2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Sen neler tspiyosun karnin buyudumu bebeklerin nasil bide dr sana tek mi cift yumurta ikizler i oldigunu soyledimi benimki cift yumurta dedi

Sen neler tspiyosun karnin buyudumu bebeklerin nasil bide dr sana tek mi cift yumurta ikizler i oldigunu soyledimi benimki cift yumurta dedi
çarşamba günü doktor kontrolüm var canım bakalım minikler nasıl cok merak ediyorum en son 15 gün önce
gittim doktora bu benim 2. hamılelğim ilk hamileliğimden kalan göbeğim vardı o biraz daha cıktı sadece.
iki ayrı kese vardı sormadm da heycandan.bakalım bu gidişimde sorcam

senin nasıl geçiyor hamilelik benim bulantım var ve halsizlik ama bulantı biraz hafifledi sanki

t: 38684501, member: 563819"]çarşamba günü doktor kontrolüm var canım bakalım minikler nasıl cok merak ediyorum en son 15 gün önce
gittim doktora bu benim 2. hamılelğim ilk hamileliğimden kalan göbeğim vardı o biraz daha cıktı sadece.
iki ayrı kese vardı sormadm da heycandan.bakalım bu gidişimde sorcam[/QUOTE]
Senin simdiye kadar sadece kese mi goruldu icinde ebekler ve kalp atislarini duymadinmi birde dogal yollami ikiz senin kiler

Cok fena uykum varr ruh gibi dolasiyorum bulanti oluyo arada bir ara ara kasik agrim var bicak gibi kesrn o kadar bende 1ay sonra gidocem bundan sonraki kontrole biz artik aylik kontrollere baslicaz subat mart nisan falan

Slm kızlar hepinizin bebişleri hayırlı olsun. ..Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. ..bende ikizlere hamileyim. 4.tüp bebek denememde hamile kaldım. Çok bulantım var sabahları kusuyorumbife devamlı uyuyorum.herşey kötü kokuyor burnuma.bu aralar sinirlerim çok gergin bide...Allah ım hepimize kolaylık versin

Hayirli olsun bebeklerin ayni seyler biDe de zaman zaman oluyo sikinti yapma gececek tatlimmm

benim biraz çıktı. özellikle akşamları baya büyük oluyo.

Allah razi olsun canim Rabbim kimseye benimki kadar zor hamilelik yasatmasin...olecehimi bile dusunuyorum bazen inanirmisin o kadar kotu oluyorum..kusarken nefesim kesiliyor,bayilmalar,midemden kan geliyor bazende...
Ah canim ya İnsaAllah biran once gecer bulantilarin

bayanlar bebeklerınızın arasında kaçgun fark var benımkıler 4 gun fark var.bazen 6 gune cıkıyor dr ölçme hatasımı yapıyor ozamnlarda dıyorum
8. haftada 8 gun,sonrakinde 5 gun,sonrakinde 4 gun vardi.En son gittigimizde 1 gun vardi.Minigim arayi kapatiyor masaAllah :)

Kızlar slm okuyorum ara ara yazdiklariniZi ancak is guc yogun çalıştigimdan yazamadım. Size bişey sorcam 11. Hafta bitiminde ikili test yapılır mı ben 11. HaftamIn son günü doktora gitcm doktor ikili test yapcaz dedi ama herkes 12 13 te yaptırmış.zaten doğru cikmaz diyorlar ya bilmem artik

Hayirli olsun canim hosgeldin.

Senin simdiye kadar sadece kese mi goruldu icinde ebekler ve kalp atislarini duymadinmi birde dogal yollami ikiz senin kiler[/QUOTE]
doğal yolla canım bebekler ve kalp atışları da vardı Allaha şükür inşallah iyilerdir:)

candan öte yalnız değilsin canım o bulantı ve halsizlik benide mahfetdi bende hergün kahroluyorum bir geçsede
bebeklerin sevincini doyasıya yaşam diyorum ama napalım biraz sabır canım.
böyle kana kana su içmeyi ve yemek yemeyi oyle özledimki meyve ve tost dışında bırsey yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…