bende cok uzun sure yuruyemıyorum canım agrım oluyoor benımdeKizlar biraz yuruyunce benim kasiklarim patliyacakmis gibi agriyor.sizler rahatlikla disari cikip gezip dolasabiliyormusunuz?mesela alisveris merkezinde 1-2 saat gezebilirmisiniz rahatlikla?
ben oğlumu anaokuluna bile götürüp getiremiyorum canım hemen belim ağrıyor ve dediğin gibiKizlar biraz yuruyunce benim kasiklarim patliyacakmis gibi agriyor.sizler rahatlikla disari cikip gezip dolasabiliyormusunuz?mesela alisveris merkezinde 1-2 saat gezebilirmisiniz rahatlikla?
Kizlar biraz yuruyunce benim kasiklarim patliyacakmis gibi agriyor.sizler rahatlikla disari cikip gezip dolasabiliyormusunuz?mesela alisveris merkezinde 1-2 saat gezebilirmisiniz rahatlikla?
bencede tek bebek..Kızlar bir bakarmısınız? Burada 2 tane gozukuyor. Tek bebek var dedi doktor.dikkat etmesi.sizce nedir o
hosgeldin canim...benimde bir oglum var insan tabi olmayandanda istiyor dogal olarak ama oncelikle saglikli ve hayirli evlat olsunlar...Slm kizlar ginaydin.uxun suredir sizi takip ediyom.bende araniza katildim.allah kismet ederse ikiz annesi olacagim.ama biraz karidik duygulaf icerisindeyim.zaten bir oglym var 2 side oglan olursa naparim.yada nasil besliyecem nasil yetecegim onlara.ise gidecekmiyimm.bu gibi sorular hep aklimda
Canim digeri yolk kesesi olabilirKızlar bir bakarmısınız? Burada 2 tane gozukuyor. Tek bebek var dedi doktor.dikkat etmesi.sizce nedir o
ayyy ciddimisiiinnn ? bu kadar erken gorundu demek cok sevindim senin adina canim hayirli olsun..her ikisindende vermis Rabbim ... :)Cinsiyetleri soyledi dr biri erkek biri kiz erkekten emin sma kizda pek emin degilim tam gozukmiyor kemik yapisina gore soyledi
evet yaa ikiz cok farkli ve cok zormus...aynen candanötenin dediği gibi bende artık düşünmek istemiyorum her sabah aynı düşünceyle uyanıyorum
acaba hersey yolunda gidecekmi bulantım gececekmi ağrılar tehlikelimi bu ikinci hamileliğim ama ikiz olunca
daha yoğun yaşanıyor duygular maalesef
Benimkiler birer hafta arayla olustu ve kalpleri birer hafta arayla atti.Kalbini ferah tut canim.Slm kizlar be imde bu pazartesi dr gittigimde 2kese gördük birinin kalp atisini duyuyorum ama digerininkini duyamadim dedi 12gun sonra gel tekrar bakalim de di cok meraktayim sizce digerinin de kalbi atarmi gelisirmii dua edin ne olur ikisinede saglikla kavusabileyim insallah cokk tedirginimmm
Hayirli olsun ilk cinsiyet tahminimiz senden :)Cinsiyetleri soyledi dr biri erkek biri kiz erkekten emin sma kizda pek emin degilim tam gozukmiyor kemik yapisina gore soyledi
Canim doktoruna rapor yazdir ucretsiz alabilirsin.kızlar fraksiparin 0.3 kullanıyorum ama piyasada suan yok kullanan var mı ve bulamayan.eşdeğer hıbor 0.3 60 tl kutusu.üffff
İkizlerde ikili test yapmiyorlar sadece ense olculuyor.Dogru sonuc vermiyor ikizlerde,bosuna para verme :)bir de ikiz gebelikte bazı drlar 2li 3lü test isterken bazıları istemiyorlarmış sanırım.
Pihtilasma ancak genetik testiyle anlasilir.Onlem amacli vermistir sana.hemşire ilk 3 ay kullancaksın dedi ama bende pıhtılaşma var mı bana bunu bile söylemedi.neden kullanıyorum acaba:)?
Canim bende tek goruyorum.Kızlar bir bakarmısınız? Burada 2 tane gozukuyor. Tek bebek var dedi doktor.dikkat etmesi.sizce nedir o
Hayirli olsun canim.Ben anin tadini cikariyorum,bunlari dusunmemeye calisiyorum :)Slm kizlar ginaydin.uxun suredir sizi takip ediyom.bende araniza katildim.allah kismet ederse ikiz annesi olacagim.ama biraz karidik duygulaf icerisindeyim.zaten bir oglym var 2 side oglan olursa naparim.yada nasil besliyecem nasil yetecegim onlara.ise gidecekmiyimm.bu gibi sorular hep aklimda
Down sendromu olculuyor ama ikizlerde bu testler dogru sonuc vermedigi icin yapilmiyor.Sadece ense kalinligi olculuyor.kızlar ikili ve üçlü testleri yapmak zorunlumu.ne işe yarıyor.
Hosgeldiin hayirli olsun benim de ikiz insallah ve 21 aylik bir kizim var evet insan cok endiseleniyor ama rabbim lutfetmis ne guzel insallah ustesinden gelecegizSlm kizlar ginaydin.uxun suredir sizi takip ediyom.bende araniza katildim.allah kismet ederse ikiz annesi olacagim.ama biraz karidik duygulaf icerisindeyim.zaten bir oglym var 2 side oglan olursa naparim.yada nasil besliyecem nasil yetecegim onlara.ise gidecekmiyimm.bu gibi sorular hep aklimda
hayirli olsun cok guzelCinsiyetleri soyledi dr biri erkek biri kiz erkekten emin sma kizda pek emin degilim tam gozukmiyor kemik yapisina gore soyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?