2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

C candanote cok gecmis olsun durumunu gozumde canlandiriyorumda gercekten allah yardimcin olsun. Seninle hemen hemen ayniyiz yanlis hatirmaliyorsam bugun 11+0 oldum ben ama allahima binlerce kere sukurler olsun ki hicbir sey yasamadim ben. Ne mide bulantisi ne ogurme ne kusma ne halsizlik ne uyku artik daha ne varsa istee. Sadece arasa cok hafif kasiklarima agri giriyo oda cok normalmis zaten onun disinda cooook rahat bir hamilelik donemi geciriyorum. Hatta cogu zaman gamile oldugumu bile unutuyorum. Dr kontrollerimin oldugu zamanlarda ultrasonda bebislerimi ve harekeylerini gorunce anliyorum gercekten hamile oldugumu. Insallah tum sorun yasayan arkadaslar en kisa zamanda atlatir ve rahatlarlar. Kendinize coook dikkat edin ve allaha emanet olun...

ne güzel canım benimki biraz bulantılı ve uykulu halsiz geçiyor ama napalım rabbim bununda sabrını veriyor
allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Kocaman bir karnim var 11+4uz :)

efe82 canim dolgu olsaydi iyiydi disim kirildi koku kaldi yarisi dolguya yapisik duruyor disimin.ne yqparlqr ona bilmem insallah rontgen falan cekmezler yaa

Allah razi olsun canim Rabbim kimseye benimki kadar zor hamilelik yasatmasin...olecehimi bile dusunuyorum bazen inanirmisin o kadar kotu oluyorum..kusarken nefesim kesiliyor,bayilmalar,midemden kan geliyor bazende...

bayanlar bebeklerınızın arasında kaçgun fark var benımkıler 4 gun fark var.bazen 6 gune cıkıyor dr ölçme hatasımı yapıyor ozamnlarda dıyorum

Ben kilo vermedim aksine bayaa aldim ve 9.haftadan itibaren karnim cikmaya basladi.bu hafta yarim kilo verdim ( tedaviden dolayi sanirim su toplamalarim vardi onlar gitti)kilo vermeme ragmen karnim bayaa buyudu.eltim 6 aylik hamile ondan buyuk gorunuyor.ama kilo degil karnim asagiya dogru yuvsrlaklik olustu.yanlarda da tasan birsey yok.hamile gobegi yani.aynaya bakip bakip duruyorum gormemisler gibi:) ilk hamileligim o yuzden cok garip grliyor.

bayanlar bebeklerınızın arasında kaçgun fark var benımkıler 4 gun fark var.bazen 6 gune cıkıyor dr ölçme hatasımı yapıyor ozamnlarda dıyorum

3 hafta onceki kontrolumde son adet tarihimle ayni gundeydiler. 3 hafta sonra biri 4 gun biri 3 gun ileri gitmis gorundu. Doktor ilk aylarda boyle sapmalarin normal oldugunu soyledi canim

Allah razi olsun canim Rabbim kimseye benimki kadar zor hamilelik yasatmasin...olecehimi bile dusunuyorum bazen inanirmisin o kadar kotu oluyorum..kusarken nefesim kesiliyor,bayilmalar,midemden kan geliyor bazende...

Allah yardimcin olsun yinede sen kotu seyler dusunme olurmu icinde cok guzel 2 can daha tasiyorsun bu gunlerinde gececek elbet sadece sabir ve dua...

Candanote cok zor cok haklısın ama yinede yemeye calis midende 20 dk bile kalsa bebeklerinin buyumesi sımsıkı tutunmasi icin cok onemli. Sonra kussan bile yemeye calis disler kemikler tum vucudun zarar gorur.
ben de kusma yok ama yedikten sonra hersey kotu geliyor kotu kokuyor.
Bende iki kilo verdim ama hamile pantolon u giyiyorun gobegim baya buyudu ilk hamileligimde bes ay kotlarimi giyiyordum en fazla arada dugmeyi aciyordum ama simdi gobegim oldukca buyudu hic bir pantolonum kapanmiyor

bende agzimda metal kuf gibi bi tat bozuklugu var hala gecmedi
birde cok uyuyorum. Ama bol su icip iyi beslenmeye calisiyorum
Inşallah seninde cabucak gecer canim cok zordur eminim ama ilac kullanip rahatlayan kisileri okumustum bence kullan bisey.

İnşaallah canımsın çok sevindim.ne güzel ikizlerin olucak ben 30 yaşındayım,kontroller yapıldı.12'sine tedavi başlayacak dr la konuşacagız bana sorucak olursa istegim ikiz,burada yasal olarak üçüzlere kadar müsade var heyecanlıyım günler gelmiyor sanki.benim zaten normal hamilelikten 2 oglum var hastalık geçirdim şimdi olmuyor.canım sana kaç embriyo transfer oldu merak ediyorum ilgin için teşekkürler.

Canim herkes ayni seyi soyluyor ama jimse beni anlamiyor...yemeye calis ,ye sonra kus diyorlarda benim yiyebildigim birkac sey var onlarin disindakileri agzima attigim an cignerken ogurmeyle birlikte kusma basliyor yani yutmamun imkani yok zaten ki mideme gitsinde biseye yarasin malesef su icenemek ve saglikli beslenememek yuzunden vucudumda bazi degisiklikler oldu ve disim kirildi..insallah kisa surede gecer yoksa birkac ay sonra vucdum bedenim toparlanamaz bir hal alicak..keske senin gibi zorda olsa yutabilsem cigneyebilsem agzima attiklarimi

Gunaydin bayanlar ben 10.30 randevum var bugun evlatlarimi gormeye gidicem bide dr 2li test yaptirmisti sonuclari alicam

Ikizlerde ikili test olmuyo diye biliyorum dr bana oyle soylediii
bazı doktorlar genede yapıyor canım çıkan değeri iki bebeğe göre değerlendiriyor ve ortalama olarak söylüyor
pek sağlıklı sonuç vermiyormuş aslında kafa karıştırmak bence detaylı ultrason ve maddi imkanın varsa
amerikaya yollanan harmony test daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…