2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

İnşaallah canım teşekkürler,gerçekten çok şanslı, kısmetliymişsin.yüce rabbim bana nasib eder inşaallah.Dr randevumda konuşacagım bakalım merak ediyorum.

Kızlar Günaydın bebisler Günaydın yaşasın kar tatili oh be tatil ne güzeeeeel.Yarın kontrole gitcem nasipse ve ikili test yapılacak 11. Hafta bitimi.sizlere sordum acaba erken değilmi diye ama cvp vermediniz

Kızlar Günaydın bebisler Günaydın yaşasın kar tatili oh be tatil ne güzeeeeel.Yarın kontrole gitcem nasipse ve ikili test yapılacak 11. Hafta bitimi.sizlere sordum acaba erken değilmi diye ama cvp vermediniz
12.hafta yapilmisti benimde aslinda ikizlere gerek yok ama hastaneye bagli dr lar yapitor hastanene prosudurleri geregi.ins sonuclarin iyi cikar

İnsallah icime dogmustur.cunku bir tane kizim olsun cok istiyorum.sende simdiden kafani bozma ikizlerde olurmus boyle seyler.zaman gectikce yetisirmis birbirlerine.yetismese bile cok sorun degil.kuzenimde iki sene once ikiz dogurdu.bir tanesi bayaa kucuktu digerinden.masallah simdi ikisi de cok saglikli.kucuk olan hala kucuk.ama bir sevimli ki inanamazsin.kustugun zayifladigin icin karnin buyumuyor bi de yapin oyledir belki o yuzden buyumuyordur.son aylarda bence ise yarayacak bu halin.ben simdiden kac kilo aldim.son aylarda mahvolacagim.karnim cikti ama gerginlik var sagdan sola donerken karnim kasiliyor simdiden.senin oglun var simdiden boyle olmsmsn daha iyi.

Kizlar bugun ense olcumu icin doktora gidecegim.insallah miniklerimin cinsiyetini de ogrenebilirim.oncelik hayirli saglikli evlatlar olmasi tabii ama gonlumden de en azindan biri kiz olsun diye geciyor.tabii ense olcumu de umarim gerektigi gibi cikar.Allahim bebislerimizi korusun yarabbim...

Canim insallah sonuçların iyi çıkar yaz tamaMMI sonuçlarını ve cinsiyetini. Bide benm cnm hep eksi acı istiyor tatlı şeyler yemiyorum.senin nasıl

Kızlar progestan fitil kullanıyorum ben günde 200 mg 2 kez.benim göbeğimde tüyler vardi ama az. şimdi hem çoğaldı hem kalinlasti.aranızda böyle olan varmı aslında vücut genelinde bir artış var.hamileliktenmi kullanılan ilaçlardan mi acaba.

Canim insallah sonuçların iyi çıkar yaz tamaMMI sonuçlarını ve cinsiyetini. Bide benm cnm hep eksi acı istiyor tatlı şeyler yemiyorum.senin nasıl

Bende oyle ozellikle birsey yok canimin cektigi.onceki gibiyim.zaten sevdigim seyleri gorunce canim cekiyor.yani aserme ne hala bilmiyorum.yazarim 4.30 da randevum.

Diger taraflara dikkat etmedim ama benimde gobegimde artis var.onceden yoktu simdi ince uzun tuyler var.birde benim fitil cozulmuyor icerde topaklanip kaliyor.bugun banyoya girerken nerdeyse ceviz buyuklugunde parca cikarttim agiz kismindan.bugun doktora gidince soracagim.topaklanma yapiyor diye iki gun once kestim kullanmayi ben.

Canm bende bugün yaptirdim 11+5 deyim benim birinin ne yazikki kalp atisi durmustu su an birlikte görünyorlar doktor ikisi oldugu icin sonuc yanlis cikabilir dedi siz bilirsiniz kan testi icin bizde yapalim dedik 4 de sonucu ögrenecm ama yaptirmasydim dedim pisman oldum

Bende oyle ozellikle birsey yok canimin cektigi.onceki gibiyim.zaten sevdigim seyleri gorunce canim cekiyor.yani aserme ne hala bilmiyorum.yazarim 4.30 da randevum.
Tamam cnm hayırlı sonuçlarını bekliyorum
Aynen canım sorma ya top top hep.bana doktor kullancaksin hep dedi.bu doktorlar niye hep farklı farklı şeyler uyguluyor ya...
canim nasıl yani birinin kalp atışı durmuş mu yani atmiyormu gerçekten. Ya doktor dedi yapalm diye biz istemedik ama korktum simdi. Canım çok çok üzüldüm gercekten

Merhaba arkadaslar nasilsiniz?
Dün ikizlerimin kalp atislarini duyduk cok sukur gayet iyilerdi iki ayri kalp atisi harika bir duyguymus rabbim kucagimiza da almayi nasip etsin

Ozlemveseselo canim Merhaba ben de konya dayim yeni tasindik hangi dr a gidiyorsun.ozel hastanelerden hangisini tavsiye edersin canim?

ost: 38730988, member: 304125"]Ozlemveseselo canim Merhaba ben de konya dayim yeni tasindik hangi dr a gidiyorsun.ozel hastanelerden hangisini tavsiye edersin canim?[/QUOTE]
Canim ozel selcjklu

Merhaba arkadaslar nasilsiniz?
Dün ikizlerimin kalp atislarini duyduk cok sukur gayet iyilerdi iki ayri kalp atisi harika bir duyguymus rabbim kucagimiza da almayi nasip etsin
Amin... Saglıklı,ve huzur dolu yaşamak nasib olsun sonuna kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…