İnşaallah canım teşekkürler,gerçekten çok şanslı, kısmetliymişsin.yüce rabbim bana nasib eder inşaallah.Dr randevumda konuşacagım bakalım merak ediyorum.Ne güzel iki evladın varmış, inşallah bu tedavin iyi sonuçlanır. Bana iki embriyo transfer edildi. Çok şanslıymışız ikisi de tutundu. Geç evlenmiştim zaten Allah kısmet etti , birbirlerine kardeş olacaklar böylece. Cuma kontrolüm var, günleri sayıyorum valla :)
12.hafta yapilmisti benimde aslinda ikizlere gerek yok ama hastaneye bagli dr lar yapitor hastanene prosudurleri geregi.ins sonuclarin iyi cikarKızlar Günaydın bebisler Günaydın yaşasın kar tatili oh be tatil ne güzeeeeel.Yarın kontrole gitcem nasipse ve ikili test yapılacak 11. Hafta bitimi.sizlere sordum acaba erken değilmi diye ama cvp vermediniz
Bende ruyamda iki erkek bebek gormustum ve tekrqr bebeklerimin ultrason goruntulerini gordum biri digerinden cok kucuktu gelismemistibende bir tuhaflik hissediyorum hic icimde buyuyen iki sey yok gibi..haftaya carsamba randevum var onu iple cekiyorum ...
Birde oglumda erkek oldugunu gormustum ruyamda...
Canim insallah sonuçların iyi çıkar yaz tamaMMI sonuçlarını ve cinsiyetini. Bide benm cnm hep eksi acı istiyor tatlı şeyler yemiyorum.senin nasılKizlar bugun ense olcumu icin doktora gidecegim.insallah miniklerimin cinsiyetini de ogrenebilirim.oncelik hayirli saglikli evlatlar olmasi tabii ama gonlumden de en azindan biri kiz olsun diye geciyor.tabii ense olcumu de umarim gerektigi gibi cikar.Allahim bebislerimizi korusun yarabbim...
Canim insallah sonuçların iyi çıkar yaz tamaMMI sonuçlarını ve cinsiyetini. Bide benm cnm hep eksi acı istiyor tatlı şeyler yemiyorum.senin nasıl
Kızlar progestan fitil kullanıyorum ben günde 200 mg 2 kez.benim göbeğimde tüyler vardi ama az. şimdi hem çoğaldı hem kalinlasti.aranızda böyle olan varmı aslında vücut genelinde bir artış var.hamileliktenmi kullanılan ilaçlardan mi acaba.
Canm bende bugün yaptirdim 11+5 deyim benim birinin ne yazikki kalp atisi durmustu su an birlikte görünyorlar doktor ikisi oldugu icin sonuc yanlis cikabilir dedi siz bilirsiniz kan testi icin bizde yapalim dedik 4 de sonucu ögrenecm ama yaptirmasydim dedim pisman oldumKızlar Günaydın bebisler Günaydın yaşasın kar tatili oh be tatil ne güzeeeeel.Yarın kontrole gitcem nasipse ve ikili test yapılacak 11. Hafta bitimi.sizlere sordum acaba erken değilmi diye ama cvp vermediniz
Tamam cnm hayırlı sonuçlarını bekliyorumBende oyle ozellikle birsey yok canimin cektigi.onceki gibiyim.zaten sevdigim seyleri gorunce canim cekiyor.yani aserme ne hala bilmiyorum.yazarim 4.30 da randevum.
Aynen canım sorma ya top top hep.bana doktor kullancaksin hep dedi.bu doktorlar niye hep farklı farklı şeyler uyguluyor ya...Diger taraflara dikkat etmedim ama benimde gobegimde artis var.onceden yoktu simdi ince uzun tuyler var.birde benim fitil cozulmuyor icerde topaklanip kaliyor.bugun banyoya girerken nerdeyse ceviz buyuklugunde parca cikarttim agiz kismindan.bugun doktora gidince soracagim.topaklanma yapiyor diye iki gun once kestim kullanmayi ben.
canim nasıl yani birinin kalp atışı durmuş mu yani atmiyormu gerçekten. Ya doktor dedi yapalm diye biz istemedik ama korktum simdi. Canım çok çok üzüldüm gercektenCanm bende bugün yaptirdim 11+5 deyim benim birinin ne yazikki kalp atisi durmustu su an birlikte görünyorlar doktor ikisi oldugu icin sonuc yanlis cikabilir dedi siz bilirsiniz kan testi icin bizde yapalim dedik 4 de sonucu ögrenecm ama yaptirmasydim dedim pisman oldum
Canim ozel selcukluya gidiyorum ikinci gebeligim brnim once nil hanima gidiyodum simdi hikmet beye gidiyorum[/QUOTE]ost: 38730988, member: 304125"]Ozlemveseselo canim Merhaba ben de konya dayim yeni tasindik hangi dr a gidiyorsun.ozel hastanelerden hangisini tavsiye edersin canim?
Amin... Saglıklı,ve huzur dolu yaşamak nasib olsun sonuna kadarMerhaba arkadaslar nasilsiniz?
Dün ikizlerimin kalp atislarini duyduk cok sukur gayet iyilerdi iki ayri kalp atisi harika bir duyguymus rabbim kucagimiza da almayi nasip etsin
Hayirli olsun canim.Rabbimin mucizesi bu bidiklar :)Merhaba arkadaslar nasilsiniz?
Dün ikizlerimin kalp atislarini duyduk cok sukur gayet iyilerdi iki ayri kalp atisi harika bir duyguymus rabbim kucagimiza da almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?