2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Kizlar crinone beni de tahris ediyor artik.burda bir arkadas vardi uygulayinca pembe akinti oluyor mu oyle birseyler yazmisti.bende ilacin ustunde uyguladiktan sonra pembelik gordum.lavaboya gidip peceteyle sildigimde gercekten pembelik vardi.son zamanlarda zaten zor itiyordum hep icerde parca kalmis oluyordu.bitse de su ilac kurtulsak.mikrop kapacak diye korkuyorum simdi de.

hepinizin yeni yılı kutlu olsun.inşallah hepimiz sağlıklı,sorunsuz bir hamilelik geçirir ve bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alıp büyütürüz.... :)
arkadaşlar ya daha 8 haftalığım ama araştırdıkça kafam en çok bebek arabası konusunda karıştı.tek bebekler için her şer uygun tamam ama ikizler için baktığımda kafam allak bullak oldu resmen.kimisi yanyana olanları önermiş,kimisi arkalı önlü olanları,kimisi de tek tek ayrı alın demiş. :)
1. yan yana olanlar çok ağır oluyor zaten iki bebekle tek başınıza sokağa çıkıp bu arabaları kullanabilmeniz çok zor demişler.asansöre,markete falan sığmıyormuş.kaldırımlardan geçmekte zorlanıyormuşsunuz.
2.arkalı önlü olanlar: arkadaki çocuk rahat edemiyormuş.psikolojik açıdan da iyi değilmiş:) veee çok uzun oldukları için yolda komtrolde tutmak zormuş.bence de arkadaki çocuğa haksızlık yapılmış olur gibime geliyor:)
3.tek tek iki ayrı araba: zaten iki bebekle dışarı çıkmak çok zor olacağı için iki ayrı araba almak daha mantıklı diyorlar.en az bir yaşına kadar zaten tek başına çıkamazsın zorunlu olmadıkça diyorlar.diyelim ki çok zorda kaldın iki bebekle çıkman gerekirse birleştirme aparatı alırsın diyorlar.ancaaaak bu aparatta her arabaya uymuyormuş sanırım.
işte durumlar böyleeeee :)
bir de anlamadığım şey şu: bebek arabası,puset,baston bunlar arasındaki fark ne bir türlü çözemedim.
aslında bana mantıklı gelen şu: iki ayrı araba ancak birleştirmek zorunda kalınca kolayca birleştirilip kullanılabilen.oto koltuğu takılabilen ve çift yönlü kullanılabilen.çok şey mi istiyorum acaba? :)
netten kaç gündür bakıyorum ancak bu özelliklere sahip bir arabaya rastlamadım.
bu konuda bilgisi olan arkadaşlar ve tecrübeli arkadaşlar varsa lütfen bizimle de paylaşabilirler mi? merakla bekliyorum.tekrardan hepinize iyi yılllar::::::)

O bendim canim bende cok erken baslamis demek iki uc gunde bir cooook az acik pembe geliyor jelin puturleriyle birlikte kalanlar acik sari yani cogu.bu sabah bende jeli iterken icerde parca farkettim yani jeli zor ittim iyyy ne igrenc bisey bu ya tiksindim artik birikmis galiba icerde.allah yardimcimiz olsun
Yeni yillin son gunu gunaydin ikiz anneleri.bu yil bizim yillimiz olucak ins.

günaydın canım inşallah 2015 bize ve bebeklerimize şans getirir:)

Selam kizlar.sizinde yeni yiliniz simdiden kutlu olsun.bu yil bizim ve bebislerimizin yili olsun.2015 isallah coooook guzel olacakk
yeni yiliniz hayirli olsun arkadaslar rabbim bebeklerimizi cifter cifter saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.bebeklerimizle ve ailelerimizle saglikli huzurlu mutlu bir yil diliyorum herkese.

Arkadaslar merhaba bizimde dun kontrolumuz vardi. 10+3 olduk bugun. Dun ultrasonda onlarin ilk defa hareket ettigini gordum. Inanilmaz bir duyguydu. Kalp atisinda nasil duygulandiysam dun oynadiklarini gorunce mucizeeee istee diye dusunmeden edemiyor insan. Rabbim herkese tattirsin bu mutlulugu insallah. Doktorumuz ikizlerde 2 li tarama testi yapilmadigini istersem ense kalinligini olcturebilecegimi soyledi. Ense kalinligi sartmi yaptirmak zorundamiyim dedim hayir zorunda degilsin tamamen senin istegine bagli zaten bir problem dahi ciksa tekini sonlandiramayiz ikisindende vazgecebilecekmisin dedi. Kesinlikle hayir dedim ve ne 2 li testi ne ense kalinligini yaptirmamaya karar verdim rabbim hayirli olan ne ise bize onu nasip etmistir. Aranizda ense kalinligi ve onemi ile ilgili bilgisi olan varmi acaba?

Bu arada herkese hayirli yillar diliyorum. Rabbim hepimizin gonlunr gore versin insallahhhh...

Benim var canım normal.Kokusu yoksa iltihap değildir.

bebek arabasi ve puset ayni sey zaten..yalniz arkadki tutma yeri duz olanlarda var baston sapli olanlarda ben duz olaniyla daha cok rahat etmistim oglumda..haa gelelim yanyana veya onlu arkali pusetlere..arkadasimin yanyana olandan vardi ve kapilardan hecerken otobuse binip inerken kaldirimlarda buyuk sikintiydi aman diyim sakin alma bin pisman olursun...onlu arkali olanlarda on taraf 6 aydan itibaren kullaniliyor arka taraf dogumdan itibaren cunku on taraf yarim yatiyor arka taraf tam yatiyor..eger uzerine cosy alacaksan en iyisi bunlar bence...cunku zaptetmek daha kolay ve daha derli toplu oluyor yolda.. arkadaki cocuga haksizlik etmemek icinde bir sefer birini bir sefer birini koyariz arkaya o cok sorun olmaz bence ben bundan almayi dusunuyorum kisaca....

istanbulda doğum yapan ya da yapacak arkadaşlar doğum yapmayı düşündüğünüz hastaneleri öğrenebilir miyim? ben çanakkalede oturuyorum ama erken doğum riski yüzünden 30 haftadan sonra istanbula gelip doğumu orda yapmayı planlıyorum. bebekler için yoğun bakım ünitesi olan tam teşekküllü bir hastane bakıyorum. fiyatı çok fazla değilse özel hastane de olabilir.

Hala cinsiyetleri ni ogrenen yokmu?

Ben de merak ediyorum.cinsiyet ogrenen hemen yazsin buraya.cok heyecanli bir bekleyis.ben carsamba gunu ultrasona gore 13.haftam olacak ense olcumunde belki ogrenebilirim diyorum insallah.eltim benden uc ay onde 11.haftasinda erkek oldugunu ogrenmis.belki erkekse ogrenirim diyorum insallah.bu arada herkese iyi mutlu yillar...bize en guzel yilbasi oldu bu.

slm arkadaşlar
bugün kızlarım çok hareketliler ve galiba içerde büyük bir kapışma var nefes dahi alamıyordum
hemen aklıma müzik geldi ve
yukarıdaki linki dinledim şuan 5. dakikadayım ama galiba uyudular
kesinlikle tavsiye ediyorum

Ben dün kontroldeydim.
Buyuk olasılıkla biri erkek digerini göremiyorum dedi doktor.
Biri 12+3 o erkek
Digeri belli değil o uç gun kucuk.....

Canım ben Ümraniye Çakmak Erdem'de doğum yapacağım inşaAllah.Yenidoğan ünitesi mevcut.Doktorumda hastanede çok iyi.

Ben dün kontroldeydim.
Buyuk olasılıkla biri erkek digerini göremiyorum dedi doktor.
Biri 12+3 o erkek
Digeri belli değil o uç gun kucuk.....
Kontrollerimiz ve doktorun tahminleri aynıymış :) Benim 1 gün var aralarında,büyük olana erkeğe benziyor dedi.Bakalım hayırlısı :)

İnsallah crs.gunu benimkilerde belli olur.cok merak ediyorum.sizin doktorlariniz ozellikle cinsiyete mi bakti yoksa rutin kontrol sirasinda tesadufen mi gorup soyluyor.benimki soylemezse ozellikle bsk diyecegim de erken deyip bakmamazlik eder mi acaba?

Rutin kontrolde soyledi canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…