2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Kizlar biraz yuruyunce benim kasiklarim patliyacakmis gibi agriyor.sizler rahatlikla disari cikip gezip dolasabiliyormusunuz?mesela alisveris merkezinde 1-2 saat gezebilirmisiniz rahatlikla?
ben oğlumu anaokuluna bile götürüp getiremiyorum canım hemen belim ağrıyor ve dediğin gibi
kasıkığım ağrıyor anaokulu 15 dakika mesafede ve gidemiyorum

simdiden boyleysek son aylarda ne yapicaz yaa
efe82 bende anaokuluna goturup getirirken hem sancim oluyor hem tansiyonum dusuyor...ustelikk okul eve yuruyerek 5 dakika ama ben 15 dakikada anca gidiyorum... insallah gecicidir bu durum..bebekler kendine rahimde yer aciyor diyedir ve alisinca gecer...

Kızlar bir bakarmısınız? Burada 2 tane gozukuyor. Tek bebek var dedi doktor.dikkat etmesi.sizce nedir o

Eklentiler

• WP_20141227_001.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 124
Kizlar biraz yuruyunce benim kasiklarim patliyacakmis gibi agriyor.sizler rahatlikla disari cikip gezip dolasabiliyormusunuz?mesela alisveris merkezinde 1-2 saat gezebilirmisiniz rahatlikla?

çok şükür gezebiliyorum. ama otururken biraz baskı yaparsam ağrıyo. mesela arabada cama doğru eğilirsem ağrıyo.

Slm kizlar ginaydin.uxun suredir sizi takip ediyom.bende araniza katildim.allah kismet ederse ikiz annesi olacagim.ama biraz karidik duygulaf icerisindeyim.zaten bir oglym var 2 side oglan olursa naparim.yada nasil besliyecem nasil yetecegim onlara.ise gidecekmiyimm.bu gibi sorular hep aklimda

hosgeldin canim...benimde bir oglum var insan tabi olmayandanda istiyor dogal olarak ama oncelikle saglikli ve hayirli evlat olsunlar...
ben cok isteyerek hamile kalmamaragmen ikiz haberi beni baya sarsti baslarda..birsuru soru isaretleri uykusuz geceler....ama zamanla alisicaz sanirim..su an tek sikintim mide bulantisi kusmalar ve kasik agrilarim...insallah en kisa surede bulantilar gecer cunku dayanilacak gibi degil artik su bile icemiyorum
dogum sonrasida ilk 6 ay baya zorlanicaz ama is basa dusunce yapicaz mecbur...ben tekim gurbetelde yardim edecek kimsemde yok ama artik surekli dusunup uzulmek istemiyorum .en iyisi oluruna birakmak galiba...

aynen candanötenin dediği gibi bende artık düşünmek istemiyorum her sabah aynı düşünceyle uyanıyorum
acaba hersey yolunda gidecekmi bulantım gececekmi ağrılar tehlikelimi bu ikinci hamileliğim ama ikiz olunca
daha yoğun yaşanıyor duygular maalesef

Cinsiyetleri soyledi dr biri erkek biri kiz erkekten emin sma kizda pek emin degilim tam gozukmiyor kemik yapisina gore soyledi
ayyy ciddimisiiinnn ? bu kadar erken gorundu demek cok sevindim senin adina canim hayirli olsun..her ikisindende vermis Rabbim ... :)
evet nette bende baktimda erkeklerin kafataslari bile kizlardan farkli..bana soylemezse ben dikkatli bakip anlamaya calisicam kendi capimda :) heyecanlandim simdi :)

evet yaa ikiz cok farkli ve cok zormus...

merve10er canim senin ultrasonda kac haftalik cikiyorlar? birde senin transfer hangi tarihte yapilmisti ve kacinci gun embriyosuydular?

Benimkiler birer hafta arayla olustu ve kalpleri birer hafta arayla atti.Kalbini ferah tut canim.

kızlar fraksiparin 0.3 kullanıyorum ama piyasada suan yok kullanan var mı ve bulamayan.eşdeğer hıbor 0.3 60 tl kutusu.üffff
Canim doktoruna rapor yazdir ucretsiz alabilirsin.
bir de ikiz gebelikte bazı drlar 2li 3lü test isterken bazıları istemiyorlarmış sanırım.
İkizlerde ikili test yapmiyorlar sadece ense olculuyor.Dogru sonuc vermiyor ikizlerde,bosuna para verme :)
hemşire ilk 3 ay kullancaksın dedi ama bende pıhtılaşma var mı bana bunu bile söylemedi.neden kullanıyorum acaba:)?
Pihtilasma ancak genetik testiyle anlasilir.Onlem amacli vermistir sana.
Kızlar bir bakarmısınız? Burada 2 tane gozukuyor. Tek bebek var dedi doktor.dikkat etmesi.sizce nedir o
Canim bende tek goruyorum.
Hayirli olsun canim.Ben anin tadini cikariyorum,bunlari dusunmemeye calisiyorum :)
kızlar ikili ve üçlü testleri yapmak zorunlumu.ne işe yarıyor.
Down sendromu olculuyor ama ikizlerde bu testler dogru sonuc vermedigi icin yapilmiyor.Sadece ense kalinligi olculuyor.

Hosgeldiin hayirli olsun benim de ikiz insallah ve 21 aylik bir kizim var evet insan cok endiseleniyor ama rabbim lutfetmis ne guzel insallah ustesinden gelecegiz
Cinsiyetleri soyledi dr biri erkek biri kiz erkekten emin sma kizda pek emin degilim tam gozukmiyor kemik yapisina gore soyledi
hayirli olsun cok guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…