Kontrolde soyledi sok olduk erkendi soylefiginde 11 haftada soyledi bize kizida 13 haftada soyledi ama hala emin degil ondanİnsallah crs.gunu benimkilerde belli olur.cok merak ediyorum.sizin doktorlariniz ozellikle cinsiyete mi bakti yoksa rutin kontrol sirasinda tesadufen mi gorup soyluyor.benimki soylemezse ozellikle bsk diyecegim de erken deyip bakmamazlik eder mi acaba?
avrupa yakasında bildğin hastane var mı peki?Canım ben Ümraniye Çakmak Erdem'de doğum yapacağım inşaAllah.Yenidoğan ünitesi mevcut.Doktorumda hastanede çok iyi.
canım benimki de tam çıkmadı ama önceki hamileliğimden kalan göbeğim vardı o biraz daha cıktı sadece.Kizlar 12-15 hafta arasinda olanlar karinlariniz buyudumu biraz...ben hala 3 kilo eksideyim hamile kaldigim kiloma gore ve ve hala karnim cikmadi..hic ikiz karni gibi degil...nette bakiyorum milletin 10 haftadan itibaren cikmis hatta 13. haftada baya balirginlesmis bazilarinin bende hala bisey yok sizde durum ne?
Merhaba, sanırım Almanya da tedavi olacaksınız. Orada kurallar nasıl bilmiyorum ama Türkiye de 35 yaş altına ilk denemede tek embriyo, 35 yaş üstüne iki embriyo yerleştiriyorlar. Benimkiler ikiz, Allah sana da gönlündekini verir umarım :)Merhaba kızlar,bende tüp bebek yaptırmaya karar verdim.bu ayın 12 sinde randevum var, Almanyada yaşıyorum.öncelikle bebek bekleyen anneler inşaallah saglıklı kucagınıza almayı nasib eylesin yüce Allah miniklerinizi.ilk demem ikizlerimin olmasını bende çok istiyorum,ilk aşılamada kaç embriyo aşılama yaptırdınız merak ediyorum bende dr ikiz istiyorum diyecegim cevap yazarsanız sevinirim
Ayni hizda devam ediyor ..dun alisveris merkezine gitmistik kendimi disari zor attim..eger esimi kasada birakip cikmasaydim biz tam kasadayken kusacakmisimsenin bulantıların nasıl oldu candanöte??
Siskinlik oluyor baslarda evet .kabizlik sorun yoksa o siskinlik zamanla gecer..ama kilonlada alakali olabilir tabi katninin cikmis olmasi...Valla kilomdanmi yoksa karnimmi cikti anlamadim karnim sanki 5aylik gibi daha 2ayligiz bide netten okuyorum siskinlik oluyomus ama ben anlamadimm
3 aya dogru gecer merak etme...Sukur canim kabizlik yok ama helee aksamlarisanki daha da bi buyuyor bol seyler giyince
Doktor bir koca poset dolusu ilac verdide hicbiri zerre kadar ise yaramadiCandanote canim dr una danistinmi bu durumu o ne diyosa onu yapmalisin dikkat et kendine gececek insallah
cok geçmiş olsun canım.Aniden gelen öğürme ve istifra etme olayı bendede ne zaman geleceği belli olmadığıAyni hizda devam ediyor ..dun alisveris merkezine gitmistik kendimi disari zor attim..eger esimi kasada birakip cikmasaydim biz tam kasadayken kusacakmisimdisari ciktigim gibi feci kustum...birde dun dolgulu disim kirildi yarisi sallaniypr disciye gitmem lazim.zaten hicbisey yiyemiyprdum artik hic yiyemiycem hayatim kabusa dondu su siralar yinede sukur diyorum elimden baska bisey gelmiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?