik bir aşılama deneyelim olmazsada yaza tüp bebeğe gideriz dedik
kasım 14 te ilk aşılamam yapıldı ve şimdi ikiz annesiyim allaha şükür
kalp atışlarını duyduk şükürler olsun herşey yolunda
benim hikayemde böyle rabbim kızımı yanına aldı ama şimdide çifter çifter veriyor
allahım kimsenin kucagını boş koymasın
allah gönlüne göre versın canımtesekkur ederim arkadaslar cevaplariniz icin kizimda 11.gun 287 13. Gun 873 du ama tek bebekti cok sukur rabbime.bunda daha yuksek olunca acaba dedim.kese ve kalp atisini gormeden dusunmek yanlis ama hep ikiz hayalim vardi gerci kizim 21 aylik kucuk daha ,bir de olsa iki de olsa zor olacak ama yaslari yakin olsun istedim mevlam bagislasin.ilk hamileligim cok rahatti asermedim bile.insallah bu da oyle olur agzimda agir metal tadi ve istahsizlik disinda sorun yok sukur.cuma gunu keseyi gorursem yazarim allah kolaylik versin hepinize.
hayırlı olsun. allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.çok belli olmuyo diyolar kan sonucuyla. inşallah hayırlısı olur.
Tesekkur ederim kizlar allah evlatlarimizi bize bagislasin kalp atislarini en erken ne zaman duydunuz acaba?allah gönlüne göre versın canım
Canim insallah ikisi de iyidir saklanmistir belkiHanımlar bende başıma geleni paylaşmak istedim lütfen yardımcı olun
Kasım ayında hamile olduğumu öğrendim iki kese vardı 2 hafta önce ikiside 6haftalık ikiz bebeklerimi kalp atış hareketlerini gözlemlemiştik biri diğerinden daha hareketsizdi bugün kontrole gittik moralim çok bozuldu bir bebeğim 8 haftalık olmuş diğeri yok olmuş gibi görülmedi alttan muayene ile baktık kese ve içinde önceki görüntülerden daha da küçük gerilemiş bir görüntü vardı cuma günü renkli ultrason için çağırdı sanırım biri çok güzel geşişirken diğeri geriledi ve yok oluyo çok motalim bozuk kızlar yorumlarınız nedir
Evet öyle söyledi doktorum fraxparin 0.4 kullanıyorum sendoğuma kadarmı kullanıcaksın sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?