cok üzüldüm insallah iyidir.belki ultrasyondan kaynaklıdır.benimde yarın kontrolum var korkuyorum cunku benimde 7. haftada 1 inin kalbi diğerine göre zayıf atıyordu insallah sağlıklıdırlar.dua edelim yapacak baska bişey yokHanımlar bende başıma geleni paylaşmak istedim lütfen yardımcı olun
Kasım ayında hamile olduğumu öğrendim iki kese vardı 2 hafta önce ikiside 6haftalık ikiz bebeklerimi kalp atış hareketlerini gözlemlemiştik biri diğerinden daha hareketsizdi bugün kontrole gittik moralim çok bozuldu bir bebeğim 8 haftalık olmuş diğeri yok olmuş gibi görülmedi alttan muayene ile baktık kese ve içinde önceki görüntülerden daha da küçük gerilemiş bir görüntü vardı cuma günü renkli ultrason için çağırdı sanırım biri çok güzel geşişirken diğeri geriledi ve yok oluyo çok motalim bozuk kızlar yorumlarınız nedir
İnşallah öledir ama sanmıyorum çünkü göremeyince alttan baktı orda gördü ama kese içindeki görüntü bir önceki muayeneye göre daha küçüktü diğer bebek gayet iyi ve gelişmişti eğer gerileme olmasa oda büyümezmiydi hep onu düşünüyorum cumaya kadar nasıl geçicek offff bi umut işteTesekkur ederim kizlar allah evlatlarimizi bize bagislasin kalp atislarini en erken ne zaman duydunuz acaba?
Canim insallah ikisi de iyidir saklanmistir belki
hıbor 3500 kullanıyorum doguma kadarEvet öyle söyledi doktorum fraxparin 0.4 kullanıyorum sen
Dua etmekten başka bişi yapamıyorum zaten Allahın işine sorgu olmaz inşallah senin bebişler iyidir kalbi zayıf atıo die korkma diğerine göre zaten biri geriden gelirmiş benimki geriden de gelmedi küçülmüş resmen yok oluyo besbelli offfcanım
cok üzüldüm insallah iyidir.belki ultrasyondan kaynaklıdır.benimde yarın kontrolum var korkuyorum cunku benimde 7. haftada 1 inin kalbi diğerine göre zayıf atıyordu insallah sağlıklıdırlar.dua edelim yapacak baska bişey yok
Canim rabbim çok buyuk nedesemki rabbim iyi haberler almani nasip etsin. Ancak ne gelirse rabbimizden cok stres yapma bak karninda savasci bi bebis var onun icin daha pozitif ol . kendine cok dikkat etDua etmekten başka bişi yapamıyorum zaten Allahın işine sorgu olmaz inşallah senin bebişler iyidir kalbi zayıf atıo die korkma diğerine göre zaten biri geriden gelirmiş benimki geriden de gelmedi küçülmüş resmen yok oluyo besbelli offf
Tekrar şu gün gel falan demedi mi cnm panik ve acele etme bence eğer de dr içine sinmiyorsa değişArkadaslar birsey sorabilir miyim ben 9+5 günlük hamileyim ikizlere hamileydim kalp atsi icin gittigimde öğrenmustim biri 7 haftalikti digeri 6 doktor aralarinda bayagi fark var demisti biri küçük demisti ama o gün ikisinin de kalp atisini duyduk gecen hafta gittigimizde kücüğünün kalp atisini duyamadik :-(o an duyulmsmis olabilir mi baska doktora da gitsem mi stres yapip bu bebegime de zarar vermek istemiyorum
Ocak 7 kalp atışı duymadığı halde çok geç değil mi bilemedim ki benim ikizlerde 6haftalıj ce aynı büyüklüktydi kalp atışı vardı iki hafta sonra gel dedi dün gittim biri 8haftalık diğeri yok gibi küçülmüştü değil kalp atışı görme bile göremedi kese olduğu ölçüde hiçç büyümemiş içindeki bebek küçülmüştü bana renkli ultrason için cuma gel dedi 3 gün bile geçmek bilmiyor yüzümden düşen bin parça bence snde daha önce kalp atışı duyduysan vakit kaybetme kontrole git içime sinmedi de aklıma takıldı de anlayışla karşlaması lazım ben şişli türkiye hastaesine gidiyorumOcagin 7 sinde ikili test icin gel ddi aslinda burdaki en iyi doktor olarak biliniyo doktorum
eee peki sonuç net bişe söylenmedi miBenim renkli ultrason ayni gün cekildi
Cnm aralarinda hafta yada gun olmasi okdr sorun degil benimkide oyleydi yetisti kucugu digerine kalp atisi duyulmayani gorebildinmi peki ultrasonda duyulmasada doktor cok yaklastiginda goruntu olarak attiginj gorebiliyosun sıkma canini baska doktora git herkesin ultrason cihazi farkliArkadaslar birsey sorabilir miyim ben 9+5 günlük hamileyim ikizlere hamileydim kalp atsi icin gittigimde öğrenmustim biri 7 haftalikti digeri 6 doktor aralarinda bayagi fark var demisti biri küçük demisti ama o gün ikisinin de kalp atisini duyduk gecen hafta gittigimizde kücüğünün kalp atisini duyamadik :-(o an duyulmsmis olabilir mi baska doktora da gitsem mi stres yapip bu bebegime de zarar vermek istemiyorum
Sagol canım inşallah yasiyordur artik 7 ocakta bakacaz herseyin hayirlisi olsun renkli ultrasonda sanki duyuluyo gibi ddi basta ondan biraz umutluyum sonra yok ddi biri 20 mm digeri 11 mm diCnm aralarinda hafta yada gun olmasi okdr sorun degil benimkide oyleydi yetisti kucugu digerine kalp atisi duyulmayani gorebildinmi peki ultrasonda duyulmasada doktor cok yaklastiginda goruntu olarak attiginj gorebiliyosun sıkma canini baska doktora git herkesin ultrason cihazi farkli
Canm insallah orda duyarsin sende ben osmaniyedeyim o kadar iyi yerler yok:-(Ocak 7 kalp atışı duymadığı halde çok geç değil mi bilemedim ki benim ikizlerde 6haftalıj ce aynı büyüklüktydi kalp atışı vardı iki hafta sonra gel dedi dün gittim biri 8haftalık diğeri yok gibi küçülmüştü değil kalp atışı görme bile göremedi kese olduğu ölçüde hiçç büyümemiş içindeki bebek küçülmüştü bana renkli ultrason için cuma gel dedi 3 gün bile geçmek bilmiyor yüzümden düşen bin parça bence snde daha önce kalp atışı duyduysan vakit kaybetme kontrole git içime sinmedi de aklıma takıldı de anlayışla karşlaması lazım ben şişli türkiye hastaesine gidiyorum
Kendimi eskisinden daha yipranmis ve yasli gordugum kesin aynada .yada bu benim husnu kuruntum.hicbirsey yakismiyo zaten zor bi hamilelik geciriyorum diye pek ilgilenemiyorumda kendimle .biraz karisik bi durumdayimKizlar cildiniz ozellikle yuz kismi bozulmaya basladi mi?hergun temizliyorum yogun nemlendirici suruyorum yine de yanaklarimda pullanma cenemde de yogun sivilcelenme var.normalde sivilceli biri degilimdir.hamilelikten sonra bayanlar yasli gorunmeye basliyor sanirim bu yuzden.simdiden yaslanmaya baslamis gibi gorunuyor yuzum.
7ocaga azkalmis ama sana omur gibidir simdi. Dua edicez bol bol elimizden tek gelen buSagol canım inşallah yasiyordur artik 7 ocakta bakacaz herseyin hayirlisi olsun renkli ultrasonda sanki duyuluyo gibi ddi basta ondan biraz umutluyum sonra yok ddi biri 20 mm digeri 11 mm di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?