2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

canım
cok üzüldüm insallah iyidir.belki ultrasyondan kaynaklıdır.benimde yarın kontrolum var korkuyorum cunku benimde 7. haftada 1 inin kalbi diğerine göre zayıf atıyordu insallah sağlıklıdırlar.dua edelim yapacak baska bişey yok

herkese slm. bugün 7+4 olduk.bu aralar evdeyim dinleniyorum sıkıntıdan da bebek eşyalarına bakmaya başladım yatak,bebek arabası vb.hangisi kullanışlı diye:) haftaya salı günü kontrolüm var inşallah her şey yolundadır.ara ara midem bulanıyor,çıkarıyorum. midemse hep gurul gurul.sizde durumlar nasıl:)

Tesekkur ederim kizlar allah evlatlarimizi bize bagislasin kalp atislarini en erken ne zaman duydunuz acaba?

Canim insallah ikisi de iyidir saklanmistir belki
İnşallah öledir ama sanmıyorum çünkü göremeyince alttan baktı orda gördü ama kese içindeki görüntü bir önceki muayeneye göre daha küçüktü diğer bebek gayet iyi ve gelişmişti eğer gerileme olmasa oda büyümezmiydi hep onu düşünüyorum cumaya kadar nasıl geçicek offff bi umut işte

Dua etmekten başka bişi yapamıyorum zaten Allahın işine sorgu olmaz inşallah senin bebişler iyidir kalbi zayıf atıo die korkma diğerine göre zaten biri geriden gelirmiş benimki geriden de gelmedi küçülmüş resmen yok oluyo besbelli offf

Kizlar merhaba bende 9 +2 gunluk hamileyim ancak hamileligim cok zor geciyor. 24saat suren mide bulantim var cok halsizim bu yuzden isten bile ayrildim .sizin nasil geciyor hamileliğiniz ? Ben kalp atislarini 8haftamda duydum. İnş.hepimiz bebeklerimizi sağlikla kucağimiza aliriz.

Canim rabbim çok buyuk nedesemki rabbim iyi haberler almani nasip etsin. Ancak ne gelirse rabbimizden cok stres yapma bak karninda savasci bi bebis var onun icin daha pozitif ol . kendine cok dikkat et

Arkadaslar birsey sorabilir miyim ben 9+5 günlük hamileyim ikizlere hamileydim kalp atsi icin gittigimde öğrenmustim biri 7 haftalikti digeri 6 doktor aralarinda bayagi fark var demisti biri küçük demisti ama o gün ikisinin de kalp atisini duyduk gecen hafta gittigimizde kücüğünün kalp atisini duyamadik :-(o an duyulmsmis olabilir mi baska doktora da gitsem mi stres yapip bu bebegime de zarar vermek istemiyorum

Tekrar şu gün gel falan demedi mi cnm panik ve acele etme bence eğer de dr içine sinmiyorsa değiş

Ocagin 7 sinde ikili test icin gel ddi aslinda burdaki en iyi doktor olarak biliniyo doktorum
Ocak 7 kalp atışı duymadığı halde çok geç değil mi bilemedim ki benim ikizlerde 6haftalıj ce aynı büyüklüktydi kalp atışı vardı iki hafta sonra gel dedi dün gittim biri 8haftalık diğeri yok gibi küçülmüştü değil kalp atışı görme bile göremedi kese olduğu ölçüde hiçç büyümemiş içindeki bebek küçülmüştü bana renkli ultrason için cuma gel dedi 3 gün bile geçmek bilmiyor yüzümden düşen bin parça bence snde daha önce kalp atışı duyduysan vakit kaybetme kontrole git içime sinmedi de aklıma takıldı de anlayışla karşlaması lazım ben şişli türkiye hastaesine gidiyorum

Cnm aralarinda hafta yada gun olmasi okdr sorun degil benimkide oyleydi yetisti kucugu digerine kalp atisi duyulmayani gorebildinmi peki ultrasonda duyulmasada doktor cok yaklastiginda goruntu olarak attiginj gorebiliyosun sıkma canini baska doktora git herkesin ultrason cihazi farkli

Sagol canım inşallah yasiyordur artik 7 ocakta bakacaz herseyin hayirlisi olsun renkli ultrasonda sanki duyuluyo gibi ddi basta ondan biraz umutluyum sonra yok ddi biri 20 mm digeri 11 mm di

Canm insallah orda duyarsin sende ben osmaniyedeyim o kadar iyi yerler yok:-(

Kizlar cildiniz ozellikle yuz kismi bozulmaya basladi mi?hergun temizliyorum yogun nemlendirici suruyorum yine de yanaklarimda pullanma cenemde de yogun sivilcelenme var.normalde sivilceli biri degilimdir.hamilelikten sonra bayanlar yasli gorunmeye basliyor sanirim bu yuzden.simdiden yaslanmaya baslamis gibi gorunuyor yuzum.

Kendimi eskisinden daha yipranmis ve yasli gordugum kesin aynada .yada bu benim husnu kuruntum.hicbirsey yakismiyo zaten zor bi hamilelik geciriyorum diye pek ilgilenemiyorumda kendimle .biraz karisik bi durumdayim

Sagol canım inşallah yasiyordur artik 7 ocakta bakacaz herseyin hayirlisi olsun renkli ultrasonda sanki duyuluyo gibi ddi basta ondan biraz umutluyum sonra yok ddi biri 20 mm digeri 11 mm di
7ocaga azkalmis ama sana omur gibidir simdi. Dua edicez bol bol elimizden tek gelen bu

Ense kalinligini daha olcturen yok sanirim aranizda benim biri olculdu bugunde digeri olculucek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…