2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Bushra
Benimkiler birer hafta arayla olustu ve kalpleri birer hafta arayla atti.Kalbini ferah tut canim.
Canimm cevabin icin cokk sagoll insallah bir sikinti yasamamyiz birde ani giren ve bicak gibi kesen kasik agrim var agri bicak gibi kesiyo gciyo anlik oluyo bunun nedeni nedir sence her iki kasigimda da oluyoo cevabin icin simdiden tesekkurler

Canim bende de oluyordu o kasik agrisi sonradan geciyor. En son sanirim 7-8.haftalar olmustu.su an boyle bir agrim kalmadi.

devrim7779, post: 38572470, member: 323077"]Canim bende de oluyordu o kasik agrisi sonradan geciyor. En son sanirim 7-8.haftalar olmustu.su an boyle bir agrim kalmadi.[/QUOTE]
Tesekkur ederim canimmm cokk sagolll icim rahatladi biraz da olsaa

evet erkek daha erken bellı oldu canım sağlıklı olsunlarda bısey ıstemıyorum
merve10er canim senin ultrasonda kac haftalik cikiyorlar? birde senin transfer hangi tarihte yapilmisti ve kacinci gun embriyosuydular?

5.gun embryosuydu canım transferde 17 ekımde yapılmıstı.ultrasonda buyugu 13.4 kucugude 4 gun gerıden gelıyor

Canim 9. haftam bitene kadar o agri bende de oldu ozellikle birden ayaga kalktimda daha siddetli oluyordu.Rahim genisliyor normal :)

Merhaba kızlar,bende tüp bebek yaptırmaya karar verdim.bu ayın 12 sinde randevum var, Almanyada yaşıyorum.öncelikle bebek bekleyen anneler inşaallah saglıklı kucagınıza almayı nasib eylesin yüce Allah miniklerinizi.ilk demem ikizlerimin olmasını bende çok istiyorum,ilk aşılamada kaç embriyo aşılama yaptırdınız merak ediyorum bende dr ikiz istiyorum diyecegim cevap yazarsanız sevinirim

Busracim sagol canim rahim buyumesinden demek belimin arkasi zaman zaman catliyor agridan.

Kizlar daha once de yazmistim iki uc gunde bir crinone jel puturlu geliyor ya geri cok cok az bi kismi cok acik pembe geri kalan beyaz sari.onun disinda akinti lekelenme vs. Yok cok sukur taktim buna nicin boyle oluyor gecen hafta keseleri gormeye gittigimde dr jeli kullanirken tahris etmissindir dedi rahimde kanama alani da yoktu.ama ben hala geldikce korkuyorum.

Arkadaslar aranızda akıntısı olan varmı sarı akıntım var endişelendim biraz idrar yolu iltihabı mı diye
tahlil yaptırmadım henüz kısmetse haftaya yaptırcam.Tabiki bu günler geçmek bilmiyor cok heycan yapıyorum

Benimde oyle csnim.hergun ic camasirima parca parca dusuyor.dun kullanirken cubugu bir turlu iceri itememistim sonra parmagimla kontrol ettigimde parca halinde bir suru kalmis icerde sonra da dusuyor bazen.doktoruma sordum normal dedi.sonrasinda beyaz bir su akiyor.akinti degil ama.fitilden kaynakli birsey.doktorun da ustunde durmadiysa tskma sende kafana.

İdrar yolu iltihabinda agri yanma falan da olur diye biliyorum.bunlar da oluyorsa doktoruna danisirsin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…