- 27 Eylül 2011
- 881
- 451
- 158
ben ilk hamileliğimde oğlumu rüyamda görmüştüm oğlan olduğunu hissetmiştim rüyamdaKizlar hayirolsun bugun ruyamda bebegimin bir tanesini gordum.benim kucuklugume cok benziyordu.digerinin yuzunu gormedim ama kimseye benzemiyor dedim.bana benzeyen de kizdi sanki tam anlayamadim.annelerin icine dogar mi ruyasina girer mi boyle seyler.bildiginiz birsey olabilir mi.cok heyecanlandim.
Ne güzel iki evladın varmış, inşallah bu tedavin iyi sonuçlanır. Bana iki embriyo transfer edildi. Çok şanslıymışız ikisi de tutundu. Geç evlenmiştim zaten Allah kısmet etti , birbirlerine kardeş olacaklar böylece. Cuma kontrolüm var, günleri sayıyorum valla :)İnşaallah canımsın çok sevindim.ne güzel ikizlerin olucak ben 30 yaşındayım,kontroller yapıldı.12'sine tedavi başlayacak dr la konuşacagız bana sorucak olursa istegim ikiz,burada yasal olarak üçüzlere kadar müsade var heyecanlıyım günler gelmiyor sanki.benim zaten normal hamilelikten 2 oglum var hastalık geçirdim şimdi olmuyor.canım sana kaç embriyo transfer oldu merak ediyorum ilgin için teşekkürler.
bizim burası güneşli :)
kaç senedir kar görmedim ben İzmirliyim ordada yağmamıştı Antalya ya gelin geldim burayada yağmaz:)
üniversiteyi İstanbul da okumuştum ve orda kara iyice doymuştum
Alanya'da yaşıyordum kar yağmaz oralara ama üniversiteyi Konya'da okudum bende orada kara doydum hemde fena doydum :) Evlenip İstanbul'a gelin geldim.Bazı seneler kar yağıyor bazı seneler yağmıyor :)Bu arada ben konyaliyim ve konyadayim
Canim butun sut urunleri benibkusturuyor 2 aydir hicbir sut urunu tuketemedigim icinde birkac gun once disim ortadan ikiye ayrildi ve kirildiKızlar çok bulantısı olanlar en güzel ekmek arası beyaz peynir...benim içimi bastırıyor çok bide ayva ve armutta iyi geliyor...benimde bebişlerimin biri 1 gün önden gidiyor...benim tüp bebek tedavimde cgh yapıldı...yani embriyolardan örnek alındı ve bütün kramozonlarına bakıldı...cgh yaptıran varmı aranızda...cgh yapılanlardan da 2 li 3 lü test istenen var mı...
Bende ruyamda iki erkek bebek gormustum ve tekrqr bebeklerimin ultrason goruntulerini gordum biri digerinden cok kucuktu gelismemistiKizlar hayirolsun bugun ruyamda bebegimin bir tanesini gordum.benim kucuklugume cok benziyordu.digerinin yuzunu gormedim ama kimseye benzemiyor dedim.bana benzeyen de kizdi sanki tam anlayamadim.annelerin icine dogar mi ruyasina girer mi boyle seyler.bildiginiz birsey olabilir mi.cok heyecanlandim.
Ahh canim insallah geerde kurtuluruz beslenememe derdinden...yemeyide gectim su icmek gibisi yokmus bunu anlafim..oglum sabah likir likir su icerken nasil yutkundum bilemezsincandan öte yalnız değilsin canım o bulantı ve halsizlik benide mahfetdi bende hergün kahroluyorum bir geçsede
bebeklerin sevincini doyasıya yaşam diyorum ama napalım biraz sabır canım.
böyle kana kana su içmeyi ve yemek yemeyi oyle özledimki meyve ve tost dışında bırsey yiyemiyorum
Ama ilkin dr birinin duyiyorum digerinin duyamitorum 10gun sonra gel dediginde o 10gun allak bullaktimm seni cok iyi anliyorum ama zaten ikiZlerin biri onde gidermis zamanla birbirlerine gelisim olarak yakalarlarmis genelde tum ikizlerde bu durum yasaniyormus yanii
Ahh canm keske benimde durumum öyle olsaydi ben 7 haftalikken gittim aralarinda bir hafta var dedi doktor cok küçük ddi ama ikisinin de o gün kalp atisini duyduk bir hafta sonra tekrar kontrole gittik küçüğünün kalp atisini duyamadk:-((Ama ilkin dr birinin duyiyorum digerinin duyamitorum 10gun sonra gel dediginde o 10gun allak bullaktimm seni cok iyi anliyorum ama zaten ikiZlerin biri onde gidermis zamanla birbirlerine gelisim olarak yakalarlarmis genelde tum ikizlerde bu durum yasaniyormus yanii
bende hissedemiyorum daha sanki 2 tane değil hiç yokmuş gibi bulantılar dışında kendini belli eden bişey yokBende ruyamda iki erkek bebek gormustum ve tekrqr bebeklerimin ultrason goruntulerini gordum biri digerinden cok kucuktu gelismemistibende bir tuhaflik hissediyorum hic icimde buyuyen iki sey yok gibi..haftaya carsamba randevum var onu iple cekiyorum ...
Birde oglumda erkek oldugunu gormustum ruyamda...
İnsallah iyilerdir canim Rabbim onlari korusun insallah...yaz gelince belki cinsiyetlerinide ogrenirsin hem :)bende hissedemiyorum daha sanki 2 tane değil hiç yokmuş gibi bulantılar dışında kendini belli eden bişey yok
zaten cok erken bende yarın doktor kontrolüne gidiyorum cok heycanlıyım umarım ikiside iyi gelişmiştir
biraz korkuyorum ama hayırlısı Allahtan
Hayirli olsun canim :) Merak etme haftalarini yakaliyorlar.Benim minigim 1 hafta gerideydi simdi aralarinda 1 gun var masaAllah.Selsm kizlsr bebislerimin kalp atislarini duydum bugun cok sukur.cok sevincliyim.ama bir haftadan geriden geliyorlar.sanirim gec dollenme olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?