2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Kontrolde soyledi sok olduk erkendi soylefiginde 11 haftada soyledi bize kizida 13 haftada soyledi ama hala emin degil ondan

Kizlar 12-15 hafta arasinda olanlar karinlariniz buyudumu biraz...ben hala 3 kilo eksideyim hamile kaldigim kiloma gore ve ve hala karnim cikmadi..hic ikiz karni gibi degil...nette bakiyorum milletin 10 haftadan itibaren cikmis hatta 13. haftada baya balirginlesmis bazilarinin bende hala bisey yok sizde durum ne?

canım benimki de tam çıkmadı ama önceki hamileliğimden kalan göbeğim vardı o biraz daha cıktı sadece.

Selam kizlar mrb.bsyafir yazamiyom sizlere.ne guzel bazilari cinsiyetleri ogrenmeye basladi.bugun cok belim agriyor.halbuki yemrk haricinde hic bir is yapmiyom.

Valla kilomdanmi yoksa karnimmi cikti anlamadim karnim sanki 5aylik gibi daha 2ayligiz bide netten okuyorum siskinlik oluyomus ama ben anlamadimm

Birde calisiyorum ben ogretmenim okulda ogrenciler bile hamile oldugumu simdiden anladilar cunku karnim buyuk normalmi bilemiyorum ise giderken rahat olayim diye bu hafta hamile pantolonu bile aldimoncekinler resmen belime oturuyo iz cikiyo bebikleri icerde sikistirmayayim dedim ama bluzlari daha giymem onlar muhtemelen sonraki aya falan giyerim heralde hamile pantolonunun ustune uzun bi kazak giyersem simdiden o pantolonu giydigimi kimse anlamaz alttan normal kot hibi gornuyo zaten ayyyyy napim yaaa rahatsiz rahatsiz da butun gun ayakta duramiyorum giymek zorundayimm

Merhaba, sanırım Almanya da tedavi olacaksınız. Orada kurallar nasıl bilmiyorum ama Türkiye de 35 yaş altına ilk denemede tek embriyo, 35 yaş üstüne iki embriyo yerleştiriyorlar. Benimkiler ikiz, Allah sana da gönlündekini verir umarım :)

senin bulantıların nasıl oldu candanöte??
Ayni hizda devam ediyor ..dun alisveris merkezine gitmistik kendimi disari zor attim..eger esimi kasada birakip cikmasaydim biz tam kasadayken kusacakmisim disari ciktigim gibi feci kustum...birde dun dolgulu disim kirildi yarisi sallaniypr disciye gitmem lazim.zaten hicbisey yiyemiyprdum artik hic yiyemiycem hayatim kabusa dondu su siralar yinede sukur diyorum elimden baska bisey gelmiyor...

Valla kilomdanmi yoksa karnimmi cikti anlamadim karnim sanki 5aylik gibi daha 2ayligiz bide netten okuyorum siskinlik oluyomus ama ben anlamadimm
Siskinlik oluyor baslarda evet .kabizlik sorun yoksa o siskinlik zamanla gecer..ama kilonlada alakali olabilir tabi katninin cikmis olmasi...

Benim kadar zor hamilelik yasayan yok sanirim bu topikte..her dert bende sanki kimse bisey yazmadigina gore herkesin keyfi yerinde anladigim kadariyla...artik o kadar berbat bir hal aldiki her gunum ,ayaga kalktigim an tansiyonum duser oldu iki aydir ilk defa dun ciktim ondada defalarca bayilacak hale geldim,bulantiyla kusmada cabasi... hep boyle devam ederse son aylarda zaten fazla yuruyemiycem hayatim iyice kabusa doner ne yapayim ne edeyim sasirdim kaldim... Allahim yardim et sifa ver diye yalvarmakla geciyor gunlerim

Zaten esimde artik dar giyme diye uyariyor heralde bunun karnin ivinin genisligiylede alakasi var cunku ilk gebeligimde de 3.5aylukken ilk defa hamile elbisesi giymistimm bilemiyorum bu sefer ikiz olunca heralde daha once giyerim gibime geliyo yani 3aylikken falann

Amann saglikli olsunlarda bebiklerimiz gerisi olur giderr biseycik olmazz napalimm kucuk buyuk ne farkeder dimi onemli olan saglikli olmalarii

Candanote canim dr una danistinmi bu durumu o ne diyosa onu yapmalisin dikkat et kendine gececek insallah

cok geçmiş olsun canım.Aniden gelen öğürme ve istifra etme olayı bendede ne zaman geleceği belli olmadığı
için artık alışveriş dahi yapmıyorum eşime söylüyorum.
dolgun için 12.haftadan sonra yapılıyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…