1,53 cıktı bırının canım dıgerı ölçturmedı yaramaz cuma gıdıcezBenimkiler 10 gun sonra olculecek insallah.kac cikti senin bebisinin olcumu?3 ten asagi olmasi gerekiyormus sanirim.
1,53 cıktı bırının canım dıgerı ölçturmedı yaramaz cuma gıdıcez
canim sana oyle geliyordur...sebebi kendimize eskisi gibi bakmamamiz aslinda sagligin keyfin yerindeyse takma kafaya..bugunler gececek keske benimde tek sikintim bu olsaher gunum ertesi gun dahami beter olucam korkusuyla geciyor artik...
kızlar salı günü doktora gidicem 8+3 iken.benim dr pek konuşmuyor:) anca sorunca cvp veriyor o da pek bi az.geçen gittiğimde kalp atışlarını dinletti test falan istemedi.acaba 8.haftada hangi testler isteniyor?bu 2li 3lü tarama testi ve ense kalınlığına ne zaman bakılıyor?ya bir de dr.değiştirsem mi karar veremiyorum.iyi bir dr. ama hiç bilgi vermiyor.bir de tüp bebek olunca sonra gittiğim dr. her şeyi takip edebilecek mi....bana redüksiyon da yapıldı çünkü.3ten 2ye indirgendi.napsam bilemedim....
peki hiç bir kan tahlili falan da mı istemiyor?benim ne kiloma baktı ne tansiyonuma?bunlar takip edilmicek mi?bir de ben hibor kullanıyorum tahlil yapmadan bunu nasıl bıraktırıcak veya devam ettiricek?Canim ben 11.haftamdayim kan uyusmazligi disinda bir test yapilmadi.o da kan uyusmazligi olanlara yapiliyor.genelde testler 12.haftadan sonra ara ara yapiliyor.ense kalinligina 12.haftayla 14.hafta arasi bakiliyor.iyi baska bir doktor bulabiliyorsan degistir ama en iyisi buysa bence degistirme.sonucta riskli gebelik ve doktorun iyi olmasi daha onemli.evet keske ilgili guleryuzlu olsalar ama bence en onemlisi bebeklerimi ve beni saglikli bir sekilde doguma goturmesi.benim simdi basayacagim prof.da cok sert diyorlar ama isinin ehli bir doktor o yuzden doguma kadar katlanacagim.o snlatmiyorsa ben soracagim.her gittigimde birsey sorsam en azindan gebeligimde olan seyleri duysun yeter tehlikeli durum olursa el koyar.ikili uclu tarama daha sonralari yapiliyor diye biliyorum.benim prof ne diyecek bilmiyorum daha evet bazisi yaptiriyor bazisi yaptirmiyor.
bilmiyorumki burda varmidir ondan,ama bendeki asiri bulanti ve kusmaya bir bileklik cozum olamaz gibi geliyor..mideme giren kanima karisan onca ilac ise yaramayip deri ustunden etki eden bir bileklik ne yapabilirkiCanim burda biri yazmisti ya doktoru bir bilezik varmis ondan onermis mide bulantisi icin.o arkadasta da ise yaramis.ondan bulamaz misin?
canım cok güzel değerin rabbim bize de nasip etsin baska naptılar kanmı aldılar bide.1,53 cıktı bırının canım dıgerı ölçturmedı yaramaz cuma gıdıcez
canım o haftalarda bana bi test yapılmadı genetik trombofili bitek başka yok.tarama testleri 11. haftada ikili test yapılıyor ama 3lü test bilmiyorum.kızlar salı günü doktora gidicem 8+3 iken.benim dr pek konuşmuyor:) anca sorunca cvp veriyor o da pek bi az.geçen gittiğimde kalp atışlarını dinletti test falan istemedi.acaba 8.haftada hangi testler isteniyor?bu 2li 3lü tarama testi ve ense kalınlığına ne zaman bakılıyor?ya bir de dr.değiştirsem mi karar veremiyorum.iyi bir dr. ama hiç bilgi vermiyor.bir de tüp bebek olunca sonra gittiğim dr. her şeyi takip edebilecek mi....bana redüksiyon da yapıldı çünkü.3ten 2ye indirgendi.napsam bilemedim....
peki hiç bir kan tahlili falan da mı istemiyor?benim ne kiloma baktı ne tansiyonuma?bunlar takip edilmicek mi?bir de ben hibor kullanıyorum tahlil yapmadan bunu nasıl bıraktırıcak veya devam ettiricek?
sagol:) genetik trombofili yi her dr yapio mu acaba yoksa soylesek mi?canım o haftalarda bana bi test yapılmadı genetik trombofili bitek başka yok.tarama testleri 11. haftada ikili test yapılıyor ama 3lü test bilmiyorum.
Tamam canim sagol.ben saglik ocagina bildirmedim daha.hiboru zaten kendi drum verdi ama birakmak icin test yapicaz falan demedi ya da neden verdigini aciklamadi sadece kan sulandirici igne dedi.Kilo ve tansiyon saglik ocagina gebeligimi bildirmeye gittigimde baktilar.hatta kan tahlili yapalim dediler.ilerde doktorum da ister nasil olsa diye gelecek hafta ellerinde ne varsa gebelik testleriyle ilgili yapacaklar.doktorum su ana kadar hicbir test uyusmazligim disinda istemedi.hibor kullandigini sen soyleyeceksin.zaten bir ilac yazarken o ilacin bizim bir baska hastaligimiza kotu grlip gelmeyecegini soylemiyorlsr ki hicbir zaman.ilac yazarlarken mesela ben diyorum gastiritim var etkiler mi diyorum.
Valla hamilelikte mide bulantisi yasamayanlar cok sansli cnm en azindan tadini cikariyosun . ins. Bizimkide gecer yada en azindan azalir
kalbini ferah tut bence aralarında gün farkı varsa ondan kalb atışını duyamamıştır birdaha gittiğinde ikisinide duyarsın:)Slm kizlar be imde bu pazartesi dr gittigimde 2kese gördük birinin kalp atisini duyuyorum ama digerininkini duyamadim dedi 12gun sonra gel tekrar bakalim de di cok meraktayim sizce digerinin de kalbi atarmi gelisirmii dua edin ne olur ikisinede saglikla kavusabileyim insallah cokk tedirginimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?