2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Kizlar hayirolsun bugun ruyamda bebegimin bir tanesini gordum.benim kucuklugume cok benziyordu.digerinin yuzunu gormedim ama kimseye benzemiyor dedim.bana benzeyen de kizdi sanki tam anlayamadim.annelerin icine dogar mi ruyasina girer mi boyle seyler.bildiginiz birsey olabilir mi.cok heyecanlandim.

bizim burası güneşli :)
kaç senedir kar görmedim ben İzmirliyim ordada yağmamıştı Antalya ya gelin geldim burayada yağmaz:)
üniversiteyi İstanbul da okumuştum ve orda kara iyice doymuştum

ben ilk hamileliğimde oğlumu rüyamda görmüştüm oğlan olduğunu hissetmiştim rüyamda
yani belki içgüdüseldir hayır olsun canım

Bende yarin doktora gidecem bakalım durumlar nasil en aon 20 gün önce gitmistim ve küçüğünün kalbini duyamamistik:-(

Insallah duyardin ayni dutumu bende yasadim ama 10gun anca dayandim sonra dr a gittik Allaha sukur ikisininkinide duyduk da ivim rahatladii simdi 4hafta sonra gitcem ama sanki zaman gecmiyo aklim hep onlarda inşallah iyiler dir

Ama ilkin dr birinin duyiyorum digerinin duyamitorum 10gun sonra gel dediginde o 10gun allak bullaktimm seni cok iyi anliyorum ama zaten ikiZlerin biri onde gidermis zamanla birbirlerine gelisim olarak yakalarlarmis genelde tum ikizlerde bu durum yasaniyormus yanii

Ne güzel iki evladın varmış, inşallah bu tedavin iyi sonuçlanır. Bana iki embriyo transfer edildi. Çok şanslıymışız ikisi de tutundu. Geç evlenmiştim zaten Allah kısmet etti , birbirlerine kardeş olacaklar böylece. Cuma kontrolüm var, günleri sayıyorum valla :)

bizim burası güneşli :)
kaç senedir kar görmedim ben İzmirliyim ordada yağmamıştı Antalya ya gelin geldim burayada yağmaz:)
üniversiteyi İstanbul da okumuştum ve orda kara iyice doymuştum

Bu arada ben konyaliyim ve konyadayim
Alanya'da yaşıyordum kar yağmaz oralara ama üniversiteyi Konya'da okudum bende orada kara doydum hemde fena doydum :) Evlenip İstanbul'a gelin geldim.Bazı seneler kar yağıyor bazı seneler yağmıyor :)

Kızlar çok bulantısı olanlar en güzel ekmek arası beyaz peynir...benim içimi bastırıyor çok bide ayva ve armutta iyi geliyor...benimde bebişlerimin biri 1 gün önden gidiyor...benim tüp bebek tedavimde cgh yapıldı...yani embriyolardan örnek alındı ve bütün kramozonlarına bakıldı...cgh yaptıran varmı aranızda...cgh yapılanlardan da 2 li 3 lü test istenen var mı...

Canim butun sut urunleri benibkusturuyor 2 aydir hicbir sut urunu tuketemedigim icinde birkac gun once disim ortadan ikiye ayrildi ve kirildi ekmekte yiyemiyorum malesef onun yerine ekmege benzer farkli seyler yiyorum..ama evet ayva banada cok iyi geldi...

Bende ruyamda iki erkek bebek gormustum ve tekrqr bebeklerimin ultrason goruntulerini gordum biri digerinden cok kucuktu gelismemisti bende bir tuhaflik hissediyorum hic icimde buyuyen iki sey yok gibi..haftaya carsamba randevum var onu iple cekiyorum ...
Birde oglumda erkek oldugunu gormustum ruyamda...

Son düzenleme:
Ahh canim insallah geerde kurtuluruz beslenememe derdinden...yemeyide gectim su icmek gibisi yokmus bunu anlafim..oglum sabah likir likir su icerken nasil yutkundum bilemezsin birde bu ara baska sikintilarda cikti basima ..disim kiildi ve sanirim cekilecek onun derdine dustum simdide agriyorda baya ..iki hafta sonra randevum var bakalim ne diyecek...

Canım banada ekmek kokuyor ama taze beyaz ekmek olursa yiyebiliyorum...peynirde çok denedim marketten tuzlu beyaz peynir aldım o çok iyi geldi...ekmeği geçen haftaya kadar bende yiyemiyordum ama kızarmış olarak daha iyi yeniyor...olsun bunlar güzel şeyler bizim için ben bu bulantılara kusmalara bile razıyım...bebişlerime tam sekiz sene sonra sahip olabildim...şimdi tek isteğim sağlıkla kucağıma almak...nasıl olsa onları görünce çektiğimiz herşeyi unutucağız...

Ahh canm keske benimde durumum öyle olsaydi ben 7 haftalikken gittim aralarinda bir hafta var dedi doktor cok küçük ddi ama ikisinin de o gün kalp atisini duyduk bir hafta sonra tekrar kontrole gittik küçüğünün kalp atisini duyamadk:-((

bende hissedemiyorum daha sanki 2 tane değil hiç yokmuş gibi bulantılar dışında kendini belli eden bişey yok
zaten cok erken bende yarın doktor kontrolüne gidiyorum cok heycanlıyım umarım ikiside iyi gelişmiştir
biraz korkuyorum ama hayırlısı Allahtan

İnsallah iyilerdir canim Rabbim onlari korusun insallah...yaz gelince belki cinsiyetlerinide ogrenirsin hem :)

Selsm kizlsr bebislerimin kalp atislarini duydum bugun cok sukur.cok sevincliyim.ama bir haftadan geriden geliyorlar.sanirim gec dollenme olmus
Hayirli olsun canim :) Merak etme haftalarini yakaliyorlar.Benim minigim 1 hafta gerideydi simdi aralarinda 1 gun var masaAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…