Benimde arada agriyor ve siddetli oluyor.Rahim genislemesinden kaynakliymis.Kizlar benim belim cok agriyor normalmi?
tüp bebekle ilk denememde Allahın izniyle ikiz annesi olucam deliler gibi mutluyum 4 kasımda dr gıttığımde kesenın bırı ıyıce gözüküp diğeri çok küçük demişti gelişebılırde kaybolabılırde demişti.bugün dr gıttığımımde ikisininde kalp atışını gördük çok mutluyum .Allah tüm isteyenlere versin ben 4,5 sene bekledim çok istedim herşeyin zamnı varmış bebeklerim geldiler
tüp bebekle ilk denememde Allahın izniyle ikiz annesi olucam deliler gibi mutluyum 4 kasımda dr gıttığımde kesenın bırı ıyıce gözüküp diğeri çok küçük demişti gelişebılırde kaybolabılırde demişti.bugün dr gıttığımımde ikisininde kalp atışını gördük çok mutluyum .Allah tüm isteyenlere versin ben 4,5 sene bekledim çok istedim herşeyin zamnı varmış bebeklerim geldiler
Canimm cevabin icin cokk sagoll insallah bir sikinti yasamamyiz birde ani giren ve bicak gibi kesen kasik agrim var agri bicak gibi kesiyo gciyo anlik oluyo bunun nedeni nedir sence her iki kasigimda da oluyoo cevabin icin simdiden tesekkurlerBenimkiler birer hafta arayla olustu ve kalpleri birer hafta arayla atti.Kalbini ferah tut canim.
Bushra
Canimm cevabin icin cokk sagoll insallah bir sikinti yasamamyiz birde ani giren ve bicak gibi kesen kasik agrim var agri bicak gibi kesiyo gciyo anlik oluyo bunun nedeni nedir sence her iki kasigimda da oluyoo cevabin icin simdiden tesekkurler
evet erkek daha erken bellı oldu canım sağlıklı olsunlarda bısey ıstemıyorumayyy ciddimisiiinnn ? bu kadar erken gorundu demek cok sevindim senin adina canim hayirli olsun..her ikisindende vermis Rabbim ... :)
evet nette bende baktimda erkeklerin kafataslari bile kizlardan farkli..bana soylemezse ben dikkatli bakip anlamaya calisicam kendi capimda :) heyecanlandim simdi :)
merve10er canim senin ultrasonda kac haftalik cikiyorlar? birde senin transfer hangi tarihte yapilmisti ve kacinci gun embriyosuydular?
Canim 9. haftam bitene kadar o agri bende de oldu ozellikle birden ayaga kalktimda daha siddetli oluyordu.Rahim genisliyor normal :)Bushra
Canimm cevabin icin cokk sagoll insallah bir sikinti yasamamyiz birde ani giren ve bicak gibi kesen kasik agrim var agri bicak gibi kesiyo gciyo anlik oluyo bunun nedeni nedir sence her iki kasigimda da oluyoo cevabin icin simdiden tesekkurler
zaman durdu sanki gecmiyor bulantilar bitirdi beni
cnm cok sevindim.allah kucağınada almanı nasip etsin.ne zaman belli oluyor 14. haftada mı.Cinsiyetleri soyledi dr biri erkek biri kiz erkekten emin sma kizda pek emin degilim tam gozukmiyor kemik yapisina gore soyledi
Kizlar daha once de yazmistim iki uc gunde bir crinone jel puturlu geliyor ya geri cok cok az bi kismi cok acik pembe geri kalan beyaz sari.onun disinda akinti lekelenme vs. Yok cok sukur taktim buna nicin boyle oluyor gecen hafta keseleri gormeye gittigimde dr jeli kullanirken tahris etmissindir dedi rahimde kanama alani da yoktu.ama ben hala geldikce korkuyorum.
Arkadaslar aranızda akıntısı olan varmı sarı akıntım var endişelendim biraz idrar yolu iltihabı mı diye
tahlil yaptırmadım henüz kısmetse haftaya yaptırcam.Tabiki bu günler geçmek bilmiyor cok heycan yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?