2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

ben ugursuzluk olduguna inanmiyorum cunku o batil inanc...Allah alacaksa kiyafet alsakta almasakta alir onu bizden sanki onami bagli bebegin kaderi...ben almadim daha cunku cinsiyetlerini bilmiyorum ogrenince almaya basliycam artik...
Aynen bi cinsiyetleri belli olsunda ins .alisverisede baslariz

Merhabaaaaa bende doğal yolla hamile kaldımm.. sat 1 kasım normalde 8 haftalık ama 6+4 şu an ... kanamam oldu düşük yapıyorum diye hastaneye gittim ilk defa kalp atışını o an duydum ve sevinçten ağlamaya başladım size anlatamam o anki mutluluğumu sonra doktor dediki bir kese daha var ama şuan içi boş ve keseler aynı boyda gibi yaaaa arkadaşlar nooolur bu şekilde ikiz annesi olan yada ikiz bekleyen varmııı 2. Bebeğim oluşur mu? Umarımmm kaybolup gitmez yaaa 2 Bebek kaybettim bu 3. Hamileliğimmmm dua edin hamişlerrr banaaaa

20ocakta benimkiler cnm nasil yapiliyor ikizlerde ikili uclu test yapilmiyo diyolar dogrumu acaba. Bide ozelemi gidiyorsun devletemi
özelle gıdıyorum 2lı 3 lu test yok sadece ense kallınlığı olculuyor bırı olcturdu ama dıgerının sureklı pozısyonu yanlıs cuma yıne gıdıcez

kızlar çatlak önleyici krem almaya basladınız mı ben almadım daha ama size danısmak istedim mustelanın kremi iyi diyolar biraz tuzlu onu alayım diyorum siz neler dusunuyorsunuz
Canım ben ankamalldeki zemin kattaki aktardan hamileler için özel bir karışım yapmışlar içeriği badem yağı kakao yağı ve argan yağı onu aldım 20 tlye. Bir de lierac aldım arkadşlarım çok memnun kaldılar bu kremten. Göbeğim çıkana kadar bu yağı çıktıktan sonra da lieraca başlayacam.

Yok canim ben bayaa su iciyorum yine de pullaniyor.yuzum cok kotu kendimi cok cirkinlesmis hissediyorum
canim sana oyle geliyordur...sebebi kendimize eskisi gibi bakmamamiz aslinda sagligin keyfin yerindeyse takma kafaya..bugunler gececek keske benimde tek sikintim bu olsa her gunum ertesi gun dahami beter olucam korkusuyla geciyor artik...

Hayırlı olsun canım,bende doğal yolla ikizlere hamileyim.Ben gittiğimde iki kese vardı ama biri kanama alanı olabilir dedi doktorum.1 hafta sonra gittiğimde bir bebeğim oluşmuş diğer kese büyümüş ama boştu.1 hafta sonra yine gittiğimde de diğer kesede bebeğim oluşmuş kalbi atıyordu çok şükür Rabbime.Birer hafta arayla oluştular ama şimdi aralarında 3 gün var,küçüğüm büyüğüme yetişiyor :)

bende mide bulantısı çok olmadı. ara ara yemekten sonra oluyo. ama artık az yemeyi öğrendim. çok sıkıntı çekmiyorum çok şükür. allahım sonunu hayır etsin inşallah.

Ayyyy inşallah benimkide senin kaderine benzerrr çok istiyorum ikizzz umarım bebeğim bana tutunurrrr

bende mide bulantısı çok olmadı. ara ara yemekten sonra oluyo. ama artık az yemeyi öğrendim. çok sıkıntı çekmiyorum çok şükür. allahım sonunu hayır etsin inşallah.
Valla hamilelikte mide bulantisi yasamayanlar cok sansli cnm en azindan tadini cikariyosun . ins. Bizimkide gecer yada en azindan azalir

kızlar fraksiparin 0.3 kullanıyorum ama piyasada suan yok kullanan var mı ve bulamayan.eşdeğer hıbor 0.3 60 tl kutusu.üffff

Valla hamilelikte mide bulantisi yasamayanlar cok sansli cnm en azindan tadini cikariyosun . ins. Bizimkide gecer yada en azindan azalir
mide bulantısı illaki olur herkeste ama hat safhada değil benimki mesela canını sıkma 3. aydan sonra kalmaz ins.bişeyin.napalm katlancaz bebeklerimiz için.mesela ben calısıyorum evde olsam keske dinlensem diyorm cunku basım cok agrıyor bnmde çok şiddetli.uyusam biraz geciyor.ama mecburen calıscam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…