2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Sagol canim dusmesine takmiyorum da cok azi cok acik pembe geliyor ya ona uzuluyorum dr tahris olmustur dedi rahimde kanama yok dedi.offf zaman gecmiyor yaaa kalan 8 ay nasil gececek?haftaya sali kalp atislari icin gidicem insallah guzel haberler alirim bebislerimden.hareketlerini hissetseydim rahat olurdum ama simdi nasillar iyiler mi bi suru soru

Selam kizlar gunaydin.bende de mide bulantilari dun aksam basladi.bende de akinti var ama progest yuzunden hep yaprak pet koyuyom.o yuzden tahris oluyo

Kizlar progesteron fitil veya jelleri kacinci haftaya kadar kullanicaksiniz dedi tam olarak??kac haftalikken birakicaksiniz?

evet bende kalp atışlarını duyduktan sonra daha cok merak ediyorum keşke hareketlerini hissetsemde içim rahatlasa
ben ilerde angel sound diye bir alet almayı düşünüyorum evde kendim kalp atışlarını duyabilcem en azından içim rahatlar

Kizlar progesteron fitil veya jelleri kacinci haftaya kadar kullanicaksiniz dedi tam olarak??kac haftalikken birakicaksiniz?
benim doktorum zaman söylemedi ama benim bir kutu bitmesine az kaldı kutu bitince sormayı düşünüyorum
kanamam yok ama tedbir amaçlı kullanmam gerekirse bilemem bakalım ben tablet alıyorum sabah aksam 200mg

Kizlar 7 ocakta ense olcumu icin randevu aldim.o tarihte insallah 12+3 olacaklar.doktorumda hep 3-4 gun onden gittigimi soyluyor yani yaklasik 13 haftalik gibi olacaklar.o zaman cinsiyetlerini gorebilir mi dojtor acaba.gorumceme doktoru cindiyet ogrenilecegi zaman ultrasondan yarim saat once cikolata ye demis.enerji verdigi icin cocuklar cok hareketli olurmus o da cinsiyeti gormeyi kolaylastirirmis.bende oyle yapacagim.insallah ogrenebilirim.

12.haftaya kadar demisti tup bebek merkezi ama doktorum birsey demedi.bir hafta once de unutup 2 kutu birden almisim ben.simdilik kullanmaya devam ediyorum.gerci 11. haftadsyim zaten daha.ayin 7 sinde doktoruma gidecegim ona sorarim.

canim ikizlarde 3 aylikken ikisinide net bipmesi cok zor gibi..zaten birininki gorunse oburu gorunmuyor cogu zaman kemik yapisina gore soyluyprlar tahminlerini...benimde randevum 14 ocakta bende meraktayim ama fazlada umitlenmiyorum :)

12.haftaya kadar demisti tup bebek merkezi ama doktorum birsey demedi.bir hafta once de unutup 2 kutu birden almisim ben.simdilik kullanmaya devam ediyorum.gerci 11. haftadsyim zaten daha.ayin 7 sinde doktoruma gidecegim ona sorarim.
bende doktor ikinci randevuda receteye gunde 2 yazmis yine 3 tane devam etmisim daha artmasi gerekirken son kutumda bitti yarin son 12 hafta olacak ama aldammi almasammi bidaha bilrmedim :/ zaten biktimda su fitillerden midem bulaniyor artik kullanirkende

Ben de ittiremiyorum artik.acitiyor.cunku icerde hala eskisinin kalintilari oluyor.neyseki en fazla 1-2 haftam kaldi.

Benimde randevum da 7 ocakta canm

Selam kizlar gunaydin.bende de mide bulantilari dun aksam basladi.bende de akinti var ama progest yuzunden hep yaprak pet koyuyom.o yuzden tahris oluyo
Bndede aynı problem vardı ama yaprak pet koyma mantar olu dediler bıraktım temiz beyaz bi bez gibi bişi kullan dediler eski atleti keskin öyle kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…