2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

evet yuzumde ve vucudumda feci kuruluk ve pullanma var..ama ben bulanti ve kusmalardan su icemedigim icin vucudum cok su kaybetti ona bagliyorum...

Ben varim berbat haldeyim 2 hafta kanamam oldu hep yattim o ara bulanti basladi ve hala devam editor surekli kusuyorum su bile icemiyorum...en ufak kokuda oguruyorum zaman zaman kasiklarim baya agriyor tansiyonum dusuyor..cok cok zor gunler geciriyorum oglum var birde kucuk iki hafta hic yemek yapamadim...son aylardanda korkuyorum nasil tasiycam o kocaman karni ogluma nasil bakicam nasil goturup getiricem okula ...anliyacagin cook dusunceliyim bu konuda..ama su an beni en cok uzen bulabti ve kusmalar cunku cok kotu bir hale geliyor bazrn midemden kan geliyor kusmaktan ve arkasindanda burnum kaniyor ....yasanabilecek tum zorluklari yasiyorum sanki...

Cnm seninki zormuş gercekten birde cocuk olunca daha zor allah kolaylik versin. Hamile kaldim kalali mide bulantisindan kafami kaldiramadim bu haftada girip oldum ustune. Tuz biber oldu. Su hastalik gibi halimuz gecsede tadini cikarsak hamileligin.

kızlar bugun doktora gittim kalbi zayıf demiştim ya cok sukur ikiside ıyi.rabbim mucize gibi bişey.kurban olurum ben onlara.hemotolojiye gönderdi kan degerlerine bakılsın dedi.iğnenin dozunu ona göre ayarlayalım dedi.11. haftada ikili test yapılcakmıs yaptıran var mı aranız da ?

Cnm ne mutlu sana buarada igne ne ignesi ?

Gözün aydin canm hayirli olsun insallah bende böyle bi haber alirim:-(ben 7 ocakta yaptiracam

kızlar çatlak önleyici krem almaya basladınız mı ben almadım daha ama size danısmak istedim mustelanın kremi iyi diyolar biraz tuzlu onu alayım diyorum siz neler dusunuyorsunuz

Cnm ne mutlu sana buarada igne ne ignesi ?
canım ben tüp bebek gebesiyim doktor beni önce genetik trombofili mi ne o test için gönderdi normalde 2 düşük yapan yaptırıyormus ama riske atmak istemedi ve sonsuz minnettarım kan pıhtılasması varmıs.9 ay boyu iğne kullancam.burda bu durumda olan cok kişi var sanırım simdide iğnenin dozu için hemotologa yönlendirdi.hersey benim ve bebeklerin sağlıgı için burda bunu hep yineliyorum bu testi yaptırın cunku doktorlar gerek duymuyor sonra düşüncede yazık diyorlar...riske atmayın nolur nolmaz

ben gecincede tadini cikarabileegimi sanmiyorum..cunku benim oglumdada 5-6 aylikken kismen bitmisti bulantilar..bundada oyle olursa zaten i aydan sonrada agirlasicaz gobekler baya buyumus olacak tasiyamaz hale gelicez ne gezme ne bisey ..yani bu ikiz gebelikte bana tafini cikarma diye bisey olmayacak mide bulantisi arkasindan diger sikintilar dogum sonradi 6 aya kadar rahat nefes alamiycam gibi geliyor

kızlar çatlak önleyici krem almaya basladınız mı ben almadım daha ama size danısmak istedim mustelanın kremi iyi diyolar biraz tuzlu onu alayım diyorum siz neler dusunuyorsunuz
almadim daha 3. aydan itibaren kullanicam..oglumda kullanmistim bol su iciyordum birde hic catlamamisti..kocaman bir karnim vardi 39 haftalik dogum yaptim ustelik..ama ikizlerde catlamayan yokmus olanda tek tuk..biz artik catlamasin diye degilde en azi olsun diye kullanicaz mecbur...

Bu arada catlak onleyici badem yagi,kakao yagi,bir catlak onleyici palme's diye bir krem vardi o birde dexeryl doktorumun onerdigi cilt yumusatan krem vardi onu kullanicam...kakao yagi e vitamini icerdigi icin cok faydaliymis esneyen cildin ayrilmasini engelliyormus icerdigi e vitamini degeriyle....

Kizlar kac kiloyla hamile kaldiniz boylariniz kac??
cok kilo almak istemiyorum bu sefer yoksa son aylarda ne kendimi tadiyabilirim ne ogluma bakabilirim iyice agirlasirsam....
ben 62 ile hamile kalmistim simdi 59 um boyum 1.70...

Bu benim ilk gebeligim hicbir tecrubem yok 5 6 aydan sonra agirlasicaz diyosun ya ben alisverisi son aylarda yapcaktim nolcak simdi ? Kafam karisti

Bu benim ilk gebeligim hicbir tecrubem yok 5 6 aydan sonra agirlasicaz diyosun ya ben alisverisi son aylarda yapcaktim nolcak simdi ? Kafam karisti
ilk gebelikte agirlasmamistim tekti cokda kilo almamistim ama az yurusem tansiyonum dusuyordu hatta bayildim borkac sefer...ama ikizlerde ayni olmaz 6aydan sonra millet cok zorlandik falan yazmis bende korktum..nasil yapicaz bilmem...

Kizlar kac kiloyla hamile kaldiniz boylariniz kac??
cok kilo almak istemiyorum bu sefer yoksa son aylarda ne kendimi tadiyabilirim ne ogluma bakabilirim iyice agirlasirsam....
ben 62 ile hamile kalmistim simdi 59 um boyum 1.70...
Ben 60 ile kaldim hala 60im boyumda 1.60
ilk gebelikte agirlasmamistim tekti cokda kilo almamistim ama az yurusem tansiyonum dusuyordu hatta bayildim borkac sefer...ama ikizlerde ayni olmaz 6aydan sonra millet cok zorlandik falan yazmis bende korktum..nasil yapicaz bilmem...
Aynen onceden ikiz doguran biri yokmu acaba mesela neler alinmali iki bebek icin nezmn alisverise baslanmali insanlarda onyargili bisi almaya kalksan ugursuzluk daha erken gibi laflar soyluolar sadece kafam karisio surekli

ben ugursuzluk olduguna inanmiyorum cunku o batil inanc...Allah alacaksa kiyafet alsakta almasakta alir onu bizden sanki onami bagli bebegin kaderi...ben almadim daha cunku cinsiyetlerini bilmiyorum ogrenince almaya basliycam artik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…