Aynen bi cinsiyetleri belli olsunda ins .alisverisede baslarizben ugursuzluk olduguna inanmiyorum cunku o batil inanc...Allah alacaksa kiyafet alsakta almasakta alir onu bizden sanki onami bagli bebegin kaderi...ben almadim daha cunku cinsiyetlerini bilmiyorum ogrenince almaya basliycam artik...
Canim evet su an 9 bitmek üzere2 li testmi yaptrıcan canm.bende 7 ocaka geliyor baktım simdide.kacıncı haftan senin cnm
özelle gıdıyorum 2lı 3 lu test yok sadece ense kallınlığı olculuyor bırı olcturdu ama dıgerının sureklı pozısyonu yanlıs cuma yıne gıdıcez20ocakta benimkiler cnm nasil yapiliyor ikizlerde ikili uclu test yapilmiyo diyolar dogrumu acaba. Bide ozelemi gidiyorsun devletemi
benımde ıkısı bırdendı ama bırısı sureklı yan yatıyor sırt usttu yatması gerekıyor ölçüm içinbenimki 3 hafta sonra yapilaak ikisi birden...
Ense kalinligini daha olcturen yok sanirim aranizda benim biri olculdu bugunde digeri olculucek
evet yuzumde ve vucudumda feci kuruluk ve pullanma var..ama ben bulanti ve kusmalardan su icemedigim icin vucudum cok su kaybetti ona bagliyorum...
Canım ben ankamalldeki zemin kattaki aktardan hamileler için özel bir karışım yapmışlar içeriği badem yağı kakao yağı ve argan yağı onu aldım 20 tlye. Bir de lierac aldım arkadşlarım çok memnun kaldılar bu kremten. Göbeğim çıkana kadar bu yağı çıktıktan sonra da lieraca başlayacam.kızlar çatlak önleyici krem almaya basladınız mı ben almadım daha ama size danısmak istedim mustelanın kremi iyi diyolar biraz tuzlu onu alayım diyorum siz neler dusunuyorsunuz
canim sana oyle geliyordur...sebebi kendimize eskisi gibi bakmamamiz aslinda sagligin keyfin yerindeyse takma kafaya..bugunler gececek keske benimde tek sikintim bu olsaYok canim ben bayaa su iciyorum yine de pullaniyor.yuzum cok kotu kendimi cok cirkinlesmis hissediyorum
Hayırlı olsun canım,bende doğal yolla ikizlere hamileyim.Ben gittiğimde iki kese vardı ama biri kanama alanı olabilir dedi doktorum.1 hafta sonra gittiğimde bir bebeğim oluşmuş diğer kese büyümüş ama boştu.1 hafta sonra yine gittiğimde de diğer kesede bebeğim oluşmuş kalbi atıyordu çok şükür Rabbime.Birer hafta arayla oluştular ama şimdi aralarında 3 gün var,küçüğüm büyüğüme yetişiyor :)Merhabaaaaa bende doğal yolla hamile kaldımm.. sat 1 kasım normalde 8 haftalık ama 6+4 şu an ... kanamam oldu düşük yapıyorum diye hastaneye gittim ilk defa kalp atışını o an duydum ve sevinçten ağlamaya başladım size anlatamam o anki mutluluğumu sonra doktor dediki bir kese daha var ama şuan içi boş ve keseler aynı boyda gibi yaaaa arkadaşlar nooolur bu şekilde ikiz annesi olan yada ikiz bekleyen varmııı 2. Bebeğim oluşur mu? Umarımmm kaybolup gitmez yaaa 2 Bebek kaybettim bu 3. Hamileliğimmmm dua edin hamişlerrr banaaaa
Kizlar merhaba bende 9 +2 gunluk hamileyim ancak hamileligim cok zor geciyor. 24saat suren mide bulantim var cok halsizim bu yuzden isten bile ayrildim .sizin nasil geciyor hamileliğiniz ? Ben kalp atislarini 8haftamda duydum. İnş.hepimiz bebeklerimizi sağlikla kucağimiza aliriz.
kızlar çatlak önleyici krem almaya basladınız mı ben almadım daha ama size danısmak istedim mustelanın kremi iyi diyolar biraz tuzlu onu alayım diyorum siz neler dusunuyorsunuz[/QUOT
ben bu aralar herkesten vazelin duyuyorum.
Ayyyy inşallah benimkide senin kaderine benzerrr çok istiyorum ikizzz umarım bebeğim bana tutunurrrrHayırlı olsun canım,bende doğal yolla ikizlere hamileyim.Ben gittiğimde iki kese vardı ama biri kanama alanı olabilir dedi doktorum.1 hafta sonra gittiğimde bir bebeğim oluşmuş diğer kese büyümüş ama boştu.1 hafta sonra yine gittiğimde de diğer kesede bebeğim oluşmuş kalbi atıyordu çok şükür Rabbime.Birer hafta arayla oluştular ama şimdi aralarında 3 gün var,küçüğüm büyüğüme yetişiyor :)
İnsaAllah canim,guzel haberlerini bekliyorum :)Ayyyy inşallah benimkide senin kaderine benzerrr çok istiyorum ikizzz umarım bebeğim bana tutunurrrr
İnşallah güzel haberler veririm ALLAH nasip ederseİnsaAllah canim,guzel haberlerini bekliyorum :)
Valla hamilelikte mide bulantisi yasamayanlar cok sansli cnm en azindan tadini cikariyosun . ins. Bizimkide gecer yada en azindan azalirbende mide bulantısı çok olmadı. ara ara yemekten sonra oluyo. ama artık az yemeyi öğrendim. çok sıkıntı çekmiyorum çok şükür. allahım sonunu hayır etsin inşallah.
Bekliyoruz guzel haberlerini rabbim gonlune gore versinAyyyy inşallah benimkide senin kaderine benzerrr çok istiyorum ikizzz umarım bebeğim bana tutunurrrr
mide bulantısı illaki olur herkeste ama hat safhada değil benimki mesela canını sıkma 3. aydan sonra kalmaz ins.bişeyin.napalm katlancaz bebeklerimiz için.mesela ben calısıyorum evde olsam keske dinlensem diyorm cunku basım cok agrıyor bnmde çok şiddetli.uyusam biraz geciyor.ama mecburen calıscamValla hamilelikte mide bulantisi yasamayanlar cok sansli cnm en azindan tadini cikariyosun . ins. Bizimkide gecer yada en azindan azalir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?