- 29 Kasım 2014
- 148
- 32
- 38
- 40
Sen neler tspiyosun karnin buyudumu bebeklerin nasil bide dr sana tek mi cift yumurta ikizler i oldigunu soyledimi benimki cift yumurta dedibazı doktorlar genede yapıyor canım çıkan değeri iki bebeğe göre değerlendiriyor ve ortalama olarak söylüyor
pek sağlıklı sonuç vermiyormuş aslında kafa karıştırmak bence detaylı ultrason ve maddi imkanın varsa
amerikaya yollanan harmony test daha mantıklı
çarşamba günü doktor kontrolüm var canım bakalım minikler nasıl cok merak ediyorum en son 15 gün önceSen neler tspiyosun karnin buyudumu bebeklerin nasil bide dr sana tek mi cift yumurta ikizler i oldigunu soyledimi benimki cift yumurta dedi
Hayirli olsun bebeklerin ayni seyler biDe de zaman zaman oluyo sikinti yapma gececek tatlimmmSlm kızlar hepinizin bebişleri hayırlı olsun. ..Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. ..bende ikizlere hamileyim. 4.tüp bebek denememde hamile kaldım. Çok bulantım var sabahları kusuyorumbife devamlı uyuyorum.herşey kötü kokuyor burnuma.bu aralar sinirlerim çok gergin bide...Allah ım hepimize kolaylık versin
Kizlar 12-15 hafta arasinda olanlar karinlariniz buyudumu biraz...ben hala 3 kilo eksideyim hamile kaldigim kiloma gore ve ve hala karnim cikmadi..hic ikiz karni gibi degil...nette bakiyorum milletin 10 haftadan itibaren cikmis hatta 13. haftada baya balirginlesmis bazilarinin bende hala bisey yok sizde durum ne?
Ah canim ya İnsaAllah biran once gecer bulantilarinAllah razi olsun canim Rabbim kimseye benimki kadar zor hamilelik yasatmasin...olecehimi bile dusunuyorum bazen inanirmisin o kadar kotu oluyorum..kusarken nefesim kesiliyor,bayilmalar,midemden kan geliyor bazende...
8. haftada 8 gun,sonrakinde 5 gun,sonrakinde 4 gun vardi.En son gittigimizde 1 gun vardi.Minigim arayi kapatiyor masaAllah :)bayanlar bebeklerınızın arasında kaçgun fark var benımkıler 4 gun fark var.bazen 6 gune cıkıyor dr ölçme hatasımı yapıyor ozamnlarda dıyorum
Hayirli olsun canim hosgeldin.Slm kızlar hepinizin bebişleri hayırlı olsun. ..Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. ..bende ikizlere hamileyim. 4.tüp bebek denememde hamile kaldım. Çok bulantım var sabahları kusuyorumbife devamlı uyuyorum.herşey kötü kokuyor burnuma.bu aralar sinirlerim çok gergin bide...Allah ım hepimize kolaylık versin
Canim donmedin mi :) Hayirli guzel haberlerini bekliyorum.Gunaydin bayanlar ben 10.30 randevum var bugun evlatlarimi gormeye gidicem bide dr 2li test yaptirmisti sonuclari alicam
Yazamadim canim cik sukur degerler iyi cikti buyumusler masallah. 20 haftada detayli ultrasona gondricek ayri bir klinigeCanim donmedin mi :) Hayirli guzel haberlerini bekliyorum.
Sevindim canim cok sukur :) MasaAllah.Yazamadim canim cik sukur degerler iyi cikti buyumusler masallah. 20 haftada detayli ultrasona gondricek ayri bir klinige
Senin simdiye kadar sadece kese mi goruldu icinde ebekler ve kalp atislarini duymadinmi birde dogal yollami ikiz senin kiler[/QUOTE]t: 38684501, member: 563819"]çarşamba günü doktor kontrolüm var canım bakalım minikler nasıl cok merak ediyorum en son 15 gün önce
gittim doktora bu benim 2. hamılelğim ilk hamileliğimden kalan göbeğim vardı o biraz daha cıktı sadece.
iki ayrı kese vardı sormadm da heycandan.bakalım bu gidişimde sorcam
candan öte yalnız değilsin canım o bulantı ve halsizlik benide mahfetdi bende hergün kahroluyorum bir geçsedeBenim kadar zor hamilelik yasayan yok sanirim bu topikte..her dert bende sanki kimse bisey yazmadigina gore herkesin keyfi yerinde anladigim kadariyla...artik o kadar berbat bir hal aldiki her gunum ,ayaga kalktigim an tansiyonum duser oldu iki aydir ilk defa dun ciktim ondada defalarca bayilacak hale geldim,bulantiyla kusmada cabasi... hep boyle devam ederse son aylarda zaten fazla yuruyemiycem hayatim iyice kabusa donerne yapayim ne edeyim sasirdim kaldim... Allahim yardim et sifa ver diye yalvarmakla geciyor gunlerim
soğukta fazla durma zararlı olabılırHatta belki biraz da kar topu oynariz ogluslaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?